- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
bert750 #5616 üzenetére
Elég megnézni a kezdetektől a VGA létezése óta a dolgokat és rájössz az eltérő dx-eket figyelmen kívül hagyva azonos dx-en belül nem jelenthető ki 100%-ra hogy melyik VGA a jobb.
Mivel van raklap game 60ban az egyik jobb, 50ben a másik.Szóval de lesz olyan ahol elhúz majd a fury (gyaníthatóan az amd-s game-ekben lesz ez túlnyomórészt)
De ez még a jövő zenéje. Többet tudunk ha kint lesz a PC dx12 patch , Gears of War ultimate, Fable Legends (ennek a bétája lassan indul vagy már megy is nem tudom) , az új Hitman és a többi és a többi. -
Joshi
titán
válasz
bert750 #5243 üzenetére
Grat a kártyákhoz, de szerintem még mindig kevés a pontszám.
Tulajdonképpen hány kártyád van?
Itt találsz eredményeket, válaszd ki hogy 3 kártyás eredmények és látod hogy nagyjából mennyi pontszámnak kell lenni.(#5245) daveoff közbe rájöttem.
-
Joshi
titán
válasz
bert750 #5202 üzenetére
Na már emlékszem, amikor a monitort vettem akkor még az R9 290-em volt és azzal nem ment HDMI kábellel az 1440p@60Hz, hogy miért azt nem tudom. Biztos hogy így volt, mert kénytelen voltam a Dual-DVI kábelt használni de az rövid volt, ezután vettem a 3m-es DP kábelt. Persze azzal meg csak DP 1.1-es opcióba működött, de úgy nem volt vele gond. A 980Ti simán viszi HDMI kábellel is meg DP 1.2-es beállítással is.
-
-
Joshi
titán
válasz
bert750 #5176 üzenetére
Miért lenne beszerezhetetlen az EK-tól a Titan X blokk?
Én is innen vettem és ha 3db-ot teszek a kosárba simán megvásárolható.
Ráadásul neked csak 2db kellene, ha megtartanád az EVGA blokkot, ami igazából egy EK blokk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest