- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
morfondőr
addikt
válasz
Sordoran #49813 üzenetére
Mivel a TotK sztorijáról szinte semmit nem tudunk, ezért nem lehet megmondani, hogy mennyire kapcsolódik a kettő. A BotW nem lett azért olyan nagyon lezárva, de én úgy emlékszem, a TotK előzmény sztori lesz. Szóval addig, amíg nem játszunk az új résszel, nem tudjuk megmondani mennyire kapcsolódik a kettő.
-
cactuar
senior tag
válasz
Sordoran #49819 üzenetére
Zelda: Breath Of The Wild Story Recap - What Happened Before Tears Of The Kingdom?
Tegnap rakott ki a NintendoLife egy szöveges összefoglalót az előző részről.
-
EmThor
addikt
válasz
Sordoran #48345 üzenetére
Diablo 3nál van online mód, coop ilyenek, de ugy tudom olyan nincs, hogy ha egyik gepen elkezded a karakterrel a jatekot, a masik gepen ugyanonnan folytathatod vele (amennyire tudom)
Diablo 2 a tapasztalatom alapjan jol fut mind 3 konzolon, es engem ugyanugy visszarantott mint 2000 augusztusaban (mikor 3 masolt cd-n megvettem a díleremtől)
-
EmThor
addikt
válasz
Sordoran #48343 üzenetére
Battle.net account kell, ahhoz parositani switch/psn/xbox fiokot es a diablo 2-ben belül online karaktert kell indítani.
Offline karakternél nem működik.
Diablo 3-nál nincs ilyen funkció.
Mégis azt mondom a Diablo 2 prime evil collection-t javaslom 20€-ért mert azzal switch-re megkapod a 2es mellé a 3. részt is, ha érdekel. Ha nem akkor valami 10en pár € csak a 2. rész -
ρσгτσ
addikt
válasz
Sordoran #48124 üzenetére
Hétfőn néztem, hogy az angol és az amcsi oldalakon néhány óra alatt kifogytak az előrendelések. Hivatalos partnereknél. Szóval ez kb. esélytelen móka lesz, ha így megy tovább.
Úgy tűnik itt elég alacsony készletet biztosítanak, plusz valószínű az érdeklődés is nagy rá.
Szerk.:
Termesztésen a Collector’s Edition -re gondolok.Szerk.2.:
KV -nál az amiibo előrendelés is elfogyott, ha valaki náluk is keresné. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Sordoran #47581 üzenetére
Zelda -t szerintem akkor is előre megvenné több millió ember, ha csak a játék borítóját mutatnák meg.
Azon ritka játékok egyike, aminél elég nagy a bizalom arra, hogy jót fognak alkotni. Én simán kinézem a Nintendo -ból, hogy ennél már az előrendelések között sem lesz első napos kiszolgálás mindenkinél.
Egyébként így voltam én is mindig. Bármilyen előrendelést intéztem, mindig ki tudtam okoskodni hol kell venni. Switch OLED -re is 2 héttel a megjelenés előtt adtam le előrendelést, és első napos átvétel volt. Ráadásul még az eredeti, 130 ezres áron. A legtöbb helyen meg nem tudták teljesen kiszolgálni az előrendelőket.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sordoran #47572 üzenetére
Ez a gyanúm nekem is, hogy nem lesz semmi extra... Elvileg már annak is kint kellene lennie, ha megnyíltak az előrendelések. Pont azért, hogy ne legyenek folyamatos variálások.
Nem azt mondom, hogy hasznosnak tartanék egy matricát vagy hűtőmágnest, de azért adhatnának valamit ekkora húzócímnél.
Szobrosat kerestem először, de sehol semmi.
Na mindegy, én leadtam. Mivel attól is tartok, hogy nem tudják majd kiszolgálni az előrendelőket.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sordoran #47424 üzenetére
Igen lehet, csak egyre ritkább.
Resident Evil 4 Remake Collector’s Edition ára is meglepett. Bár ott lesz egy jó szobor is, de azért 170 ezer elég csúnya érte. Még úgy is, ha "rendkívül limitált".
Wo Long előrendelői példány meg 33 rongy steelbook -kal. Amihez mindössze 2 sisak jár a játékban. Mindegy, hogy Xbox One/Series, PS5 vagy PS4 verzió.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sordoran #47422 üzenetére
Collector's Edition árak is baromira elszálltak az utóbbi időben. A szobrosak is... Persze én is úgy gondolom, hogy a szobros verzió sokkal többet ér(ne). Nekem sokszor még a játéknál is többet.
Az a legviccesebb, amikor ilyen kulcstartó meg matricák járnak az extrább csomagban. Nem is értem mit gondolnak, amikor ezekért több ezer forintot elkérnek pluszban. Steelbook nélkül.
Szerk.:
Meg azt is furának tartom, amikor nem AAA játékokért AAA árat kérnék. Nem azt mondom, hogy az AAA játék garancia a minőségre. Mert van amiért egy forintot nem adnék, emelett sokkal olcsóbb, és talán rövidebb játék is ezerszer többet ért. Csak azért marhára nem azonos költségvetésen készültek. -
-
-
sgfool
tag
válasz
Sordoran #45287 üzenetére
Én a Nier-t annak idején ps4re szereztem be valami nagy akció keretén belül, végig is vittem kisebb-nagyobb szünetekkel, de csak egy végigjátszást teljesítettem. Ha kézikonzol módban nem is lesz atom stabil a teljesítmény, akkor is jobb lendülettel fogok neki ugrani az alternatív végigjátszások okán. Én is most kaptam emailt, hogy 1-2 napot késni fog a szállítmány.
-
consono
nagyúr
válasz
Sordoran #43825 üzenetére
A Niert ki ne hagyd! Nagyon jó játék és kellően változatos is. A zenéje meg még jobb
Egy “baja” van: nem elég egyszer végig játszani, legalább négyszer végig illik, ha a teljes sztorira kiváncsi vagy. Ha meg maximalista vagy, akkor az ABC minden betűjével van ending…
-
sgfool
tag
válasz
Sordoran #43147 üzenetére
Én csak májusban terveztem csak megvenni a switch sport-ot, de most ez a korlátozott mennyiség megütötte a fülemet. A konzolstúdiónál még elérhetőnek tűnt, onnan gyorsan elő is rendeltem, hátha sikerült
Most rá kerestem a min min amiibo figurára is, azt korábban már megrendeltem a konzolvilágtól, elvileg pénteken érkezik. Viszont mást üzletben eleve nem is látom, gondolom ez is korlátozott mennyiségben lesz.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sordoran #41960 üzenetére
alz.ban meg van 2 db raktáron.
18.390. jó, nem előrendelői.
már látom dobták a tippet, de megéri az árát?
Pro:
+ Hatalmas kaland egy óriási (bár kicsit üres) világban
+ A Pokémonok elfogása még mindig rendkívül szórakoztató
+ Jól kidolgozott korszak
Kontra:
– A kihívás általános hiánya
– A grafika lehetne jobb
– Üres világ -
30z.Samu
titán
válasz
Sordoran #41960 üzenetére
Csatlakozom, rendeltem én is.
Mondjuk pénteken sok időm nem lesz tolni, de legalább Nálam lesz és hétvégén más nem meló után tudom nyomni. Nekem is lehetne bőven más nyomni, de hát sajnos nincs annyi időm a suli miatt. az Xbox-ot konkrétan be se kapcsoltam idén. Ha játszottam is, akkor AC-ztem, mert az nem igényel sok gondolkodás. Viszont most már kezd unalmas lenni, szóval kell valami más.
-
válasz
Sordoran #37843 üzenetére
Én csak azt veszem switchre ami csak ott van meg pár nagyon akciós indiet. De mondjuk. Én egy egész évben nem használom 24órát kézben.
Viszont ha úgy alakulna hogy elutaznék egy időre akkor csak a switchet vinném és ez esetben valszeg vennék olyat is switchrw amit írsz. -
sgfool
tag
válasz
Sordoran #35688 üzenetére
Én is most át néztem az emaileket, és azt írják hogy a personát átadták a gls-nek, ha ez igaz, akkor már hétfőn itt lesz, szuper lenne. Én a konzolstúdiótól rendeltem elő, hála égnek egyszer se kellett csalódnom, az előrendelések mindig időben megérkeztek. Kicsit sajnálom hogy a steelbook verzió nem jelent meg nálunk, külföldön, ahhoz jár digitális art book, meg soundtrack.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Sordoran #35631 üzenetére
Nekem az NMH3 és a Ninja Gaiden remaster bejelentés tetszett, meg a Samurai Warriors 5 is, ezekre valószínűleg lecsapok majd, igaz, egyik se első napos vétel lesz. A Ninja Gaiden jön PlayStationre is, ott biztos nem lesznek bajok a minőséggel, a Switch port egy picit lutri nekem.
Egyébként idén a várható játékfelhozatal számomra egyelőre erősen közepes, szerintem a tavalyi pandémiás nehézség ("hogyan fejlesszünk játékot home office modusban") most kezd beérni a stúdióknál. Bár az is lehet, ahogy ayo írta, hogy safety player mindenki, és nem most durrantgatja el a rakétákat. Az első félévben nálam kb. a Persona 5 Strikers az, ami azonnal kellett (bár annak mindjárt a végére is érek), illetve a NieR, ami szintén egy remaster, és PS3-on amúgy is rongyosra játszottam, szóval az is csak nosztalgiavonat lesz.Annyira azért nem sírom tele a párnámat, hogy a stúdiók békén hagyják a pénztárcámat, nálam is van egy erős Switch backlog, amin dolgozni kéne - de mindig vagy Animal Crossing, vagy Smash lesz a Switch bekapcsolásának a vége, annyira erősen nem fókuszálok a ledolgozásra
-, illetve bejött más hobbi is a képbe (fizikai board game-ek), ami most jobban megmozgat (engem is, meg a pénztárcát is
)
-
Scarletiel
őstag
válasz
Sordoran #35595 üzenetére
Nem akartam én túltolni a szidást, pusztán a tapasztalatom mondtam el velük kapcsolatban. Sajnos sokan így jártak és nekem a kapcsolattartás milyensége nem tetszett abszolút. Az, hogy sokadik hosszas hívás után be flegmáznak és elhajtanak, aztán aki később rendelt előbb kapja meg nálam nem fér bele.
-
Scarletiel
őstag
válasz
Sordoran #35578 üzenetére
Nekem csak pozitív véleményeim vannak. Konzolvilágnál rendeltem elő Series X-et. Több heti várakozás után sem jött tőlük annyis sem levélben, hogy
meg. Telefonálgattam, sokadjára 15 perc csengetés után flegmán felvették, majd elhajtottak, hogy sorrendben megy a kiszolgálás. Közben Facebookon sorra olvastam, hogy boldog boldogtalan megkapta aki utánam rendelt. Rendeltem egyet Supergamernél, közben próbáltam személyesen is beszerezni Auchanból. Végül pár nap után Auchan lett a befutó, de jött is nemsokkal rá, hogy küldik a futárral a gépet. Persze KV-nál még akkor se volt semmi. Más is rendelt Series X-et a Supergamernél és azok is rendre megérkeztek Facebook alapján. Szóval én inkább tőlük vásárlok, a Konzolvilágnál meg soha.csesszem -
ojoba1
csendes tag
válasz
Sordoran #35278 üzenetére
Én a YS IX-et rendeltem meg tőlük PS-re (Itt láttam, hogy rendelhető) Csütörtökön hívtak, hogy a Brexit miatt nem érkezett/zik meg időben a vámról így csak hétfőn vagy kedden tudják postára adni. Gondolom hasonló a gond a te rendeléseddel is. Ezek a JRPG-k Angliából jönnek ezek szerint. (Ryza is csak előrendelhető még)
-
bb.bocs
őstag
-
-
Sordoran
addikt
válasz
Sordoran #26840 üzenetére
Jelenleg 4 órám van a Tokyo Mirage Sessions #FE Encore-ban, sajnos a hétvégén ennyi időt tudtam csak rá szánni. Viszont mivel megígértem, így megírom: nem bántam meg a vételt eddig! A sztori nem rossz, bár még elején járok, a játékmenet és a harcok viszont élvezetesek. Eddig pozitívan tudom értékelni a játékot, remélem a későbbiekben se csalódom. Tervezek írni róla egy kis bejegyzést ha végére értem, vagy legalább már 20-30 órám benne lesz.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Sordoran #26720 üzenetére
Ez is cenzurazva lesz (most mar Japanban is, a korabbi japan Wii U verziohoz kepest, az EUs Wii U verzio ugye mar cenzurazva volt, ez most annak a portja lett globalisan). A villantos kisbugyi-melltarto kombinacios outfiteket kiszedtek belole, meg a torteneten alakitottak (a karakterek pl nem kiskoruak).
Kerdesedre valaszolva: a jatek egy classic korokre osztott JRPG. Ha jatszottal a Persona 5-tel, az nagyjabol mutatja, hogy mire lehet ebben szamitani. A korites modern Tokyo, idol vilag, amibe beesnek a Fire Emblem klasszikus karakterei. Ez egy fanservice jatek, nem kell komolyan venni. A Three Houseshoz nulla koze van, lehet majd valamelyik nepszeru waifu karaktert dlckent belerakjak mint extra mirage, de errol meg pontos infonk nincs. Ket FE jatekbol kerultek bele karakterek, a 3DSes Awakeningbol es a DSes Shadow Dragonbol, ha ezekkel nem jatszottal, akkor meg csak a fanservice reszet se nagyon tudod majd ertekelni szvsz.
Ha kedveled a korokre osztott JRPGt, akkor tehetsz vele egy probat, de szerintem ne vedd meg a launchkor teljes aron, mert van nemi disszinancia a hszeid alapjan tamasztott elvarasaid es a jatek altal hozott szinvonal es atmoszfera kozott -
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Sordoran #23849 üzenetére
Jaja, nem érzem úgy, hogy le lennék maradva az eltöltött időhöz képest, az exploring nálam a favorit lehetőség amikor vasárnaponként szabadidőhöz hagy jutni a játék, tetszik ez a Roxfort Varázslóképző-szimulátor
Mondjuk a 3DS-es részekhez képest furcsa a kontentmennyiség, az Awakening, Fates: Conquest és az Echoes: Shadows of Valentia stabilan hozta a 30-35 órás végigjátszásokat, bár ezekben az endgame bónusztartalmak még nincsenek benne, mert nem volt érkezésem rájuk
Ez alsó hangon lesz vagy 50 óra, főleg, hogy hardon nyomom. Először maddening nehézségen kezdtem, de annyira frusztráló volt (nem is feltétlenül nehéz, inkább csak unfair a mocskosul csaló RNG meg a folyton double strike-oló ellenfelek miatt), hogy a harmadik misszióban lejjebb váltottam hardba. Mondjuk ez se nehezebb sokkal, mint a Fates: Conquest volt normalon, kellően motiváló kihívás.
Golden Deer-rel kezdtem, aztán Blue Lions és Black Eagles lesz a menet a továbbiakban, ezzel kb. karácsonyig el is leszek.
... Link pedig még meg sem szólalt a sarokban xD Minden platformon brutálisan hosszú a backlogom, ha a következő két évben nem vennék egy új játékot sem, akkor sem unatkoznék. Szerencsére az idei évben már semmi nem fog jönni, ami mindenképp márazonnal kellene. -
-
törölt tag
válasz
Sordoran #23829 üzenetére
Szerintem New Game +ban is választhatsz másik házat. Még nem próbáltam, várom hogy jöjjön plussz tartalom hozzá (új karakterek, master classok, küldetések) és majd utána
Ezeket a warriors játékokat én kerülöm messziről, nem az én stílusom. Szóval nem tudom, milyen története lehet. -
30z.Samu
titán
válasz
Sordoran #23799 üzenetére
Én csak a 2-vel játszottam 2DS XL-en, imádtam minden percét, viszont az első rész valamiért nem jött be. Ami még nagyon tetszett a kis gépen és sejthető hogy jön folytatása, az a Detective Pikachu. Elsőre nem tűnik nagy durranásnak, talán nem is az, többen félredobták hogy nekik nem jön be. Én végigjátszottam és nagyon nem bántam meg, azt sajnáltam, hogy vége. De a végéből én azt szedtem ki, hogy ennek lesz folytatása, szóval remélem, hogy 1-2 év és jön a bejelentés.
-
Sordoran
addikt
válasz
Sordoran #23215 üzenetére
Rúgjanak még belém, most kaptam e-mailt edigital-tól (hivatalos nintendo értékesítő), hogy az Astral chain rendelésem törölték, mivel nem kapnak már a beszállítótól.
Most ezzel akkor ennyi, marad használt majd valamikor? Mindenhol csak rendelhető, vagy túl van árazva. -
ooooobi
senior tag
válasz
Sordoran #23100 üzenetére
Ne is mond, debreceni MM-be elörendeltem a zelda gyüjtöit, azért ott mert online ki lehetett fizetni, mindenhol máshol meg csak utánvét volt, és mivel Muteromhoz voltam kénytelen, nem akartam neki kelljen kp-t tartania. (ìgy utólag, hogy látom itt többeknek kérték, hogy ha lehet utalják már el, lehet meg kellett volna keresnem valamelyik másik boltot. hogy tudok e így fizetni) Na most az a helyzet, hogy nemhogy nem küldtek játékot, de még egy emailt se hogy bocs várni kell vagy valami, pedig már 3 hete ki is van fizetve. Telefonon analfabéta a témában mindenki, most azt várom emailra hátha tudnak valami értelmes választ adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciókamerák
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest