- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
válasz
Pisti_91 #25651 üzenetére
miért, ha nem maxolod ki nem játszható már?
én is játszom a batmant, és szerintem elképesztően szép a grafika. állóképeken annyira nem jön át, mert rengeteg postprocess cucc van rajta, de nagyon hangulatos és batmanhez illő.
az egyetlen dolog ami tényleg gány, az a 30 fps lock, ami okkal van beállítva, sajnos kikapcsolása sok gépen rángatást okoz nagyobb sebességnél.
-
Assdak
őstag
válasz
Pisti_91 #25604 üzenetére
Ugyan ez van nálam is 970 1520Mhz-en + 4790k. Én nem tudom, hogy azok akiknek 4xMSAA van 970-el mindenhol stabil 60 FPS-t produkál a játék mit csinálnak.
Mondjuk nem FPS dropnak hívnám a dolgot, nikább stutteringnek. 60 Fps limit mellett billeg 58-ig lefele, 72 Fps limit mellett meg 70-re, tehát nem arról van szó, hogy kevés a kakaó.
Mondjuk én ha mindent maxra rakok 4xMSAA val, akkor sehol nincs fix 60 fps, de szerintem másnak se... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Gigabyte GTX1060 6GB
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest