-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
Hát igen, két évre valóban nem lehet csúcs kártyát venni, évente, vagy még hamarabb kifutnak és két év múlva már csak középkategóriások lesznek. (lásd enyém: tavaly márciusban dobták piacra és szinte már kapni sem lehet)
Ilyen szempontból mondjuk elég hülye kérdés volt....Annyiból viszont hasznos az infó, hogy felesleges is arra törekedni, hogy mindég a legjobb legyen, ha csak nincs évente kb. 150-200 ezer plusszod VGA fejlesztésre.
Érdemesebb kihagyni egy-két generációt és megvárni a nagyobb váltásokat.
Köszi az infót!hpeter10: Új típusból
modster: Köszönöm a választ! Igen, én is úgy gondolom hogy ha még most váltanék, jó ideig élvezhetném a Ti erejét, de ha a csígszélesség váltás tényleg olyan nagy ugrás lesz, akkor lehet érdemes volna várni rá.
Pedig de szép az a Lightning... -
Joshi
titán
Én R9 290@1100-ről váltottam 980Ti-re és játékban mért fps értékekben volt a két kártya között ~50% különbség. Azt nem tudom hogy a 290 és a 980 között mekkora a különbség, de abból könnyen kiszámolható.
(#4461) spanglee001 pedig TTomax-nak is ugyan olyan monitorja van mint neked.
-
Zorel
senior tag
Én is erre gondoltam, de tegnap megnéztem kinti részeken a játékot és amikor 30FPS körülire droppol, akkor a GPU kihasználtság 90% körülire esik, a CPU-nál a legjobban terhelt mag 70-75% RTSS-es szerint.
Ettől függetlenül én is úgy gondolom, hogy a CPU kezeléssel lesz valami, de lehet a DX11 limitál?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Hardcore café
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ÚJ! Gigabyte Gaming OC RX 9070 XT 16GB
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest