- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
most tettem újra ismét a gépet,mivel új kártyám lett. Win8 sima is belefér,ráadásul az adott driver is támogatja,itt nem az a gond.
Szerk.: Elöszőr egy Asus dcu 2 660-at vásároltam újonan 47k-ért,de hazahozva 55 foktól kimondottan hallotam a hangját,működés szempontjából stabil és hibátlan volt.
Éltem a első három munkanapi el állással,mivel direkt azért vettem "drágább" 660-at,hogy csendes és hűvös legyen. Nem jött össze,így hát ha már van hangja,gondoltam kicseréltetem egy olcsóbb fajta egy ventis 660-ra,pontosan a mostani 37k-s Zotac kártyáról beszélek.
Maga a kártya fura módon még terhelés alatt is csendesebb mint a dcu,igaz 78-79 fokra felmegy nagy terhelésnél,de viszont nem érzem néhol stabilnak,picit lagos,néha gondolkodós. -
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
-
PandaMonium
őstag
Nem nyert.
Se nem hangos, se nem melegszik. Sapphire HD7870 XT, és alig hallható játékok alatt, több óra Kombustor után is max 67°C és alulfeszelve fut 1100/6400 -on, 256bit-es memória sávszélességel. Imádnám ezt a dögöt, a probléma azzal van, hogy azok a játékok amikkel játszom nem igazán optimalizáltak AMD kártyára (pl. SSF4 AE) illetve az XT-hez nincs linux támogatás egyenlőre, írtam az AMD-nek ezzel kapcsolatban és nem úgy tűnik hogy tennének bármit is ennek érdekében. Ettől lejjebb teljesítménybe nem akarok adni, ezért gtx660-ok felejtősek (már volt nálam egy EVGA GTX660 SC ami meg is döglött pár hónap után 2x is) de egy gtx660 ti -re beneveznék ha minőségi kártya.
-
Asztee
aktív tag
Az "az Asus a tuti befutó"-t azt én is úgy értettem,hogy mindig mindenki mindenhol kapásból arra esküszik és ez az árcéduláján is meglátszik
. Azért is kérdeztem,hogy melyikekkel vannak még jó tapasztalatok. Most én az eBay-en egy EVGA-val szemezgettem csak arról még sehol semmit nem hallottam (se jót,se rosszat) A Gigárol meg az MSI-ről mostanában alaplapokkal kapcsolatokban hallottam,hogy nem túl megbízhatóak... Egy haveromnak viszont MSI VGA-ja van és neki nagyon tetszik. (és azt mondta,hogy van egy olyan funkciója is ,hogy bekapcs után kb. fél percig fordítva pörögnek a ventik ,hogy kifújják a port.
)
-
szasanyi
félisten
Általában igen, de néha kisebb javítás lehet benne (mondjuk ha volt vmi bug, instabilitás a BETA-ban). Az említett két játékkal tapasztalat esetleg?
MOD - no, akkor már tuti BETA lesz ebből. Nekem nagyon bejött, nem tudom megunni így fontos, hogy úgy menjen mint kés a vajban.
batt (#3144): mert abból már ez a második volt, és a Keplert is szerettem volna kipróbálni.
Azon kívűl a Gigabyte 660-Ti Oc új, AC3-mal 63k volt ami elég baráti, így még pénzem is maradt. Leginkább 670-et szerettem volna, de horror áron mennek és nem is jobb annyival mint amennyivel ennél többe került volna.
-
szasanyi
félisten
Tehát a WHQL után azt mondod egyértelműen jobb? Tr és FC3 tekinttében mik a tapasztalatok? Jelenleg ez a két kedvencem amik a 7950-nel jól is mentek 1080p-ben maximális grafikával (AA-t nem szoktam használni).
batt: Ok, köszi!
Korábban, még 560-Ti kártyánál is így telepítettem mindig, abból nem lehet baj.
MOD - basszus, inkább még ezt kellett volna szerkesztenem.
-
athomi
veterán
A WOT óriási játékosréteggel rendelkezik, én magam is nagyban WOT-ozok, így nem nehéz elpasszolnom jó áron... itt aki kicsit komolyabban játszik, veszi a gold-ot. A másik két játékra kicsit nehezebb eladni a kupont, azokat csak nagyon nyomott áron lehet. Plusz ott az AC3, 2-3,-EFt-ért attól is meg lehet szabadulni.
(#2719) Blaise: Nem véletlen akartam nagyon megnyeri a GTX660-at 44-ért a szuperszerdán... szinte ingyen lett volna a kártya.
-
werszomjas
addikt
-
smiti
veterán
Alapon elég siralmas az eredmény:
Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2013-03-24 at 16:32:09
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================
Average FPS: 37.5
Minimum FPS: 5.0
Maximum FPS: 161.7
Number Of Frames: 2869
Average Frame: 26.696ms
Minimum Frame: 6.185ms
Maximum Frame: 200.000msTuningolva javul a helyzet:
De azon gondolkodom, lehet az a baj, hogy a monitorom drivere a probléma, mert módosított van felrakva, amivel tudja a 72Hz-es üzemmódot.
-
FaTHI
őstag
Ez tetszik
amúgy nem is lenne hülyeség.Nálam is volt egy, azaz egy db 7870-es,ráadásul MSI, és rossz volt a ventivezérlése.Még szerencse hogy helyben vettem ,és rendesek voltak visszaadták a pénzt a boltban.De persze mondta a boltvezető "nincs 3 napos csere, vagy pénz vissza" De mivel vettem már évek óta odajárok igy vissza adja pénzt. Kérdeztem is tőle rá egy hétre, de elmondása szerint még vizsgálják a nagykerbe...De persze hiba Nvidia-karinál is jelentkezhet, de most az AMD kariknál sok ilyen és hasonló hiba van...
-
Bjørgersson
félisten
Suliban voltam napközben, onnan meg nem akartam megrendelni. Ha dolgoznék, munkahelyről más lenne, onnan megrendeltem volna egyből.
(#1537) Blaise: Voltam, az már más kérdés, hogy "illegálisan", plusz ki tudja, hogy a másik szakképzős osztályból éppen ki figyeli a netforgalmat unalmában és pont elkap egy-két bankszámla vagy telefonszámot, amit nem szeretnék megosztani senkivel.
(#1538) smiti: Úgy legyen, ahogy mondod!
-
-
ha pakolod rá az MSAA-t, akkor inkább közeledni fog egymáshoz a két kártya, mint távolodni, mert a backendjük közel egyforma. de ezeknél az újabb deferred motoroknál sok értelme nincs az MSAA-nak, tekintve, hogy a többségük támogat FXAA-t is.
a tesztek szerint átlag 15-20% van a két kártya között, így valóban akkor érdemes 660Ti-t venni, ha sikerül valami jóárasított változatot kifogni.@kovy29: FXAA pipa. a TXAA egyelőre még nagyon gyerekcipőben jár. a secret worldben nem volt éppen egy zajos sikersztori...
-
Gaboman
nagyúr
Giga 660Ti amit kinéztem magamnak, mit szóltok ehhez a kártyához?
-
imrufo
tag
Pedig ez 660Ti. És egy.
Gondoltam valamit rosszul csináltam, ezért most lefuttattam megint, de csak kicsivel jobb lett az eredmény...
Az az igazság, hogy vagy 10 évet kihagytam, most kezdtem el újra kicsit kockulni, úgyhogy ez biztos a kezdők szerencséje.
A képpel nem mókoltam semmit, csak azt hittem, hogy át kell méretezni ahhoz hogy fel lehessen tölteni. 4x próbáltam felrakni, lejárt a szerkesztési időm, és ez lett belőle.
De ha valamit nem jól állítottam be, és ezért ez az eredmény, akkor tanácsot elfogadok... -
dragonfx
veterán
hát ezt nem fogja benyelni egy gyártó se,szoval bukta a tuning.max egyedileg irott biossal.garivesztéssel.
érdekes amugy az én 7770emen se lehet feszt emelni 5 programmal probáltam 1.2V fölé nem megy.még bioscserével se,mert akkor meg szétesik a kép.lehet ez atrendy, a jövö és az ati is bevezeti.nekem igy is csak 10 é 8% tuning megy.azért ekkroa orajeleknél ez huzos ám.de az én vga.m tudom simán elmenne 1.25V.n ahol már komolyabb lehetőségek lennének.gtx660alap és OC eredmény érdekelne vantage.ból és 3dmark11ből.
-
dragonfx
veterán
passz nem volt szerencsém 7870hez.
most 7770em van a kategóriájában nincs párja.
csak ha később a g860at lecserélem i5re.akkor feltérképezem jelenlegi állás szerint mit lenne érdemes mellé venni.és ugy látom a gtx660 jobb mint a 7850 sőt lehet a 7870nél is.
mér nincs tuning?
én semmi lagot nem tapasztalok.de tény a 128bit már 5 éve is volt amihez kevés volt.
tény egyenlőre nem panaszkodok,painkiller,serious sam 3,nfshp, fc3,prince fs simán megy 1440be ultrán. -
igen, ez a politikailag korrekt magyarázat. én inkább hisztinek hívnám, ami egyes topikokban megy
a gond annyi, hogy nem teljesen alaptalan - játék fronton a GPU-physx-es címek közül csak nagyon kevés olyan van, ahol ténylegesen van értelme. én eddig két játékkal találkoztam, ahol sokat dobott a physx az atmoszférán:
1. Mafia 2 (de csak akkor, ha meghackelte az ember a játékot, hogy a cloth ne menjen physx-szel, mert úgy katasztrófa volt sebességben)
2. Borderlands 2 (ebben viszont nagyon király)a többi általam ismert játékban minimális extra eye candy volt, amit az ember észre sem vesz, ha nem figyel nagyon. így azért nehéz jó szívvel azt mondani, hogy a GPU-physx komoly döntési faktor legyen vásárlásnál.
-
FaTHI
őstag
Igen, én még megkockáztatom ha valaki 65-68-ezres árba tud venni 660Ti-t akkor is jobban jár mint egy 60K-s 7870-es. De újonan nincs ilyen csak néha néha,tehát a 7870-es ár/teljesitményben jobb jelenleg.
Most elgondolkodtam ha beállna a 660-as kari 50-k körül, lehet megnézek egyet mert Ár/teljesitményben nem lehet rossz, majd kiderül a mostanában megjelenő gaméknál mi lesz a helyzet. -
kovsol
titán
Én már vissza is váltottam sima 7870 -re, nem jött be a túlzott melegedés és a hangos hűtés. Ha nem iratom az fps -t akkor semmi különbség nincs köztük, de szerintem ezt kijelenthetjük pl a BF3 esetén egy 660ti vs 7870 esetén is. Nem tudom ki veszi észre, hogy az eltérést ha semmi érték nincs mérve, hanem csak játszik az ember? Szerintem senki. BF3 -t meg ha csak 2xAA val tolja az ember kétlem, hogy bármi eltérést lát és sokkal gyorsabban fut.
(#1197) Attix82 az a baj a 7950 -el, hogy gyárilag le van fojtva az órajele és így alig erősebb sokszor mint egy 7870. 7850 is így van lefojtva sajnos. Ezeket meg kell tuningolni, mert úgy jön meg az erejük.
Viszont az új AMD driverek felbasznak. Többször is volt kékhalálom a driver miatt, vissza is rakom a 12.11béta drivert, mert az stabilabb volt sokkal és soha nem volt kékhalálom vele. -
FaTHI
őstag
-
Bjørgersson
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest