- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
cross56 #47709 üzenetére
Szerintem aludj még párat erre a Nintendo switch vásárlásra. Ez teljesen más platform, mint a ps, xbox, quest. Nekem kb 1.5 éve van V2, és nagyon nagyon max 50 órát volt bekapcsolva. Az egy dolog, hogy engem nem nagyon fogott meg, de a 12 és 14 éves fiaimat sem. Asztali konzolnak még talán elmegy valahogy, de annak ott van az xbox és Ps. Kézben tartva meg nagy, nehéz, és borzasztó kényelmetlen. Ráadásul a V2 kijelzője pocsék, az oled biztosan jobb. Az exkluzív játékok drágák még használtan is, a legtöbb nagyobb multiplatform cím meg elkerüli ezt a kis gépet. Szerintem gondold át még ezt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
cross56 #47709 üzenetére
Dead Space remake csak PS5/Series/PC.
Most kezdték el növelni a Switch OLED gyártási kapacitást. Nem igazán hiszem, hogy mostanában lesz új generáció. Plusz ugye évről évre mondták, hogy a generáció derekán vagyunk. Így ha azon már túl is léptünk, akkor sem valószínű, hogy mostanában új gép érkezik.
-
consono
nagyúr
válasz
cross56 #47709 üzenetére
Szerintem ha nem az idei, akkor jövő karacsonyi szezonban már jön az utódja. Sokáig én voltam az, aki mindig azt mondta, hogy minek még, de lassan én is úgy érzem kellene valami új, erősebb. Persze én nem vagyok a Nintendo, lehet, hogy amíg el tudnak adni belőle hegyeket, addig nem jön utód...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
cross56 #47707 üzenetére
Mindeképp nézzél szerintem kártyát. Nem sok mindenre elég a belső.
Főleg, ha behúzol pár olyan multiplatform címet is, ami azért lesz érdekes, mert így legalább kézben tudod játszani.
Ezt még elfelejtettem feljebb említeni, hogy lehet néhány dologban megváltoztatja a felhasználói szokásodat.
Én például nem sűrűn viszem el itthonról a gépet, sokszor pedig tök jó az ágyban játszani fejhallgatóval.
Szerk.:
Bár némelyiknél érdemes tesztet (pl. Digital Foundry) nézni vásárlás előtt. Vagy kérdezni itt a topikban. Mert van amikor szerintem tragédia. Vannak cloud játékok is. Illetve van ami szerintem nem túl jó 30 FPS -sel...főleg, ha azt sem tartja mindig. -
ρσгτσ
addikt
válasz
cross56 #47688 üzenetére
Pedig nem járok mindegyikbe, hiába van itthon belőle.
#47690:
Itt a visszafelé kompatibilitást úgy oldották meg, hogy leportolták újra a játékot.Így újra el lehet adni.
Viszont amit iRiver írt az is igaz.
Plusz azt hozzáteszem, hogy előfizetéssel hozzáférhető néhány régebbi konzol kínálata. Ezeket rendszeresen bővítik. Nem nagy cucc, de aki szereti a retrót annak jól jöhet. Illetve az előfizetés összege sem túl magas a konkurensekhez képest. Persze annak tartalma sem hasonló.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
cross56 #47683 üzenetére
Találkoztunk már néhány topikban.
Nagyon egyén függő. Switch -en több olyan cím van, ami nagyon be tudja rántani az embert. Ilyen például az említett Zelda is. A BotW szerintem zseniális, és tavasszal jön az új rész.
De például ott a Metroid Dread vagy a Mario Kart 8, a Luigi's Mansion 3....stb....stb.
Nekem például az Animal Crossig nem igazán jött be, de van olyan, akinél több 100 óra is belement.
-
perge666
veterán
válasz
cross56 #47683 üzenetére
Szerintem már csak a Zelda miatt is megéri beruházni rá,ha meg nem jön be eladod.
Használt Lite-ot megveszed,és ha úgy van eladod kb. 0 bukóval.
Elég sok konzolt eladtak előlem azalatt a pár nap alatt amíg keresgéltem,ahogy észre vettem eléggé kapós gép.satee76 : A puding próbája az evés,nem vagyunk egyformák.
-
satee76
aktív tag
válasz
cross56 #47678 üzenetére
Én szerintem ha nagyon nem akarsz az exkluzívokkal játszani.... Nekem XBOX és PC mellé került be 1 éve...sajnálnám eladni, a kölykök szerették volna, de lényegében csak én játszogatok néha rajta, hogy legalább ne csak porosodjon.A dock még úgy ahogy konzolosként, de handy mód, az nagyon nem jó, legalább is nekem. Pedig jó sokat utazom buszon 2 város között, de pár hét után felhagytam a hordozgatással. Nekem kényelmetlen, nehéz, kb 1/2 óra autókázástól, vagy diablo III-tól görcsöl a tenyerem meg az ujjaim. Igaz nem Lite-om van, hanem V2, de még1x biztos nem ruháznék be rá.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
cross56 #47678 üzenetére
Érdemes átnezni a kínálatot. PS5 mellett szerintem kifejezetten az exkluzív címekre érdemes rámenni. Illetve az sem árt, ha valaki nem pixel és FPS fetisiszta.
Utána lehet elgondolkozni azon, hogy legyen -e Switch, illetve melyik modell.
Nagyon sok, szerintem kifejezetten értékes cím van, ami csak Nintendo konzolon elérhető. Akit ez meg tud fogni, annak még akár fő konzol is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest