- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
-
fsb1000
nagyúr
Milyen cpu-d van?
A GTA4 lagg nem csak a VGA-tól függ. Én úgy tapasztaltam kb SB@4mag@4500MHz cpu teljesítménynél lesz kiegyensúllyozott a dolog.
Egyébként szerintem úgy kell beállítani, hogy a kezdő pályán mész egy kört és 70-80 fps legyen (eltekintve az FPS faló helyektől) Ezután ingame Vsync és nincs többet lagg, meg akadás, folyékony lesz a képi hatás.
A 75/75/75 beállítást vinnie kéne....(magasvasút alatt talán leesik 40-re, de azzal nem nagyon lehet mit kezdeni.)
-
PandaMonium
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Úgy voltam vele én is, hogy kivárom a 760-at és lehet így is fogok tenni de sajnos kétlem, hogy a 660Ti ára alatt lenne megjelenéskor, én pedig 60.000Ft -nál többet nem szeretnék kártyára költeni egyenlőre.
A leírtak alapján akkor valószínűleg ASUS lesz.
Azt már lehet tudni mikor fog megjelenni a GTX760? -
fsb1000
nagyúr
Tudod az itt a gond, hogy megjelent néhány (korábbi)atibárat, és az eddig egységesnek tünő GTX660 tulajokat próbálják megosztani.
Amíg ők nem voltak itt (téged is beleértve) addig senki nem próbálta a saját GTX660-át jobbnak beállítani mint a másikét, bár mindannyian elmondtuk a véleményünket. Még a giga hűtéséről is. (keresd vissza az én hesz-emet ez ügyben kb 1 hónapja)
"Egyre inkább az van kialakulóban az emberekben, hogy ha valamit megvesznek akkor az az isteni termék"
Látod... ebben egyetértünk, csak abban nem hogy ez kikre vonatkozik ebben a topikban. Az ATIsta attitüd átjött ide is. Ez mutatkozik meg a meddő és epénisznövelő vitákban is.
Kár volt.Most már nem azon megy a vita hogy az ATI vagy a NVIDIA a jobb, hanem azon hogy kinek jobb a GTX660 VGA-ja és bizony Ő mennyire okos volt, hogy azt választotta a másik meg mennyire csóró hogy 4K-ért a silányabbat vette.
Gusztustalan ez.... én ebből nem kérek. Öreg vagyok már ehhez a színvonalhoz. -
fsb1000
nagyúr
Biztos így van, de engem ez csöppet sem érdekel, és úgy gondolom több millió gamert sem akik dvga-t használnak.
Az meg még annyira sem érdekel, mikor atibarátok arról mesélnek, hogy az NVIDIA mennyire veszteséges, lassan kivonul a piacról, és a CGN adja be neki a végső beöntést.Ettől még megy BF3 , fut a Metro LL és várunk a CIV6-ra meg a fene tudja mire.
A világ meg elszalad mellettünk és lassan őskövületek leszünk.... egyesek szerint.Van aki mindig arról dumál hogy mi a baj az NVIDA-val, van aki meg játszik vele.
-
fsb1000
nagyúr
Ha nincs rajta profit akkor hogy finanszíroznak belőle más szegmenseket?
Te még hiszel a mesékben?Egyébként atibarát cikkírók, mér 3 éve megírták, hogy az NVIDIA a csőd felé halad, a diszkrét VGA gyártása csak veszteséget termel az elavult technológiájuk miatt és a dolgozok hordják be a pénzt.
(ez utóbbit sem én találtam ki, hanem konkrétan le volt írva) -
szasanyi
félisten
Nem azt mondtam, hogy nem létező problémáról van szó, vagy hogy nincsenek ahhoz kapcsolódó negatív tapasztalatok. Az tényszerűen kijelenthető, a még a fórumban sem írnak le annyi tapasztalatot amire általánosítva lehet levonni konzekvenciát. Nyilván elgondolkodik az ember, hogy vegyen-e olyat esetleg problémával, vagy válasszon mást ahol - szintén a fórumba leírt tapasztalatok alapján, amik ugye nem mindig objektívek - kevésbé valószínű.
Nekem 2 Sapphire kártya halt le agymás után (még tuningolva sem voltak) és akkor azt mondtam soha többet. Aztán mégis, ami meg már tuningolva is hibátlanul működik akárhanyadik gazdájánál. Gigabyte GTX460 óta most van Gigabyte kártyám, de sem azzal sem eddig ezzel semmi gond.És ami még lényeges, hogy a fórumban leírtak nemcsak többször nem igazán objektíven (néha nem is lehet, mert egyes érzékelések csak szubjektív módon lehetségesek ugye), másrészt a teljesség igénye nélküliek (és itt elsősorban a mennyiségre gondolok, mint összehasonlítási alapra).
-
fsb1000
nagyúr
Csupán abban tévedsz hogy én nem egy átlagos mondatot kifogásoltam öncélúan, hanem egy olyat amiben a TUNING fogalma került átértelmezésre, szerintem helytelen módon.
A dolgot még az is nehezíti hogy ez a mondat egy egy félresikeredett teszt magyarázataként jelent meg a PH! oldalain, én meg úgy gondolom érdemes az ilyen "átértelmezéseket" a helyükre rakni.És hogy miért szánok rá időt?: mert több mint 10 éve hobbym a tuningolás, és kissé zavar mikor számomra érthetetlen módon és célból kavarodnak a fogalmak.
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem lényegtelen szempont, hogy egyes kártyáknak mekkora a tuningpotenciálja, ha a tuning definícióját próbáljuk megadni vagy megkérdőjelezni.
A B kosaras meg a D kosaras mellett is mellnek tekintjük, a mennyiségi változás ez esetben sem csap minőségi változásba, ahogy a tuningnál sem.
-
-
nem, arra akartam utalni, hogy nagyon könnyű félreérteni egy olyan mondást, hogy "xy-on gyorsabb", és nem árt mellétenni, hogy abszolút mértékben nagyjából semennyivel.
a crysis 3-ban véleményem szerint ocsmány volt mindegyik élsimítás, a vízszintes közeli éleken számtalanszor semmit nem értek, és a TXAA kivételével a temporális aliasing is elég szörnyű volt a gépesített helyeken. ez a Crytek + AA párosítás valahogy nem szerencsés
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- Once Human
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest