- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
perge666 #51810 üzenetére
Abszolut. Nem azt mondom hogy az a jo ami nalunk van. Hogy napi 1 ora mese aztan annyi. Meg kell talalni az egyensulyt, ami nalatok van az is teljesen egészségesnek hangzik.
En amugy azert is akarok OLED-re valtani, mert tetszik nekik a Mario. Neha leulnek veluk 1-1 orara kozosen jatszani.
Innen amugy jonne is a kérdés, szerintetek mik lehetnek azok a jatekok amik ilyen pici gyerekeknek is okozhatnak oromet felnőttel együtt jatszva? Mario 3d world? Valami 2d-s mario? Kirby? Mario party? Mi az amiben van zero nehézségi fokozat? Nem kell szenvedni azzal hogy mondjuk sokszor meghal benne az ember?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
perge666 #51557 üzenetére
Szerintem azért nem kapnak rá a gépedre, mert gyári fw van rajta, és nem megy rajta a "homebrew"
A Switch pont az a konzol, amihez eszembe nem jutna digitálisan tartalmát venni. Durva, hogyan tartják magukat a játékárak, ami szerintem jó dolog, mert legrosszabb esetben is 1-2 ezer "bukóval" tovább lehet őket adni, ha vigyáz rájuk az ember. Mondjuk ezzel együtt is rideg, hogy a 6 éves BotW újan drágább, mint a TotK, és használtan is 14-15 körül megy.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
perge666 #50553 üzenetére
Pesten jársz, akkor szólj és nálam ki tudod próbálni.
Van egy-két fajta joypad -om is hozzá. Így látod milyen opciók vannak.
Úgy értettem, hogy Lite -nál fizikailag rögzítve van a vezérlő rész. Így nincs meg az a szabadság, hogy olyat teszek fel a gépre, amilyet én akarok. Egyébként kisebb, helyes és szimpatikus darab, de ez nekem túl nagy megkötés.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
perge666 #50551 üzenetére
Szerintem annyira nem veszélyes a nagyobbik gép mérete. Oké, a Lite és pajtásai kisebbek. Viszont most már sok olyan telefon van, ami fektetve akkora, mint a rendes Switch.
Nekem az tetszik benne, hogy nincs megkötve a kezem és nem kötelező a joycon -t használni. Igaz, hogy attól még nagyobb lesz...
Szerintem ha teheted, akkor próbáld ki.
-
-
válasz
perge666 #50544 üzenetére
Szia!
Sajnos nem ilyen egyszerű
Még ha be is lépsz az új accountoddal az OLED gépbe és berakod a memóriakártyát akkor is újra mindent le kell tölteni amit digitálisan vásároltál.
Sajnos mindig úgy kezdi a Switch, hogy formázni akarja a kártyát…A mentéseid a Save Data Clouddal fognak működni. Ehhez viszont elő kell fizess.
Utána állítsd be mert ha jól tudom nem automatikus.
Ezt keresd: “Enable Save Data Cloud” utána menj rá a játékokra ebben a menüpontban és mentsd el. -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
perge666 #50196 üzenetére
Igen a bulk-ra kell menni sikerült végülis!
Megbántam, hogy tavaly eladtam befejezés nélkül.Nem tudom lenne-e értelme most a TotK-nak nélküle de tekintve úgyse fog elfogyni a dobozos legalább 2-3 évig inkább előbb BotW aztán jump kövire.
Akku úgy néz ki rendben van Redditen többen jelezték max fényerőn ne várjak többet nekik is ~2,5h-ra szór a Fenyx WiFi + Max Brightness mellett. Ezek szerint az akku túlélte sikeresen azt az október - februári fiók kalandot!
tboy 20-ért újat is ad egy móvári srác van neki vagy 15-20db
-
morfondőr
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
perge666 #48719 üzenetére
Elméletben működnie kellene, gyakorlatban viszont vannak csodák.
Néhány estére kellene csak képet kiküldeni, ezért meg nem akarok TV okosítót venni. Ráadásul azokból az olcsóbbak nagyon szutyok minőségűek a fagyásokkal, egyebekkel.
Elsősorban YouTube miatt Switch -ről küldve.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
perge666 #48588 üzenetére
"FEATURES:
▪ It’s all connected! Explore the interconnected streets, parks, and abandoned buildings of a suburban Hungarian town.
▪ Which news do you wanna hear first? Pick your own order of going through the list.
▪ Taking inventory! Mind your ammo, the odds are not in your favor.
▪ Rules of engagement! Choose between many melee and ranged weapons.
▪ That doesn’t sound good. Uncover the story using many clues such as video tapes, voice recordings and more.
▪ Additional languages: Hungarian."
Nintendo store -
tboldi
nagyúr
-
Parson
addikt
válasz
perge666 #48045 üzenetére
Én is 5 éve a gyerekek miatt vettem inkább nintendo switchet, mint xbox-ot, és mostanra beigazolódott, hogy szuper jó döntés volt, hiába vaciláltam az elején… komolyan le a kalappal a nintendo előtt, ami játék kell, az van és pont elég és gyerekbarát… és akkor a Zelda Botw-ról még el se kezdtem az ódákat zengeni, engem totál megvett… + a hordozhatóság, a variábilis joy-con-ok, stb stb… x év múlva is nintendot veszek ha egyszer újra igény lesz rá.
-
morfondőr
addikt
válasz
perge666 #47951 üzenetére
Nagyobb lányom 4 éves, ezekkel játszunk: ami tényleg nagyon könnyű és gyerekbarát (ellenség sincs benne) az a Paw Patrol sorozat és PJ Masks játék. Nintendo-s címek közül mindenképp ajánlom a Yoshi's Crafted World-öt, mert nagyon hangulatos és szép játék, van benne könnyű mód, amivel szinte lehetetlen elrontani valamit. Az új Kirby (Retrun to Dreamland Deluxe) demója már elérhető, ahol szintén van könnyített mód. Nálunk már elő van rendelve!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
perge666 #47965 üzenetére
Kirby and the Forgotten Land -ból van fent demó is, így vásárlás előtt bele tudtok nézni. Úgy emlékszem nem sokáig enged játszani, de abból már látszik, hogy mennyire ötletes játék. Szerintem be fog találni nálatok is.
-
cross56
senior tag
válasz
perge666 #47682 üzenetére
Ez a válasz az előtted írónak is szól:
Igen, érdekelnek az ex címek, főleg a Zelda, de a többi is érdekesnek tűnik, még ha nem is az ilyen játékokhoz szoktamSosem volt még nintendom, így az is érdekelne milyen ez a platform.
Egyébként nekem is itt csücsül az összes ps, kivéve a psp meg a vita
-
ρσгτσ
addikt
válasz
perge666 #47649 üzenetére
A legegyszerűbb szerintem egy használt joycon pár, aminek nem volt bontva a burkolata. Mivel papír/számla nélkül is megy rá a drift garancia.
Klónoknál elég változó a minőség és soknál több funkció is hiányzik. Egyébként kézben szerintem a joycon a legjobb a mérete miatt.
Szerk.:
Persze ez is árfüggő.Mármint úgy érte a "kézben" részt, ha mutogatni, hadonászni akartok vele.
-
ldave
félisten
válasz
perge666 #47627 üzenetére
The Last Campfire esetleg? Könnyed kaland, puzzle játék.
-
válasz
perge666 #47579 üzenetére
Szia!
Debrecenben van egy Konzolvilág bár ők elég drágán adják a játékokat meg leginkább csak újak vannak
Cím: Debrecen Pláza földszint
Továbbá ugyanitt a Debrecen Plázában van egy PlayIT Store is.
Kis konzolboltok(itt nagyobb eséllyel találsz használt Mario-t):
Debrecen, Miklós u. 45/PLAYBOX/
Dózsa György u 18 /DÓZSA KONZOL SHOP/+1
A Malomparkban van egy Euronics de nekik minden üzletükben nagyon eltér a kínálatuk... Volt olyan boltjuk ahol egy játék sem volt, volt olyan ami tele volt, és olyan is ahol csak pár darab volt elvétve horror áron. Én ezt a lehetőséget nagyon a végére hagynám
Magánszemélyek:
MarketPlace-t most kihagytam de a Jófogáson nem találtam használt Mario-t Debrecenben. Itt Hardveraprón se jobb a helyzet, 7-8 hirdetés van ami Switch játék, Mario továbbra sincs mert elvitték... -
formula01
senior tag
válasz
perge666 #47550 üzenetére
Szoktak lenni akciók, de ha valamit tudsz kártyásan venni, szerintem vedd kártyásan. A kártyást bármikor el tudod adni, a Nintendo exkluzívok jól tartják az árukat. Én a drágább játékokat mindig kártyásan veszem, a Store-ból csak akkor vásárolok, ha vmi nagyon jó áron van, vagy ha tudom, hogy később sem adnám el.
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #47540 üzenetére
Na végül csak a Lite mellett tettem le a voksomat,sikerült vennem egyet nagyon jó áron.
Ha meg annyira bejönne a dolog,még mindig vehetek a későbbiekben V2-est vagy akár Oledes verziót is.Az online áruházban szokott lenni jó áron játék / akcióban / vagy jobban megéri kártyát venni?
-
cactuar
senior tag
válasz
perge666 #47535 üzenetére
Ha csak kézben játszana, egyedül akkor a lite is jó lehet. Ha viszont szempont az is, hogy együtt közösen Mariózzatok, akkor a V2. Elég sok Nintendo játékot lehet ketten, vagy akár többen is játszani, ami nagy élmény tud lenni
YouTube van rá, de pl Netflix, Disney+ ilyesmik nincsenek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest