- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
A Giga G1 a legjobb választás mert általában a legolcsóbb és 3év gari van rá, ráadásul elég jól tuningolható. Valaki itt kifogott egy antituningos darabot, de általában elég jól húzhatók. 24/7-es használatra 1450/1950 tuti menni fog és ezt fesz nélkül tudják ezért a hangja is és a hőmérsékletek is jók lesznek. Ha meg néha Benchmarkolni akar az ember, akkor úgy se számít a zaj.
-
Drizzt
nagyúr
Igen. A Palit marha csendes, a Giga meg kifejezetten hangos. Egyertelmuen Palit a ketto kozul. Joval csendesebb a tobbi alap atlag customnal.
-
KAMELOT
titán
-
rtitusz
őstag
Ilyenem van, féltem hogy hangos, kár volt, nagyon elégedett vagyok vele. Hogy az iponnál éppen mennyibe kerül az az adott készlettől függ, gondolom most berendeltek párat. Mikor megvettem felugrott az ára 138 ezerre pár napig. Szuper
kisnagy kártya.Szerk: az hogy mi hangos, viszonyítás kérdése, előtte egy R9 290-em volt, az a G1-hez képest porszívó. Max terheléssel, 1450/1900-ra húzva 72 fokon tetőzik a kártya, 50-60%-os ventilátor használat mellett.
-
Legyél szíves fejezd be az "okosba megveszem, áfavisszaigénylős/elcsalós stb" tartalmú postjaidat. Egyrészt rohadtul off másrészt nem is legális. Ahogy olvastam szenvedni jársz ide, legközelebb akkor írj ha megvetted a kártyát (és nem, senkit nem érdekel, hogy honnan és hogyan)
-
brumi1024
veterán
Ha ész nélkül minden opciót feltolsz (16x MSAA például) akkor természetes, hogy nem lesz elég a kártya. Elvárható a játékosoktól, hogy értsék mit állítanak be és miért. De nem túl szerencsés, hogy Youtube videók akarod megmagyarázni a tulajoknak, hogy milyen a kártyájuk.
A kompromisszummentesség az én olvasatomban az, hogy az elvárt futási sebességet tudja a kártya hozni (ami jelen esetben a 60 fps stabilan) a lehető legszebb látványvilág mellett. Viszont van néhány effekt, ami a teljesítményt eszi, látható javulást nem hoz, na ezt én azért, mert ep.nisz nem kapcsolom be.
(#5970) Crytek: Miért próbálod a saját szempontodat tényként beállítani? Ha valakinek az a kompromisszum, hogy kattintgatni kell a beállítások között, annak az a kompromisszummentes állapot, ha alapbeállításokon jól fut a játék.
-
bert750
csendes tag
en hosszu evekig ati fanboy voltam, valamiert mindig szimpatikusabb volt, nagyon vartam a furyx-et, mindenkepp meg akartam szerezni, viszont mikor kiderult hogy a kartya egy total csalodas - megsem akkora "titan x killer" mint ahogy remeltuk/hireszteltek - ... fogtam, eladtam a 295x2-met es atpartoltam...
amd driverei mostanaban szanalmasak, nagyon osszekell kapniuk magukat!
...es remelem osszekapjak magukat, hiszen akkor tudnak jol nyomas gyakorolni egymasra es nem tunyulnak el
-
Landon
addikt
Feljebb mar linkeltek. Szerintem teljesen korrekt performance-ot tolnak a kartyak.
Azt az Ashley-t nem is ertem mire jo a nagy letszamu unit mozgatason/hasznalat demonstracion kivul. Csunya es baromi unalmasnak es egyhangunak is tunik. Meg szerencse, hogy a DX12 nem ebbol fog allni...
-
Zorel
senior tag
Itt egyedül max te szedsz valamit. Tényleg nem érted, hogy a gyári boost órajel az egy minimum érték. 99%-ba a tényleges órajel magasabb és gpu-nként eltérő lehet akkor is ha két ugyanolyan kártyáról van szó.
(#5333) beci43: Szvsz nem fogsz benne csalódni. Nagyon jó kis kártya, de ha tartasz ettől az Async Compute támogatásáról, akkor inkább várd meg az NV hivatalos közleményét.
-
-
Sebestyen01
őstag
-
brumi1024
veterán
Ha az amerikai árakat nézed, akkor azért ott is ki kell fogni, hogy 200 alatt legyél (függően attól, hogy melyik államban veszed). Az olcsóbb customok (660 dollár környéke) is pont 200 fölött vannak picivel, mert ott nettó árakat látsz a boltban. Ettől függetlenül én találtam 650-ért EVGA customot (Classi sehol nem volt sajnos), de az akciós vétel volt.
-
Assdak
őstag
Ez az üzlet miért jó? Ahogy nézem még a 970-ek is drágábbak mint máshol.
180k netto körül jön ki elég sok helyen mosot a G1. Esetleg próbálj meg keresni valami ismerőst, aki vissza adja neked az áfá-t. Főnök, barátok stb.
Ha innen el tudja hozni áfa nélkül, akkor máshonnan is. -
Mértem pár gyorsat, mert nagyon esetlegesek így ezek a mondások a 4K-val kapcsolatban. A VGA GTX660.
- Borderlands 2, max beállítás: 30 FPS (AO nélkül 45 FPS)
- Crysis 3, High preset + FXAA + Max textúra: 15 FPS (Medium textúra: 17 FPS - itt már VRAM gond is van)Vagyis, a BL2-t egy GSync monitorral majdnem max beállításon tudnám játszani az iszonyúan acélos 660-nal.
A C3-hoz kellene egy 3x gyorsabb VGA, hogy High beállításon menjen közel 60 FPS-sel - ez kb. a GTX980Ti. Medium beállításon lenne 60FPS körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest