- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalozhun100
őstag
válasz
#Morcosmedve #29432 üzenetére
Letöröltem, újra felraktam, de ugyanúgy csinálja
-
kalozhun100
őstag
válasz
#Morcosmedve #29430 üzenetére
Egy linket tudnál küldeni? Köszi
-
kalozhun100
őstag
válasz
#Morcosmedve #29427 üzenetére
nem tudom miért, lehet hogy win 10 hibája, de van hogy befagy a böngészö, meg 1-2 progi 1-2 másodpercre.
-
joysefke
veterán
válasz
#Morcosmedve #29421 üzenetére
egy ilyen számlamásolat kerül valamibe?
Nem vagyok otthon a susmus meg áfaspórolás dolgokban. Ha a gyártyához van érvényes kiskergari, akkor mi lehet az oka, hogy az eladó nem rendelkezik az eredeti számlával? Nem értem, mert nekem minden cuccomnak megvan az eredeti számlája is...
J.
-
válasz
#Morcosmedve #29350 üzenetére
Semmilyen hang nem jön ki az átalakítóból.
Játékokat is természetesen kipróbáltam,nem szenved semmilyen hátrányt az adapter miatt.
Az élmény magáért beszél.
A 970 SLI meg durván erős cucc.Crysis 3
6700K alapon
vga(k) alapon
ramok 2800C16
5760x1200
high graph
vmi multi gpu 2x , nem tudom van-e nálatok ilyen opció a játékban.
durva helyeken ~40fps ,máshol 60-70fps.Kár,hogy nem tud élesben felvenni semmi sem multimonitort.
Olyan szívesen dobnék be videókat.Milyen időszámítás szerint lehet éjféltől tölteni a Phantom Pain-t ?
Itt egy órával visszább vagyok ,mint ti otthon. -
válasz
#Morcosmedve #29348 üzenetére
Nagyon hasznos infók.
Ha csak kis réteg fogja használni akkor is.Nálam korlátoz a csatlakozók száma és tulajdonsága a vga-n,van több ilyen kártya is ami pont ilyen csatlakozókkal van ellátva.
Azt nem tudom mennyire bonyolódna tovább a dolog,ha egy 3db DP 1db HDMI 1db DVI csatlakozós kártyát használ vki SLI-ben.
Mindenképp tájékozódni kell mielőtt vki 3 monitoros rendszerre küld SLI-t.Nálam így működik tökéletesen ahogy leírtam.
-
Erdei88
veterán
válasz
#Morcosmedve #29145 üzenetére
Ez ugyanaz ami pár napja jelent meg vagy ez még újabb?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Ahogy nézem csak valami sli support.
-
válasz
no ezt lekapom, ha hazaértem
a WHQL *.60-as driver nálam -5% FPS volt az előző hotfixhez képest
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #29011 üzenetére
nekem az a világítás pont beleillene a ház design-jába, ami ablakos is szóval atom lenne
meg ugye ahogy írod a backplate se hátrány ha van. WF3-al 290 fronton amúgy sincsenek jó tapasztalataim.
-
KAMELOT
titán
válasz
#Morcosmedve #28567 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen hűvös kártya! 1,205V boostol 1330Mhz
-
Mate
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #27151 üzenetére
Win 10-en tökéletesen működik!
-
bombibmw
veterán
válasz
Nekem már a 353.54 WHQL van fent.
Az hogy? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
nVIDIA oldalán még nem lelhető fel.
Jah, sorry. Béta..
Unofficial Release 353.51:
This driver, Version R353.51, is a unofficial Beta driver with Game:Ark optimization!
-
bencefica13
csendes tag
válasz
#Morcosmedve #26952 üzenetére
DDU-val töröltem az összes eddigi drivert és feltettem a 353.49-et, +106-as OC-nál ismét elszállt egyszer és azt a hibaüzenetet kaptam, hogy "kernel driver stopped responding and recovered" viszont most +98-on játszom és úgy tűnik eddig ezzel nincs gond
Sose megy mondjuk 70 celsius fölé a kártya, de akkor gondolom mégis csak ő lesz a ludas és nem a driver
-
bencefica13
csendes tag
válasz
#Morcosmedve #26952 üzenetére
Köszi szépen, mindenképp megpróbálom a 353.49es drivert, csak azért kérdeztem, mert ahogy nézelődtem a neten a +147-es core clock nem túl magas ennél a kártyánál, bár lehet, hogy csak nem jött be a silicon lottery és az enyém kevesebbet bír stabilan. Amúgy feltettem +87-re a voltage-t kiváncsiságból egy próbára, de a witcher 3 úgy is crashelt.
-
Speed®
titán
válasz
#Morcosmedve #26873 üzenetére
Annyira azért nincs eldugva..SATA csatik mellett, lap sarkában dekkol a 3 jumper. Mi nem elég..? Áramtalanít, ~10s átrak másik állásba, majd vissza. Kicsit egyszerűbb, mint a VGA és a procihűtő között az elemet kibányászni. Egyébként 1.60 BIOS óta nem volt VGA compatibility ápdét, ha annál frissebb van rajta (esélyes), nem az lesz a gond. Nálam ez utóbbi van fent egyébként, hibátlan, nem is piszkáltam inkább.
Teljesen "úgy" lehet tuningolni, csak limitálva van a mennyiség. 3.8G 4 magra.
-
Speed®
titán
válasz
#Morcosmedve #26869 üzenetére
Az elem kipattintása helyett van ám CMOS jumper is ;p A procija meg nem vészesen gyenge, lévén Z77 a lap, mehet neki a +600MHz 4 magra. 3570Kra csak akkor költsön, ha ennél többet akar, de megfelelő beállításokkal (1080P+AA) nem lesz gondja.
N3gro
A VGAn kívül van bármi más a lapba pakolva, ami miatt osztódhatnak a PCIe sávok? Ugyanilyen lapom van, nem tapasztaltam hasonló problémát, GTX780/R9-290 járt benne eddig. Igaz, nálam 2500K van, ami miatt 2.0 "csak" az X16, de megy rendesen. Egyébként a 3.0x8 ugyanezt hozza sávszélességben, szóval sokat ne agyalj rajta, ha egyébként megy rendesen, tempóra nincs negatív hatása.A 970 bontott állapota lehet eltérő környezetben tapasztalt cicergés okán is.
Ha nálad nincs gond és hibátlanul fogja tenni a dolgát, szvsz nem probléma.
Oké, nyilván ennyi pénzért bontatlan az ideális, de ha teljes garis, nem gáz. -
N3gro
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #26869 üzenetére
Bocs, félreértettelek, mert azt hittem hogy a VGA BIOS-t kellene resetelni.
Oké, megpróbálom az alaplapon.
-
N3gro
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #26867 üzenetére
Kitöltöttem az adatlapomon a konfigomat. Az antisztatikus zacsin nem volt cellux, viszont látszik rajta hogy volt rajta, mert ott van a ragasztó nyoma. A Bus interface nem változik render esetén sem. A BIOS-t hogy tudnám resetelni?
Szerk: rakom fel a szűz Win8.1-et.
-
bombibmw
veterán
válasz
#Morcosmedve #26757 üzenetére
Igen,de nála is alapon megy a 4690k.
-
Erdei88
veterán
válasz
#Morcosmedve #26734 üzenetére
Corsair 14 centis gyári venti. Valami légmozgás kell a házba
-
monosz
őstag
válasz
#Morcosmedve #26734 üzenetére
Nem volt ezzel baj,"sepert mint állat"
(nagyon szerettem)
Viszont megjött a hangja huzamosabb game-k alatt. -
Erdei88
veterán
válasz
#Morcosmedve #26690 üzenetére
Ha az idle hang negatívum, akkor lehet probléma
Nálam a gyári Corsair ventik 800rmpen "elnyomták"
-
balint107
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #26686 üzenetére
Na ez az, hogy "azt írják" Nekem meg ma jön meg a 3. Gigabyte GTX 970-en (gari), és sem a sima WF3-nak sem G1-nek nem volt "túljáratva". Ment 35, 30%-on, de nem volt hangja. Pedig ezt "mondják" a 970-nél is. Ezért érdemes normális tesztet nézni inkább, ha bizonytalan az ember.
Szerk.: Vagy mikor valaki panaszkodik a hangra, lehet csak azért mondja, mert mikor egyáltalán nem megy egyetlen venti sem, az mégis halkabb annál, ha igen. Pedig én is fokozottan érzékeny vagyok a gépzajra. De a giga 970 halkabb az összes korábbi szériánál, és hűvösebb is. Akár Asus, MSI vagy giga.
-
bombibmw
veterán
válasz
#Morcosmedve #26674 üzenetére
Egyetértek.
Akkor kiegészíteném annyival,hogy a többi komponens is ludas lehet a jelenségben.
Mondjuk kiindulva abból,hogy a 13k-s XFX tápom és a 18k-s lapom sem egy felsőkategória,kizárnám,hogy csak ilyen minősítésű összetevők lehetnek jók a cicergés elkerüléséhez.
Az a baj,hogy próbálgatni nincs nagyon lehetősége senkinek.
Ki kell fogni a jó összeállítást.Most például elkezdtem megint a FC4-et és az átvezető jeleneteknél(aminél szépen ki kéne jönni a cicergésnek 600fps-sel) sincs semmi hangja a kártyának,pedig odahajolok közel hozzá.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
#Morcosmedve #26173 üzenetére
Oké, de azért máshogy lehet etetni egy rosszabb GPU-t, ha nem 1x8 pined van, jobb a tápköröd.
Nem feltétlen volt erről szó, de azért nem mindenki esik neki komolyabb OC-nak, pláne vBios-nak.
-
ffodi
veterán
válasz
#Morcosmedve #26173 üzenetére
A tuningpotenciált kivéve.
Nem volt szó arról, hogy out of the box, vagy igen?
-
ffodi
veterán
válasz
#Morcosmedve #26170 üzenetére
Ezek közül igazából egyik sem igaz.
- Ha nem a gyári ventiprofilt használod, akkor a VRM hűtése is teljesen rendben van
- Az OC potenciál lényegében szerencse kérdése
- Ennek adható szoftveresen a legtöbb fesz, akár 2V+. Más kérdés, hogy ez léghűtéssel nem fog előnyt jelenteni, mert nem tudod lehűteni. -
válasz
#Morcosmedve #26165 üzenetére
Mi a baj a strixel?
-
Bib
őstag
válasz
#Morcosmedve #26156 üzenetére
Csak ez nem WHQL ha jól emlékszem.
-
maross
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #26149 üzenetére
Szoljatok ha valaki fel merte tenni
. 353.12 volt a legutobbi hotfix driver ami fent volt nalam, azzal még mindig erosen crashelt, visszatertem en is a 350-hez.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
#Morcosmedve #26149 üzenetére
A gyakorlatban meg nálam egyedül a 350.12-essel megy minden tisztességesen, hiba nélkül...
-
bardi
senior tag
válasz
#Morcosmedve #26115 üzenetére
Nem emlékszem mikor raktam fel ezt, de lehet azóta nem is volt ilyen gondom. Igaz amióta végigvittem, nem is megy napi 4-6 órát a játék...
iRacingben fura, hogy a 60fps-t a játék nem tudtam rendesen tartani, csak ha a driverből kapcsoltam vsyncet. Pedig elvileg a gpu nagyon nincsen kihasználva közbe, se semmi. -
bardi
senior tag
válasz
#Morcosmedve #26112 üzenetére
353.30 elvileg. De nem tudom hanyadik, a witcher3 miatt felraktam a legutóbbiakat. Amúgy dehogy raktam újra, lepucoltam minden amd-s dolgot. Kötve hiszem, hogy a lepucolt, nem is futó program maradéka miatt csinálta
Amúgy olyan nagy gondjaim nincsenek, félreértés ne essék.
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #25753 üzenetére
jó vicc FuryX
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #25749 üzenetére
akkor belénk szorult valami műszaki szépség
mi lesz a 980 helyett? Ti?
-
válasz
#Morcosmedve #25716 üzenetére
Oké, az rendben is van, ez hagy legyen az amd problémája, nálam a tegnapi nappal eldőlt pár kérdés..
Köszi a választ, nem létkérdés, úgyis mindjárt itt a W10, szimplán csak érdekelt..
-
Assdak
őstag
válasz
#Morcosmedve #24946 üzenetére
Csak 970 =)
Hát a jelenlegi OC úgy néz ki, hogy a feszültséget nem állítgattam, 0-s értéken szerepel az Afterburnerbe.
A GPU Clock +200 on megy stabilan, így 1520 környékére boostol, a Memóriák pedig +500 al 2000Mhz-en.
1570 en is ment simán W3 alatt, de GTA-ban már hibázott, így visszavettem. Ezeket tudja tartani, mindenhol stabilan.
Ha adtam neki plusz feszültséget sok változást nem érzékeltem, de igazából nem is teljesen tudom mit kellene tapasztalnom. Ha jól értem a dolgott, itt kevesebb feszt nem is tudok adni a kártyának max többet.A CPU tuningal kapcsolatban örök hálám. már gondolkoztam rajta, hogy fizetek valakinek, ha megcsinálja =)
-
Assdak
őstag
válasz
#Morcosmedve #24834 üzenetére
MSI Z97 Gaming 3, i7 4790k, és egy Be Quiet Dark Rock Advanced hűtő van rajta.
-
Assdak
őstag
válasz
#Morcosmedve #24805 üzenetére
Köszi, megvan =)
Közben benéztem a Haswell topicba, de az ami ott le van írva, számomra teljesen kínai =)
-
Assdak
őstag
válasz
#Morcosmedve #24803 üzenetére
És hogy mi az alapfesz, azt hol tudom megnézni?
-
Assdak
őstag
válasz
#Morcosmedve #24797 üzenetére
Utána kérdezek, köszönöm!
Amúgy ez a megállapítás a videókártyára is él? Tehát, hogyha fix feszültséget adok neki, akkor nőhet a teljesítmény, és alacsonyabb lehet a hőfok? -
Rasiel
senior tag
válasz
#Morcosmedve #24679 üzenetére
Legújabb verziót most szedtem le (v5.3.5), de a kivétel listákat egyszerűen nem tudom működésre bírni. Pontosabban valamikor összejön, mert gondol egyet és amit beállítottam az jó lesz, de egy gép újraindítás után megint nem oké. Ha egynél több .exe-t állítok be kivételnek, akkor sehogy se jó...
Eléggé idegesítő, hogy filmnézés közben is kidobja a bal felső sarokba, azt, amit játékok alatt ki szoktam irattani a programmal.
Most már erősen gondolkodok azon, hogy hagyom az egészet a fenébe és leváltom valami másra, mert, amióta RTSS nélkül, általuk csinált OSD Server-rel adják a ki programot (4.2.1 utáni verziók) tiszta bug az egész program (legalábbis az OSD Server része). Szinte minden verzióban volt valami idegesítő hiba: hol nem jegyezte meg a játékokban az OSD helyzetét egy Windows újraindítás után, hol duplázta az FPS-t (pl. anno Max Payne 3, előző kiadásban GTA V), OpenGL játékok alatt nem működik, stb. Bár ez utóbbi lenne a legkevesebb gond... -
válasz
#Morcosmedve #24634 üzenetére
Mennie kellene....
-
válasz
#Morcosmedve #24634 üzenetére
Random adatokat beirsz és elindul
-
Shodan
őstag
válasz
#Morcosmedve #24370 üzenetére
Én most akarnám biosban lejebb venni a ventit gigabyte gtx970-en. Szerintem idleben, nem mondom hogy hangos, de azért hallható. Valaki csinált itt már ilyet?
Ha flashelek biost az első commentben lévő bios flasherrel, akkor a device managerben tiltsam le addig a kártyát vagy nem szükséges? -
balint107
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #24303 üzenetére
Tényleg nem értem mások mit tapasztalnak. Nálam a 970 G1-esnek a ventije 30%-on megy. Terhelésen 60%-on. Terhelésen kívül feltekertem 60%-ra és semmi plusz hangot nem vettem észre még így sem, hogy a terhelés alatt se hangos gépem, tápja, procihűtője, és egyéb ventik nyugalmi állapotban voltak. Csak az a nagyon picike géphang volt, ami annyi, hogy azért ment a gép. 70%-ra is felnyomattam, na akkor volt már egy picikét halhatóbb kis zümmögő hang, ami kihallatszott nyugalmi állapotban.
-
JackFeryll
őstag
válasz
#Morcosmedve #24359 üzenetére
A ref kártya ?
-
maross
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #24232 üzenetére
Evi egy eleg
. Majd 16-ban valami joarasitott 6-8gb kartyat, de lehet karacsony korul mar megtorok
12 - 295
13 - 480
14 - 770oc
15 - 970oc -
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #24212 üzenetére
Pont ez mondom, hogy a 124K-s refre rádobja a vizet az nem a custom hűtésű árát éri el, hanem lesz vagy 200K
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #24200 üzenetére
Elvittek mar......talan jobb is ez igy.
-
XaraX
addikt
válasz
#Morcosmedve #24058 üzenetére
Ez így igaz, viszont összpontszámot a 3 eredményéből számol, és akkor az I5 lemarad.
-
Alice90
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #23207 üzenetére
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #23210 üzenetére
Rendben!
Köszönöm! -
válasz
#Morcosmedve #23092 üzenetére
Nalam nincs is 3.0 a lapon, az minek kell?
3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x16/x1 or x16/x8/x8 mode)
Ha dobok bele egy X5650-et es megtepem 4 ghz-re, csak kihajtja.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #22615 üzenetére
Azt le is szedtem már
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #22613 üzenetére
A pdf-et olvastam, csak nem értettem miért kell mind a két DVI -portól frissíteni, legalább ma is tanultam valamit
.
BIOS frissítéshez melyik program ajánlott?
-
Sareth
senior tag
válasz
#Morcosmedve #22481 üzenetére
Már késő a futárnál van a kártya + ahogy fentebb írtam egy boltnál sem látom listában a Batman-t.
szerk: azért rákérdezek, majd jelzem mit válaszoltak!
-
sheep
addikt
válasz
#Morcosmedve #22349 üzenetére
Ahogy mondod, Aqua volt, és nem szóltak csak miután rákérdeztem.
De nem gond, cserébe elterjesztem hogy nem megbízhatóak és nem vásárolok tőlük.
Ha nem kell a pénzem majd odaadom másnak -
Csabee86
senior tag
válasz
#Morcosmedve #22062 üzenetére
Megcsináltam, az eredmény pár ponttal de alacsonyabb pontszám.
-
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #22051 üzenetére
Én is inkább a 3Dmark FireStrike -ra szavazok.
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #22047 üzenetére
Főleg, hogy WQHD-ben mért, amikor mindenki más FHD-ban. A másik meg, hogy töröljétek már le ezeket az elavult Unigine teszteket. FS alatt mérjetek, az folyamatosan frissítve van!
-
gainwardgs
veterán
válasz
#Morcosmedve #21868 üzenetére
Nekem alapból nincs fent a Gf experience
-
MPowerPH
félisten
válasz
#Morcosmedve #21530 üzenetére
Nem kapja meg. Nekem is maximum kitolt fesszel 1.26v korul kaphat... Meg a csuszkat felere rakva is ugyan ennyi.
cyberkind: Azert, hogy az AMD jelent e veszelyt, vagy nem, meg vard ki. Lehet a 300-as szeria visz mindent. 290X magas felbontason, mint m.monitor es 4k majd a 980 szintjen van jelenleg. Es az egy nagyon oreg kartya... AMD most lep majd nagyot... Ha FHD-ban nem is domboritanak majd, 4k-ban szerintem boven meglesz a TX is..
-
ÁdiBá
veterán
válasz
#Morcosmedve #21518 üzenetére
Azt is kitoltam 120ra.
Megvan. Átkellett állítani a drivert maximális teljesìtményre. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #21369 üzenetére
Azert tartom magamat tavol az Asrock-tol...masok meg mindig ajanljak.
-
sheep
addikt
válasz
#Morcosmedve #21292 üzenetére
rendben, köszi!
-
Mate
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #21288 üzenetére
-
sheep
addikt
válasz
#Morcosmedve #21280 üzenetére
és lehet tudni hogy miért nem ajánlod?
-
válasz
#Morcosmedve #21218 üzenetére
Ezt még megvárom,aztán meglátjuk mi lesz.
Olyat is olvastam,hogy 7-8GB vram is elfogy a Titan X-nél a GTA5 alatt.Jobb lenne ,ha 8GB-os verziót adnának ki,a 6GB-al szemben.
-
kovsol
titán
válasz
#Morcosmedve #20809 üzenetére
Nem tudom mivel jatszol hogy 80% fölé alig megy a GPU használat, de én elég hamar tudok olyan beállítást találni ami kinyirja a vga-t.
-
kovsol
titán
válasz
#Morcosmedve #20795 üzenetére
Próbálj ki nehány játékot nem low grafikan is akkor szűrőkkel.
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #20792 üzenetére
Nálam kb ugyanez, órajelek dettó, hőmérséklet talán 1-2°C-al több...
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #20792 üzenetére
4000 rpm-em azért ez nem olyan nagy csoda
-
MPowerPH
félisten
válasz
#Morcosmedve #20321 üzenetére
Idotallobb a magasabb elerheto orajel miatt.
Egyebkent 970-hez tenyleg folosleges.
-
garfield545
tag
válasz
#Morcosmedve #20308 üzenetére
Sry már nem tudom szerkeszteni a hozzászólást. Mert akkor már túl lépetem volna a keretet + 1 Logitech G27 is jön és arra kellet a zseton
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #19815 üzenetére
Ezzel a piros színnel olyan mintha valami AMD refnek készült volna
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #19815 üzenetére
"It has 3.5 GB of active graphics memory."
Azért turbo, mert biztos úgy fütyül ez a venti....
-
Andapace
tag
válasz
#Morcosmedve #19365 üzenetére
Most ahogy utánaolvastam sokan tapasztalták ezt ezzel a karival, páran azt írták egy friss windows megoldja a problémát.
-
Andapace
tag
válasz
#Morcosmedve #19363 üzenetére
A monitoromon csak d-sub van.
hpeter10: ez nem az én monitorom, csak rákerestem neten egy hasonlóra, hogy tudjátok miről beszélek.
-
Mate
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #18992 üzenetére
Elvileg pár finomhangolás, Titan X támogatás, BF hardline profil illetve az alábbi sli profilok lettek hozzáadva:
Battlefield Hardline - Updated SLI profile
Life Is Strange - Added SLI profile
Medieval Engineers - Added SLI profile
Trine 3 - Added SLI profile
Zombie Army Trilogy - Added SLI profile -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #18865 üzenetére
Szinek rendben, kicsivel jobbak mint a BenQ kijelzon......par FPS jatekban erzem a 144Hz hianyat, de rendben van. A felbontas az valami csodaszep..nagyon tetszik.
-
torma1981
veterán
válasz
#Morcosmedve #18584 üzenetére
Én úgy tudom,hogy az ACX 2.0 már jól hűt és nem hangos. Volt több embernek is és nem panaszkodtak. Az hogy alap órajelű nem izgat. Ha kell úgy is lehet húzni tuti. Ha meg netán tényleg hangos megy vissza elállással.
-
válasz
#Morcosmedve #18328 üzenetére
Erről szólna a szoba,ennyi.
Hiszed vagy sem,de vannak szobák ahol ez elfér.Azért mondod ezt,mert látom még nem próbáltad a több monitort.
A célkeresztet sosem fogja elvágni,mert az mindig a képernyő közepén van.
Bármerre fordulsz 3 monitoron akkor is középen lesz a célkereszt. -
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #18309 üzenetére
És mi lesz a neve a kétmagos Titánnak? Titan X-Z, vagy akkor már Titan X-Y-Z.....
-
MPowerPH
félisten
válasz
#Morcosmedve #18306 üzenetére
Minoseg teren nem lenne elorelepes... Igy is orul az ember, ha 3 monitor megfeleloen van optimalizalva. Hala az egnek lassan mar eljutunk idaig, DL-nel is csak 1 honapot kellett varni ra... Maradni kell a 3-nal, meretben es felbontasban lehet feljebb menni. 7680x1440 ezzel a kartyaval talan mar nem lesz lehetetlen...
-
katt777
félisten
válasz
#Morcosmedve #18298 üzenetére
Ki mondta, hogy tuningolja?
Bios mod csak ventik leszabályozása miatt kell.
Ha fölöslegesen akar pénzt kidobni, tegye, én csak javasoltam egy értelmesebb alternatívát. -
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #18289 üzenetére
Az biztos, végül is ez nem is olyan drága...
A Titan-Z volt az igazi elmebeteg kategória, na abból tényleg nem vett senki....
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #18284 üzenetére
Ja, csak itt már kerültek memória chipek a hátlapra is, eddig ilyen nem nagyon volt, és azokon nincs semmi hűtés, nem biztos hogy baj, csak egy ilyen értékű kártyánál engem nagyon zavarna....
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #18273 üzenetére
Hogy-hogy most sincsenek? Egy backplate igazán beleférhetett volna a közel 400k-s kártyába. Egyébként ki a fa..om vesz ilyet? Rá írják, hogy "INSPIRED BY GAMERS. BUILT BY NVIDIA".... Mi ez a bullshit, ki vesz ilyet játékra? Ennyiért semmi értelme....
-
KAMELOT
titán
válasz
#Morcosmedve #18232 üzenetére
Várjuk meg a Ti-t. Ha megközelítőleg tudni fogja a X-et olcsóbban akkor jó válsztás lesz. Remélem kicsit lenyomja az árakat!
-
Laci13
tag
válasz
#Morcosmedve #18207 üzenetére
Köszönöm válaszokat!
Én nem nagyon akarom tuningolni biosba nyúlkálni nem értek hozzá.
Akkor melyik csendesebb, megbízhatóbb?
Az MSI-nek nincs blackplate az számít valamit? -
Scholes9
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #18091 üzenetére
Tetszett 👍
-
válasz
#Morcosmedve #18094 üzenetére
Én azt hittem billentyűvel nyomtad,de ez nem ide tartozik.
#18096 Reggie0 : Ez jó.
-
Reggie0
félisten
válasz
Hat a kormany elegge kvantaltan mozog.
-
válasz
Ehhez azért kell egy billentyű konfig a setup-on túl,hogy ne csúszkáljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- LG LCD és LED TV-k
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest