- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FaTHI
őstag
Megneztem en is a bf4betat,nalam 2msaa val gtx 660ti-n, es gtx 680 on is kb 1600-1800 vram ot evett.Igazabol meg csak sok kulombseg sem volt sebessegben,mert akadozott neha itt is ott is.Ez driver+beta problma szerintem tuti.
-
FaTHI
őstag
Sztem a dupla jelen esetben azt jelentheti hogy vidkari+játék egyben.
-
FaTHI
őstag
válasz
bombibmw #5858 üzenetére
Monitorozd le mondjuk az Afterburner-rel meddig boostol, vagy a Gpu-Z senzor alatt is láthatod meddig boost-ol. Az 1293-at boostolna alapon a karid én kizártnak tartanám, nagyon ritka amelyik még tuning alatt is stabil azon az órajelen.Talán még nem is volt itt egy olyan kari sem. Ha sikerül elérned az 1200- 1263 -körüli tuningot elmondhatod jófajta tuningos a karid, olyan Gtx 760Oc , gtx670 körüli teljesitményt kapsz.No meg a memót is húzhatod, nagy általánosságban a 6800-7000 et el is érheted vele.
-
FaTHI
őstag
Az enyém csak 1084-ig boostol, az más kérdés hogy tuningban 1240/7000-en megy.
-
FaTHI
őstag
Srácok az asus660Ti-re (sima Dc2-es) rá lehet tenni a TOP Asus660Ti bios-át?
-
FaTHI
őstag
válasz
Alpachino #5791 üzenetére
Nekem csak 7850 -em volt 2gb-os, ami 7870-es szinten jóval lassabb volt crysis3-alatt mint ez a mostani 660Ti-m 1200/7000-em.7850@7870-en olyn high mediumban játszható volt, itt high-very high -en is nagyon jól megy. Ok. nem egy kategória, bár ha az árát nézzük ez sem teljesen igaz már, mert ugye
az egyik 48, a másik 58-újonnan.A lényeg a lényeg én is megnéznék egy 7950-ez OC-san igy melyik kari a gyorsabb, És nem csak tesztek alatt.. -
FaTHI
őstag
A referencia 980mhz.De szinte az összes kártya boostol 1110felett.nemlyik akár 1163 on is megy alapon,pedig csak 980 van megadva gyarilag.
-
FaTHI
őstag
Az jó. Amúgy mem értem ezeket a már fentebb emlitett hőfokokat 75, meg 80,fok-ok Asus-al. Nekem csak sima házam van, igaz egy venti fujja a kártyára a levegőt, de 28-fokos szobában az ASUS 660Ti vel 1250/7000-en is max 71-fokot láttam eddig.
-
FaTHI
őstag
Először is húzd fel a power limitet max. ra. aztán a feszt is felhuzhatod,hogy fixálva lesgyen, biztos ami biztos...
Amúgy nagyon szép eredmény ez is. Én még azt a memót megpróbálnám 7000-en. Sztem menni fog. -
FaTHI
őstag
Nálam van Nvidia, és AMD kari is. ha kicserélem őket azonnal mennek nem kell semmit sem telepitenem, és uninstallálnom sem. Én is csodálkoztam rajta. azt hittem majd anyázni fog, de semmi.
-
FaTHI
őstag
válasz
Bjørgersson #5496 üzenetére
Jaja, igy van, volt.
-
FaTHI
őstag
De gyanitom itta vége a műsornak,mert már az egérke nem jár hozzá..
-
FaTHI
őstag
Nekem is bejön az egérke, bár az öreg MX510-es Logitech egerem is tökéletesen megfelel.
Amúgy annyira lement az ára a 660Ti-nek, hogy ha marad a Phantom660Ti-m és nem viszik el akkor megtartom. Ilyen karim sem volt még ami 7200-on is stabil a memóriája, és 3-4 fokkal hűvösebb is a gpu-ja mint mondjuk a DCUII hűtésénél (ezen csodálkoztam is) igy már szépen befogja a 760-ast is.
