-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Ra's al Ghul #39252 üzenetére
Sziasztok!
Egy gtx 980ref mennyire vállalható vga?Hőmérséklet tuning és zajban 1500mhz körül használnám
Üdv.
-
morfondőr
addikt
válasz
Ra's al Ghul #39250 üzenetére
Sajnos a telepítőt nem találom, de a telepített mappát becsomagolva feltettem a drive-omra. Remélem működni fog!
-
morfondőr
addikt
válasz
Ra's al Ghul #39245 üzenetére
Nekem kiírja szépen a BIOS verziót, frissítés előtt F10 volt a végén, Aida64-ben megnéztem, hogy Hynix ramok vannak rajta és simán tudtam frissíteni. Az még fontos, hogy a driver ne fusson, tehát próbáld meg úgy, hogy a vezérlőpult\rendszer\eszközkezelő\videókártyák alatt jobb klikk a karira és tiltás. Vagy DDU-val leszeded a drivert és kihúzod a netkábelt, hogy a win ne rakja vissza egyből
Arra vigyázni kell, ahogy ezen az oldalon alul is írják, nem mindegy melyik verzióról indulsz és az sem mindegy, hogy milyen ramok vannak a kártyán. Ha rossz bios-t flashelsz, azzal haza vághatod a kártyát és elég macerás visszahozni az élők sorába. Próbálj valami dos-os megoldást keresni, hátha a windows kavar be vagy a fent említett driver tiltást. -
SoulReaver
veterán
válasz
Ra's al Ghul #39245 üzenetére
Nézd meg AIDA-val, az kiír mindent róla.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Ra's al Ghul #39242 üzenetére
Szerintem válaszd a legfrissebbet.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Ra's al Ghul #39240 üzenetére
Ha nincs közte a tied,akkor nyilván újabbak vannak fent az oldalon.
Egyébként mi a gondod a mostanival?
-
SoulReaver
veterán
válasz
Ra's al Ghul #39238 üzenetére
Ott írja a gpu z, hogy bios version. A giga oldalán pedig az F3, F13 verziók mellett a description mezőben írja a bios verziót.
Szerintem valami regcleanert vagy vírus irtót eressz a rá a gépre. Vagy win újrarakás..
Vagy az is lehet, hogy nem win10- hez szedted le a bios frissítőt.
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #39237 üzenetére
Azt még néztem, hogy a Gigabyte oldalán a letöltések között a verziók F13, F3, F42, F51. Azt hol tudom kideríteni, hogy nekem jelenleg most milyen verzióm van mert amit a GPU-Z ír ki az nem egyezik ezekkel illetve ezeknek a leírásában szereplő adatokkal sem itt látszik is a GPU-Z.
Sajnos a Gigabyte leírásában található 2 db program nem találja meg / nem érzékeli a VGA-m.Most még nvflash-sel gondoltam az szeritetek ilyen helyzetben megtudja csinálni?
-
Bib
őstag
válasz
Ra's al Ghul #39235 üzenetére
Gtx 970 szériánál főleg jelentkeztek hibák dp porton. Nálam asusnál olyan volt hogy csak 8-10 óra állás után gépet indítva nem kapcsolt be a monitor dp-ról. Bios frissítés megoldotta ,gyári asus frissítéssel.Tök más a száma a frissítő file-nak is mint amit a gpuz most is kiolvas.De az oldalon a kártyám típusát kiválasztva megfelelővel tudtam frissíteni.Van egyébként dell support is DP hibakeresés
Nvflash vagy hasonlókkal lehet próbálkozni szerintem,de nagyon fontos a megfelelő biost megtalálni ami tuti.
Én ebben nem vagyok penge, így inkább nem akarlak félrevezetni.Én csak gyári update-tel merném frissíteni,esetleg futtasd rendszergazdiként. -
Bib
őstag
válasz
Ra's al Ghul #39231 üzenetére
Megnéztem, 4 db bios érhető el,attól függően hogy milyen ram-mal szerelt a kártya.A gpuz nem biztos hogy a bios verziót jól írja ki, mert tapasztaltam már ilyet.Ha újkora óta nálad van a kártya akkor fel kell ismernie valamelyik frissítőnek. Ha használtan vetted akkor lehet mókolt bios is rajta. A displayportos támogatást javították ezekben a biosokban,ha nincs gondod vele szerintem hagyd.
-
papirzsepi93
tag
válasz
Akkor nem tudom nekem ezt a progit mutatták giga kártyához. Igaz nekem a legújabb bios volt rajta így nem használtam.
Egyébként miért akarod frissíteni a biosát valami baj van vele? -
blu79
addikt
válasz
Lehetséges hogy verziószámot is kell nézni.... vagy nem a legfrissebb bios van most a kártyán?
-
papirzsepi93
tag
válasz
Ra's al Ghul #39219 üzenetére
A gigákat egyszerűbb frissíteni ezzel:
[link]
De szerintem előbb nézd meg milyen bios van jelenleg a vga-don. Nekem egy éves vásárlás volt és a legfrissebb bios volt rajta. -
morfondőr
addikt
válasz
Ra's al Ghul #39202 üzenetére
Én frissítettem, az égvilágon semmi változást nem vettem észre.
-
Tékozló
tag
válasz
Ra's al Ghul #25345 üzenetére
Esetleg az adaptive állapotban van a vsync a driverben őnála. Akkor van a legkevesebb képi hiba, csúszás.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Ra's al Ghul #25347 üzenetére
Kérdezd majd meg tőle, mert olyan nincs, hogy nem tearingel valami, ha nem pontosan 60 FPS van 60 Hz-re. Már csak számtanilag sem jönne ki, mondjuk 40 FPS úgy, hogy 60x frissít másodpercenként a monitor. Konstans 60 vagy 30 FPS kell, utóbbi esetben duplázza a képkockákat, de nem törik a kép.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Ra's al Ghul #25345 üzenetére
Ha 60 Hz-től különböző az FPS akkor van... de ez minden kártyát érint. AMD-t nv-t is. Csak G-Sync monitorral lehetne kiküszöbolni teljesen. Arra én is kíváncsi vagyok milyen mágikus eszközei vannak
Ugyan olyan felbontáson játszotok, ugyan olyan minőséggel? FPS a lényeg, azokat hasonlítsátok össze.
Az nem lehet, hogy nv driverből be van kapcsolva neki a VSYNC? Ott lehet állítgatni, On, Off Adaptive, Adaptive half akkor 30-at megy csak. Defaulton a játék állítja opció van.
Tehát nyugi, nekem is Dell UH monitor + 970 és tearingel mint minden más
Vsync nélkül.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Ra's al Ghul #16266 üzenetére
Nvidia.com-ról töltsd. az Experience alatt nagyon lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest