- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A 660-as fogyasztása egyáltalán nem magas, HTPC-be is berakható a jobb hűtésű változat halál nyugodtan. Nálam így megy már jó ideje és bizony nem hallom a hangját. Azért ne legyen már beállítva egy áramzabálónak a kártya. Jó ideig a legjobb teljesítmény/fogyasztású kártya volt sok helyen. (PH!-n nem, mert a 7850-et kihozták ugye jobb kártyának így a teljesítmény/fogyasztásban is...dehát PH! pár éve ilyen és kész)
-
Peat;)
veterán
A 660 egyáltalán nem fogyaszt sokat a teljesítményéhez képest. A 750 Ti sikerült úgy hogy nagyon jó a fogyasztás/teljesítmény mutatója.
Nekem nagyobb fajta, de HTPC házban van, jó ideje egy használtan vásárolt MSI 660 dupla ventis vga-val. Sosem hallom a hangját, minimálisan ha csöndben koncentrálok akkor crysis 3 alatt lesz hangosabb. (a többi légkavaró is halkított változat a háziókban) A hőmérséklet is teljesen jó, szerintem 660-ast vegyél ha nincs nagy árdifferencia. A mai játékokhoz már ez is épp csak elég. Lenne jobb monitorod akkor előjönne az előnye, ha meg nem akkor a legújabb játékok sem okoznak gondot. Már ha két hónap múlva lesz még egyáltalán sima 660-as.
-
Peat;)
veterán
Más jó nevű gyártók alkotásai meg kerepelnek és instabilak, 2x is tapasztaltam. Aki jót akar magának tápügyben a jelenlegi piacon az XFX-et vásárol
Pampers: teljesen mindegy mit mondunk, úgyis ki fogod próbálni. A processzorod baromi keveset fogyaszt asszem, így szerintem nem lesz gond, csak ne húzd a vga-t.
kovy29: vagy nem, annak a márkának is vannak olcsó (és rossz) változatai. Az meg röhej hogy a user olvasson utána napokig melyik modellje a jó. Nálam valami iArena volt talán tőlük, annak a ventije csapágyas, 1-2 napig, aztán 1-2 napig jó, gariztatás kilőve. FSP400: kezdődő venti gond + valamiért ettől a táptól a házból is kihallatszódott a vga-n a tekercsek zizegése, ezt így gariztatni megint nem lehetett. Régen FSP bluestorm: 4 év után resetelte a gépet. Nekem elég volt belőlük, de nyilván mindenki a saját tapasztalataira épít, aminek alapja lehet egy peches kör alapja is. De XFX egyszerű mint a faék, bármelyiket veszed valószínűbb hogy nem lesz gondod és alig drágább, sőt.
-
Peat;)
veterán
válasz
sellerbuyer #5961 üzenetére
TwinFrozr III-as hűtés egy jó szellőző házban szerintem szükségtelenné teszi a bios matatást, jól teszed hogy előbb megnézed, felesleges belemókolni.
-
Peat;)
veterán
válasz
fsb1000 #5786 üzenetére
Bizonyára játékfüggő, eddig a többivel semmilyen gond nem volt szerencsére, pedig azok meg konzolon sokkal csúnyábbak és lassabbak. Nekem az a cél hogy ez a konfiguráció még elég legyen egy évig kb, ez együtt jár bizonyos lemondással. Utána meg eldöntöm hogy marad így és mellé a ps4, vagy pc-t korszerűsítem, még nem lehet tudni melyik vonal lesz a nyerő. Konzolokban nagyon nem tetszik az amd belső, lenyilatkozták hogy erőgépek lesznek, de a videokon a szokásos amd nagyotmondás köszön vissza egyelőre
-
Peat;)
veterán
válasz
fsb1000 #5770 üzenetére
Köszönöm az infot, csak egy 2310-es i5-öm van, más nem is lesz, htpc házam van és zavarna ha hangja lenne, hyper tx3-nál meg nem fér el nagyobb hűtő sem. Az fps-t be tudtam állítani hogy 60 körül legyen, de ugyanolyan hatást látok, mindegy, ez ilyen. Csak xboxon tökugyanilyen volt, azt hittem valamivel jobb lesz, főleg hogy múltkor kioktatott jól egy pc-s huszár egy konzolos topikban hogy márpedig konzolon csak rosszabbul mehet a gta mint egy középkategóriás pc-n.
-
Peat;)
veterán
válasz
Bjørgersson #5768 üzenetére
Nekem még egyikkel sem volt grafikai hibám, de nem játszom a BF3-al. Az utolsó állítólag azon is javított valamennyit.
Más, GTA4-nél mik az ideális beállítások 660-ashoz? Én nvidiával is látok kis microlagot amikor fordulok az autóval, nem akkora mint amd-n de van. A driverben beállítottam az adaptive vertikal v-sync módot, ez ilyen és kész?
-
Peat;)
veterán
válasz
Ernest. #5764 üzenetére
A log to file-t pipáld be akkor fogod látni a valódi értékeket.
szerk.: mármint a file-ban utána, ha nem lett volna egyértelmű. Egy alt-tab alatt is sokat hűlhet a kártya, nálam legalábbis megteszi és nem hiszem hogy sok különbség van ilyen szempontból a 660-asok között.
-
Peat;)
veterán
válasz
Devil Dave #5336 üzenetére
Én is így voltam az fsp tápommal, aztán csak idegesített nap mint nap a hangeffekt. Gariztasd le mielőbb, ameddig sztenderd produkálja a hangot, mert én beszoptam a tápommal. Elkezdte szakasosan csinálni, így ha épp olyanja van egy napig is csöndben van, és nem lehet garanciáztatni, vehettem egy új tápot, fsp ment a szekrénybe.. Nincs idegesítőbb ezeknél a szar csapágyas ventiknél.
-
Peat;)
veterán
válasz
marcusa #4913 üzenetére
Nekem a TF3 hűtős változat 37 fokos netezés közben, panel dögmelegben, nagyobb fajta htpc házban, halkra cserélt(lassabb) 2*8cm házventikkel.
A hűtés az ami miatt nem szabad spórolni a vga kártyáknál, mert ha nem válik be vagy lesz bármilyen gond vele akkor utána nagyon drága lecserélni. De 83 fok szerintem nem vészes a mai chipeknél, tuningolni meg kérdéses mennyi értelme van, pár plusz fps még nem elegendő ott ahol elfogy a kártya. -
Peat;)
veterán
válasz
PandaMonium #4791 üzenetére
Nem tudom mi az a helikopter effekt, így gondolom nincs mert MSI-m van.
Én másodjára ASUS-t vennék kíváncsiságból, de MSI is nagyon jó. Tuningban viszont ASUS talán jobb. Illetve a helyedben 100% hogy várnék mert most fog megjelenni a 760-as nvidia kártya.
-
Peat;)
veterán
válasz
fsb1000 #4676 üzenetére
Ha Abu85 végigolvasná soraidat legalább derülne egy jót hogy milyen megnevezés ért engem.
Ha számodra az a megosztás hogy gyengébben kivitelezett hűtési megoldásokat nem ajánlok, akkor egyszerűen félreértelmezed, nem érted meg a ph! igazi mivoltát. Személyeskedés mögé bujkálni, azzal terelni a szót meg a gyengeség és tehetetlenség legfőbb jele.
-
Peat;)
veterán
Szerintem felesleges itt elmondani a véleményed. Egyre inkább az van kialakulóban az emberekben, hogy ha valamit megvesznek akkor az az isteni termék, nem baj ha esetleg már gariztatva volt, vagy kis ráfizetéssel garantáltan jobb minőséget kap, ajánlja továbbra is, egyfajta önigazolásként. Nem baj ha csak ebben a fórumban az asus-ra és msi tf3-ra nem találni panaszt, míg a sima 660-as gigabytera én már kb 5! alkalomra emlékszem, attól még az a szuper vga..nekik. Én sosem ajánlottam olyan terméket másnak ami nálam megfordult és hibát produkált, sőt akkor sem ajánlottam olyan általam birtokolt és megelégedéssel használt terméket ha tudtam hogy sok a gond vele vagy éppen nem éri meg. Egy ilyen birtokolt terméknek a topikjában természetesen ki is utáltak az őszinte véleményemért, a ph!-n már más szelek fújnak mint régen.
-
-
Peat;)
veterán
válasz
fsb1000 #3985 üzenetére
Magát a fejlődést érik ott el, egy nullszaldós piacon, kvázi ingyen fejlesztenek. A profitot pedig a vállalati stb. szegmensben akasztják le, ezt értem az alatt amikor a K+F-et finanszíroztatják velünk. Én a jelenről, közeljövőről beszélek nem arról mi volt három éve, kicsit gyorsabban változik a piac. Nem néztem meg nvidia üzleti jelentését, szóval lehet tévedek. De azóta az android lett pl a legnagyobb játékplatform. (nvidia próbál is reagálni erre ugye)
Jellemző egyébként hogy a nagy vállalatokhoz úgy viszonyulnak az emberek hogy ott csakis tonnaszámra áll a színtiszta profit náluk, idehaza különösen nagy kultúrája van ennek, de szerintem érted mire gondoltam a fentiekben.
-
Peat;)
veterán
válasz
fsb1000 #3983 üzenetére
Szerintem a játékosokat megcélzó diszkrét VGA már csak arra lesz elég hogy innen finanszírozzák a K+F-et a profi, szerver stb szegmensekhez készülő termékekhez. Profit már nem nagyon van benne állítólag, ezért is emelik az árakat folyamatosan. Most már azért érezhetően kezdenek elcsúszni az árak, természetesen dollárban nézem azokat. Ki kell élvezni ameddig még lehet a diszkrét vga-t és pc legozást!
-
Peat;)
veterán
válasz
szasanyi #3834 üzenetére
A legegyszerűbb egy fórumban beírni a keresőbe az adott márkát és olvasni a tapasztalatokat. A gigabyte-nál a ventikhez kapcsolódó csapágyas hiba régebben ütötte fel a fejét és máig előfordul, ebben a topikban is több ember járt így. Én ezért tettem le róla pl, míg ASUS/MSI TFIII-ra nem rémlik hogy láttam volna panaszt.
-
Peat;)
veterán
Én biztosan kivárok az új konzolokkal, én egyáltalán nem vagyok lehengerelve. Papíron a ps3 is technológiai csoda volt, aztán x360-tól nem tudott elszakadni, azok a játékok néztek ki minimálisan jobban amik kétszer annyi ideig készültek mint a legnagyobb címek az xboxon. Szóval én megvárom amíg gyakorlatban is beteljesülnek a jóslatok, nem úgy mint a ps3, gcn esetében. Első negatív pont már megvolt, én úgy vélem elég megmosolyogtató hogy elmondják a ps4-ről hogy mire képes, könnyű írni rá stb majd ledemozzák a watch dogsot egy pc-n úgy hogy visszabutítják a grafikát ps4 verziónak megfelelőre. És erre büszkék, az a legkomolyabb figyelmeztető jel. Ps4 lesz elvileg az erősebb konzol, így nálam csak ez jöhet szóba. Ps4-nél nekem a lelkesnek látszódó hozzáállás is sokkalta jobban tetszik mint a technológiai mendemondák (legalábbis jelenleg még
).
-
Peat;)
veterán
-
Peat;)
veterán
válasz
fsb1000 #3560 üzenetére
Most el lehet menni a definíciók irányába és terelni a szavakat, szerintem kissé túlpörögted a témát. Egy teljesítménytesztnél nagyon fontos melyik kártyában mennyi a potenciál. A B és D kosaras mellnél meg nem megszokott hogy házilag behelyezhető a szilikon, amennyire én tudom ott még nem tartunk. Ezzel a hozzáállással sosem ér véget a csevegés, én így kiszállok ebből a témából, nincs a világon olyan mondat amelyebe ne lehetne belekötni, a kérdés a cél és a szándék. A teszt célja és végeredménye sokkal szakmaibb volt egy amatőrtől, mint amilyen útra te léptél véleményem szerint.
-
Peat;)
veterán
válasz
fsb1000 #3552 üzenetére
"A tuningot meg annak szoktuk nevezni amit a felhasználó csinál, az ő általa kieszközölt órajel túlhajtást amely meghaladja a ref és gyári OC értékeket." Mivel az nvidia 660 esetében, különösen a gyári oc-s verzióknál a felhasználónak már nincs további lényeges tere az órajel túlhajtásra, ezért ez a fogalom erre a kártyára rá van erőltetve. A gyártó kivette a kezedből ezt a lehetőséget, vagy jelentősen korlátozta az elérhető értékeket. A 7850 esetében pedig fordítva történt, szándékosan korlátozta az órajeleket a gyártó hogy házon belül el tudja helyezni a kártyát. Az lett volna az igazi szakmaiatlanság ha ez nincs figyelembe véve.
Az intel processzoroknál általában már nem is tuningolhatod a cput. A k szériásoknál nem tudom hogyan működik az automata órajelállítás, de sosem láttam olyat hogy ne lehetett volna jelentősen túlhajtani a processzort azon túl. Az nvidiánál erről szó nincs, minimális plusz marad a 660-as kártyák 80%-ban ha gyári oc-sat vásárol valaki.
-
Peat;)
veterán
válasz
fsb1000 #3546 üzenetére
Igen tuningolt ha tetszik ha nem(egyébként oc van a tesztben mindkét kártyából). Nagyon sokaknak nem is lehet utána már tuningolni mert már a gyári is eléri a kártya határait. Tehát alapból max közelin járatja a gyártó, nálam is alig bír plusz tuningot a gpu és ugyanolyan mint a tesztben van. Itt is sokaknál olvashattuk hogy minimálisan tuningolható a 660. 200mhz-ekről meg nem nagyon hallani.
A 7850-esnél alkalmazott órajel a tesztben meg teljesen általános, a GPU-ban sokkal több tuning tartalék van. Amit ott alkalmaztak az a kártya adottságait tekintve olyan kihajtási szint mint 660-asoknál a gyári oc, kérdés mit akarunk tesztelni: a gyári dolgokat vagy maguknak a kártyáknak a tényleges lehetőségeit a gyártó által erőltetett piaci szegmentáció kiiktatásával. Mivel a 7850 gyárilag ennek az "áldozata".
Aki nem ért hozza és nem húzza annak a 660 a jobb választás, világosan mutatja a teszt, az összes többi vásárlónak pedig szimpátia, működési sajátosságokhoz való viszonyulás függvénye. A tesztből pontosan ez a konklúzió jön le ami teljesen rendjén van.
-
Peat;)
veterán
válasz
fsb1000 #3355 üzenetére
Csak most olvastam reakciódat. Egy gyors átképzéssel megoldható lenne a dolog, a végeredményt biztosan nem rontaná(tovább) és talán a Blizzard is érdekelt hogy belépjen a nemzeti együttműködési programba mint tanácsadó. Tapasztalatuk segíthetne egy új mmorpg adónem kialakításában a nemzet szellemi egészségének megőrzésének érdekében.
-
Peat;)
veterán
A leírt hőfokok alapján neked nem jól szellőző házad lehet. Ilyen esetben a GIGA szerintem megint csak előnytelen választás lenne, mivel nincsen levegőterelő rajta. A helyedben én vagy ASUS DC2 vagy MSI TF verziót vásárolnék, mivel kialakításuknál fogva valamennyire a házból kifele nyomják a hőt és maga a hűtés is mindkettőn magas színvonalú. Vagy Gigabyte + házhűtő ami kicsit megmozgatja a levegőt.
-
Peat;)
veterán
Én simán az amd saját uninstalljával szedtem le a drivert, újraindítottam és nvidiát instalálltam, ennyi. Egyébként nem értem miért nem az ASUS-t ajánlották feljebb, nagyon jó minőségű kártya. Egyértelműen minőségibb mint gainward(ez valószínű kicsit hangosabb mint az átlag) és gigabyte(ventik hajlamosak becsapágyosodni rajta, más különben nem lenne gond).
-
Peat;)
veterán
Én azt is belevenném hogy ameddig nem veszteséges a direct gpu addig az adott gyártó kvázi ingyen kutatás+fejlesztést tud fenntartani. Nem hinném hogy az itt fejlesztett technológiák, a szellemi erőforrás pl ne jelentene nagy előnyt az nvidiának egyéb területen(arm). Illetve a direct gpu-s eladásokba a professzionális kártyák vajon beletartoznak-e. Ez egy összetett dolog és én is úgy gondolom hogy ma még nyugodtan lehet venni dedikált vga-t és még marad 2-3 évig biztosan a megszokott pc felépítés. A játékfejlesztők is támogatni fogják még jó pár évig a megszokott pc platformot, mert egy kiépült piac nem tűnik el 1-2 év alatt. Maximum folytatódik az eltolódás a free to p(l)ay dolog felé. De úgy néz ki konzolon is elmozdulnak ebbe az irányba sajnos.
Az új konzolok sem mérvadóak igazán, az x360 7 éves kora ellenére a klasszikus pc-szerű felépítésével is elfogadható képet nyom ki magából, 1-2 éves korában meg pláne feladta a leckét a pc-nek anno. Tehát az új konzolgenerációnál az lenne a meglepő ha nem lenne grafikai ugrás és elszakadás egy mai pc-hez képest. Az a kevés anyag alapján ami kijött még nem lehet véleményt mondani, de ránézésre teljesen szokványos kezdő konzolszint, majd kiderül mennyit fejlődnek vele időközben. De egyelőre látható bizonyíték csak és kizárólag papíron létezik arról hogy a migrált rendszerek többre képesek már most, véleményem szerint a konzolokba is túl korai volt belerakni. Ezé a jövő csak még nincs készen, ugyanakkor a fejlesztési költségeket meg nehezen szívják be a piacról, mert pl amd processzorba hiába raknak jobb igp-t, ha komolyabb játékra így sem úgy sem elég. Kevés a motiváció a vásárlásra, illetve aki nem játékra veszi annak nincs motiváció az újabb generáció megvételére, hiszen a videolejátszás, egyéb gyorsítás ugyanúgy megy egy régebbi apu-val is.
-
Peat;)
veterán
válasz
JoolsNOS #3231 üzenetére
Dehogy fixál 30-on, bemegy alá bőven az x360, de a ps3 is. Én ezért jöttem vissza pc-re, nekem a konzolon nem számított a legújabb grafika, ellenben az nagyon zavart ha akadozott egy játék és nem tudtam ellene mit tenni. Egyébként egyik ilyen eset a gta4 volt amit abba is hagytam! De kedvenc játékom dark souls is simán bement 30 alá itt ott.
GTA4 megy már win7 64 bit alatt? Valahol láttam 6-7 körül minden kiegészítővel, lehet megvenném, ha már nem egy bughalmaz.
-
Peat;)
veterán
Szerintem arra akart utalni gbors hogy mindegy milyen kártya van a gépben, ha van FXAA akkor érdemes azt választani a mai középkategóriás vga-k esetében. Crysis 3-ban talán volt mlaa is meg minden rákfene de én maradtam FXAA-nál, lehet hogy maga a megoldás lassabb mint amd-n, de így is gyorsabb mint bármely más élsimító. Persze ennek ára is van, ha nagyon figyeli valaki azért látható a minőséghátrány.
Rengeteg olyan effekt van viszont aminél azt sem tudom megmondani hogy be van-e kapcsolva(vagy nvidia nem jeleníti meg helyesen
), de az fps-t mégis megfelezi és ahogy láttam nem csak nvidián, új bioshockban is van valami ilyen pl. Persze ennek hagyománya van a pc-s játékokban, de anno azért észrevettem ha figyeltem a különbséget. Most őszintén nem sikerült...
-
Peat;)
veterán
válasz
Kingfisher1 #2930 üzenetére
Lehet hogy csapágyas ventilátor van rajta, gigánál előfordul. Ha kerepel akkor csapágyas, ha szélsüvítő szerű hangja van akkor azok lehetnek amiket írtak felettem.
-
Peat;)
veterán
válasz
joysefke #2922 üzenetére
Nagyon hasonló árban én tuti 7870-et vennék egyébként, de azért van különbség. Ami most nem éri meg szerintem az a 7850 2gb, az helyett már inkább 660-as. A 7790 meg azért nem éri meg mert vannak játékok ahol már több kompromisszumot is kell kötni vele, akkor inkább 650 ti boost, (illetve ameddig kapható 7850 1gb, de elvileg az már a múlt raktárkészletek után). Azért ez nagy szó hogy két középkategóriás nvidia kártya is legalább olyan ha nem jobb választás mint amd-s párja. Ugyanakkor könnyen változhat a helyzet, állítólag nem lesz kiugró példa hogy a 660-as a 7790-esnél is gyengébb lesz a nyártól megjelenő játékoknál, technikailag ugye lehetséges meg régen megjósolt dolog már, majd kiderül.
Alonso11: az a baj hogy a legtöbb netes szakértő és cikkíró az nvidia kártyák elhasalását jósolja az elkövetkező időszakban, mert az új generációs konzolokban amd hardware lesz és a GCN felépítés is sokkal előremutatóbb. Valamennyire én szkeptikus vagyok, de ettől függetlenül inkább egy olcsó 7850 1 gigásat vegyél arra a felbontásra ameddig még kapható!
-
Peat;)
veterán
válasz
joysefke #2892 üzenetére
Nekem az MSI kis házban van, ott 1400-1450-re felpörög a venti, ott már minimálisan hallható azért. Amennyiben nagyon jó hűtésű házad van akkor szerintem mehet msi simán nem lesz idegesítő a hangja, vagy akár giga is, de msi-vel kevesebb volt a gond és minden tesztben halkabbnak írták a gigánál. Ha a házad egy átlagos darab és nincsenek benne plusz ventik akkor már csak msi vagy asus directcu-t tudom ajánlani, utóbbi terhelve talán valamivel halkabb mint az msi, ennek oka hogy feljebb engedi a gpu hőmérsékletét pár fokkal mint msi, más beállítás van rajta, a két hűtés kb egyforma hatékony.
Túlhajtás szempontjából lényegtelen melyiket veszed, mindegyik zsákbamacska, ha nem akarsz sokat tunningolni akkor a gyári OC a kényelmessége miatt ajánlott. Egyébként semmi különbség a chipek eloszlása között, lényegtelen milyen kiadású a kártya.
-
Peat;)
veterán
Azért a full hd és élsimítással már van ami megfekteti ezeket a kártyákat, crysis 3 jungle rész vagy tomb raiderben is van 1-2problémás hely. Én a helyedben megvárnám a következő generációt év végén, mert most sincs rossz vga-d, a váltással annyit érnél el hogy az új konzolok megjelenéséig(év vége) csak minimális kompromisszum kéne. Utána meg senki nem tudja, de valószínűleg ezek a kártyák jövőre elfogynak teljesítményben magas beállítások mellett.
-
Peat;)
veterán
válasz
#98593280 #2674 üzenetére
Én is meg vagyok elégedve az MSI TF-el, de nem tunningoltam még. Talán hétvégén megnézem kíváncsiságból. A gigánál hallani lehetett, főleg régebben arról hogy garanciáztatni kell csapágyas venti miatt. MSI TF-ről ilyet még nem láttam. A tesztek alapján amiket én bújtam vásárlás előtt hűvősebb mint az ASUS és én is azt tapasztalom hogy szigorú a melegedéssel szemben. Ugyanakkor terhelve szerintem pont emiatt kicsit hangosabb is lehet mint az ASUS. Én ASUS Directcu vagy MSI TF között döntenék.
-
Peat;)
veterán
válasz
werszomjas #2629 üzenetére
MSI nálam nagyon jól megy hogy én is bezavarjak
. Nagyobb fajta (de mégiscsak) HTPC házamban tomb raider/crysis 3 65 fokra tudta felhevíteni. Gigánál talán annyi a gond hogy olvasni csapágyas ventikről, itt is meg máshol is láttam már ilyen panaszt, de gariban mindig cserélték.
-
Peat;)
veterán
válasz
Bile Demon #2521 üzenetére
Hivatalosan 3 év garancia jár mellé.
-
Peat;)
veterán
válasz
Freiherr #2496 üzenetére
Hozzám ilyen került, de a hangját egyelőre nem tudom megítélni, mert a tápom ventije is hangos. Elvileg holnap okosabb leszek, új táp és ház(HTPC
) miatt. Teljesítménye jó, alapból OC további tunning felesleges szerintem. Terhelve azért van hangja, bár a tesztekben általában első helyezettek között hozzák ki, de Asus így látatlanban és tippre halkabb lehet.
Ha jól szellőző házad van akkor ASUS-t vegyél, ha nem annyira jó szellőző akkor MSI véleményem szerint. A tesztekben én úgy láttam ASUS kicsit feljebb engedi a hőmérsékleteket, meg zártabb is a hűtés kialakítása és magán a nyákon jobban melegedhetnek a dolgok emiatt, de jól szellőző háznál nincs gond és halk is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest