- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hakydakillah #24446 üzenetére
A WF3-ak azok ket hocsovesek, a G1 az negy, de ez neked nem fog szamitani gyakorlatilag semmit. A WF3 csupasz hatulju, a G1-en van backplate, de az csak disz, hutesi funkcioja nincs. A G1-en van vilagitos felirat, ami kikapcsolhato ugy tudom. A ket WF kozott csak a gyari orajel a kulonbseg. Azt vedd meg, amelyik a legolcsobb, mert hutesben mindegyik jo, az orajelet meg afterburnerrel at tudod loni, tuningban altalanossagban jol mennek a gigak.
Nincs mit!
-
válasz
hakydakillah #24398 üzenetére
Ebben az esetben en azt tennem (en is hasonloan vagyok, csak mas okok miatt, nem jatszom egesz nap, de neha jo ideulni es tolni egyet), hogy vennek egy 970-et, akar hasznaltan 90-korul. Egyreszt nagyon eros kartya a 970 is, huzni is tudsz rajta, ha szukseges, viszont 8-10% max, amit el lehet erni valos fps novekedesben. Nem melegszenek es nem zabaljak az aramot. Eleve nem kerul sokba es kesobb sem kell majd fillerekert elpotyalni, szerintem tartja az arat valamennyire.
-
brumi1024
veterán
válasz
hakydakillah #24391 üzenetére
Ha nem volt a végletekig kicentizve a 970 alá a táp (márpedig az 500-as Hexa elegendő), akkor nem kell komolyabb táp a 980 alá. Nálam egy Raider 550 volt a húzott 4790K és a húzott R9 290 alatt, és a 290 azért éhesebb a 980-nál. A mai egykártyás rendszerekhez minőségi 500-550W-osnál nagyobb teljesítményű táp nem kell.
A játékidő továbbra sem látom, hogy függ össze az igényelt GPU-val.
-
duc
aktív tag
válasz
hakydakillah #24388 üzenetére
Használhatod nyugodtan, azért van. Ettől nem lesz semmi baja
+1 a Giga-ra! -
Fisherhun
tag
válasz
hakydakillah #24386 üzenetére
Én ajánlom az msi t még.
Nagyon jó a hűtése fullos cucc igaz nekem 980 as van de nagyon megvagyok vele elégedve. -
Fisherhun
tag
válasz
hakydakillah #24381 üzenetére
Mostanság elég sok panaszt hallok asus termékekről.
Én is beszívtam egy asus hangkarival.
De a ROG termékeket nagyon ajánlom mert fullos cuccok
Ezekre valszeg jobban odafigyelnek vagy nem tom -
odorgg
addikt
válasz
hakydakillah #23944 üzenetére
Ha driver nélkül is ordít, már boot alatt is, akkor hardveres a gond. Vagy a venti vezérlő szált el, vagy egyszerűen nem kap pwm jelet a venti, ezért maxon teker. Próbáld megmozgatni a venti csatlakozót, vagy a vezetéket a kártyán, hátha csak valami kontakt hiba van. Ha nem gyógyul meg akkor gari.
-
h1mpi
félisten
válasz
hakydakillah #23944 üzenetére
30%-on mehet max a 100% az nem ez miatt van
-
válasz
hakydakillah #23939 üzenetére
Nekem ezeket telepitette fel a driver:
Ha jol emlekszem driver nelkul kicsit jobban porogtek a ventik, de nem emlekszem mar ra. Nekem a black-en alapbol 30%-on porog.
XinAgent Ez oke, csak nem tudom a szukos haz miben befolyasolja a hutest. Valoszinu feszul a borda a nyakon, de a rogzito csavaroknak azert annyira fogni kellene, hogy a gpu-rol leszedje a hot. A black-en is mozog a borda, meg cyberkind-el irtunk is egymasnak, hogy nalad is mozog-e, eleg fura.
-
h1mpi
félisten
válasz
hakydakillah #23939 üzenetére
Akkor hibás a bios a vga-n. Próbáld meg első körben a gyártó oldaláról a fenti olvasnivalóban található segédprogram segítségével vagy a gyártó által ajánlott programmal frissíteni a BIOS-t. Ha nem javít rajta, akkor vidd vissza a VGA-t.
-
h1mpi
félisten
válasz
hakydakillah #23933 üzenetére
Képed ad a gép? Ha igen, akkor nem tudom mi lehet, mert maxon nem pörgetheti a vga még a windows előtt sem a ventiket.
-
XinAgent
tag
válasz
Nekem van. Rendesen befer a kartya a hazba? Hasonlo problemam volt Black-kel. Most jottem a szervizbol es ott csodasan ment a kartya. Nekem otthon a HDD boxtol nem igazan fert be (kicsit szorult), a szervizben a kartya nyomogatasaval sikerult reprodukalni a hibat. Hazaerek es este kipriobalom a HDD box nelkul.
-
válasz
Szia!
Gratulalok, jo kis gepet dobtal ossze. Memoria lehetett volna 12-16gb. A kartyanak nem kell semmi extra, csak a geforce driver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest