- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haart
addikt
Azért azt vegyük figyelembe hogy az egyik 2 kártyás megoldás valójában, a másik meg 1 karis ugye. És ha úgy nézzük egy sima kari megy egy sli rendszer ellen. Azért annyira nemrossz az. Másik hogy lehet a későbbi játékokban mutatja majd meg a foga fehérjét nem pedig a mostaniakban. Ha elolvasod akkor írják is hogy a régebbi játékokban nevárjunk gyorsulást.
-
Bluegene
addikt
én pedig biztos vagyok h erősebb lesz mikor megjelenik(ez szinte tuti), kérdés h mennyivel, sztem sokkal, de az új ati kártyákat letesztelők is hiába tesztelik a 3800-asokra kiadott 8.5-ös driverrel
ebből a cikkből ami releváns az a fogyasztás+képek+zaj stb.. ilyenek,
a játéktesztek sztem nem relevánsak -
DroneZ
aktív tag
legjobb lenne ha ebben az évben ki sem jönne az új széria... minek? kérdezem én. itt a kézszárítónak is használható gx2 amitől az új csak még többet fog fogyasztani. én azt vettem észre itt az utóbbi fél éve, hogy a számtekipar iszonyatosan felgyorsult. oké oké ennek is mint, mindennek két oldala van:
-egyik szempont szerint jó mert jönnek az új dolgok egymás hegyére-hátára, szerintem feleslegesen.
-másik szempont pedig aki szeretne új dolgot venni, az az esetek 80-90%-ban azt a választ kapja, hogy várjon még, és ez megy hónapokon keresztül
-valamint 3.-nak lehetne azt is írni, hogy ez semmiképpen nem kedvez az ember pénztárcájának (magamból indulok ki). ha el tudja adni a régit jó áron akkor nincs is gond, de ha már nem talál vevőt akkor meg el van keseredve hogy a nyakán maradt mert teljesen elnyomta az új jövevény és csak bukott rajta, esetenként nem is keveset.nem tudom ti hogy vagytok vele, kell-e nekünk minden ilyen, gyors léptékű, hangyafsznyi fícsöröket tartalmazó, totál marketing-szagú és "újnak" mondott hardverek érkezése...? fogyasztunk mi egyáltalán ennyit ezekből az új dolgokból?
nem is az a leggázabb ebben az egészben, hogy ilyen gyorsan jönnek mint a sims kiegészítők, hanem hogy semmi de tényleg semmi innovációt nem hordoznak magukban. mindegyik egy kicsit jobb, gyorsabb, többet fogyaszt!!! (még ha az ellentettje lenne
), jobban melegedik (dettó) stb. nem éri meg szvsz megvenni őket. vagy egyszer megveszi az ember és akkor leglalább 2-3 évig nem nyúl hozzá, de a maximalista? velük mi lesz?
-
Myers
senior tag
Szerintem meg durván erősebb lesz. Nem véletlenül adják 600 dodóért. Ha már szétküldözgették a 4850-et (ez a hír járja), akkor valszeg nvídiáék a legelsők között kaptak a csomagból. Bár valszeg nekik egy darabot nem küldtek.
És biztos nyakra főre tesztelik. Ha nem lenne meggyőző a karesz, akkor még van 2 hét, módosíthatnák az árat, hogy versenyképes legyen. De erre nem mutatnak hajlandóságot.
Ráadásul itt nem fog gondot okozni hogy mükszik-e az sli vagy nem.
Ezenkívül - mint a 9600 esetében, meglepetésre - jóval többet fognak kicsavarni az architektúrából, mert valszeg történtek fejlesztések. -
Szatesz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest