- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JoolsNOS
veterán
válasz
banderasz77 #6462 üzenetére
Jelenlegi physixes játékokkal megbírkózik tökéletresen. Pesze, hogy megy egykártyás rendszeren
-
JoolsNOS
veterán
Na most vettem ki a 660ti-t a gépből, holnap adom el. Búcsúzok a topiktól!
-
JoolsNOS
veterán
Szerintetek mennyit érdemes ráfizetni egy 680ra?
-
JoolsNOS
veterán
Csak az a 6os szériánál nem működik. Tehát nem lehet feszelni.
(#6277) csoty: az a 10% venti valójában 40%. Az az alap. AB rosszul mutatja.
(#6274) mr bauer: az órajeleket a grafikonoknál látod. A csúszka csak a változást mutatja. Hülyeség, hogy nem lehet tuningolni, csak ki kell fogni. Enyém 967ről (ami alap tuningolt) kb 1080ig stabil ami ugye boostban kb 1270. A memória 1500ról akár 1750et is bír.
-
JoolsNOS
veterán
Szvsz minden gépen szarul megy. Pl itt van bench gtx680al.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
PandaMonium #6026 üzenetére
Akkor max az online játékosokat tudnák mérni, illetve erről kéne közölniük valami infót, ilyennel pedig nem találkoztam. Nem kötözködni akarok, csak ez is olyan mostani pc-ellenes propagandának hangzik.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
etele1.0 #5986 üzenetére
Akkor kezd azzal. Gyakorlatilag egész gépet cserélted. A kékhalálok tuti megszűnnek.
(#5984) nandi17: uninstalláld winből vagy valamilyen uninstaller programmal. De win7 alatt már felesleges, mert ha letisztítod, a win ujraindulás után felrak egyet, tehát akkor is egy driverre installálod az újat. Nyugodtan installálhatod ahogy van. Régen én is mindig letakarítottam előtte, semmi különbséget nem tapasztalok azóta, hogy simán ráindítom az installt.
(#5985) Vigneau: a tiszta telepítés elvileg csak a régi beállításaidat takarítja el. Felbontás, profilok.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
etele1.0 #5968 üzenetére
Próbáld akkor esetleg a legújabbat. 320.valahányas a whql asszem, de én bétát használok most. AZ extrát nem kell úgy érteni, hogy hűdemekkora, hanem a gyári tuningon felüli. Bár pl nálam az alap 915 felett van gyári 967 tuning, és az 1078at mindenhol gond nélkül viszi. 1100at már csak teszteken szoktam használni. De mint mondtam van olyan, hogy gyári pl 1000es tuning, és ha 1020ra állítod már elszáll. Lehet ebbe a kategóriába tartozol.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Firestormhun #5944 üzenetére
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Nephandi #5924 üzenetére
Itt nem fogsz erre választ kapni szerintem...keress specifikus topikot. Én ha tippelnem kéne akkor a monitor driverei közt nézelődj, illetve a monitor driver cseréjével át lehet verni az nvidia 3d-t és azt hiszi kompatibilis a monitor-szemüveg kit. Igaz nálam ez passzív monitornál működik.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
fsb1000 #5271 üzenetére
Ez is olyan szerintem mint a mikrolagg. Van aki nem is látja. Néha én is úgy voltam, hogy azt hittem elmúlt aztán csak este vettem megint észre a fényviszonyok miatt. Az utóbbi időben sem tűnt fel, csak amíg valaki fel nem hozta a topikban. Tehát ez esetben el tudom képzelni, hogy mindenkinél jelen van (bizonyos kártyák mellett, mert 560nál nem volt nekem se) csak nem veszi észre.
-
JoolsNOS
veterán
Na megjött a dvi kábelem. Nekem is megszűnt a vibrálás.
-
JoolsNOS
veterán
Na én most csináltam egy gyors mérést. Konfig alant. (Proci 4200-n) Teljes rendszer fogyasztás, de lehet számolgatni belőle.
Kikapcsolva: 0-1w
Idle: 65w
Linx: 152w
Furmark: 214w
Furmark tuning: (+114gpu/+550ram/110tdp): 232w
Linx+furmark: 260-279w
Crysis (vga tuning nélkül): 217-232w-15-18% veszteség a tápon, és ,még egy kis számolgatás
De már a furmark eredménynél lehet következtetni: tápveszteség után 178 watt, és ebben benne van a proci és egyéb perifériák is. Tehát bőven 150 w alatt van.
-
JoolsNOS
veterán
Enyém is vibrál néha terhelés alatt. Főleg sötét színeknél venni észtre. 560ti-vel nem csinálta, úgy rémlik.
-
JoolsNOS
veterán
Mi lenne ha ezt privátban folytatnátok. Mindig kezdek örülni, ha látom mennyi hsz van, mondom hátha új béta driver stb, de csak a sok szarsággal van tele a topik. Félreértés ne essék, én is szoktam offolni, de nem 3 oldalon keresztül.
(#5045) A_ScHuLcZ a probléma az, hogy ezt minden héten elindítja valaki...
-
JoolsNOS
veterán
válasz
energy4ever #4954 üzenetére
A fesz-t tudod állítani a programban, de gyakorlatilag meg nem emelkedik.
-
-
JoolsNOS
veterán
Sőt ahogy nézem most a tesztet, a ph-n tesztelt top nem is tudta ezeket az órajeleket tuninggal.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csabika0001 #4379 üzenetére
Igazából ez volt a legolcsóbb ebayen amikor vettem. De mag vagyok elégedve vele nagyon, meg előtte az 560ti is ugyanilyen volt.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csabika0001 #4363 üzenetére
Nekem 1280at megy. Bár a heaven a legvégére ezt már 80%ban eldobja. Viszont mem 7200+ot visz simán.
-
JoolsNOS
veterán
Mert a bioscsere mindig rejt magában veszélyeket. Nem attól félek, hogy a más fesz és órajel értékek teszik tönkre, hanem maga a procedúra. Nem akarom papírnehezéknek használni a videókártyám. Akkor is vert a víz, mikor az 560ti fagyogatott utána. Imádkoztam, hogy a visszatett biosz megoldja. Emelt feszen úgyis csak tesztekben használnám, amiatt meg tényleg nem éri nekem kockáztatni. Esetleg majd később, mikor már többen megcsinálták, és van tapasztalat.
-
JoolsNOS
veterán
Én a 460on cseréltem, hogy csak 20%on menjen a venti. Tökéletesen működött(igaz a saját biosa lett szerkesztve) 560ti-t cseréltem gyári tuningosra. A feszt is emelte, amivel adtam a sz*rnak egy pofont, mert bírta anélkül is azt az órajelet, illetve fagyott és szemetelt a kép. Ehhez már nem merek hozzányúlni.
-
JoolsNOS
veterán
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csabika0001 #3914 üzenetére
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csabika0001 #3899 üzenetére
Ez physix on vagy off beállítással ment?
-
JoolsNOS
veterán
-
JoolsNOS
veterán
válasz
akoska07 #3789 üzenetére
Inkább a játékokkal van baj
Amúgy lazább megkötésekkel minden jól megy. Látványban semmit nem vesz el ha pl nem raksz fel minden szűrést maxra, és a 660ti üti is majdnem mindenhol az 50+ fps.-t. Pl új metro belső részeken mindenhol vsync limit 60. Kint meg max 40ig esik le. Annyi, hogy ssaa nincs bekapcsolva, meg tesselation normal. De ha ezeket is maxra vágok se láttam látványbeli különbséget, ellenben nagyon belassul. Néha még arra is futotta, hogy 3dben játszak, pedig az felezi az fps.t.
(#3788) MrPetya19: játékfüggő: néhol elkapjuk a 7970 is, de inkább a 7950el vagyunk egy szinten. Persze van játék ahol meg behoz minket a 7870 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest