Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Baltincs #47695 üzenetére
GamePark -ot hívd fel. Bár szerintem árat ők sem tudnak mondani addig, amíg nem szedik szét. Lehet csak(?) a szalagkábel vagy a csatlakozó ment szét. Az viszont kérdés, hogy alaplapi csatlakozót javítanak -e itthon, ha azzal van gond. Vagyis cserélnek, mert ha törik azt nem nagyon lehet javítani.
Szerk.:
Úgy látom pesti vagy. Akkor be is tudsz menni hozzájuk, ha arra jársz. Jófejek amúgy, én bírom őket.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Baltincs
tag
Sziasztok!
Ha nem világít a jobb oldali joyconon a led és a kis gombokat az oldalán nem érzékeli, mennyire fog sírni a pénztárcám?
-
Lamond
csendes tag
Tegnapig leet.hu-n volt 8k-ra leárazva az It takes two. Elfelejtettem utánaolvasni, hogy kódos vagy kártyás.
1. Kártyás fizikai példány létezik?
2. Játszottátok/tetszett?3. Lemaradtam az akcióról.
-
addikt
válasz cross56 #47688 üzenetére
Pedig nem járok mindegyikbe, hiába van itthon belőle.
#47690:
Itt a visszafelé kompatibilitást úgy oldották meg, hogy leportolták újra a játékot. Így újra el lehet adni.Viszont amit iRiver írt az is igaz.
Plusz azt hozzáteszem, hogy előfizetéssel hozzáférhető néhány régebbi konzol kínálata. Ezeket rendszeresen bővítik. Nem nagy cucc, de aki szereti a retrót annak jól jöhet. Illetve az előfizetés összege sem túl magas a konkurensekhez képest. Persze annak tartalma sem hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz nylontacsko #47687 üzenetére
A kérdés nem blőd
Erre én külön nem találtam listát.
Nagyon kevés játék van talán alig kevesebb mint amit egy kézen meglehet számolni
Ha úgyis kártyás, inkább kérdezd meg itt mielőtt megvennéd, segítünk
cross56:
Nincs visszafelé kompatibilitás sajnos. Se fizikálisan se digitálisan.
Ugyanakkor digitális formában egy csomó jó régi játék megvehető szinte fillérekért melyek korábbi konzolokra is megjelentekAnno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
-
nylontacsko
senior tag
Lehet, hogy "blőd" kérdés, de azt hogyan tudom kideríteni, hogy egy adott játék játszható e offline?
Több esetben sajnos nem elérhető free wifi utazáskor (vagy gyenge) és a mobilcet másra van.
Tehát ilyenkor olyan játékokkal kellene játszani, melyek offline (kártyás) módban működnek."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
addikt
válasz cross56 #47683 üzenetére
Találkoztunk már néhány topikban.
Nagyon egyén függő. Switch -en több olyan cím van, ami nagyon be tudja rántani az embert. Ilyen például az említett Zelda is. A BotW szerintem zseniális, és tavasszal jön az új rész.
De például ott a Metroid Dread vagy a Mario Kart 8, a Luigi's Mansion 3....stb....stb.
Nekem például az Animal Crossig nem igazán jött be, de van olyan, akinél több 100 óra is belement.
[ Szerkesztve ]
-
válasz cross56 #47683 üzenetére
Szerintem már csak a Zelda miatt is megéri beruházni rá,ha meg nem jön be eladod.
Használt Lite-ot megveszed,és ha úgy van eladod kb. 0 bukóval.
Elég sok konzolt eladtak előlem azalatt a pár nap alatt amíg keresgéltem,ahogy észre vettem eléggé kapós gép.satee76 : A puding próbája az evés,nem vagyunk egyformák.
[ Szerkesztve ]
-
satee76
aktív tag
válasz cross56 #47678 üzenetére
Én szerintem ha nagyon nem akarsz az exkluzívokkal játszani.... Nekem XBOX és PC mellé került be 1 éve...sajnálnám eladni, a kölykök szerették volna, de lényegében csak én játszogatok néha rajta, hogy legalább ne csak porosodjon.A dock még úgy ahogy konzolosként, de handy mód, az nagyon nem jó, legalább is nekem. Pedig jó sokat utazom buszon 2 város között, de pár hét után felhagytam a hordozgatással. Nekem kényelmetlen, nehéz, kb 1/2 óra autókázástól, vagy diablo III-tól görcsöl a tenyerem meg az ujjaim. Igaz nem Lite-om van, hanem V2, de még1x biztos nem ruháznék be rá.
-
cross56
senior tag
válasz perge666 #47682 üzenetére
Ez a válasz az előtted írónak is szól:
Igen, érdekelnek az ex címek, főleg a Zelda, de a többi is érdekesnek tűnik, még ha nem is az ilyen játékokhoz szoktam Sosem volt még nintendom, így az is érdekelne milyen ez a platform.Egyébként nekem is itt csücsül az összes ps, kivéve a psp meg a vita
-
-
addikt
válasz cross56 #47678 üzenetére
Érdemes átnezni a kínálatot. PS5 mellett szerintem kifejezetten az exkluzív címekre érdemes rámenni. Illetve az sem árt, ha valaki nem pixel és FPS fetisiszta.
Utána lehet elgondolkozni azon, hogy legyen -e Switch, illetve melyik modell.
Nagyon sok, szerintem kifejezetten értékes cím van, ami csak Nintendo konzolon elérhető. Akit ez meg tud fogni, annak még akár fő konzol is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz Parson #47675 üzenetére
Shrine nekem is volt olyan, amin fél óra után feladtam, de Youtube-on mindegyiknek meg van a megoldása, ha teljesen feladós lenne.
Talán 1 hete nem játszottam vele, de lassan elvonási tüneteim vannak.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Nyilván kicsit buta kérdés mert nekem kell tudni.
De jelenleg ps5 konzolom van, napi max 2-3 órát játszom azon is.
Viszont izgatja a fantáziám egy switch lite beszerzése is.
Valószínűleg teljes mértékben nem használnám ki, néha-néha venném szerintem elő. Fő konzol a ps5 maradna.Érdemes így beruházni rá (használtan), vagy inkább jobb elengedni?
-
tag
válasz hombre[EU] #47670 üzenetére
Ha nagyon bele akarnék kötni a Zelda Botw-ba akkor talán azok a baromi nagy üres terek ahol aztán tényleg semmi nincs
Továbbá a sok ugyanolyan NPC (például kereskedő).Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
addikt
Annak idején sokat jártam orosz, kínai és spanyol fórumokra droid mókolás miatt. Akkoriban azért előfordult, hogy nem értettük meg egymást, de valahogy mindig sikerült normálisan kommunikálni. Mert használtuk az agyunkat.
Azóta szerintem sokat fejlődött a Google fordítás is. Főleg angol nyelven. Tény, hogy ennek ellenére csomó mindent újra kell értelmezni...de nem az a bajom, hogy miért nem nézi át valaki a cikkeket. Azt nem értem miért olyan ember "ír" cikket egy konzolt érintő hírről, aki még életében nem látott egyet sem.
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
Hát gyerekek, ettől a Zelda - Breath of the Wild játéktól leteszem a hajam.
5 éve vettem a switch-et, és hát eddig csak úgy játszogattam vele, főleg a gyerekeknek vettem csak a Super Mario-s játékokat, amit én is élveztem, de azért nem voltam hasra esve tőlük, hiába tartom őket jónak számukra… de most ez a Zelda… eléggé az elején vagyok még szerintem a térképnek a felét se jártam még be, de ez a látványvilág, meg az ötletes megoldások benne… komolyan mondom, engem ez teljesen megvett, alig tudom letenni… no de csak egy véleményt irtam, ami biztos másnak már unalmas, úgyhogy befejezem.
max egy-két shrine esetében lenne kérdésem, mert van, ami ki tud fogni rajtam…[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
ldave
félisten
Ez tuti valami gép fordítás, kontextusban ilyet a témához picit is értő ember nem ír le. Amúgy semmi gond nincs azzal, ha a fordítás nagyrészét gépre bízzák, de egy szerkesztő azért átmehetne a szövegeket publikálás előtt, mert ezzel így csak lejáratják magukat.
A Slime draws near! Command?
-
-
addikt
Gyerekek nevében akarták beperelni a Nintendót, a japán cég jött ki győztesen
IGN
Nem tudom melyik viccesebb, a per vagy maga a cikk. Továbbra sem tudom eldönteni, hogy ember vagy gép fordít az IGN -nél.
Szerk.:
Ez a kedvenc részem:
"A sodródási hiba abban nyilvánul meg, hogy a Joy-Con akkor is folyamatosan egy bizonyos irányba mozgatja például a kamerát vagy a karakterünket, amikor nem érünk hozzá a botkormányokhoz."[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz hombre[EU] #47661 üzenetére
Nekem 210 óra volt az első “végigjátszás” Nagyon várom a májust
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
hombre[EU]
veterán
azért csinálom,mert tele van a játéktér érdekes helyszínekkel,újdonságokkal,amelyeket látni szeretnék... viszont ezek egy rakás repetitív activity között vannak elrejtve. ha ennyire a kezembe adják a pacinget akkor számoljanak vele,hogy ne legyen túltolva vagy adjanak egy "irànytūt",pl. side questek mögé rakják ezeket a helyszíneket és akkor tudom,hogy nem kell bejárni az egész canyont,ahol nincs semmi csak egy lynel és egy korok
imádom a játékot csak néha ott van ez a ubisoftos keserū utóíz miután kiléptem a játékból. lehet azt mondani,hogy én játszom rosszul...Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
A HLTB szerint 2K pollal 50 órán van a végigjátszás. Ami kb annyi, hogy a játékosok zöme megcsinálja a divine beasteket, megszerzi a master swordot, megcsinál párat az útba eső shrineból, meg éppen összeszedi, ami szembejön.
A completionist viszont 200 óra, amit el is tudok hinni, én eddig sosem vittem el. Pont azért, mert nem akartam soha megunni. Fun fact: az 50 óra végigvitelben leírtak az easymode, azok is mind opcionálisak, és csak arról szólnak, hogy p*csaegyszerű legyen a Ganon harc. NEM KELL a végigjátszáshoz egyik sem! -
hombre[EU]
veterán
válasz morfondőr #47664 üzenetére
ez csak szōrszálhasogatás, szerintem legjobb openworld kaland,ami a piacon van. minden négyzetmétert bejárok,mert érdekel, más ow ezt nagyon tudta elérni
a ubisoft alatt azt értem,hogy fognak egykét activityt,beszorozzák százzal aztán rajzolnak(rajzol nekik az engine) hozzá egy hatalmas mapot és szétszórják rajta. valahol itt is ez megy. kellett bele 500korok puzzle,ami valójában 3-4 megoldás? kellett bele ennyi shrine,amiknek a nagyrésze olyan,hogy elsō ránézésre 3mp alatt megoldod fejben? copypaste campek,ahol a loot értéke kisebb,mint amit a harcra elvertél (már csak rárepülök a làdára és csá ) szerintem ettōl nem lett jobb.Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #47666 üzenetére
Ez mind-mind nem kell a végigjátszáshoz. Meg lehet velük könnyíteni a dolgot, de nem szükséges, és lehet, hogy hasznosabb, ha megtanul benne az ember profin harcolni. Imádtam ezeket csinálni, van vagy 5 végigjátszsáom benne, meg a gyerekeim is egyenként lenyomták vagy háromszor, szóval tudom mennyire szórakoztató, de ezekre nincs szükség, ha nem szórakoztat nem kell csinálni. A Shrine-ok nem tesznek hozzá a sztorihoz semmit, nincs a játék szempontjából valódi haszna a semmilyen pucolásnak sem. A sidequestek között vannak érdekesek, meg van ami tesz a sztorihoz, de egy csomó semmit. Ez a játék annyira feszes, amennyire akarod, hogy az legyen.
-
hombre[EU]
veterán
opcionális? ha az inventory méretét, hp-t,staminát a map felfedezéséhez kötöd az szerintem nem opcionális. vagy nem olyan értelemben,mint egy side quest,ami coint vagy lootot ad.
a játék elsō felében még nem zavart (vagy a keleti rész jobban össze van rakva), de most a közepét/é.nyugatot pucolom és kezd elfáradni nálam. egy órán keresztül bejárok egy hegyet,ahol van 1shrine,2-3korok és egy enemy camp értéktelen loottal. kellett az oda? nem igazán, és ilyenbōl rengeteg van. több olyan helyszín kellene,mint pl. a korok erdō és kevesebb felesleges hegy egy szūkebb terület,ahol nem kell 5-10percig gyalogolni/repülni a POI-ig, dungeonök, változatosabb enemy campek ilyesmiLife, Uh, Finds A Way
-
morfondőr
őstag
Leginkább csak gyalog közlekedtem, mert sokszor bele lehet botlani valami érdekességbe! A "ubisoftos" nálam az, hogy tele van szórva a térkép jelölőkkel. Na itt pont nem ez van, ezért is nagyobb élmény/siker ha valamit felfedezel.
Persze mindenkinek más tetszik, de nekem meghatározó élmény volt!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
EmThor
addikt
KIK nevű üzletben (olyasmi mint a Pepco) kaptam Super Mario bögrét, 1500ft, gondoltam hátha érdekel valakit.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Moby
addikt
Amit csinász az teljesen opcionális. Azért legyen kisebb a játék, hogy ne tudd bejárni, mert akkor elcseszed az időd felfedezésre?
-
hombre[EU]
veterán
azért remélem a Tears of the Kingdom egy tömörebb játék lesz,mint a BoTW.
eddig 2 divine beast ment le, map ~70%-a felfedezve (alaposan), 80+ shrine,150korok, a trials of the sword 2. upgrade-ig és ennyi ment beleez már nagyon ubisoftosra sikerült szuper a játék, de egy kisebb openworld,feszesebb designnal nekem jobban tetszene. sok az üresjárat, sok idōt elvisz feleslegesen.
Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
válasz gainwardgs #47657 üzenetére
Mivel sosem volt igazán jó, nincs mit tenni, mint hozzászokni. Dpad -dal szoktam lépkedni, mert az valamivel lassabb és több ideje van tölteni. Analóggal szerintem rosszabb az élmény.
Nintendo szoftvere, felülete olyan, mint "A tanú" -ban a magyar narancs.
Szerk.:
Amúgy szerintem nem kifejezetten a hardverrel van gond, hanem a szinkronizálással.[ Szerkesztve ]
-
gainwardgs
veterán
Nem hiszem el hogy ezt az online shop felületet nem tudja megcsinálni normálisan ennyi év után a Nintendo....
Scrollozáskor akad, töredezik, várni kell csomót míg betölt a kép, de utána is akad...egy rémálom...
Ugyanez az online előfizus résznél de ott aztán rosszabb...
Nem hiszem el hogy nem lehet ezt normálisan megcsinálni
Vagy már pár betöltődő képet sem bír el akadozás nélkül a korosodó hardver[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Srácok a shop kiír valahogy Magyar árakat? Mert ahogy Magyarra állítom a régiót, már nem tudok a shopra lépni.
-
-
addikt
válasz perge666 #47649 üzenetére
A legegyszerűbb szerintem egy használt joycon pár, aminek nem volt bontva a burkolata. Mivel papír/számla nélkül is megy rá a drift garancia.
Klónoknál elég változó a minőség és soknál több funkció is hiányzik. Egyébként kézben szerintem a joycon a legjobb a mérete miatt.
Szerk.:
Persze ez is árfüggő.Mármint úgy érte a "kézben" részt, ha mutogatni, hadonászni akartok vele.
[ Szerkesztve ]
-
Úúúúú tényleg,ezt jól benéztem.
Na és van valami olcsóbb utánzat ami erre az alkalomra jó lenne nekünk?
Meg olyan kérdésem lenne,hogy ,tegyük fel van joycon páros a Litehoz,akkor azt meg tudom csinálni hogy a gépet letámasztom valahova és mindketten a joyconnal irányítunk?
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
tag
Ez így igaz Viszont ugye én most csak azt az alapállapotot írtam, hogy ha csak egy Switch Lite van a kezünkben akkor ezek biztos nem kompatibilisek Ráadásul 30.000 Ft már egy új Joy-Con pár, ha valaki a Litehoz csak azért vesz, hogy Just Dance-t játsszon vagy RingFit-et annak egészségére, én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki egy ilyen egérmozi előtt táncol, bár biztos volt rá példa
De igazából a Mario Party-n kívül a felsoroltak közül nem életszerű a Lite-on játszani egyikkel sem...
Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
MODERÁTOR
válasz petymek #47635 üzenetére
Előbb-utóbb lesz szerintem direct, közeleg az időpont, nem mutattak be még jófajta gyűjtői kiadásokat sem (emlékszem a BoTW-nél volt valamilyen kiadás, mi USA only volt...)
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
tag
A memóriakártya ok, megfelelően fog vele működni
Igen Lite kompatibilis ez a játék
Egyszerűbb ha kiírom neked mi az amivel nem kompatibilis (Szerencsére nincs sok)
1-2-Switch
Nintendo Labo
Just Dance
Super Mario Party
Fitness Boxing
Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise
Ring Fit Adventure
Nintendo Switch SportsAz összes többi játékkal tökéletesen működik a Switch Lite is
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
-
tag
Szia!
A nagyon régi kártyák felejtősek, borzalmasan lassúak!
Class 10 legyen, mindenképpen MicroSDXC(Tehát a sima MicroSD vagy MicroSDHC inkább felejtős)Javasolt az aminek a nevében szerepel az A1.
Egészen 2 TB-ig tudja kezelni a kártyákat.
Nekem amúgy 1 Terrás kártyával hibátlanul működött.Vannak NoName márkák, na azok is felejtősek ha lehet. Ha nagyon gagyi folyamatosan indítási hibát fogsz kapni..
Vannak a Nintendo által kiadott MicroSD kártyák de az neméri meg mert semmivel nem jobbak mint a többi és nem is gyorsabbak.
Amit 20 féle memóriakártya után tudok ajánlani:
Ezek a Samsungok:
A2-esek és hibátlanul működnek!Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
dunc
nagyúr
Sziasztok Switch Lite esetében minek kell megfelelni a micro sd cardnak?
-
-
-
ldave
félisten
válasz perge666 #47627 üzenetére
The Last Campfire esetleg? Könnyed kaland, puzzle játék.
A Slime draws near! Command?
-
válasz morfondőr #47628 üzenetére
Nem is arra a bizonyos tiltott témára akarok kilyukadni,csak érdekelt volna hogy mégis van e hivatalosan Switchre Stray csak valamit benéztem,de akkor nincs.
Nem is feszegetem tovább a témát,köszönöm a választ.
Gyerkőc tegnap délután meg ma egyfolytában az ingyenes Sky-al játszik,nekem eléggé hajaz a Journeyre csak ez picit hosszabb meg összetettebb.
Kipróbáltam a 7 napos onlinet is,tetszenek a NES és SNES játékok is,újraélem a gyerekkorom,vagy 30 éve elég sokkal játszottam ezek közül.
-
-
Halihó.
Kerestem a Stray játékot hogy van e Switchre de nem találtam,viszont YT-on van fent több videó is hogy V1-es meg Oled gépeken is játszák,ez hogy lehetséges?Pitfall The Lost Expeditiont is kerestem,de sajnos az sincs,Wii-n jókat játszottam vele,újra végig vittem volna.
Valami jó kis mászkálós kalandjátékot tudnátok ajánlani,ez most nem a gyerkőcnek lenne.
-
petymek
senior tag
Sziasztok!
Zeldáról esetleg új hír, videó elérhető?Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz Dreimus #47622 üzenetére
Nem, a régiót sosem állítottam át. Nem is fogom a jövőben sem. Magyar régión vagyok és az ehhez rendelt UK eShopból ment volna a vásárlás. Nem csípem a trükközést. Külföldi vásárlásokat pedig heti szinten csinálok jópár éve. Nintendo szórakozik, kérdés miért.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
scyllafren
senior tag
A problema ott is lehet, hogy bank(ok) kezdik bevezetni az uj "3D" azonositast, ami pl kiugro ablakban csinal extra azonositast, vagy hasonlo cucc, es a bongeszoben le van tiltva, ezert nem mukodik. Ezert van nekem minden ilyen tiltas atallitva "ask me"-re, es igy latom, hogy ha valami blokkolt.
Ha egyszer Paypalhoz hozzaadtal kartyat es megy, nincs sok ertelme levalasztani, ha hiba van, az gyakorlatilag 0%, hogy megoldja. Csak a Nintendo-Paypal kapcsolatot reseteld.
Nekem se volt soha problema Paypallal, es mivel univerzalis, mindenhol lehet vele fizetni. Ez "mentett meg" nekem £20-at, amikor refundoltam egy jatekot Nintendotol. -
Dreimus
senior tag
válasz Crvsh3R #47620 üzenetére
Amennyiben jól követtem vissza a sztorit német store-ból akartál magyar kártyával fizetni? Amennyiben igen akkor ilyen hibák előfordulnak ugyanis a régió eltérések miatt előfordulnak sok helyen ilyesfajta hibák, ezek "megkerülésére" van a feltöltőkártya. Az hogy valami megy egy ideig aztán nem lehet egy kis kapu bezárása ami engedte a fizetést, vagy lehet a bank is hogy tiltotta a külföldi fizetést mondván gyanus vásárlás bár ez csak akkor van ha ritkán vásárolsz külföldről, illetve ahogy a pin kód elrontása 3 utáni 24 órás tiltás. Sok minden lehet, de régiós eltérések a leggyakoribbak.
-
bwoay
nagyúr
válasz Crvsh3R #47620 üzenetére
asszem PayPalról a kártyát, de az is lehet, hogy a Nintendo accountról a PayPalt, már nem emlékszem pontosan.
feltöltőkártyát én akkor vennék, ha feltöltőkártyát akarnék venni full szánalom ezt tanácsolni, mint megoldás. mintha a bankom azt mondaná, hogy ha nem tudok pénzt levenni az ATM-ből bankkártyámmal, akkor tartsak magamnál kp-t.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Crvsh3R
senior tag
Paypalt a Nintendo fiókról vagy a Paypalról a kártyát?
Hihetetlen számomra, hogy legálisan vásárolt Switchem van és legálisan akarok vásárolni az eShopból és trükközgetni kell. A Nintendo Support és a bank meg egymásra mutogat. PC-n Steamen van majdnem 3k játékom és egyszer sem kellett a bankkártyával vagy Paypal-el trükközgetnem. Rettentően felháborít az egész.
Egyébként ha vennék feltöltőkártyát, akkor azt honnan érdemes venni? Illetve később ki tudom nullázni a feltöltött egyenleget?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
bwoay
nagyúr
válasz Crvsh3R #47618 üzenetére
nekem volt olyan parám, hogy egyszer a PayPallal történő fizetés valamilyen hiba miatt meghiúsult, és onnantól nem volt hajlandó működni. de miután leválasztottam róla a kártyámat, majd újra hozzáadtam, megint tudtam vele fizetni.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz cornholio002 #47616 üzenetére
Switchen, PC-n és telefonon is próbáltam. Sajnos mindenhol ugyanaz. Jelenleg semmit nem tudok vásárolni semmilyen módon. Nem értem. Már Curve kártyát is próbáltam köztesnek berakni, de ugyanaz a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
spiderpig820
aktív tag
válasz cornholio002 #47616 üzenetére
Ma switch-en vásároltam, egy hete pc-n böngészőben, mindkétszer hiba nélkül sikerült.
4B
-
Crvsh3R
senior tag
Game Park adott egy német support-os e-mailt, de röhej amit azok válaszul írnak.
Szerintük a végső megoldás a prepaid eShop kártya. A mai napig működött a Paypal és a bankkártya is. Próbáltam VISA és Mastercard-al is, K&H és Revolut kártyával is. Paypal-al szintén. A banki appokban nyoma sincs a tranzakció próbájának sem.
A bankra mutogatnak, vegyem fel a kapcsolatot. Nevetséges...[ Szerkesztve ]
-
Crvsh3R
senior tag
Fene, újabb problémám van.
Mai naptól egyszerűen nem tudok semmit sem vásárolni az eShopból. Eddig Revolut kártyával többször is működött, mai naptól pedig sem a kártyát, sem a Paypal-t nem fogadja el, hibaüzenettel elutasítja a tranzakciókat anélkül, hogy egyáltalán elindítaná a terhelést.
Paypal esetén: Error Code: 9001-9310
Kártya esetén: Error Code: 9001-2470
Paypal esetén próbáltam újra linkelni a fiókot, de az sem segített. Az egyenlegen természetesen van pénz.Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Crvsh3R
senior tag
Tegnap írtam a Nintendo UK oldalán a supportnak, miszerint a böngészőn keresztül nem tudom megvenni a korábban írt DLC-t. Képzeljétek (lehet csak nekem újdonság), de a GamePark válaszolt ma e-mailben magyarul ^^
-
bwoay
nagyúr
mindig lesznek, akik ragaszkodnak a fizikai eladásokhoz, ugyanakkor ez a réteg szűkül, a másik meg pont ellenkezőleg - pláne, hogy a kiadónak is egyszerűbb a digitálisat terjeszteni. kicsit olyan, mint a lemezboltok: ma már ritkaságnak számítanak. hozzátenném: a konzoloknál a hw eladás meg a kiegészítők megmaradnak, és utóbbin még van is árrés.
-
Sordoran
addikt
válasz DevilAqua #47604 üzenetére
Nem tudom már hivatalos viszonteladó-e a KV, de mikor pár éve belecsöppentem a Nintendo világában akkor nem volt az. Így ha PS-re kell játék akkor szívesen veszek tőlük is, de ha switch-re kell valami, akkor nem náluk nézem.
Ráadásul mióta bezárták helyi üzletüket itt, már a "megjelenés napján személyesen átvenni üzletben" izgalma sem opció, így ár verseny van többi bolttal.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Crus
őstag
Igen és ez pontosan azért rohadtul nincs rendben, mert van, hogy ajándékba adom és nem kicsit ciki, amikor resealed terméket adok át újként.
Akiket nagyon tudok viszont dicsérni az a Gamepark.
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
tag
"De! amikor van egy boltban az adott játékból 3 db, akkor nem értem mi a fenének kell mind a hármat kitenni, és ezáltal kibontani."
-Igen ezt én is láttam náluk...
És erre gondoltam szakmaiatlanság alatt Szerintem ezeket a dolgokat olyan emberek találják ki akik nagyon távol állnak ettől az egész konzol mizériától. Viszont van egy jól csengő diploma a kezükben...
Ugyanakkor az emberek kb 95%-kát nem fogja érdekelni, hogy zsugorfóliával csomagolják és adják el újként. Mert vagy gyereknek lesz, vagy unokának vagy egyszerűen nem érdekli az embertIdave:
Ugyanez volt nekem is. Megjött a Pokémon Legenden Arceus meg mellé 3 német borítós játék és ott be is fejeztem velük.Amit nyugodt szívvel tudok ajánlani és biztos, hogy eredeti csomagolásban érkezik angol nyelven az a Notebook.hu
-
addikt
Ez a többi boltnál sem ritka, és részben! megértem. Mert ugye a polcra kirakott tokokban nincs benne a játék, így nem érdemes ellopni sem.
De! amikor van egy boltban az adott játékból 3 db, akkor nem értem mi a fenének kell mind a hármat kitenni, és ezáltal kibontani. Jó, persze...azért, hogy ne legyen félig üres a Nintendo polcrész. Ami engem mondjuk nem érdekel.
Amikor tavaly az egyik boltban ajándékba szerettem volna venni egy játékot, mind a 3 példány kint volt a polcon. Így elálltam a vásárlástól. Neten rendeltem és személyes átvételt jelöltem meg.
-
tag
Hát sajnos a Konzolvilágnál se jobb a helyzet újrafóliázott játékok ügyében
Azért az mennyire "szakmaiatlan" mikor letépik a gyári Nintendo fóliát a játékról, kiveszik belőle a játékot és elrakja az eladó egy fiókba. És azt mondják új, frissen lett leszedve róla a fólia. Odaviszed az üres tokot a pénztárhoz és egy rekeszből beleteszi a játékot. Mindezt új áron hmmm.
Vagy ha megrendeled akkor rádob egy zsugorfóliát.A Konzolvilágtól dupla élvezet volt amúgy a rendelés mert ők szeretik forgalmazni a német borítós játékokat Kicsit olyan meglepetés feelingje van. Néha német néha angol néha multi...
-
addikt
válasz adalbert1 #47600 üzenetére
PlayIT Store csak azért létezett/létezik, mert rendezvények mögött álló cég kiadta licenszre a nevet. Ez részben ugye reklám is nekik. Itt volt valami kavar, de erről pontos részleteket nem tudok. Csak hogy nem hosszabbítottak szerződést az üzemeltetővel.
Gondolom ezért is került át a Konzolvilághoz és valószínű náluk marad a név.
Én inkább játékot meg kiegészítőket vettem tőlük, mert voltak náluk jó árak.
Szerk.:
Amúgy idővel nem a cégek, hanem az üzletek létjogosultsága kérdőjelezhető meg. Szerintem... Főleg COVID óta rengetegen álltak át az online vásárlásra.Nem tudom náluk mi a helyzet, de gondolom ahol van üzlet és nem szűnik meg, a helyi kiszolgálás miatt még rentábilis a működésük.
Nekem mondjuk tök mindegy, hogy melyik üzlet milyen néven fut. Úgyis ott fogok vásárolni, ahol számomra a legjobban megéri.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Nem kevés Switch cím van már mögöttem, jó pár éve megvan a gép, de soha nem vettem rá digitális játékot. PS4 és PS5 dettó, bár ott pár évente 1x külföldi store-ból nagy ritkán bevállalok valami digitális címet, ha a rommá árazták. A nagy neveket mind fizikai példányban, ami nagyon bejött, azt megtartom.
A Play It Store meg nálam a szótárban a sértés és a rossz vicc között volt félúton. 3 tételt rendeltem tőlük kb. 1.5 éve. Ebből minden volt raktáron a weblap szerint. Majd pár nap múlva küldtek egy levelet, hogy a pécsi boltjukban van, ott megvehetem. Mindezt úgy, hogy futárral rendeltem meg a termékeket. Felhívtam őket és kb. 25 percnyi beszélgetés után telefonon kellett leadnom a rendelésem, egy borzalmasan értetlen embernek, amiből aztán bő 3 hét múlva lett valami.
És itt még nincs vége... teljesen újként árult terméket újrafóliázták, de úgy, hogy a műanyag fólia konkrétan meg volt égve. Reklamáltam, maszatoló választ kaptam + szerintük ez tökre normális volt.
Szóval, nem tudom mi lesz a sorsuk, de nyugodtan be lehet őket szántani, nem fognak hiányozni.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
bwoay
nagyúr
válasz adalbert1 #47600 üzenetére
az nekem is fura, de vélhetően mi vagyunk túl öregek már ehhez.
A Play It Show az ország legnagyobb gamer eseménye, de üzletként számomra borzasztó esetlenül hangzik ez a név. A fiataloknak viszont biztos ez számít fogalomnak, nem az 576 KByte.
Mondanám, hogy nem hiszek igazán ebben a konzolboltosdiban, legalábbis abban a formátumban nem, ami a legfrekventáltabb helyeken, a létező legmagasabb bérleti díj + legmagasabb munkabér kombó mellett üzemel (heti 7 munkanapos bevásárló központok). A másik meg az, amit te mondasz: szerintem 5 éve nem vettem játékból fizikait. Mindezek ellenére azt látom, hogy ahol korábban csak 576 volt, ott most elfér egy Konzol Világ meg egy Play It Store is. Mondjuk mostantól pont nem értem, hogy ki kivel van[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest