- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
iRiver #47604 üzenetére
Nem tudom már hivatalos viszonteladó-e a KV, de mikor pár éve belecsöppentem a Nintendo világában akkor nem volt az. Így ha PS-re kell játék akkor szívesen veszek tőlük is, de ha switch-re kell valami, akkor nem náluk nézem.
Ráadásul mióta bezárták helyi üzletüket itt, már a "megjelenés napján személyesen átvenni üzletben" izgalma sem opció, így ár verseny van többi bolttal. -
ρσгτσ
addikt
válasz
iRiver #47604 üzenetére
Ez a többi boltnál sem ritka, és részben! megértem. Mert ugye a polcra kirakott tokokban nincs benne a játék, így nem érdemes ellopni sem.
De! amikor van egy boltban az adott játékból 3 db, akkor nem értem mi a fenének kell mind a hármat kitenni, és ezáltal kibontani. Jó, persze...azért, hogy ne legyen félig üres a Nintendo polcrész. Ami engem mondjuk nem érdekel.
Amikor tavaly az egyik boltban ajándékba szerettem volna venni egy játékot, mind a 3 példány kint volt a polcon. Így elálltam a vásárlástól. Neten rendeltem és személyes átvételt jelöltem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest