- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
válasz
Andapace #19371 üzenetére
Nekem ugyanez volt a problémám az Asus monitorral,nincs mese vehetsz akármilyen átalakítót,attól mert DVIról alakítod Dsubra nemlesz változás... Analóg a jel az meg minden interferenciára allergiás. Új monitor amin legalább HDMI van,DP port se kell feltétlen de ha már ugy veszel akkor jó extra
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Andapace #19371 üzenetére
Az átalakítót cseréld ki egy megfelelő kábelre. Nekem még a 660ti nél volt ugyanez. Megoldotta.
-
katt777
félisten
válasz
Andapace #18486 üzenetére
7870 után nem is lenne nagy javulás. Nekem XT volt, AMD-hez képest sztem az elmúlt 10 év legjobb kártyája, de FHD fölé váltottam, oda már kevés.
Dr.Én: Nem biztos, hogy az a megoldás, csak lehet, ahogy a fesz szabályozás és a többi is kísérletezés kérdése. Volt kártyám, amelyikhez user mode kellett, másikhoz szabvány fesz vezérlés, de volt, akinek sikerült úgy beállítania, hogy másfél évig -30%-os teljesítménnyel ment a z7870XT-je.
Scholes9:Meg is vagyok lőve, mert utánaérdeklődtem a kártya cserelehetőségének, de pénzt nem adnak vissza, csak másik kártyát vásárolhatnék (értékcsökkenés miatt vmennyi visszatérítésről nem tájékoztattak). Pont nincs mit 30.000Ft-on belül!
980 1.5X ár +5-8% teljesítményért, 960 nem jó semmire, 290X meg lassabb, ráadásul AMD is, minden egyéb bajával együtt.
-
katt777
félisten
válasz
Andapace #18484 üzenetére
Semmit nem találsz abban az árban, ami megérné, és felette sem. Én is azért maradtam a 970-nél, 960 sajna gyönge lett. A 1.5X ennyibe kerülő 980 alig gyorsabb, a hasonárú AMD-k lassabbak és druiverproblémáik vannak. Arra kell figyelned, hogy a játékokat úgy állíts be, hogy ne fussanak ki 3.5GB RAM-ból. Ha mégis, lqrt szaggatás lesz az eredménye, mert az nV az átverés kiderülése óta sem javított a drivereken. De más lehetőség nincs a piacon. Az extra hűtésre viszont megéri ráfizetni, én GB-ot javaslom e téren. Most 100k körül kapható, bestbuy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest