- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Ma kihoztam a kariból a maximumot 1.21V mellett. Csak így volt képes az 1200-s értékre, emellé is effektív 1650-s memória társult. 1110/1527-hez képest semmi gyorsulást nem érezni, így vissza is tettem a gyári értékekre. Elszomorító, de nem is várhattam talán mást egy 660-tól. Önmagában nézve nem egy rossz valami, csak sok kompromisszumot kell kötni néhány játékban, ami 670 mellett nem volt ilyen mértékű.
-
ricshard444
veterán
válasz
Bjørgersson #8934 üzenetére
Játék, nem Benchmarkozok a teszteken kívül. BF3 és Cars, de ha itt nem bírja, akkor egy Tomb Raider vagy Crysis 3 alatt aztán nem tudom mit menne. Marad alapon...1100-ra ugrik úgy. BF3-t meglepően gyengén viszi Ultra-n, ami 280X-szel minimum 65 volt, itt 45.
-
ricshard444
veterán
Tuningban ellenben egy rakat szemét. 1188/1750-t már nem viszi, de még az 1188-s GPU-t is el-el dobja, ha a memóriát nem húzom. Hát ez azért elég tré, de úgy látszik most ez jutott.
-
ricshard444
veterán
válasz
Bjørgersson #8928 üzenetére
Átlagos minőség, 68 fok fölött még soha nem járt, hang nélkül.
-
ricshard444
veterán
Kicsit betértem ide is, olyan már nálam a VGA váltás, mint egy új terület a túrázóknak. Jó felfedezni és remélem, hogy új élményeket szerezhetek.
Egy Palit Jetstream 660Ti-m lesz most pár hónapig, nem sok játékkal játszom, de amikkel igen, azt egész kellemesen viszi. Azt meg kell jegyeznem, hogy semmi hangja és a megjelenése is tetszik, a minősége átlagos a hűtésének.
Tuningolásig még nem jutottam, majd a hétvégén.
-
ricshard444
veterán
válasz
gyáliSanyi #5680 üzenetére
Akár így akár úgy megér +5k-t
-
ricshard444
veterán
Nekem is rengeteg AMD és CF rendszerem volt..., de szeretem, hogy az elfogult emberek csak úgy leszólják a driveres topik alapján, mikor az nvidia-val is voltak elég rendesen gondok az elmúlt fél évben /mióta próbáltak boostolni a Kepleren még/, azt sem szabad kihagyni, hogy sok ember balf@szkodik.NVIDIA 4EVER!
-
ricshard444
veterán
Mindenkinél így van.
A programok 6-s szériánál nem az effektívet írják, hanem a DDR órajelet ergo a valós dupláját.
GPU-Z-nél a Boost órajel pedig mint mondtam csak a kötelező Boost lépcsőt írja ki, onnan már a GPU-tól függ, hogy képes e túlszárnyalni, mert a program nem lát bele a GPU-ba meddig bírja Boost-olni magát, és az is programfüggő, kvázi nincs állandó maximum órajel. Értsd: Egyik játékban 1175 másikban pedig 1200 -
ricshard444
veterán
válasz
Zjunior #3045 üzenetére
F1, MMO-knál az átlag fps nem volt megfelelő
A többinél pedig ingadozó volt az fps az előző Q9450-hez képest, szögezzük le, hogy 1100T-ről van szó ami 4GHz-n futott a Q9450 pedig 3500-nPélda is legyen:
F1 ment 40-55fps-el sok ellenfél mellett, i7-el pedig ugyanitt 70-110-el.
-
ricshard444
veterán
válasz
csabika0001 #3014 üzenetére
Az új FX procik szálankénti teljesítménye még mindig gyöszös az Intel cuccaihoz képest így mondhatni igen. Megéri egy i5/i7, X6-ról váltottam és tudom milyen az FX is, mióta Intelre visszatértem nem akarok AMD-t
-
ricshard444
veterán
válasz
csabika0001 #3010 üzenetére
Sajnos igen
-
ricshard444
veterán
válasz
csabika0001 #2838 üzenetére
-
ricshard444
veterán
válasz
csabika0001 #2836 üzenetére
Annyira alaposnak nem mondanám, főleg Minimum értékek hiányában..., de jobb mint a semmi.
-
ricshard444
veterán
válasz
csabika0001 #2817 üzenetére
Eltaláltad
Viccen kívül egy 4 modulos Vishera-val ellennél, de inkább i5...
-
ricshard444
veterán
válasz
csabika0001 #2812 üzenetére
Memória alapon? Sok neki valamelyik érték (GPU vagy MEM) azért dobja el a Driver-t
High-n kétlem, hogy "szaggatnia" kéne, de nem volt 660-m így nem tudom, hogy gyakorlatban mit produkál.
-
ricshard444
veterán
válasz
csabika0001 #2808 üzenetére
Ha nem kapna elég "kraftot" kellő egyszerűséggel lekapcsolna a gép. Egyszerűen csak nem tuningos a karid
-
ricshard444
veterán
+ nemsokára várható egy patch a játékhoz aminek köszönhetően remélhetőleg nem fog leesni az fps random.
-
ricshard444
veterán
válasz
Soldier321 #1948 üzenetére
Új Windows-t próbáltál már formatálással egybekötve?
-
ricshard444
veterán
válasz
pcsabat #1612 üzenetére
Ez hülyeség, még a 7970/680 sem hozza sok játékban a 60-70fps-t és akkor a minimum ilyenkor 40-50 ami kevés. Persze egy egyénfüggő kinek mi az elég fps.
Hogy párat mondjak ami minimumban 60 alatt van lazán:
Crysis 2 , Crysis 3, Far Cry 3, Hitman, Sleeping Dogs, Metro, Project Cars stb...
Nem egy ember váltott az ismerettségi körömben 680-ról 660Ti SLI-re pont ezért. Félre ne érts, nem nézek le senkit, örülök ha olcsóbb kártya kielégíti az igényeidet csupán a 660 sok helyen nem elég, butítani kell, az meg, hogy ahova a 660 nem elég oda a drágább kártya sem ez is jó nagy badarság. -
ricshard444
veterán
Tegyünk egy próbát gyerekek AMD vs. nVidia
Csak okosan!
-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444 #1516 üzenetére
Már ha 1920ban tolod
xyzui: Van ahol a cuccos 70%-t nem használod ki,de átlagban kb 60%-t bennehagyod
-
ricshard444
veterán
válasz
Alx.Mercer #1515 üzenetére
4GHz-re felrántva is lenne még cpu limited, de nem vészes
Táp elég, nem gyenge cuccos -
ricshard444
veterán
válasz
belinho #1351 üzenetére
Az okay,de ugye tudod,hogy a AMD oldalon a Boost úgy működik,hogyha eléri a 95-100%-s kihasználtságot a gpu akkor visszaugrik alapra az órajel ergo a tesztben 850n megy szinte végig a 7950? Úgy meg ritkagyenge és a 850-950 ingázásnak eredményeképpen nagyon ingadozó az fps. Ha nagyobb terhelést kap és nincs 100-n akkor is hajlandó ugrálni valahol 850 és 950 között
-
ricshard444
veterán
Egyrészt, mert a játékok még mindig a bűvös 1,5GB memória alatt dolgoznak és ez nem is nagyon fog változni még az elkövetkezendő pár évben.
Ezt azért erőssen vitatnám,most még elég 4x élsimítás mellett a 1,5GB mindenhol az oké,de nem tudhatod,hogy az új játékok mit fognak kérni főleg így a generációváltáskor
-
ricshard444
veterán
Jahm ez mind szép és jó,de nem veszed észre magad,hogy már megint a konfig kombóról volt szó egész végig és az off tenger szinte elmosta az egész topikot? Lépj már túl ezen,nem az az érett viselkedés,hogy offolgatsz és kommentelsz mondjuk engem,hanem az,hogy otthagyod a kommentet és tovább lépsz.
-
ricshard444
veterán
válasz
Piros Disznó #1055 üzenetére
Csak megjegyzem,hogy szerinted használt és régebbi Intel nem létezik? Nézd meg az én konfigom,egy ilyen proci + lap kombó kijön 50k-ból,nem kell mindig az új szériás drága cuccokra gondolni és bátor dolog ilyen hangnemben beszélni velem
Volt AMD-m tudom mire képes,engem sem vet fel a pénz,ha lenne akkor nem 30k-s procim lenne,de ígyis mérföldeket ver akármelyik amd-re
-
ricshard444
veterán
válasz
Mad_Boy #1032 üzenetére
Nézz körbe miben gyorsítottak a driverek,és ha mondjuk a zöld listában több olyan játék van akkor nyílván a zöldet kell választani. Én ezt tudom neked javasolni. A 12.11 elöttig úgyvoltam,hogy váltok 7970től 680-ra aztán bumm,bejött a durva driver ami jogosan érdemelte ki ezt a nevet. A döntés a tied
-
ricshard444
veterán
válasz
Piros Disznó #1026 üzenetére
Jólvan én nem vitázom,érezd jól magad és tanulj
-
ricshard444
veterán
válasz
Piros Disznó #1024 üzenetére
Egyáltalán nem veszed figyelembe,hogy a cpu és a gpu 2 különböző dolog más más architechtura-kon különböző feladatokra "szakosítva" Aztán a cpu limitet sem nézed,oké,hogy megvetted olcsón a processzort és mellé egy drágább vga-t,de a cpu ugyanúgy visszafoghatja a gpu-t,mintha vettél volna egy olcsóbb vga-t,mert beáll a cpu limit így most egyáltalán nem releváns,hogy drágább vga-t veszel inkább mint cpu-t,főleg,hogy limited van nagy valószínűséggel a 3 modulos FX-el,attól még,hogy jól hangzik az,hogy "6 magos" az nem azt jelenti,hogy karaj a cucc,egy 4 magos i5 oda vissza vágja alacsonyabb órajelen a csoda amd-t,ez csak egy kis szelet
Nagyon is érdekel a topik,de minden témával bejössz ide és mondod mondod mondod,a vga-ról beszélj,ne a konfigról,meg hogy 1000 magos a gpu,mert szerintem ez a veszett vadlovat nem érdekli. Maradj a témánál,sosem az a téma ami a topik címe,és nem miattam szvsz,cpu limit lehet téma,de off-ban maximum és nem 10-20 kommenten keresztül.
-
ricshard444
veterán
válasz
Piros Disznó #1021 üzenetére
Írtam már múltkor is,hogy olvass ki pár topikot vagy informálódj,mert nagyon durván kevered a dolgokat,persze csak ha érdekel,ha annyira nem akkor nyugodtan beszéld tovább a hülyeségeket
-
ricshard444
veterán
válasz
Piros Disznó #1004 üzenetére
-
ricshard444
veterán
válasz
Piros Disznó #994 üzenetére
Teljesen más a 2 dolog,a vga-ban nem csak 4-8 mag van és brutális a számítási teljesítmény ellenben a processzorral.
-
ricshard444
veterán
válasz
Piros Disznó #925 üzenetére
Legnépszerűbb az Aida
-
ricshard444
veterán
válasz
Piros Disznó #857 üzenetére
Igen meghajtó/driver. Fel kell telepíteni őket igen,de a nem gyári alatt nemtudom mit értesz,tedd fel hozzá a legújjabbat és kész.
Szerk: Jahm,hogy a gyári cd-ről? Nem,az valóban nem a legjobb,mert általában sokkal régebbi mint az aktuális verzió,ahogy a kolléga írta és én : Szedd le az újat -
ricshard444
veterán
válasz
Piros Disznó #855 üzenetére
Haladó szinten fejtem ki a szavakat a kommentekből,de ez a szerveres valami még rajtam is kifogott
Szerverek alatt PROGRAMOKAT értesz...?
-
ricshard444
veterán
Azért az érdekesség kedvéért mértem egyet 7970el:
i7 2 GHz: 71.6 FPS
i7 4.4 GHz: 74.5 FPSAz 4% difi
-
ricshard444
veterán
válasz
Jakab66[hun] #744 üzenetére
Mivel más magyarázat nincs és évek óta nem mértem Quad-al így valószínű az a hiba,ilyen kártya mellé nemtudom miértnem lehet húzni a procit
-
ricshard444
veterán
660Ti, gbors kolléga tesztjéből...2.7GHz VS 4GHz 0% difi /mérési hibán belül /
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest