Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
EmThor
üzenetére
Nintendora csak fizikai játékokat veszek, magam sem tudom miért.
Illetve ezt most muszáj is így vennem, mert majd kölcsön kell adnom Koncsiknak, hogy ne kelljen kibontania a gyűjtőit
Egyébként magam is a digitális vásárlás mellett teszem le a voksom...ezalol csak a Nintendo a kivétel
-
Sordoran
addikt
válasz
EmThor
üzenetére
Mármint diablo 3-nál nincs offline, csak online és ott is megy a cross-save? Hiába vettem meg PC-re, el se kezdtem.
A diablo 2 viszont nosztalgia miatt érdekel, gyerekként sokat toltam.
Mondjuk már megint impulzus vásárlás, annyi más játék van amit tolhatnék, ezzel se foglalkoznék lehet semmit.
-
icemad
nagyúr
-
EmThor
addikt
válasz
EmThor
üzenetére
The Outer Worlds
Bár a Fallout 3 majdnem végig, a Fallout 4 már csak az első nagyobb városig csúszott le, az Outer Worlds talán a könnyedebb, kevésbé molyolós-craftolós játékmechanikája miatt boxon anno végigment, nagyon tetszett, jó volt a lövöldözés irányíthatósága is.
Switchen a legrosszabbra számítottam, de kellemeset csalódtam. Egész stabilan fut, grafika low, de bőven vállalható, és kevésbé lod-ol mint gondoltam. Tehát handheldben nincs homály szemét (saját meglátásom szerint), full hd monitoron fél méterről már látszanak a low grafika miatti hiányosságok (pl növényzet gyérebb), de 4k tévén 3 méterről ismét bőven jó, szóval tudom ajánlani. Töltési idők 30-40mp-esek, ezt érdemes még tudni. Ha csak switch-en éred el elsőnek így a játékot vagy második végigjátszás lesz új konzolon, akkor simán ajánlott. -
perge666
veterán
válasz
EmThor
üzenetére
A Witcher3-at ha megveszem lesz magyar felirat?
Vagy hogy kell rávarázsolni?
Mert a Shopban nem irja hogy lenne benne!Más : Van ithon egy 128GB-os Micro SD-m,beraktam a gépbe,látja is,viszont játék rárakásakor indulásnál hibát ír ki,ez azért van mert nem SDXC a kártya hanem csak egy Class3-as?
Gondolom baromi lassú és nem tudja róla futtatni,amit gondoltam is,de mivel ithon volt a szekrényben kipróbáltam hátha jó lesz valamire......... -
River
Arcképgyáros
válasz
EmThor
üzenetére
Hát igen Switchen elég érdekes grafikai megoldások vannak

Én az elmúlt néhány évben felhalmoztam egy halom fizikai és digitális címet és azt kell mondjam a PS2 és a Nintendo Wii szintű grafika a leggyakoribb játékok terén.
Példa: A Star Wars The Force Unleashed-et megvettem a megjelenés napján pár hónapja. És sajnos a Nintendo Wii-s verziót kaptuk annak ellenére, hogy a PS3-Xbox 360-as verzió is simán elfutott volna a Switchen
Ha a másik oldalról közelítem meg akkor például néhány PS4-en is megjelent cím az Switchen is nagyon szép:
Crash Bandicoot N. Sane trilogy, Tony Hawk Pro Skater 1+2, Dragon Ball Z Kakarot, Burnout Paradise Remastered és ugye a Doom Eternal
Ha a nagy átlagot kell nézzem akkor egy Ps3-as szintet tud a Switch.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
EmThor
üzenetére
Még nem találkoztam(tank) beégéssel.
Mondjuk bennem is az van, hogy van ilyen-olyan konzol is ebben az esetben.
Érdekes, hogy nálunk nem lötyög semmi, bár ugye ahogy írtam, nem sokat használjuk kézi módban.
Egyelőre csak azt tudom mondani, hogy semmi működésbéli probléma itt nem lépett fel. -
morfondőr
addikt
válasz
EmThor
üzenetére
I left my OLED Nintendo Switch on for 1800 hours straight
My OLED Switch Finally Burned In...
Hétköznapi felhasználás mellet nem igazán fog beégni az élettartama alatt. -
Sordoran
addikt
válasz
EmThor
üzenetére
Még nem jött meg, de amúgy is este tudok leghamarabb ránézni.

Bár az se biztos hogy ma neki kezdek, hosszú hétvégén darálnék egy sorozatot, na meg Genshin-ben le vagyok maradva így új patch előtt. (Ebből is lesz-e valaha switch port...)
Szóval eredeti terv szerint halloween alkalmából akarok darálni benne. -
taki01
őstag
-
zkxdn
őstag
válasz
EmThor
üzenetére
Létezik hogy ilyen "későn" bejelentik?

Nem nagyon divat már ilyenkor...de majd meglátjukJason S: "I don't know for sure it's tonight. If I was reporting something that I knew to be true I wouldn't say "possibly." All I know for a fact is that it's happening and getting announced soon."
-
tboldi
nagyúr
válasz
EmThor
üzenetére
Nekem tetszett a PM, az olykor fájdalmas szóviccek és a szép víz miatt megéri.

-
Crus
addikt
válasz
EmThor
üzenetére
Hangrendszeren. Sajnos a Switchnek, - ahogy a vicc PS5-nek - sincs optikai kimenete, de ettől még nyögvenyelősen megoldható, hogy a jól bevált hangrendszereken, a tv-k rettenetes hangszórói helyett szólaljon meg. Leírhatatlanul jobb. Erősen ajánlom, úgy játszani... más világ. Hang nélkül értelmezhetetlen. Akkor inkább nem is játszanék.
-
ooooobi
őstag
válasz
EmThor
üzenetére
Igazolhatom, switchen is van magyar felirat hozzá. Igaz pc-n régen végigvittem, de ilyen olcsón muszáj volt ide is megvenni, szerintem elég jó cyberpunkos 2d rpg, érdekes történettel, a harcrendszer kicsit egyszerü, meg rémlik a nehézség elég hullámzó, föleg az elején nehezebb. + Pont, hogy beállításokban lehet betüméretet is állítani, ezt minden switches játékban meg kéne oldania a fejlesztöknek sajna nem sürün gondolnak a handheld felhasználókra.
-
horkovy24
senior tag
válasz
EmThor
üzenetére
Uhhhhhhh...... A Fatal Frame játékok újra kiadásának én is nagyon tudnék örülni! A második rész felújított változata nekem wii-n kimaradt az volt a Crimson Butterfly. A negyediket Wii-n végigtoltam és nagyon király volt az volt a Mask of the lunar eclipse. Wii U-n szintén kimaradt sajnos nekem a Maiden of black water mert mire nagy nehezen megjelent addigra eladtam a Wii U-t. Kicsit beleuntam abba hogy nem jött rá gyakorlatilag semm játék!
Viszont nézegettem arról is videókat és nekem nagyon bejött. Én egy ilyen egyben gyűjteménynek nagyon tudnék örülni. Ez a kamerával való szellemfotózás meg nagyon jó kis dolog lehetne ám a Switch-el!

-
77Guba
aktív tag
válasz
EmThor
üzenetére
Én is néztem,mert a Complete Edition Wish Listben van,aztán láttam,hogy az ugyannyi,majd rákerestem.Ez kérem nem lett olcsóbb,40€ kicsit sok az alapjátékért,és mivel én csak Switchen játszom,az sem vigasztal,hogy a többi gépen állandóan akciózva van,és kb. 5ezerért hozzá lehet jutni.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
EmThor
üzenetére
Változatosnak változatosnak mondható az FE: Warriors is, a karakter kasztokat ugye az eredeti FE játékokból vette át, 8-9 féle küldetéstípus van, változatos pályákon. Plusz igyekeztek behozni az FE specifikus témákat, mint például a weapon triangle.
Ettől függetlenül a játék egy fanservice (sztoriban mindenképp, és messze elmarad bármelyik proper Fire Emblem játék sztorijától), ha nem játszottál a Warriorsban szereplő három fő epizód közül egyikkel sem (Shadow Dragon, Awakening, Fates), akkor szerintem nem igazán élvezhető, mert nem ismered a szereplőket, se a visszacsatolásokat az eredeti sztorira, és a Warriors erősen épít a korábbi eseményekre.A Dynasty Warriorsszal is ez a baja az átlag nyugati játékosoknak, szimplán azért nehéz élvezni ezeket, mert nincs meg a kellő háttértudás magához a történelmi időszakhoz, amiben játszódik. A vízválasztó nekem is az volt, amikor megnéztem egy pár Three Kingdoms sorozatot meg elolvastam a regényváltozatot, azóta tudom értékelni igazán a DW sorozatot. Előtte én is csak random henteltem.
-
EmThor
addikt
válasz
EmThor
üzenetére
A Fire Emblem Warriors is ennyire változatos?
Játszottam kicsit dynasty warriors 7-8-cal kicsit, de nem fogott meg.
A Bladestorm-ot nem tudom ismeritek-e, az a fantasy/középkori körítés miatt jobban tetszett. De ez a Hyrule nagyon össze van rakva, van kerete a jó történet miatt és elég változatos, hogy lekössön, egyébként a musu stilus nem igazán jon be.
KösziMeg a Control performance modot kiprobaltam, nagyon fainul fut, a hang kesett kicsit. Igazabol azert odzkodnek igy penzt kiadni erte, mert a felhobol igy annyire sem birtoklod, mintha digitalisan vetted volna meg. Es nem all mogotte még olyan felho jatek szolgaltatas sem, mint a stadia vagy az xcloud. De technikailag kifogastalan. Es jon a resident evil 3 is azt írták.
-
mike1334
veterán
válasz
EmThor
üzenetére
Köszi, be is húztam.
A megjelenéskor a bugok miatt lehúzták, de ennyit úgy is megér. Illetve változó volt, van akinél folyton crashelt, van akinél meg (szinte) soha...meg egy év el is telt azóta, lehet javították már. Mindegy is, még volt 15 euró az egyenlegemen, meg egy adag pont, erre pont jó
-
-
adalbert1
veterán
válasz
EmThor
üzenetére
És most először akciós a GRID Autosport! Igaz azon még el kell gondolkoznom, hogy 20.99 fontot megér-e, de hajlok a vásárlásra

A Resident Evil Revelations 1-2-vel játszott valaki Switchen? Hogy fut, megéri megvenni őket?
Illetve a Planscape és a Baldurs Gate-ek is akciósak, ezekkel játszott valaki Lite-on? Mennyire egérmozi? Élvezhető? A Planscape-ről 1 kép sincs e-shopban, a Baldurs Gatekről meg nagylelkűen feltettek kettőt, ennyiből kicsit nehéz megítélni.
MasterMark: még Wii U/3DS időkben angol accountot csináltam, pedig lehet, hogy akkor is valamilyen eurot használó accountal jártam volna jobban (de pl. magyar akkoriban tuti nem volt). Azóta meg nem állítottam át másmilyenre, annyira nem is jártam még utána, hogy miként menne a dolog.
-
Sordoran
addikt
válasz
EmThor
üzenetére
Kettőnknek a platinumshop-ból most szerdán érkezett, tehát a héten volt szállítmány belőle. Aki ebből nem kapott, az nem Nintendo partner. Konzolokszervize az elvileg, de rákérdeznék azért. Nekem volt a konzolvilággal erről egy beszélgetésem, és pl. ők nem Nintendo partnerek, a nindento magyar oldalán mégis így volt feltüntetve.
-
Kai_Rong
senior tag
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
EmThor
üzenetére
Szervusz!
Üdv köztünk! Elég rottyon vagyok, ha valamit rosszul értelmeztem vagy válaszoltam, kérem a többieket feltétlenül javítsanak ki!1. Játékot gépről is ki tudsz fizetni, akár bankkártyával(megjegyeztetve is, vagy nem), akár Paypallal. Ez tuti.
2. Az Online előfizu legfőbb oka szerintem a felhőben való mentés, és kb olyan két hete, nálam a tetris 99-is, ami hozzá járó exkluzív
. Valamint még lehetőséged van régebbi Nintendo-s címekkel is játszani, ami vele jàr [lista erről] . Egyéb kedvezmény ilyesmi semmi.3. Úgy gondolom igen, de szerintem nem muszáj külön venni neki játékot kártyán, ha digitálisan van meg. Működik az account megosztás gépek közt. Viszont külön gépet mindenképp.
(U.i.: köszönöm a szemet/lelket simogató dicséretet.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PlayStation PS Portal
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koncsik
Sirandrish