A Gpu-t nem is piszkáltam, az elég a gyári órajel is.67K-volt egérrel, ennyiért még a sztár 760-at sem lehet kapni, + még egy ideig marad is 70-felett. -
FaTHI
őstag
Ami nálam volt Asus 660-ti k közül 2db ment nagyobb tuningot, olyan Boost-al 1250-körül. A gigák is hasonlóan mentek. sztem a Phantom se lesz rosszabb,olvastam 1280Mhzről is, de kiváncsi leszek rá én is mit bir tuningban...
-
-
FaTHI
őstag
Nagyon jönnek ezek a 660Ti akciók. Most lehet a 760-miatt lenne? Mit tudhat az a kari kiváncsi leszek, no meg az árára...
-
FaTHI
őstag
válasz
PandaMonium #4973 üzenetére
Az nagyon jó üzlet volt akkor, ha el adod az egeret 60K-ba kaptad a karit kb.
-
FaTHI
őstag
Akkor úgy mondom,hogy pl. a BF3-ban egy 660-al még húzva is le kell venni a 2xmsaa-t, és 1-2 dolgot high-re kell rakni, hogy ne essen le az Fps a játszhatatlan alá. EZ a 650TIBoost-nál még jobban igaz. ott néhol még High-ről is le kellett vennem a minőséget médiumra (Shadow,Effect minősége) Ez mondjuk egy 660Ti-nél simán ultrán minden +2xmsaa-val is játszható. Engem nem érdekelnek a csak 3fps-el kevesebbet mértek cimű dumák, meg csak 15%-al lassabb.Biztos van olyan játék ahol csak minimális a külömbség ezt nem is vitatom. Lehet az egy 660Ti, vagy egy 6xx-akárhanyas kártya,én a jártszhatóságból indulok ki.PL van most a 7850-es karim,ugyan soha nem voltam ATI-párti, de húzva jobban megy mint egy 660-as kari.De még egyszer mondom nem az összes játék alatt, ez kifejezetten a BF3-ra irtam.
-
FaTHI
őstag
Én nem erősködöm, és tiszteletben tartom Kovsol fórumtárs véleményét, de én pont forditva látom a dolgot.Sőőt a 660Ti is jóval gyorsabb mint egy szarrá húzott sima 660-as kari. Volt mindegyikből jó pár db. szval én ezt tapasztaltam.
-
FaTHI
őstag
válasz
akoska07 #3768 üzenetére
Nálam egy ASUS DcuII 660Ti OC-van, és azt kell mondjam nagyon durva kártya.Maga a doboza+ kellékei is igényesek, no de a kártya az nagyon massziv. Hangja az semmi, és tuningban simán viszi Boost-al az 1230Mhz-at, memóriája 7100-ig nem hibázik. De a simából is volt nálam 2db, azok is mind vitték ezeket az órajeleket. De persz az ára is szép..
Az a giga 3gb-al elég jól hangzik, és elég stabilnak is tűnik a hűtése.
Amúgy sima 660-am volt előtte, ami tényleg egy ár/teljesitmény bajnok, de ez a 660Ti Bf3-alatt nagyon durván muzsikál. még rátoltam a 4xmsaa-t is, és hát sebességben nagyon ott volt. Az új Metro ban is kb. ez a helyzet. -
FaTHI
őstag
Új Driver +10% sebesség a Metro: Last light-nál Gtx660-on.
-
FaTHI
őstag
válasz
Bjørgersson #3610 üzenetére
Nalam tokeletes a 320.00 driver. Ma is nyomtam bf3-at,semmi hiba nm volt 660al.
-
FaTHI
őstag
Srácok tudom kérdeztem már hogy ti melyiket ajánlanátok, de akkor még nem tudtam a pontos árakat a kártyákról.
Nos lenne egy Gtx580 as kari, és egy 660-as. Az 580-as +2000-ft-al lenne több. mindkét karin van még jócskán garancia. Tudom az 580-as többet kajál kb 100w-al terhelés alatt, de napi 1-óra játéknál ez nem túl nagy plussz költség.
Tehát ki melyiket ajánlja? -
FaTHI
őstag
Jó hogy Vigneau bedobtad azt a 480-as tesztet is.Éppen azon agyalok gtx660-as karit nézzek, vagy egy 580-ast.Szerintetek? Azt tudom hogy az 580-as közel 100watt-al zabál többet!
-
FaTHI
őstag
válasz
Kingfisher1 #3113 üzenetére
Nálam 660Ti volt két db giga, de nem volt velük baj. Hűvösek, és csendesek voltak. Vagy csak a sima 660-as karikkal van 1-2 baj?
-
FaTHI
őstag
válasz
#98593280 #2977 üzenetére
Amit linkeltél az nem Twin Frozr- hűtésű ahogy olvasom, hanem ref.
Egyébként ma érkezett hozzám egy MSI Twin Frozr 660 Oc-kari Ipon 3év garis, és biza tényleg nagyon jól sikerültek ezek a hűtések.Mondjuk én már akkor megszerettem ezt a hűtést, mikor 480-am volt. Lehet eladom ,mivel van egy 650Ti BOOST-om is, bár fájna ezért a 660 ért a szivem,de hát minek ugye két kari. -
FaTHI
őstag
Erről a kariról érdeklődnék, mik a tapasztalatok OC-terén?
-
FaTHI
őstag
Kiváncsi leszek hányan jelentkeznek hogy kaptak az akciós Gainward gtx660-ból? sztem senki....de ne legyen igazam.
-
FaTHI
őstag
Visszaraktam a 310.70-es drivert, és a Tomb raider alatt megszüntek a vibrálások, és kb már két órája nem is leépett ki a játék.
-
FaTHI
őstag
Kaptunk egy új drivert. Kipróbáltam Sniper ElitV2-benchet, 34fps ről 41-re ugrott a végeredmény.
-
FaTHI
őstag
Ez a kari pár hete mikor vetted hibátlan volt ugye? Nem lehet hogy széttuningoltad?Persze nem hiszem,de más mi lehetne? nekem is ilyen van, de semmi baj nincs vele. Vagy lehet egy driver csere megoldaná, esetleg egy bios-csere, én találtam a honlapon egy eredeti biost, csak egy STD.exe amit elinditassz és pár perc alatt felteszi. Talán ezt még megpróbálhatnád. Ha kell el is küldöm.
-
FaTHI
őstag
Ma nyomtam kb 3-órát a szinglével és alig ment le 30-fps re eddig 660Ti-vel.
Simán 45-55-körül van az átlag ,igaz 1228-on van a GPU boost, és a memók 6900-on,igy 1920x1080-ban Very high en, csak a shadow , és a shader-van high-en, ja és a Motion blur amount van off-on mert engem zavar. -
FaTHI
őstag
Hát a tuning az lutri, szerencse dolga, de átlagba a 660Ti-k 90%-a megy 1200-as boost-on.
Egy karim volt ami "csak" 1176-on ment, de ott is a memó birta a 6800-at.
Amúgy elg sokat jelent a tuning épp most nézem a crysis3-nál, elég sokat jelent. -
-
FaTHI
őstag
Megnéztem a Crysis3-szinglét 660Ti-vel.
Nagyon szépen megy 1920x1080-ban Very high, high beállitásokkal jártszva. 2-3 dolgot Highra es esetleg mediumra kell tenni, de elég jól játszható.Az élsimitással nem foglalkoztam Fxaa-ra tettem és kész.
Amit még észrevettem a Tuningra-nagyon érzékeny.Ami mondjuk hibamentes a BF3-ban, az már itt akár hibázik is kis idő mulva.. Ja és nagyon izzasztja a GPU-t. Gpu-stabilitás próbára nagyon tudom ajánlani.Jah, és nem utolsó sorban nagyon durván néz ki.Korszakalkotó a Crysis3 grafikailag!!
-
FaTHI
őstag
-
FaTHI
őstag
Alap boost-ja a nálam lévő két karinak 1084-ig ment, de power limit-et felhúz, és + 150-en már 1228-körül vagy a GPU-n. Ami nálam volt DcuII-es 660Ti (2db),ezt simán birta. sőőt +200-at is. A memóriákat is +500-ig lehet emelni. hűtéssel nem lesz baj, max 70-fok ig megy fel az semmi egy ilyen karinak.
Persze ez nem tuti, de nagy esély van rá, és ez már bőven 670-es teljesitmény. Ezt kimértem, mivel mindkettő volt nálam.A heaven -el tsztelj,az egyből kiadja aha hiba van a tuningal.Várom a teszteket...
-
FaTHI
őstag
Nem fogsz csalódni, nagyon jó karik, ha tuningolsz, simán 1200-as gpu-t is elérhetsz.Nálam Kettő is volt, mind kettő 1240-körül teljesitett, a mem is simán +500-ig húzható.Persze alapon is tökéletes, 1100-ig boost-olnak, erősek ezek a DCUII-es karik.
Majd számolj be, kiváncsi vagyok nálad hogyan teljesit a 7870-után. -
FaTHI
őstag
válasz
Bjørgersson #1715 üzenetére
Igen, én néztem félre, valóban jobban teljesit a kari,de érdekes hogy anno a 670-es is kb igy teljesitett. lehet a Driver újabb, vagy jobban boost-ol a kari,de simán játszható full ultrán a BF3.
-
FaTHI
őstag
válasz
Bjørgersson #1713 üzenetére
4xes msaa val néztem.
-
FaTHI
őstag
válasz
Bjørgersson #1711 üzenetére
Közbe megnéztem a Bf3-at ultrán full on 1920x1080-ban , és valóban 50-alá alig megy le az fps multi alatt. Az epicenter , és a Talah market alatt néztem, az átlag olyan 70fps -volt. minimum 50 pár fps..Tehát simán játszható ultrán a BF3 660Ti-vel.
-
-
FaTHI
őstag
Érdekesség:
Kis összehasonlitás: Heaven 3.0-án az ASUS660Ti-m 1240es boost gpu-val 6900-as memória sebességgel. A másik kari egy 1110-es Gpu val rendelkező 670-es kari volt. (ez is az enyém volt) .Az eredmény a Heaven ben 10%-al verte a 670-est a tuning 660Ti.
Játékoknál a Hitman Absolution -nál a Crysis2nél és a Bf3 -nál kb egyforma volt az fps. -
FaTHI
őstag
Ez tetszik
amúgy nem is lenne hülyeség.Nálam is volt egy, azaz egy db 7870-es,ráadásul MSI, és rossz volt a ventivezérlése.Még szerencse hogy helyben vettem ,és rendesek voltak visszaadták a pénzt a boltban.De persze mondta a boltvezető "nincs 3 napos csere, vagy pénz vissza" De mivel vettem már évek óta odajárok igy vissza adja pénzt. Kérdeztem is tőle rá egy hétre, de elmondása szerint még vizsgálják a nagykerbe...De persze hiba Nvidia-karinál is jelentkezhet, de most az AMD kariknál sok ilyen és hasonló hiba van...
-
FaTHI
őstag
válasz
belinho #1688 üzenetére
Akkor mégsem olyan rossz ez a 660-as széria. Kicsit megrántom a DCUII-660Ti-met és már ott vagyok a 680-nyakán.
Amúgy rossz indulat nélkül nem is értem mire veri magát némely 78xx-szériás fórumtag.Ilyen sz*r a 660, olyan sz*r... a 660....pedig a háuk tályán kéne először szétnézni. Elég gyakori a 78xx-es kártya hibás, vagy meghibásodik. Legalább is nagyon sok h.sz. -erről szól a topikjukban.
Bátor ember aki lerendel egyet vagy jó vagy nem alapon..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest