- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
Pixx96 #40776 üzenetére
Pedig technikailag mennie kéne gond nélkül. Én egy FSP Raidert használok, ami szintén 550W és szépen viszi az i5 4460-am meg a 970-em (ez meg 2x 6 pines nálam). Bár az én konfigom még 2 éves sincs.
Ahogy elnézem az az i7 azért többet eszik. (130W vs 84W).
Hőfokaid milyenek? Gyári hűtő?
Én megnézném egy másik táppal, ha a hőfokok rendben vannak (de valahogy kérj kölcsön, ha nem hever másik a közeledben, mert vakon újat venni rizikós, ha kiderül, hogy nem is a táp a baj). Mivel rögtön VGA váltás után kezdte el, így elég gyanús, főleg, ha az előző kártyával nem csinált ilyet. 5-6 év azért már elég jó kor, én azt mondanám egy csere amúgy is érett csak a korát tekintve is, de lehet csak én szoktam 5 évente váltani.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Pixx96 #40645 üzenetére
Hát ilyen Arctic Cooling hűtőkkel még jobban is el tudod adni, mert sok esetben hűvösebb, halkabb mint a gyári.
És persze adod a gyárit is hozzá hogy komplett legyen.Én annó a gtx480-at azért tudtam áron felül eladni, mert egy 3 ventis AC volt rajta
(persze garancia akkor már nincs)
-
blu79
addikt
válasz
Pixx96 #39253 üzenetére
Ha úgy használod ahogy az előttem lévő írja akkor vállalható. Egyébként hangos, meleg (80-84 fok) és mivel hogy ennyire meleg így nehezen fog menni az 1500Mhz, tehát nem nagyon fog menni...
Vegyél egy custom hűtésüt .... Msi, Giga , Zotac, Palit , Asus... stb mind jók.... -
Cs1csó
titán
válasz
Pixx96 #39253 üzenetére
Három esetben kimondottan jó:
- zsúfoltabb kevésbé szellőző ház esetén - mivel hátra nyomja ki a forró levegőt
- a gyári hűtést ledobod és vizet raksz rá
- SLI-t építessz belőle - itt is a hátra kinyomott levegő miatt jobb- Ha jól tudom a refernciák a leghangosabbak, ez van és nem is fépasszívak. AZ MSI ASUS mindenképpen halkabb.
Egyébként valami MSI, GIGA, ASUS megoldás inkább, ezeknél van olyan ami félpasszív - azaz csak akkor kapcsol be a venti ha pl. 60 celsius fok fölé meg a hőmérséklet és ha 50 Celsius alá esik kikapcsol. Nekem az Asus Strixem játékon kívül - kb. 24 celsius fokos szobahőmérséket esetén olyan 40 celsius.
-
BiP
nagyúr
válasz
Pixx96 #38452 üzenetére
Még nem vetted meg? Normális vagy?
Tessék azonnal.
Nekem is ilyen van, (igaz, még jóval többért vettem) nagyon elégedett vagyok vele.Bár az új 3DMark Time Spy tesztben lefagy, már alapórajelen is, itt a tuning is kizárt. Szerintem a tápom a ludas. Afterburnerben 90%-ra visszavéve a power limitet szépen végigfut, de úgy nem az igazi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest