- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Modst3R #12098 üzenetére
Tudom, hogy te üzletben dolgozol, és van rálátásod a dolgokra, de ne haragudj, ezt nem vagyok hajlandó befogadni!
Ez a szöveg, hogy "Nincs most G1 és ha lesz is, akkor sem kapd meg csereként, csak ha kifizeted az akció nélküli árat!" egy az egyben az ilyen mentalitásért szokták megb@szni az üzleteket kőkeményen
én biztos hogy felnyomnám őket, ha rólam lenne szó, mert tudom hogy nekem van igazam
Másik tipikus szöveg: "Ezt most nem tudjuk kicserélni, mert ez akciós termék volt!" -> ezt is gyönyörű pénzjutalommal szokták díjazni
Ezeket a hazugságokat nem szabad elhinni!
Neohero: Melyik webáruházról van szó?
-
válasz
Modst3R #11591 üzenetére
alaplapra ennyit költeni, ha nem vérprofi tuninggal foglalkozik az ember, akkor a legnagyobb epéniszhuszárság a világon... szinte a kilowattos tápegységek szintjén áll az értelme
egy 30ezer forintos Giga Zxxx lapban is pont ugyanúgy fog teljesíteni a CPU, mint ebben... sőt megkockáztatom, még a tuningban sem fog semmivel hátrébb lenni
-
alaplapból felesleges ilyen drágát venned...
feleennyiből is megúszható, és teljesítményben semmi veszteséget nem vennél észreés mi a terved? most egyelőre megveszed az egész gépet és ezt a ~120ezres kártyát és majd pár hónap múlva eladod, és majd akkor megveszed a 980Ti-t?
-
válasz
Modst3R #10217 üzenetére
Nullszaldósan vadonat újra cserélni egyből? Maximum olyanoknak, akiknek ez a munkája és az ÁFAt el tudjak susmusolni.
Amúgy szinte lehetetlen. Csak akkor lehetőséges, ha már megjelentek a használtpiacon az új kártyák és te még az előzőt (amit szintén használtan vettél), pont időben el tudtad adni.Amúgy találgatós topik van a feltételezésekről való dumálásokra: [link]
-
válasz
Modst3R #9447 üzenetére
Kétségtelen hogy ezek jó tápok, de mi értelme 1 db 980Ti alá egy 650Wos tápot pakolni?
VX450 is simán elvitte nálam
Persze másnak nem ajánlanám ezt a manővert, mert nyilván ez már határeset (mondjuk még így sem volt sem meleg, sem hangos
), de a 650 nagyon overkillnek tűnik.
+SoulRiever- dehogy kevés... bőven elég lesz az is
-
válasz
KAMELOT #7073 üzenetére
persze... most is itt filléreskedett, hogy ő 200alatt vesz csak 980Ti-t, sőt még adócsalni akart
Lásd: "én csak nettó árért veszek PC-t, mert nekem a bruttó árat nem ér meg"
egyszerre tudok mérges lenni az ilyen emberekre, meg sajnálni a kis lelki világukatvalami rendesen fel van borulva odabent és észre se veszi magát évek óta
Vagy ... benne van simán ez is: egy iszonyatosan nagy troll és röhög rajtunk a 34"os 4k kijelző meg a 3xTitanX SLI mögül rajtunk, hogy mi mindent elhiszünk
-
válasz
rambustibi #6893 üzenetére
Ne kapcsold ki!!
Egy i5 4690kval kulon kell pocsolni hogy feltuningold 4.5GHzre, itt pedig mindenfele allitgatas nelkul, HULYEBIZTOSAN menne neked majdnem ilyen gyorsan 4.4en, erre kikapcsolod?
Semmin ne allits, csak elvezd hogy gyors..
Konkretan imadtam ezt amikor ilyen CPUm volt, neki se alltam tovabb tuningolni, mert boven eleg volt mindenre!
A BCLKt hagyd AUTOn, tok felesleges hozzanyulni... Igazabol meg 100ra lefixalni is hulyeseg. Annyira mindegy mennyin megy...
-
válasz
rambustibi #2007 üzenetére
Picit szögletesen sétált az az őzike
-
Még ha lenne mögött VALÓS hozzáadott érték, de az sincs!!! Witcher 3 a legjobb érv erre, de még akár a GTA5 is jöhet ide.
W3nál a csúszkák nem a grafikát, hanem a gépgiényt állitják
GTA5nél is grafikailag már a HIGH is szinte kimaxolja a látványt, felette csak az agyatlan effektek jönnek, mint pl a fűszálak árnyékának a megfelelő elmosása. Aki kiad ezért pénzt... meg is érdemli.
Még mindig szinte bánom, hogy lecseréltem a 7970et, ami ebben az 50ezres kategóriában dijnyertes. A 100ezres 970em csak annyival jobb hogy az 2xMSAAt rá tudtam adni és VSYNC mellett stabilan tartja az FPSt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest