- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
G1-nél nálam 135/324 idle-ben... MEM-nél ez nem sok kicsit? (Nem hiszem mondjuk, hogy emiatt hatalmas fogyasztása lenne) Nem szórakoztam még win reinstallal, csak DDU, aztán nv driver, hiba nélkül ment minden, MSI Afterburner is fent volt.
Bocs hülyén írja ki Afterburner 324 MHz-nek..., GPU-Z-ben már lemegy nekem is 162-re...
-
DragoX
tag
Végül is maradt az ASUS gtx970 black.
Igaz volt a híresztelés, semmi hangja nincs a VGA-nak. Ráadásul teljesen cicergés mentes, 100 flps fölött is
Egyedül valami elvetemült 3dmark tesztben sikerült kihozni belőle coil whine-t.
Mindezt egy alapból halkságra épített gépben produkálja.
Kiváló kis VGA ez. -
Lol.. miért téged egyből 3 éves, 100 pirospontos reggel tojtak a világra?
lefényképezett bontatlan doboz ott van a hirdetésben xD
Ha csaló lenne, akkor kirakta volna a kártyát 100ezerért, fix h fél nap alatt kapott volna komoly vevőt... De ezen az irreális áron csak savat fog kapni, pénzt egy forintot se
-
keIdor
titán
Mindig azt szoktam mondani, hogy akit zavar keressen más hobbit, a PC és alles zusammen az elekronikai ipar ilyen. Teljesen normális akit ez bosszant, de tényleg csak egy féleképp tud rajta segíteni, úgy hogy meg se veszi...
180k-ért vettem én is az MSI 980 Gaming-et, tudom, hogy már közel se ér ennyit, de én ezen már nem akadok fenn. A Ti még húzósabb lesz.
-
JoolsNOS
veterán
Igazából nem tuningolok játék alatt, csak nagyon ritkán. Ahol nincs meg a 60 fps ott úgysem az a pár fps fog számítani. De a végét mindig kitesztelem a kíváncsiság kedvéért.
Az új driver egy kicsit hozott mindenhol:1541-8000
(#24929) puttonyos: nekem a félpasszív nagyon fontos volt. Éjszaka előjön a ventik hangja. Igy meg közel van a teljes csendhez. Most talán a tápom ventije a leghangosabb, mert azt nem tudom levinni 800 fordulat alá. (persze hozzáteszem, az emberek 95%ának már így is néma)
-
nagy.matyika
aktív tag
Volt már ilyen példa a történelemben.
Lehetett volna butítani, de könyörgöm pont ilyen nyakatekert módon? Á semmi, használjon 2 db 512 MB-os memóriamodul egy közös L2 Cache-t, aztán pont jó lesz.. Ezerféle más módon megoldhatták volna a vágást, de hogy pont így? Pont ilyen aljadék módon. Nekem nagyon bűzlik a dolog.
-
Lord Myn
senior tag
Jelen!
EVGA 970 Superclocked ACX 2.0, szuper kártya! Alapon 1380 MHz a boost (az enyémen legalábbis) és Full HD-ban nekem nem kellett kompromisszumot kötnöm vele, hacsak azt nem vesszük annak, hogy nekem elég az FXAA, mint élsimítás.
Cicergés, csak 150 FPS felett, de igazán hallhatóan csak úgy 1000 felett és mivel V-Sync-et használok, ezért csak tesztekben hallom, de egyébként ez szerintem a tápomnak (is) köszönhető (Chieftec 550W), mivel az ASUS GTX 760 is csinálta.
Osztom a véleményt, hogy nem éri meg a min. +50k-s felárat a 980, amikor ilyen felbontáson kb. +10% az előnye.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Tehát 1680x1050-en, egy 970-es kártyával?
Mit értesz kompromisszum alatt, hogy nem ment minden Ultra beállítással 60 FPS-sel?
Nekem ez furcsa, én a 760-nal játszottam pl. a Metrókat, nyilván nem csutkán, de nem mondanám, hogy hiányérzetem volt.(#24822) demmer123
Minden egyes kártya más, csak a gyári órajel a biztos. -
hackeeeee
Jómunkásember
Majd kiderül. Máshol még nem nagyon találtam árat ezért is linkeltem, merlin is csak előrendelést vesz fel.
A zotac elég jól néz ki azzal a hűtővel. De a többség még mindig ref.
Az evga-nál egy előny van, hogy ugye tőlük veszed közvetlenül, nincs külön nagyker/kisker haszon az áron. Sanszosan ezért olcsóbb. Szerintem.
-
-
bajusz15
senior tag
970 olcsóbb, de gyengébb + 3,5 giga ram miatt nem tartana addig, mint egy 980. Viszont ott van, hogy csak FullHD-ban fogok szerintem egy darabig játszani, így 970 elég lenne, de ha már csak keveset kéne rádobni inkább választanám a 980-at, ezért lenne jó tudni, hogy mikortól tervezik az árcsökkentést.
-
-
-
-
Ren Hoek
veterán
Általánosságban:
Amúgy azesetben van felfújva, ha normál körülmények között játékban nem hallatszik, csak odahajolva 5 cm-re. Ki játszik úgy, hogy odahajol a gépházhozNekem is amúgy olyan ciripelős hajnyíró volt inkább... de azt még fülesen keresztül is hallottam. Na akkor tényleg problémás a dolog. Ha ilyen van VGA-nál, nem tudom felfogni, ezt miért nem tudják valahogy megoldani egy 110K-s VGA-nál már. Akkor taknyozzák össze ragasztóval mint a tápokban
-
-
ToXeN
tag
Én nem tudtam, hogy a házhűtés kötelező, viszont a zajtól falra mászok. Azaz pont egy ventilátor az ami nem hiányzik, de ha rá is veszem magam nem tudom hova tennék egy halk 12-es ventit, hogy jobb legyen a kártyának. Mindig furcsálltam, hogy másnak milyen hideg a 970-ese, nem lehet hogy ezen pasztát kéne cserélni?
-
Assdak
őstag
Igen, de azt ir írják, hogy a kettő egymástól függetlenül foroghat.
-
kiszpista900
aktív tag
-
kiszpista900
aktív tag
én azért megnézem azt a vrm 70 c terhelve! 38% venti fordulat mellet ! én azt mondom érdemes be állitani a venti szabályzást !kb 70% a ventinek alig van hangja
am nekem most strixem van ! cicerget de befejezte ! 50% megy a venti max terhelés mellet és kb hangtalan ! gpu 54C max vrm olyan 72-74C
-
-
XaraX
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, bármi lehet..
Én sanszosnak tartom, hogy kicsit karcsú hozzá az fx, de még így is túlteljesítette az elvárásaimat.
Plusz, tudom, hogy 2.0, 3.0 oda, de lehet, hogy van köze ennek is hozzá (pci-express). De nem tudom.
@asdxv: a prociterhelés pár%, viszont ami kemény, hogy magasabb felbontáson sokkal dinamikusabban fut. Vagyis, 1680-ban voltak olyan helyek, ahol észrevettem, hogy akad, ott keletkezett a min. fps, viszont fullHD-ban, wqhd-ban ez nincs.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem most plusz 100MHz-vel 1492MHz a GPU boost órajel afterburner szerint. A valley tök mást ír, de azzal nem foglalkozom.
Feszt semmiképp nem akarok emelni, mert felesleg.
Ott már a konfig is kevés. Valszeg így is van proci limit, de itt még érezhető, hogy gyorsul.
Mondjuk 1452-1492MHz között nincs nagy különbség FPS-ben, de úgy néz ki, ez még jó.
Többet nem terveznék adni neki, csak kipróbáltam...
Szerintem marad ez 60/200MHz plusz, és kifújt
Ez a pici VRAM OC úgy néz ki kell, mert javult.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hakydakillah
senior tag
Ok, ma akkor nekiugrok újra, hátha a driverek segítenek valamit. Ha nem ez a baj, lehet tényleg az említett bios, de ahhoz már tényleg hülye vagyok. Ha valamit elrontok, akkor gondolom még a garit is felejthetem, miközben lehet az se oldaná meg a problémát. Csak hát netes boltból van, mire visszaküldöm-javítják vagy cserélik, az ismét 1-2hét :-(
-
hakydakillah
senior tag
Szóval ha windows alatt programokban szétkattintott az Nvidia-t, akkor ezeket a progikat írja ki? Mert akkor tényleg a telepítés szakadt meg, mert nekem ezekből Nvidia fül alatt csak az első Experience van, semmi van.
Bár akkor is fura, hogy amíg nem kap drivert, ennyire ordítana... -
XinAgent
tag
Ha feszül a hűtő eltávolodhat a kártyától. Nem mondom hogy az a gond, de nálam valószínű az volt és hasonlónak tűnnek a tünetek. Hosszában nem fért be rendesen. (biztosat csak este tudok).
Terhelés nélkül is pörög a venti? Nekem csak terhelés esetén volt gond. (90fok 100%fan)
-
hakydakillah
senior tag
Köszi :-) Viszont ennyi év után bosszant, hogy ilyen szerencsétlen vagyok. Itt csücsül már a Project Cars + Witcher az asztalon, de egyenlőre még hiába. Updatelt a windows, és a dvd-ről a telepítőt is futtattam. Ma még megpróbálom lekapni netről a legfrissebb drivert, hátha a telepítő valamit kihagyott. Ott fura volt valami, hogy egy egész listát mutatott arról milyen progikat fog feltenni, és elég hirtelen abba is hagyta a dolgot. Én csak a Geforce Experiencet látom, de szerintem olyanokat is fel kellett volna tennie, mint a GPU Tweak.
Csak már hajnali 1volt, idegesen-mérgesen próbáltam befeküdni ágyba, mert 5kor már szólt az ébresztő :-) Persze sokat nem aludtam, mert folyton ez járt a fejemben…16GB RAM-on én is gondolkodtam, de fórumon lebeszéltek róla, hogy egyenlőre még korai – játékokhoz -, és mire aktuális lesz lemegy az ára.
h1mpi - igen, kép van, full hd. Abban a pillanatban, hogy bekapcsolom a gépet felpörögnek a ventilek maxra.
XinAgent - nem szorul, van helye bőven. Ha az alaplapot megnézed [link] akkor a procihoz legközelebbi slotba dugtam be. Kizárásos alapon máshova nem mehetett volna :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest