- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
gergo197 #40894 üzenetére
Akkor egyszerű a történet , msi afterburner . kitolod a tdp csuszkát (valószinű nem fogja kifutni magát) de biztos ami biztos s egyszerüen emelsz az órajelen addig amig lefutnak a tesztek , esetleg azt a kis + feszt is oda adhatod amit enged az ab de nem hinném , hogy rettentő sokat fog hozni . Mint említettem ezek a gpu-k hidegre skáláznak jobban nem feszre de lehet próbálkozni mert ahány gpu annyi fajta . viszont léggel nem ajánlom azt az 1,21v átlépését abban az esetben ha már van rutinod akkor mehet , én is adtam erkélyen hidegbe léggel a 980 -nak 1,4v ot . a 780 nak meg bent szobába 1,3 at 770 szintén 1,3v on megyegetett.
A lényeg a venti csuszka ha csak épp nem zajaszintet tesztelsz legyen kimakszolva had menjen aza hűtés . sok sikert . -
NFree
addikt
válasz
gergo197 #40879 üzenetére
Én azt ajánlanám , hogy amig nem teszel alá egy rendes cpu-t , (hamár a többiek azt mondják) addig fölösleges ezzel babrálnod mivel a gpu nincs kihajtva rendesen fals értéket kapsz a tuningolhatósággal kapcsolatban , pl rendes cpu val emelt fesszel emelt órajelen hanyatvágja simán magát , holott a jelenlegi rendszereddel stabilnak , tünik.
Ha esetleges későbbi tuning miatt lennél kiváncsi a dologra , akkor is azt mondom , hogy ha adható a gpu nak 1,21v akkor az bőven elég , léghűtés melett , még 10 fokos levegőhőmérséklet mellett is . Jobban skálázni ezek a gpuk (hidegvíz de inkább nitróra szoktak ) irták többen hogy a 970 ek mennek 1500-1550 mhz környékén léggel . kivételes darabok többet . Ha ezek után is még több feszt akarsz akkor sajnos a google lessz a te barátod , legtöb esetben én is ott találok megoldást bizonyos dolgokra .
Régebbi asus kariknál (tuningos berkekben ) van gyári asus progi ami elég s nem kell forrasztani +biost mókolni de ezt a 970 esetében nem tudom , utánna kell nézni (google) sajnos .
Sok sikert kitartás s ne ijedj meg a külföldi oldalaktól szépen finoman meg meg lehet próbálgatni a dolgokat .
Én 24/7 re nem ajánlok semilyen tuningot semilyen karin főleg fesz emelést nem .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest