Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz DevilAqua #47604 üzenetére
Nem tudom már hivatalos viszonteladó-e a KV, de mikor pár éve belecsöppentem a Nintendo világában akkor nem volt az. Így ha PS-re kell játék akkor szívesen veszek tőlük is, de ha switch-re kell valami, akkor nem náluk nézem.
Ráadásul mióta bezárták helyi üzletüket itt, már a "megjelenés napján személyesen átvenni üzletben" izgalma sem opció, így ár verseny van többi bolttal.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Crus
őstag
Igen és ez pontosan azért rohadtul nincs rendben, mert van, hogy ajándékba adom és nem kicsit ciki, amikor resealed terméket adok át újként.
Akiket nagyon tudok viszont dicsérni az a Gamepark.
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
addikt
Ez a többi boltnál sem ritka, és részben! megértem. Mert ugye a polcra kirakott tokokban nincs benne a játék, így nem érdemes ellopni sem.
De! amikor van egy boltban az adott játékból 3 db, akkor nem értem mi a fenének kell mind a hármat kitenni, és ezáltal kibontani. Jó, persze...azért, hogy ne legyen félig üres a Nintendo polcrész. Ami engem mondjuk nem érdekel.
Amikor tavaly az egyik boltban ajándékba szerettem volna venni egy játékot, mind a 3 példány kint volt a polcon. Így elálltam a vásárlástól. Neten rendeltem és személyes átvételt jelöltem meg.
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mik ezek az új monitoron?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest