- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ
aktív tag
legjobb lenne ha ebben az évben ki sem jönne az új széria... minek? kérdezem én. itt a kézszárítónak is használható gx2 amitől az új csak még többet fog fogyasztani. én azt vettem észre itt az utóbbi fél éve, hogy a számtekipar iszonyatosan felgyorsult. oké oké ennek is mint, mindennek két oldala van:
-egyik szempont szerint jó mert jönnek az új dolgok egymás hegyére-hátára, szerintem feleslegesen.
-másik szempont pedig aki szeretne új dolgot venni, az az esetek 80-90%-ban azt a választ kapja, hogy várjon még, és ez megy hónapokon keresztül
-valamint 3.-nak lehetne azt is írni, hogy ez semmiképpen nem kedvez az ember pénztárcájának (magamból indulok ki). ha el tudja adni a régit jó áron akkor nincs is gond, de ha már nem talál vevőt akkor meg el van keseredve hogy a nyakán maradt mert teljesen elnyomta az új jövevény és csak bukott rajta, esetenként nem is keveset.nem tudom ti hogy vagytok vele, kell-e nekünk minden ilyen, gyors léptékű, hangyafsznyi fícsöröket tartalmazó, totál marketing-szagú és "újnak" mondott hardverek érkezése...? fogyasztunk mi egyáltalán ennyit ezekből az új dolgokból?
nem is az a leggázabb ebben az egészben, hogy ilyen gyorsan jönnek mint a sims kiegészítők, hanem hogy semmi de tényleg semmi innovációt nem hordoznak magukban. mindegyik egy kicsit jobb, gyorsabb, többet fogyaszt!!! (még ha az ellentettje lenne
), jobban melegedik (dettó) stb. nem éri meg szvsz megvenni őket. vagy egyszer megveszi az ember és akkor leglalább 2-3 évig nem nyúl hozzá, de a maximalista? velük mi lesz?
-
DroneZ
aktív tag
kevés információmorzsák, de laglább a hűtés látszik...
asszondod 2 8 pines csati???
ez mennyit fog zabálni??? atyaúristen...
Hando: nem akarom továbbvinni ezt a fonalat csak egy gyors válasz.... a gazdagok sem vesznek meg mindent ami felesleges, egy megszállott kocka/gépfüggő tuti, hogy addig kuporgat/vagy épp nem kuporgat, hogy meg tudja venni. többi őt nem igazán érdekli szvsz.
-
DroneZ
aktív tag
válasz
TazLeacher #93 üzenetére
erre szinúgy én is kíváncsi lennék: 1. hogy kerül ez ide,
2. mi neked a full grafika?
merthogy a gx2-met is akasztja a crysis néhol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mobil flották
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest