Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Realme 9 Pro - nevével projektál
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardver1985
tag
Megkapta az Android 15-öt.
-
hardver1985
tag
Android 15-öt béta már ki jött rá? [link]
-
giroud199
senior tag
Új chip
már majdnem hoz egy iphone xs szintet
Hát ez így tovabbra is nagyon kevés, pixel 4-es széria óta nagyon kapufa.... -
Chris1966
csendes tag
.....most találtam ezt a topikot,megörültem neki :
Érdeklődnék,hogy az itteni (fel)használók milyen tapasztalattal bírnak az Android 13 frissítés után, illetve arról?
Nálam gyakorlatilag tragikus lett a telefon,és külföldi fórumokat böngészve azt látom,hogy nagyon sokan 'szívnak' ezzel.
A fő rendszer fogyasztó a "Telefon tétlen" simán 30% feletti fogyasztással
1 éjszaka alatt repülő üzemmódban (!) is képes 30-36% merülésre a telefonom, a korábbi és normál 1-3% helyett. Következő a Mobil Hálózatok, az is szépen viszi a naftát
És APP oldalon sem rózsás a helyzet, bejött egy anomália : a Viber lett a fő fogyasztó !!!!
20-27% fogyasztást mutat 18-24 óra használattal, háttér pedig csak 1-2 perc
Legújabb Viber van fent, Play-ről felrakva.
Egyszerűen teljes agyrém, a telefon 1 napot sem bír ki a töltőről levéve a 100% töltöttségről hozzá sem nyúlva megy le gyorsanSzerintetek várható erre fix, update vagy patch? A szeptemberi érkező patch rendbe teheti ezt? A telefon relatíve új, pár hetes. A12-vel teljesen oké volt, hozta a 'szintet'.
A13 alatt viszont nagyon nem vagyok boldog ezzel, így. -
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék egy teljesen újszerű, használt Pixel 6 pro - t venni, mert számomra nagyon fontos a jó kamera, de természetesen a napi általános használat is lényeges. Ha pár dolgot ki kéne emelni, hogy ez a telefon miben rosszabb a kategóriájában szereplő többi telefontól, akkor ti mint tulajok mit mondanátok?
-
bl4ze
veterán
HEEELP
Készítem elő a Pixel 6 telefont a használathoz, a GPay-t felváltott a Wallet ahogy tudjuk.
Már 2 kártya bele van "digitalizálva" de nem aktív a "Wallet" csempe.
NFC fizetésnél a "Gpay" van megadva, nem a banki app.
SIM kártya nincsen még a telefonban, de gondolom ettől függetlenül mennie kéne :
Mit kell tegyek, hogy aktív, használható legyen?
Ha kézzel indítom az appot akkor az megy, látszik is a két kártya
Android 12 : 2022.07.05. csomag -
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! Magyar szállítási címmel honnan érdemes venni 6 pro - t mostanában?
-
sajazo
csendes tag
Sziasztok
M.o.-n az 5g, Volte, Vowifi és OTP Gplay vagy GWallet működik?
köszi előre is, ha valaki megírja, miujs ezen a fronton jelenleg -
bl4ze
veterán
Szeretek veszélyesen élni, megrendeltettem a céggel a Pixel 6-ot.
Tokot milyet, honnan érdemes hozzá rendelni? Köszi. -
bl4ze
veterán
Urak, jelenleg egy 4a 5G-t használok, de lehetőség van cserére, céges telefon keretében.
Láttam, hogy a Pixel 6 itthon elérhető 208K-ért (Mobil Factory)
Kérdésem: aki használja, mennyire van megelégedve vele? Van valaki aki használta a 4a 5G-t is? Ahhoz viszonyítva milyen ?
Telekom e-sim és Yettel normál sim lenne benne.
Telekomnál megy az 5G már vagy VoLTE ?
Átlag használattal mennyit bír az akku, vezetékes töltés normálisan működik?Érdekel minden tapasztalat, vélemény. Szemezek vele, hogy csere de nem minden áron csak ha tényleg megéri, előrelépés 4a 5G-hez képest
Köszi
-
Cecevok
tag
Az 5G hogy működik vele itthon? Lett valami változás?
A Pixel 6a érdekel, igaz, hogy még nem releváns számomra, de a jövőállóság miatt érdekelne mi a helyzet vele. Köszi -
Ganzer
aktív tag
[link]
Lehet már otthon is Pixelt szerelni. -
rankesz
veterán
Ne haragudj, de egy hónappal a kérdező hozzászólásra reagálni nem más mint hangulatkeltés, főleg úgy hogy a legújabb frissítésben a telekomosoknak automatikusan megjelent a volte támogatás
Elhiszem hogy neked anno nem jött be a széria, de tájékozatlanul butaságokat akkor sem kellene ideböfögni -
marcarc
senior tag
válasz
Ragnar0203 #187 üzenetére
engedd el, vegyél valami nem béta telefont.
-
brainticket
aktív tag
válasz
Ragnar0203 #187 üzenetére
nekem a magyar vodafone sim kártyámmal és az osztrák A1-el is vannak hívás gondok bőven, kb használhatatlan a telefon telefonálásra (megbízhatóan)
-
Ragnar0203
csendes újonc
Sziasztok!
Telekomos előfizuval még mindig vannak gondok a hívások során?
Nagyon gondolkodok egy pixel 6-os beszerzésén de ez a telekomos mizéria kicsit eltántorít tőle -
blackdog
csendes tag
Sziasztok! Tudtok olyan helyet, ahol meg lehet tapizni, nyomkodni egy Pixel 6-ost?
-
rankesz
veterán
válasz
blackdog #180 üzenetére
Az ujjlenyomat olvasó sokat gyorsult a frissítések során, nekem 10/10 old ha odateszem az ujjam, annyi hogy meg kell szokni a mozdulatot. Egyébként arcfelismerés xposed modult felrakva (root kell hozzá) már szinte nem is használom, gyorsan felold a pofámra, kb mint egy oneplus 7t gyári megoldása
-
blackdog
csendes tag
Köszi!
Hát nem tudom... Nekem is Yettelem van, de azért akkor is, na... Az elmúlt 2 évben vettem rokonságnak és kezelem őket: Xiaomi 11 Lite, Huawei P30 Lite és van a jó öreg HTC U12+-om. Ilyen hibák, mint amikről írnak/írtok, mint ujjlenyomat lassú, dobálja a hívást, ... nincs egyiken sem.
Tanácsatalan lettem, de tudom a döntést nekem kell meghoznom. -
brainticket
aktív tag
válasz
blackdog #177 üzenetére
Nézz át a másik pixel 6 fórumba itt, senki nem tudja miért, sokan a magyar Telekom hálózatára gyanakodnak, nekem is megszakadnak a hívások pedig vodafonenál vagyok. Én meguntam, rendeltem egy Samsung S22 plust, remélem az nem lesz ilyen hulladék exynossal.
Tegnap jöttem vissza Bécsbe, megint fél óra volt mire hajlandó volt megtalálni az osztrák hálózatot a határ után, még egy telefonom se volt ilyen lassú az ingázásnál. -
blackdog
csendes tag
Megint egy láma kérdés, bocs érte:
Az miért van, hogy egyes boltoknál az értékeléseknél írja valaki, hogy dobálja a telefonhívást ezért használhatatlan, mások meg egyszerűen agyondícsérik és semmi ilyesmiről nem írnak?
Ez talán szolgáltató függő? Vagy túl régi simmel próbálkoznak? Esetleg akik írták ezt nem frissítették le a telót és ezt már javította a google? Esetleg egyedi jelenségekről van szó? -
WynNyback
tag
Príma telefon öröm használni. Azt kaptam amire számítottam samlangmentes penge telefont. Annak örülnék ha a live transcribe magyarra is működne. Ezt leszámítva minden pöpec.
-
blackdog
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy Pixel 6 vásárlásán. Megnéztem ezt a tesztet róla: https://www.youtube.com/watch?v=THgSnkO8ce8
Kicsit meglepett, hogy nem lehet eltűntetni a telón alján a google kereső sávot és a tetején az órát. A kérdésem az, hogy azért ugye lehet másik launcher-t rakni rá, ugye?
(ugyanígy meglepett, hogy nincs benne arcfelismerés, hogy az ujjlenyomatolvasóhoz először be kell kapcsolni?...) -
heathen
csendes tag
A Pro-ról nem várható teszt?
-
GAPZC96
csendes tag
válasz
ghiottone #168 üzenetére
Köszönöm szépen hogy megértetted mi is a bajom ezzel a telefonnal.(Miui-emui stb )
Azoknál semmit nem kell farigcsalni szerkeszteni letölteni.Ott van beállítod ahogy tetszik és kész.
Itt maga a rendszer külsős appokkal nélkül vagy play stor-os appok nélkül semmit nem ad.
De megoldódott a dolog és már el is adtam úgyhogy igazából elnézést ha valakit megsertettem. Nem volt szándékomban a telefont gyalazni, egyszerűen csak leírtam a véleményem. -
ghiottone
nagyúr
+1
Ha a felhasználó kap egy teljesen testre szabható és lényegében nem kötött rendszert, amit a saját igényeire tud szabni a megadott keretek között, akkor valóban fura, hogy hibának rójuk fel egy alapprogram hiányosságait.
Emellett megtudom érteni azt is, hogy más rendszerhez képest (pl.: MIUI, EMUI, One UI) a gyári alaprogramok tényleg fapadosnak tűnhetnek, de nem kényszerít rá a Pixel rendszere, hogy csak a gyárit használhatod. -
csipuka
senior tag
Az a baj, hogy ez nem segitseg.
Vannak appok, amikkel sajat magadnak teszed kenyelmesse a telot. Azzal, hogy leirod, te nem vagy hajlando erre, az nem segit, hiszen "mindenki" tudja, hogy mas launcher kepes erre, es mukodik. Anno 99cent-ert vettem meg a Novat, es mar a 3. telon hasznalom 6 ev alatt.
Azert IOS-en is letoltesz extra app-ot, mert a gyari imageban nincs benne, nem? Jatek, Messenger, FB, banki app, stb. Nna ilyen a launcher is. Extra feature.
Megegyszer roviden: ha az android gyari app nem tudja, akkor valszeg van helyette ingyenes/fizetos app.
Lehuzni a telot ezert nem elegans. Szerintem. -
GAPZC96
csendes tag
Írtam hogy nem akarok semmiféle launchert.
Az iPhone sem testreszabható éppen ezért hasonlitottam ezt a telefont az ios-hoz.
Utána néztem több helyen is de sehol nem találtam ikon formák változtatásra megoldást csak ha valami külsős appot töltők le hozzá.
Amúgy, az első mondatom volt: sokaknak nem fog tetszeni az amit írok...
És ha már csak 2 embernek segítek akinek fontos a testreszabhatósag és nem a kijelző időn kattog meg hogy mennyit tud kihozni a telefon akksival , akkor jó ha ezekkel is tisztában van.
Célom nem a vita generalasa, és akit ezek a célpontok nem érdekelnek azoknak jó választás ez a telefon.
De semmi pro és kontra hogy ez meg ez a készülék azért jobb mert...
Egyszerűen le írtam a tapasztalom . -
Zozo0525
őstag
valamit nagyon elnéztél
"A kezdő képernyő elosztása egyszerűen vicc 5x5 4x5 3x3 ennyi"2*2-5*5 bármi lehet....
de te tudod azért ha nem tudsz valamit javaslom kérdezz előtte legyen szép estéd....
ez a topic jobban pörög ha gondolod:
https://prohardver.hu/tema/re_szinte_csak_formasag_bemutatkozott_a_pixel_6_es/friss.html -
GAPZC96
csendes tag
Valószínűleg most sokan le fogtok oltani de állok elébe. A mai nap folyamán került hozzám egy vadi új pixel 6.
Hát nem tudom sokan oda vannak ezért a rendszerért mert hogy milyen flottul működik.
Az lehet de hogy még egy ilyen puritán op.system nincs a világon az biztos.
Az értesítések nem működnek csak egy pöttyel jelzi azt H számmal jelezze eselytelen.
Az ikonok formáját nem lehet módosítani ez a gagyi jellegű kör és ennyi.
A kezdő képernyő elosztása egyszerűen vicc 5x5 4x5 3x3 ennyi
Ahhoz hogy bármit is tudj változtatni egy launchert kell letölteni de 630 euróért nem akarok launchert.
Ennyi erővel egy iPhone-t is vehettem volna kb annyi ezen is a személyre szabhatosag mint az iOS rendszeren.
Persze tudom ezt nem azért veszik H személyre szabható telefonom legyen de ez akkor is vicc.
Igazából 4a után (amiben szintén csalódtam 2 nap után el is adtam ) akartam adni még egy esélyt a pixelnek hátha a 12es droid már személyre szabhatobb. Hát nem meg rosszabb mint a 11es rendszer volt.
Azoknak akik ilyen telefont szeretnének vásárolni remélem egy kicsit segítettem.
Nem szerettem volna senkit megbántani ez csak egy vélemény volt.
UI: 1 napos pixel 6 eladó számlával. -
Galaxystar
csendes tag
Sziasztok! Pixel 6 nem igazán akar működni nálam a Samsung wearable apk-val. Egyből kifagy. Van valakinek tapasztalata?
Köszi -
volvoguy
addikt
Sziasztok! Aki korábbi Pixelről váltott 6-osra, a kamerával mennyire vagytok megelégedve? Illetőleg tudom hogy a sima 6-os előlapija ugyanaz a 8mp-es szenzor mint a korábbiakban, de az algoritmus is ugyanaz? ugyanolyan (sajnos azt kell mondjam silány) szelfik lőhetők vele? Vagy ez a "Real Tone" feature dob valamit rajta?
-
V.Zoltán112
tag
[link] Ha valakit érdekel 240-be odaadom. Van egy másikunk, azt megtartjuk, ha valaki ki akarja próbálni a rendszert, akkor azt megnézheti.
-
szuladam
aktív tag
válasz
szuladam #110 üzenetére
A januári update úgy néz ki egy kisebb megváltást hozott. Tegnap jött meg és a munkahelyemen ahol idáig "sosem volt terero " és a 4g sem működött soha most egesznap 4gt mutat és mind a két SIMnek normális hálózata van. Talán eljött a megváltás a súlyos hálózat gondokra
-
andrasloke
csendes tag
-
hard74
senior tag
Van még aki nem kapta meg a promós Bose fülest, vagy a füles+utalvány kombót,vagy csak nekem van ilyen szerencsém? November 23-án igazolták vissza, de eddig sehol semmi.
-
devast
addikt
válasz
llspencerll #143 üzenetére
Nekem nincs bajom az ujjlenyomat olvasóval... igazából sose volt. Lehet csak azért, mert én egy mi9t-hez voltam szokva... na annak sokkal pontatlanabb volt. értesítési led hiányzik csak nagyon
-
TaylorPro
addikt
válasz
llspencerll #143 üzenetére
Ebben már benne van az ujjlenyomat feloldás javítás, nincs vele gond: 12.0.0 (SD1A.210817.037, Nov 2021)
-
llspencerll
tag
Kell türelem bőven az ujjlenyomat olvasó miatt. Állítólag rosszabb volt pár frissítéssel ezelőtt. Elképzelni se merem az milyen lehetett...
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Úgy gondoltam, hogy a Pixel lesz a megoldás a telefon kérdésemre (Samsung galaxy s20 fe-t váltanék), mert elég volt a sok probléma, ami már a Samsungnál is egyre idegesítőbb. De ahogy olvasom, ez lehet, hogy zsákutca, mert hivatalosan itthon nem kapható? Mekkora kompromisszum, ha mégis belevágok? Nagyon sok telefonálás, fotó, céges levelezés, gps, amire használni szeretném, de a desktop mód is nagyon tetszene. Köszi előre is!
-
szlaci888
aktív tag
Megvettem a Pixel 6-ot, eljutottam a root-olásig, Magiskkal és VoLTE-ig, ami úgy tűnik működik is.
A Google Pay-el nem boldogulok, Magisk hide, a 2 szükséges modul: MagiskHide Props Config 6.1.2 és Universal SafetyNet Fix 2.2.0 felrakva és a Pay megadva mint ami elöl rejteni kell a rootolást. A Pay-ben beállítva a kártya, amit aktivál is de azt mondja Nincs beállítva.
Mellékelek 2 képet.
Tudsz esetleg segíteni?
Laci -
Foley101
tag
Köszi a választ! Igazság szerint még nem tudom érdemes-e belevágni. Közben véletlenül találtam egy leírást, ez lehet, hogy az amit Te is csinálsz?
[link]
Lehet a Te megoldásod egyszerűbb.Számomra egyébként az 5G nem léte kevésbé érdekes, ami fájóbb, hogy a VoLTE hiány miatt a hanghívás 3G alatt fut, sőt ahol meg nincs 3G lefedettség, ott meg gondolom csak 2G-vel megy. Kiváncsi lennék egy statisztikára (ami nyilván nincs), hogy hányan használják a telefonukat VoLTE nélkül Magyarországon.
-
rankesz
veterán
válasz
Foley101 #134 üzenetére
Bootloadert kell nyitni hozzá hogy rootolni tudd a kernelt, ez f@cktory resettel jár, meg azzal hogy a banki appoknál trükközni kell a jövőben (root rejése, kicsit körülményesebb havi frissítés) Ha ezek neked beleférnek akkor a karácsonyi bejgli - töltöttkáposzta - halászlé 3 nap alatt igyekszem összeütni egy kis leírást, amit ide, vagy az álatános p6 topikba ki fogok tenni.
-
Foley101
tag
"csak tenni kell érte."
Szia, tudnál nekem segíteni abban, hogy mit kell érte tenni? Hétfőn kaptam kézhez a Pixel 6-omat, és hát szembesültem én is ezzel az 5G/VoLTE/VoWifi problémakörrel.
Már az első hívásnál feltünt a lassú kapcsolás, meg a gyengébb hangminőség, meg persze nem volt mobilnet hívás közben. Legalább a VoLTE jó lenne ha működne. -
rankesz
veterán
válasz
#16820480 #132 üzenetére
Működik minden, kicsit változott a telepítés, meg a beállítás, de ha be van lőve akkor átmegy a safetynet teszten, meg el lehet rejteni az arra kényes programok elől.
Meg kivette a dev a programból a modul repo fület, zip-ből kell feltenni külön letöltve ha valami olyat szeretnél -
törölt tag
Manapság működik rendesen a root? Amikor utoljára foglalkoztam a témával, akkor elég sok baj volt a banki meg hasonló appokkal sajnos.
Amúgy nem egészen értem miért fáj a szolgáltatónak rátölteni egy konfigot a telefonra. A net apn sem magától nő ki a telefonon, azt is be kell állítani. -
hallerlaller
addikt
"ccirx, ez olyan mintha azért sírnál hogy a Dunakeszi tescoba nem lehet kofolát kapni, Értsd, szlovák ital, magyarorszagi angol multiban. Hol van közük egymáshoz?"
Ez inkább olyan mintha szlovakiabol behozol egy ilyen italt de valaki mindig kiütné a kezedből és nem tudnád meginni csak trükközve.
-
rankesz
veterán
válasz
szlaci888 #125 üzenetére
Hívás közben nem vált le 3g-re, 2g-re, az hogy az állapotsávon nem volte van kiírva, attól még működik, csak tenni kell érte. Hivatalosan nincs piacon nálunk, így nincs benne a magyarisztáni szolgáltatók konfigja és vica verza, ezt el kell fogadni sajnos
ccirx, ez olyan mintha azért sírnál hogy a Dunakeszi tescoba nem lehet kofolát kapni, Értsd, szlovák ital, magyarorszagi angol multiban. Hol van közük egymáshoz?
-
leslien
nagyúr
válasz
janika1988 #119 üzenetére
mi megy a 4G?
-
rankesz
veterán
válasz
janika1988 #119 üzenetére
Nem, root utan magisk modul, remélhetőleg hamarosan az 5g is sikerül
-
mantequilla
aktív tag
Ez a tensor chip sajnos nem sikerult jol, majd talan a kovetkező. Melegszik, sokat fogyaszt. Remenykedek benne hogy a 6a-ra visszavesznek a órajelbol es az valamennyit segit.
-
rankesz
veterán
válasz
Schuler888 #115 üzenetére
P1csh@ba, akkor én biztos valami hamisítványt kaptam...
-
Tewe013
őstag
válasz
Schuler888 #115 üzenetére
Ez valami belsős Google infó?
-
inthro
aktív tag
Pixel 5-öt használunk egy éve a feleségemmel és €599-ért vettük anno a google store-ból.
Imádjuk.
Rengeteg olyan funkciója van ami más mobilban nincs és hiányozna.
Váltani fogunk majd, de nem Pixel 6-ra, mert alig van eltérés.
Android 12 után az aksi lett gyengébb, de 1 óra alatt 70%-ot tolhatsz bele. Minden extra be van kapcsolva.
A kamerája nagyon jó. Mérete a legkényelmesebb.
Kijelző szép és a proci nem szar.
Szóval ennyiért nagyon is jó.
Az, hogy a forint a béka segge alatt van nem meglepő, erről nem a Google tehet.
Legközelebb is Pixel telefonunk lesz, ez tuti. -
szlaci888
aktív tag
A másik nagy probléma, hogy VoLTE sincs Magyarországon!
-
szuladam
aktív tag
Nekem 2 hónapja van meg.
A kamera (nyilván ) eszméletlen jó .
Az akksi idő sajnos csak átlagos lett. Én többet reméltem , de igazából nem zavaro. Az ujjlenyomat sem zavaró , bár igaz hogy néha nem megy elsőre.
Ami nálam nagy szívás és alap lenne a telefonálás!! Két SIM van benne mindkettőnel fellép a hiba. Csomószor kétszer kell indítani hívást és olyankor sem mindig kezd kicsengeni. Többször szakadt már meghívás beszélgetés közben, pedig elvileg volt térerő. Reménykedem hogy idővel javítják de ez rettentően bosszantó hogy az alapvető funkcióját nem képes ellátni mint egy telefonhívás indítása. 😡
Ezt a durva hibát ha nem nézem akkor teljesen meg vagyok vele elégedve jó vétel volt. -
törölt tag
válasz
janeszgol #107 üzenetére
"És mindig avval jönnek az emberek (nagyon helyesen), hogy ezek már nem okostelefonok, hanem zsebszámítógépek."
Nekem csak az a bajom ezzel az érveléssel, hogy ez a jelző az elérhető árú okostelefonokra is pontosan ugyanúgy igaz.
És egy okosan kiválasztott ~150 ezer forintos felső-középkategóriás teló tudásához képest aránytalanul kevés pluszt kapsz a 3-600 000 ft-os kategóriában.
Akár telefonnak, akár zsebszámítógépnek hívjuk őket, ezek nevetséges árak értük. -
válasz
janeszgol #107 üzenetére
+1
Amikor valaki azt mondja, "ennyiért már autó is van"...
Én meg: mi van?Ez hogy jön ide?
Egyszerűen nem értem.
Az autó ráadásul brutál költségekkel jár....és egy telefonhoz hasonlítják...óriási!
Inkább telefont veszek ilyen áron, mint egy hulladék autót, ami csak a pénzt viszi a háztól.... -
janeszgol
félisten
válasz
TheBikerider #106 üzenetére
Ez nekem sem világos. Laptop is van ennyiért. Tévé is. Mosógép is. Stb.
És mindig avval jönnek az emberek (nagyon helyesen), hogy ezek már nem okostelefonok, hanem zsebszámítógépek. -
-
-
janeszgol
félisten
Kamera vakteszt 2021: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kisebbik idei referenciamobil is méretes, de felnőtt a feladathoz a legjobbak ellen?
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! HP EliteBook 1030 G8 13 FHD notebook - i7 1185G7 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris Xe IGP WIN
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest