- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mace79
csendes tag
Sziasztok!
Azért ebbe a topicba írok,mert én úgy gondolom a karimmal lesz gond.MSI GTX 970 OC 4GB-ról volna szó még 4 hó garival. Kb egy hete ha kidobom a képet a TV-re,akkor néha elkezd villogni a kép.(Monitornál nem)Win alatt is és video vagy game közben is.Néha 30mp alatt egyet,néha 10mp alatt 3-at is.Pont 4K TV vásárlás előtt is ezt csinálta egy Full HD TV-n és most a 4K TV-n is. Amiket próbáltam kizárni: Először HDMI kábelre gondoltam,hátha megtört vagy megsérült valahol,de most a 2.0 HDMI kábellel szintén ezt teszi. Keresztcserét csináltam a csatik között. Most DVI-al van összekötve a TV és HDMI-vel a monitor.(DVI alatt értsd,hogy csak a v.kariból jön a DVI csati,ami átalakít HDMIre és megy tovább a TV-hez) A helyzet ugyanaz sajnos. Driver frissítést is csináltam már simán és régebbi driverrel tiszta telepítéssel is,de nem lett jó. Nincs több ötletem sajnos,hátha tudnátok segíteni nekem! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest