- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
predakon #4652 üzenetére
miért állnék szemellenzősen?
A cikkemnél is nekem estek páran, hogy biztos AMD fan vagyok, azért lett ez a teszt eredménye, aztán most itt ülök egy NV-vel a gépemben.
Nincs sehol szemellenzőm, csak nem fogok senkinek ajánlgatni egy gagyi alkatrészekből felépített terméket, mert erősen ott van a pakliban, hogy szívás lesz vele. Persze ha valaki nem engedheti meg magának azt a pár ezer ft pluszt, amibe egy minőségibb VGA kerül, az is érthető, bár egy 50k-nál kezdődő VGA-nál azért az már furcsa.amúgy kis ízelítő: vagy ez:[link] vagy ez: [link] a legtöbbnél előbb utóbb előjön.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
predakon #4635 üzenetére
Ugyanaz a szajkózás megy mint a TÁP topikban.
0 ismeret, de 99-szer olvasta már mástól és leírja 100-adiknak szakértőként, hogy XY táp a géped is tönkreteszi. Vegyél minőségi tápot mert az jó.Megvan a dolog lélektana.
Vettem a fáradságot és végig olvastam némelyek egyedfejlődését a TÁP topikban.
Először csak kérdezett, majd belőle lett a tájékozatlanok útbaigazítója és végül a megkérdőjelezhetetlen véleményű szaki.Arról fogalma sincs mi az a kosz_fi, vagy hogy mi is az az atx2.0, de tutira megmondja hogy a tápnak milyen belseje van és az jó vagy rossz, ezért aztán meg ne vedd vagy ha mégis, akkor jobb ha be sem kapcsolod.
-
Faterkam
addikt
-
fsb1000
nagyúr
válasz
predakon #4606 üzenetére
Én vagyok a hülye. Jobb ha csak bólogatunk mindenre. Széllel szemben nem lehet véleményed.
GPU-kat nem válogatják és kész!
BIOS-ok egyformák, csak az órajelben különböznek (ellenpélda nem számít)
A Giga gyakrabban hibásodik meg.
SLI megy híd nélkül is
XY ATX2.0-ás TÁP hazavágja a géped -> sose vegyél olyat.A lényeg: Amit soxor olvasol az interneten az igazzá is válik!
-
-
Vigneau
félisten
válasz
predakon #4005 üzenetére
Jó, akkor legyen feszszabályozás. Megszokás a boost előtti időkből...
Viszont tény, a GTX 570-en valóban emelkedett anno a fesz, csak épp minden. Ugyanannyival emelkedett a 2D fesz, mint amennyivel emelkedett a 3D. No, ekkor már én is nekiálltam BIOS-t berhelni.
Asbee:
Igazad van, ennél többet én sem láttam eddig az AB-ben. De gondolom ezt is ki lehet tolni a megfelelő "Kepler BIOS Editorral" - most nem tudom, mi az aktuális neve a BIOS berhelőnek. Anno FBE-t használtam erre a célra, az nVidia Inspector nem jött be. -
szasanyi
félisten
válasz
predakon #3860 üzenetére
Igen, a minimum FPS-nek 25 - 30 közötti érték már jó, persze ez valamelyest játéktól függő is, hogy hol van az az érték ahol már folyamatos a mozgás, a kép (ez akár több is lehet!). A 21 kevés, ráadásul ez nem a min. FPS (mert akkor még talán elmenne) hanem átlag. A min. FPS mindössze 8 ami - ha csak viszonylag ritkán is fordul elő- , játszhatatlanná és élvezhetetlenné teszi a játékot.
-
Henker2
addikt
-
szasanyi
félisten
válasz
predakon #3336 üzenetére
Azért, mert én ilyen órajelekkel használtam (nonBOOST BIOS-szal, emelt órajelen a jobb teljesítmény és visszafogott fogyasztás érdekében) és csak így van tesztem. Mivel már nincs meg némi nehézségbe ütközik, hogy lefuttassam alapon is.
A gyári érték sem igazán lenne "objektív" mert sokféle 7950 amiknek a gyári GPU érékei lehetnek 800Mhz, 850Mhz vagy akár 900 is, míg a BOOST verziók rendre 925Mhz vagy és 950Mhz (egyes OC verzióknál pegik akár 1000Mhz). -
belinho
senior tag
válasz
predakon #2543 üzenetére
"Sajnos a nemrég megjelent béta meghajtó után többen megjegyezték, hogy a kártyájuk még mindig nem stabil a Tomb Raiderrel, de az NVIDIA szerint szoftveres gond már nincs. A vállalat terméktámogatásért felelős részlegének szóvivője azt javasolja, hogy a GeForce kártyákról még a gyári tuningot is vegyék le a problémákkal küzdő felhasználók, ugyanis a jelzett hibákat a vállalat tesztelői csak a referenciaparamétereknél magasabb órajelen működő kártyákon tudták reprodukálni, legyen az gyártó vagy felhasználó által tuningolt megoldás. A gyári tuning esetében fontos kiemelni, hogy az adott gyártó a megemelt órajelek stabilitására ugyan garanciát vállal, de a Tomb Raider annyira nagy terhelést fejt ki, hogy a hardveres túlterhelés elleni védelemmel nem rendelkező, gyárilag tuningolt VGA-kat egyszerűen túlterhelheti, ami grafikai hibákhoz és fagyáshoz vezethet. Éppen ezért ebben az esetben még a garanciális csere sem jelenthet tökéletes megoldást, mert jó esély van rá, hogy az új, gyárilag túlhajtott VGA sem lesz stabil, bár nyilván nem kizárható. A gondra azonban valóban átfogó megoldás, az NVIDIA által ajánlott referenciaparaméterek visszaállítása".
-
pcsabat
őstag
válasz
predakon #2086 üzenetére
lehetséges. Nálam pl. a Crysis 3 konkrétan játszhatatlan volt annyiszor kidobott az asztalra (vissza kellett vennem mindent alapra), míg a Far Cry 3-t ugyanazon beállításokkal lazán végigtoltam.
(bocs, látom nem egészen erre irányult a kérdés, de ettől függetlenül van a felvetésedben valami).
-
csoty
aktív tag
válasz
predakon #1806 üzenetére
Az enyém az általad felrakott kép felett jár GPU órajelben, "fesznövelés" nélkül.
Ahogy a képen is látható, reggel óta így megy. -
csoty
aktív tag
-
FaTHI
őstag
-
enterlaci
senior tag
-
belinho
senior tag
válasz
predakon #1344 üzenetére
Nagyon szép eredmény egy 660Ti-tól!
Ez a tuning téma amúgy túl van lihegve, 915mhz az alap órajel, erre rátesz a boost, és még lehet húzni azon felül is szóval nem olyan gyenge a tuning, csak feszt nem lehet emelni!
Az AMD most elég jól bevásárolt játékok terén, de amíg ilyen jól szerepelnek az NV-s kártyák az AMD-s játékokban, addig nincs baj!
-
Piros Disznó
csendes tag
válasz
predakon #1029 üzenetére
Én tényleg azt hittem hogy ez másokat is érdekel s lesz aki együtt akar beszélgetni ezekről a témákról velem. De végülis el tudok olvasni mást erről nélkületek is...
Ha ekkora felháborodás van emiatt akkor majd elolvasom magamban, másokkal beszélem meg s itt csak a huzás lesz a téma. Vagy mi az ami még belefér? -
Piros Disznó
csendes tag
válasz
predakon #1017 üzenetére
Csak a prxci húzás offtopic a videokarihuzas nem. Ha pedig tulhuzom a prockót akkor előbb utóbb a 660-ast is fel kell húzzni legalább 662-re.
Akkor szerintetek a 6100-es proci felett eggyel már túl erős a pr0ci a videokarihoz?
Az se offtopik h egy videokarihoz milyen proc passzol. -
quaddamage08
tag
válasz
predakon #519 üzenetére
hY !
Pont egy ilyen jellegű írás miatt fordultam hozzátok, miszerint végrehajtottam az oldaloon leírtakat ám ez sem vezetett semmilyen pozitívumhoz . Érteni meg valóban nem értek hozzá - csupán egy megfelelő MSI Afterburner beállítás érdekelne - hátha megdobna a program pár FPS-el
-
Asbee
veterán
válasz
predakon #509 üzenetére
3DMark nem a legjobb stabilitásra. Nekem core +50Mhz mem +150Mhz ami 3Dmark11 stabil dirt3 vagy bf3 multi eldobja 2 perc után. Lehet valamikor visszaállt alapra, csak azt hiszi a húzott órajelen megy. Memória tesztre nagyon jó az msi kombustor. Szépen becsíkozódik, pöttyösödik szinte azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zotac RTX 3080 10GB GDDR6 GAMING AMP HOLO Eladó!
- XFX RX 6650 XT vga garanciás, free foxpost
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit LHR videokártya (használt)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest