- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricshard444 #8953 üzenetére
Gondoltam átjövök a 970 topicból ,beszélni a 660TI-től a saját topicjában.
Ahogy írtam is,én teszteltem sok játékkal 1920*1080 és 1920*1200 felbontásokkal.
Mindegyik ment szépen.
És nem low grafikával,hanem high very high.
60 körüli fps mindenhol meg volt,voltak játékok ahol közel 100 fps-t csinált.
Próbáltam Crysis 3,FC4,AC Blackflag,Splintercell Blacklist,Batman arkham origin,Wolfenstein new order,Asetto Corsa,F1 2014,rFactor,Cod AW...
Természetesen nem megy kimaxolva csak pár játék,mert nem elég a 2Gb vram sem. -
Bjørgersson
félisten
válasz
ricshard444 #8935 üzenetére
Akkor ok.
Az 1188 MHz amúgy alap vagy boost órajel?Boost. -
Bjørgersson
félisten
válasz
ricshard444 #8933 üzenetére
Valami fostos benchmark programmal nézed vagy játékkal?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ricshard444 #8929 üzenetére
Az korrekt, többre számítottam.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ricshard444 #8927 üzenetére
Megnéztem a TechPowerUP-os képeket, de nem nyűgözött le a hűtése.
Mennyire melegszik? -
gyáliSanyi
őstag
válasz
ricshard444 #5683 üzenetére
Köszönöm, hogy egy mondatban elmondtad a lényeget!
-
lowzor
veterán
válasz
ricshard444 #4878 üzenetére
Sokat nem tököltem vele, felraktam ultrára. Az ultra, meg az ultimate között csak annyi a különbsége, hogy az ultimate-ben tressfx a haj. De megpróbálom úgy is, ahogy te mondod.
-
szasanyi
félisten
válasz
ricshard444 #3491 üzenetére
Szerintem meg az, mivel egy tuningolt GTX660 messze nem éri el a 480 alap (250 v. 275 W) fogyasztását és hőtermelését. Azt hiszem itt, egy ilyen cserénél ez elsődleges szempont, szvsz pont nem az a releváns, hogy egy ~350 wattot megzabáló fűtőtestből milyen teljesítményt lehet esetleg kihozni.
Gaboo007: milyen órajelekkel ment a VGA annál a Heaven 4.0 tesztnél?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
ricshard444 #3223 üzenetére
Persze. A Rage esetében ezek rosszul vannak kommunikálva. A cég sem törődik ezzel már. Az 1.3-as patch után leálltak a támogatással. Majd a következő körben bebizonyítják, hogy veszettül tud ez az IDTech5, csak anno nem volt hozzá hardver. Év végén lesznek új konzolok és jön a Kaveri is. Ezek az APU-k azt valósítják meg, amit Carmack szeretne már egy ideje.
-
lowzor
veterán
válasz
ricshard444 #3109 üzenetére
Ná várj, közben kiderült, hogy nem a d3d11-essel indítottam
Mai noob-kodásom megvolt
Így már 25 FPS-re le is esett, de ugyanúgy néz ki, mint mikor a másik indítófájllal indítom, ami az asztalon van.
Gondoltam, hogy nem lehet igaz az az 50-70 FPS
-
lowzor
veterán
válasz
ricshard444 #3105 üzenetére
52-75 FPS
Felmentem az orvos házához, lenéztem a kanyonra és ott is 55FPS. Hát ez nem gyenge...
(#3107) asdxv:
Amit linkeltem képen, azon látszik, hogy DX11. Meg a képi világon is látni. De azért leellenőrzöm.
314.22 -
lowzor
veterán
válasz
ricshard444 #3105 üzenetére
Azt a Medusa nevű küldetést csináltam meg az elején, meg Jet Ski-ztem, autóztam. De nagyon smooth-nak tűnt. Mindjárt megnézem Fraps-el.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ricshard444 #3089 üzenetére
Akkor tényleg 3-5 éves játékokkal kell játszani... azért csak csinálok pár tesztet.
Egyik tesztoldalon találtam Frame Time Varience grafikont, ami beszédesebb mint a Freme Time ha a stutteringet vizsgáljuk. Kár hogy nincs már ATI kártyám, biztos jól kijöne a különbség.
Kb. ahogy itt: [link] -
lowzor
veterán
válasz
ricshard444 #3077 üzenetére
Azt vágom, de az MSI AB 3005-öt ír. Boost-os 7950-nél pontosan kitudta írni a core clock-ot, tehát kétlem, hogy nem lehet pontosan kiíratni. Valami bug van itt a háttérben.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ricshard444 #3081 üzenetére
Ööö izééé... Most akkor pl. FC3-ban GTX660-al el lehet érni az átlag 60fps-t FHD-ban normál beállításokkal vagy nem?
Az NVIDIA szerint igen:
Crysis 3-mal meg a GTX680 is küszködik:
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ricshard444 #3079 üzenetére
Akkor hülye kérdést tettem fel....
-
lowzor
veterán
válasz
ricshard444 #3075 üzenetére
Memóriát meg 3005 mhz-re írja, aztán 1500-on megy
-
Zjunior
veterán
válasz
ricshard444 #3046 üzenetére
Értem!
Akkor fullra nem tudom mi legyen.. -
Zjunior
veterán
válasz
ricshard444 #3040 üzenetére
Mit szívtál vele??
Vacilálok Amd vs Intel...
Iponba 51k most az Msi 660gtx -
válasz
ricshard444 #3040 üzenetére
Szerencsére pedig ez a jövő
-
válasz
ricshard444 #3015 üzenetére
-
Henker2
addikt
válasz
ricshard444 #3015 üzenetére
Szeretjük, ha valaki átáll a sötét oldalról!
-
csabika0001
senior tag
válasz
ricshard444 #3013 üzenetére
És csak drága intel procikkal érhetem el a kívánt hatást ?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
ricshard444 #3011 üzenetére
Szerintem heavenben nem nagyon szól bele a proci. Valaki itt linkelt q8400 vs 3770k és semmi különbség. Nálam sincs semmi különbség 3400 és 4200 közt.
-
csabika0001
senior tag
válasz
ricshard444 #2837 üzenetére
Ha mutatsz jobbat elolvasom
-
csabika0001
senior tag
válasz
ricshard444 #2818 üzenetére
Ez vicces
Visszavettem a procit 4GHz -re CPU NB-t pedig 2400MHz-re és láss csodát stabil lett kb 40fps -el szaladgál.
Úgy látszik hiába tesztelgetem ennyi bőven elég. Köszi a segítséget. -
csabika0001
senior tag
válasz
ricshard444 #2810 üzenetére
Nem tuningos hát nem tudom.
Crysis3 5 perc játék után kilép és valami nvidia hibaüzenet fogad. Hogy meghibásodott majd újra indult a driver.
Szóval még mindig nem ok. Ez a +52 is sok neki ráadásképp nekem úgy tűnik hogy ez a game szaggat High -on van minden élsimítás kikapcsolva. -
csabika0001
senior tag
válasz
ricshard444 #2810 üzenetére
Igen közben rájöttem régebben is szimplán lekapcsolt amikor 2db 5830 ast húztam pedig az nem ennyit evett
-
Vigneau
félisten
válasz
ricshard444 #2512 üzenetére
Hopp, nem töröltem ki a második mondatot, csak akartam, mielőtt elküldtem - hiába, WoT közben nem mindig jó fórumozni...
Viszont kár, hogy a 2GB-s verzió azonban flex. De gondolom, a 192bit miatt így tudták csak megoldani. Amúgy meg csak annyi VRAM-ja lenne, mint pl. egy GTX 570-nek. És akkor megint kilyukadtunk a marketinghez.
-
Vigneau
félisten
válasz
ricshard444 #2510 üzenetére
Ez viszont jó hír. Kérdés, ehhez a GPU-hoz kell-e ekkora VRAM és nem csupán marketingfogás?
-
marcusa
addikt
válasz
ricshard444 #2505 üzenetére
Na jó, ez érthető, de ettől még nincs hátrányban a 2GB-s 7870-hez képest...
-
pcsabat
őstag
válasz
ricshard444 #2386 üzenetére
-
pcsabat
őstag
válasz
ricshard444 #2380 üzenetére
vissza sikerült már térned a vörös oldalra?
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
ricshard444 #2194 üzenetére
Miután kiküldték a megrendelt hardvereket, (1600-as ram 8GB, GTX660, 22" fullHD LED, DVD író, bill, HDD, SSD, stb. stb.) rákellett jönnöm, hogy egy akkor majdnem 20k-s Corsair 500-as tápot kihagytak a csomagból. Persze én kifizettem, aláírtam, számlán rajta volt.
Telefonon felkerestem őket, mire annyi választ kaptam, "igen itt van a kezemben a táp. A kollega elfelejtette beletenni a csomagba"Ezek után én biztos nem vásárlok tőlük.
-
válasz
ricshard444 #2199 üzenetére
garancia terén meglehetősen merevek, és a korrektség határát nem mindig a megfelelő oldalról közelítik meg...
-
válasz
ricshard444 #2194 üzenetére
az, hogy szinte azonnal megjelenik az áraiban az árfolyam-emelkedés
-
válasz
ricshard444 #2179 üzenetére
kevés a zefpéess.
-
Def26
félisten
válasz
ricshard444 #2051 üzenetére
Igen, tisztában vagyok vele, hogy nem lesz elég ez sem de csak így tudtam megoldani.
vga volt 47k (660 oc, gigabyte), alaplap 12k (Asus M5A78L-M LX V2) proci 18k(phenom x4 965). Következő hónapban beleugrik egy fx proci. Esetleg ha jól megy a dolog, és "le tudom húzni" asszonyt egy kis eruóval akkor még a héten veszek bele fx -et. Phenomot meg eladom.Egyenlőre ez van ebből kell főzni... azért a g540 -es celeronnal is tudtam BF3 -azni.
-
Mans20
addikt
válasz
ricshard444 #1887 üzenetére
Kár hogy nem kapható itt,elég szép.
-
Assdak
őstag
válasz
ricshard444 #1613 üzenetére
Crysis 2 60FPS alatt van? Ott valami akkor nem jó.
Ah, közbe leesett hogy DX11-ben =) -
pcsabat
őstag
válasz
ricshard444 #1613 üzenetére
nem mindegy egyébként, hogy 32 FPS 50k-ért vagy 40 FPS 100-120k-ért? Mindkettő játszhatatlan.... Mindegy, igazából amennyit van időm játszani mostanság, ez vajmi keveset érint. Egy barátom 170k-ért vett Gainward GTX680 Phantom 3 GB-t, miután kijött a GTX 680... Én nála annyit látok, hogy ami nálam nem fut normálisan az nála sem (gépünk dettó ua. egyéb komponenseket tekintve, egyedül a ram márkája más) és a kártyáink között volt 120k különbség. Kérdem én, megérte? Ennyiből elmegyek külföldre nyaralni 10 napot. Aki nem arra izgul, hogy a FRAPS-ot figyeli játék közben annak nem sok különbség lesz játékélményben az imént említett értékek között.
Az a baj, hogy ez az egész iparág arról szól, hogy minél gyakrabban minél több pénzt szedjen ki a felhasználó zsebéből (mint persze elég sok más is) és sajnos jól jövedelmez
-
pcsabat
őstag
válasz
ricshard444 #1611 üzenetére
persze, nem ezt mondom. De akinek játékra kell a kártya, 1 db monitorhoz maximum Full HD felbontásra annak bőven elég a mai játékokhoz egy GTX 660/Ti vagy 7850/70. Én speciel használok vsync-et, ami úgyis le fogja korlátozni a frame számot. Akkor meg már tök mindegy, hogy egy 680 vagy egy 660 van a gépemben. Amelyik játék meg ezeken a kártyákon nem fut jól, nem fog erősebben sem sokkal jobban (ott már a kódban keresendő a hiba nem a hardver erejében). Én a videókártyát szimplán játékra használom, nem dolgozom vele, nem használom ki a cuda adta egyéb lehetőségeket, így bőven elég a 660 is. Egyedül konvertálni és picit videót vagdosni szoktam ami számítás igényesebb még, de arra ott van az i7 (és én inkább erre adtam ki a plusz pénzt mint vga-ra).
-
kabdzsi
tag
válasz
ricshard444 #1547 üzenetére
Köszönöm a választ!
Már kezdtem megijedni, hogy nem jó a kártya.
-
kabdzsi
tag
válasz
ricshard444 #1544 üzenetére
Ultrán azért tolja feljebb, mert kevés hozzá a cpu?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ricshard444 #1520 üzenetére
Egyre inkább kezdek gondolkodni, hogy jobban járnék egy 7870-el, de valamiért nagyon nem akarok AMD kártyát.
(#1521) Faterkam: Köszönöm neked is, eddig mindenki jót mondott róluk.
-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444 #1516 üzenetére
Már ha 1920ban tolod
xyzui: Van ahol a cuccos 70%-t nem használod ki,de átlagban kb 60%-t bennehagyod
-
marcusa
addikt
válasz
ricshard444 #1413 üzenetére
80-hoz képest a 120 inkább 50% plusz, ezt lehetetlen elérni ugyan azokkal a beállításokkal akár meddig is húzza az órajeleket...
-
marcusa
addikt
válasz
ricshard444 #1283 üzenetére
Hát igen, de órajelben meg többet húztam mint 20%
Így viszont már hangos a ventillátor, és felmegy 78-80 fokig, és játékban ha nem monitorozom, akkor nem látom a különbséget, így marad alapon
-
kovsol
titán
válasz
ricshard444 #1232 üzenetére
Hmm mondjuk nekem csak kipróbálásra volt meg a játék, akkor ezek szerint én csak olyan részeken jártam ahol még nem okozott ez gondot, mert jól ment nálam 3570k@4500Mhz -el és 4 magra van engedélyezve szóval túl sokat nem dobna egy sb-e proci se rajta.
-
Nikk
senior tag
válasz
ricshard444 #1110 üzenetére
Nyilván de azért írtam, hogy még 2-3 évet ki lehet vele húzni, mert még a régebbi gtx470-el is ki tudtam volna, ha nem ment volna gajra...
Azt tudhatjuk viszont, hogy az MSAA uralmának mindkét gyártó szeretne már véget vetni, mert az új ComputeShader effektek miatt gyakorta nem csak egy pass-nyi MSAA-t kell számolni, mert vannak olyan effektek, amikre külön kell számolni. Szóval nem igazán gazdaságos a használata. Memóriaigény szempontjából meg aztán pláne. A jövő a post process AA-é lesz így ezzel igen sok memória megspórolható majd... Ha azt vesszük már 3 generációig elég volt a vidkariknak 1 vagy 1,2GB VRAM, kezdve a HD4890-es sorozattal AMD vonalon. Azóta durván 3-4 év telt el, ergo számíthatunk, arra, hogy ez az új generáció amely már 2 GB memóriával érkezik, ismételten elég lesz egy pár évre. Nyilván a konzolgeneráció váltása még közbeszólhat, de ne legyen igazam és ezeket a kártyákat már arra szabták...
-
Piros Disznó
csendes tag
válasz
ricshard444 #1057 üzenetére
Párdon.
Valóban jobb de keretből vettem s csak új számlás jöhetett szóba. Ráadásul tovább nehezitette h átutalással ment a fizetés. Sok eladó idegenkedett...
Mondjuk lehet még akkor is jobban járok a használt konfiggal ha veszek félhamis számlát
)
Bár az meg egy ujjabb off kérdés hogy mit érdemes venni használtan egy konfigba és mit nem...
Itt a fő gond az volt h határidőre vettem a konfigot s nem volt kitől kérdeznem. Végül részinformációk alapján kellett döntenem.
Az a baj hogy ez már az én fogalmaim szerint is erős off lenne hogy a konfigom félig használtan mennyiből jönne ki...
-
Piros Disznó
csendes tag
válasz
ricshard444 #1025 üzenetére
ricshard444 irta:
"LOGOUT blogEgyáltalán nem veszed figyelembe,hogy a cpu és a gpu 2 különböző dolog más más architechtura-kon különböző feladatokra "szakosítva" Aztán a cpu limitet sem nézed,oké,hogy megvetted olcsón a processzort és mellé egy drágább vga-t,de a cpu ugyanúgy visszafoghatja a gpu-t,mintha vettél volna egy olcsóbb vga-t,mert beáll a cpu limit így most egyáltalán nem releváns,hogy drágább vga-t veszel inkább mint cpu-t,főleg,hogy limited van nagy valószínűséggel a 3 modulos FX-el,attól még,hogy jól hangzik az,hogy "6 magos" az nem azt jelenti,hogy karaj a cucc,egy 4 magos i5 oda vissza vágja alacsonyabb órajelen a csoda amd-t,ez csak egy kis szelet
Nagyon is érdekel a topik,de minden témával bejössz ide és mondod mondod mondod,a vga-ról beszélj,ne a konfigról,meg hogy 1000 magos a gpu,mert szerintem ez a veszett vadlovat nem érdekli. Maradj a témánál,sosem az a téma ami a topik címe,és nem miattam szvsz,cpu limit lehet téma,de off-ban maximum és nem 10-20 kommenten keresztül."[moderálva]
Most nézem a négymagos i5-öd 50 000 Ft szemben a 6 magos amd 28 000 Ft-jával.
Még jó hogy odavágja az 50 000 Ft-os processzor a 28 000 Ft.os AMD-t...
Az AMD a legfejlettebb 8 magos bulldozerjét is 50 000 alatt adja, nem gondolod hogy inkább ezzel kéne az i5-södet versenyeztettni?Oké megveszem az i5-ödet 22 000 rel drágábban, de akkor a videókártyára mi jut? 55 000 Ft helyett 33000 Ft ebből még 2 Gigás 7770-es sem kapok. Na ez lesz aztán az arányos konfiguráció! 1 Gigás 7770 mellé 4 magos I5... Gondolkozz már el egy kicsit mire lesz képes ez a rendszer! Szemben az FX-6100 és a 660 OC párositással... Kicsit gyengébb a proci amit fel kell huzzni 5-10 %-al, na de az egy gigás 7770-et hány százalékra kellene felhuzzni ahhoz hogy 660 OC-vá válljon? 50%-al? vagy 100%-al a duplájára? Már értem miért kell személyeskedned, valamivel ellensulyozzni kell ezt a dilettanizmust ami a hozzászolásaid mellett van. Javaslom neked ugyanazt amit te javasoltál nekem: kezd el olvasni s nézd meg pl. az általad mondodtt i5 árát... mert nem kell nagy ész ahhoz hogy valaki megmondja, egy 155 000 Ft-os konfiguráció jobb lesz egy 135 000 Ft-os konfigurációnál. de amint látjuk lehet 135 000-ből csinálni egy lényegesen gyengébbet is és egy a 155 Ft-ost megközelitőt is...
A személyeskedést fejezd be, ne kelljen mégegyszer szólni ezért!
[ Módosította: koxx ]
-
Piros Disznó
csendes tag
válasz
ricshard444 #1027 üzenetére
Ez nem is vita volt hanem szemelyeskedés...
-
Piros Disznó
csendes tag
válasz
ricshard444 #1025 üzenetére
Szerintem meg az erősen idevágó téma hogy milyen a topic.címekben szereplő videokartya.felépítése mert ez a topic erről a kártyáról szól és hogy milyen a konfigba illik ez bele. Keverni meg nem kévertem a kettőt. Olvass vissza figyelmesen mielőtt hozzászó lesz.
Állítani.se állítottam hogy az.én procimmal.jobb.. Tudod.a.görbe felkialtojel nem.veletlenul.görbe hanem egy önálló karakter. Kérdőjel.a.neve. -
Piros Disznó
csendes tag
válasz
ricshard444 #1023 üzenetére
Előb írd le mi volt a keverés mert én sehol se látok keverest. Szerintem te értesz félre valamit. Az egyirányú olvasása se érték egyet. A fórum lényege az hogy interaktív lehet kérdezni.vitázni s a válasz másokat is.érdekelhet. Ha téged nem.erdekel ne olvasd el.
-
Piros Disznó
csendes tag
válasz
ricshard444 #995 üzenetére
Ez érdekelne bővebben. Tudsz adni linket ahol erről olvashatok?
Hány magos a 660 procija?
Köszi -
Faterkam
addikt
válasz
ricshard444 #981 üzenetére
Ez így volt/van
-
Loha
veterán
válasz
ricshard444 #979 üzenetére
Számozás alapján megtalálnák úgy is, ez minden csak nem logikus.
-
Piros Disznó
csendes tag
válasz
ricshard444 #856 üzenetére
Mi is a másik neve...
Meghajtó?
Igen programot gondolok ami az eszközöket kezeli s a windows telepitése után fel kell telepiteni.
Van cdje az alaplapnak a videokártyának a hangkártyának egyéb eszközöknek. legalábbis régen volt. 2006-ban vettem utoljára gépet.
Most máskép van? -
zezoka
őstag
válasz
ricshard444 #745 üzenetére
Amennyit játszok, arra az Ati HD4870esem is elég volt, de már régi volt. De már több okból is nem ártott a fejlesztés.
Úgy szoktam, h veszek egy középkategóriást, és akkor egy darabig le van a gond. Azért ha veszek, relatíve frisset akarok, nem olyant, ami már akkor is elavult. Amúgy én leginkább full hd filmeket nézek tv+hifire kötve, most már 3D is bejászik projektoron 720ban, és ott van még a monitor 1920x1200ban.
Tehát feltétel volt, hogy legyen 3 csatija, h ne kelljen dugdozni, elbírjon kényelmesen a 3d-vel, meg a fullhd-vel (erre már a régi si képes volt), előbb utóbb ki tudjam vele próbálni a DTS HD master Audio-t és TrueHD hangzást,, amit a hifim tud dekódolni és mivel néha játszok is egyet-egyet, ezért legyen egy jó középkategóiás, legyen DX11. Ennyi!
Nem mindenki gémer! És nem mindenkinek számít egyből, h mennyire húzható! Pláne nem fontos, hogy mindig a legfrisebb cuccom legyen. Viszi a pénzt más is, amik fontosabbak...
-
válasz
ricshard444 #748 üzenetére
Számít még a 10%-al nagyobb felbontás (1920x1200) is. Ráadásul a memória órajelek sem ismertek. Nálam 7000Mhz-en megy a memória így 5%-al gyorsabbak a kártyák mint az alap 6000Mhz-en.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
ricshard444 #745 üzenetére
Neki lehet elég az a teljesítmény is, amit így tud a gép.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
ricshard444 #743 üzenetére
Igen, de amíg egy 2500k kihajtja alacsony órajelen is, addig a c2q nem.
-
FaTHI
őstag
válasz
ricshard444 #735 üzenetére
Én is úgy tudom hogy ,és ez tapasztalat is, hogy a CPU -nem számit bele a Heaven-be!
-
marcusa
addikt
válasz
ricshard444 #735 üzenetére
Valamit biztos számít, mert rosszabb eredményeket kapott a 660ti-vel mint mi a sima 660-nal.
-
Blaise
veterán
válasz
ricshard444 #669 üzenetére
Már meg is történt az átnevezés
-
Faterkam
addikt
válasz
ricshard444 #662 üzenetére
"Am átkéne írni a topikot 660/660Ti-re"
+1
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
ricshard444 #662 üzenetére
Köszönöm!
Akkor a sima 660-al témán belül maradok még?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
ricshard444 #647 üzenetére
Kölcsönbe kaptam havertól akinek eladtam az 560ti-t
-
Nikk
senior tag
válasz
ricshard444 #641 üzenetére
Ez kérdés volt?
Mint a vihar cseréld le...
-
válasz
ricshard444 #503 üzenetére
Értem, tehát OC esetén ebből csináltam 6976 mhz-et, remek
-
válasz
ricshard444 #464 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ricshard444 #381 üzenetére
Egyelőre csak infószerzés céljából szeretnék beköltözni hozzátok, olvasgatni, hogy kinek milyen kártyája van és hogyan szuperálnak. Az MSI HAWK-ja tetszik eddig a legjobban, azt viszont ha jól tudom még nem lehet kapni, na meg gyűjteni is kell rá még egy darabig.
-
FaTHI
őstag
válasz
ricshard444 #351 üzenetére
Tehát nem éri meg hosszútávon? ?
-
smiti
veterán
válasz
ricshard444 #303 üzenetére
Én a VGA-ra gondoltam természetesen, mert az én MSI-m sem hoz ennyi pontot alapon.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
ricshard444 #175 üzenetére
Pedig aztán,te nem is gyenge procival tolod!
Na ennyit a cpu-s fizikáról!
-
Attix82
addikt
válasz
ricshard444 #148 üzenetére
Gránátom még nem volt
...de megnézem
-
csaabz
őstag
válasz
ricshard444 #56 üzenetére
Tudom, csak az árnyékra mindig úgy gondoltam, hogy "nélkülözhető"
-
Keksz03
senior tag
válasz
ricshard444 #47 üzenetére
vagy épp olyanok akik olyannal játszanak amiben a Kepler jobb! BF3 pl brutálisan fut a kicsikén! jah és volt 7970-em úgyh tudom mit tudnak az AMD kártyái!
nekem sikerült 78ért beszerezni egy MSI GTX660 Ti PE OC kártyát mert 7ért elvitték a Borderlands 2 kódot!
az sztem teljesen baráti ár volt érte! halk és hűvös!
-
Löncsi
őstag
válasz
ricshard444 #47 üzenetére
És akkor mi van... gyorsabb a Radeon átlag 20%-al ? 30 vs 36 fps...? Borderlands 2 PhysX trailernél meg persze megy a jajgatás utána...
Egyébként én is GTX660-ra pályázom (sima), remélem 40 környékére lemegy az ára, akkor sztem váltok én is.
-
Crytek
nagyúr
válasz
ricshard444 #31 üzenetére
Addig még úgy sem jön semmi komoly cucc amit nem tudnánk játszani.Szóval nekem kimaradnak a mostani cuccok.
-
Crytek
nagyúr
válasz
ricshard444 #27 üzenetére
Már nem érdemes ilyen vgakat venni.Majd inkább az új szériából.Addig bőszen várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- Sapphire PULSE RX 6600 XT 8GB Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest