- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazac_
tag
30e körül mennek a hirdetések itthon egy ideje. Japán borítósból ("3D Collection") 20e+vám+áfa ebayen. Mondanám, hogy online előfizuval ott a Super Mario 64, de mégsem ugyanaz, mint az All Stars verzió.
Akit a játék érdekel, az mondjuk lehet jobban jár egy GC-s Wii-vel, arra legalább van Galaxy 2 is. Vagy nemtom, nem vagyok nagy Nintendo-s.
-
lanszelot
addikt
Mint bármelyik más használt játék.
Semmivel se többet.
Én £30 -ért vettem kb 1 éve.
Amazon, meg ebay-en van £80 -ért, hátha valaki agyatlan megveszi. De soha senki se veszi meg.
Nehéz megszerezni, mert kevesen akarják eladni, és nekem is pár hónap kellett mire találtam, de a türelem tornaterem. -
-
rakkimcer
tag
-
hombre[EU]
veterán
engem a látvány nem fogott meg, de magasra értékelik...egy próbát biztosan teszek vele
ez az értékelés is érdekes, mert az indiek hajlamosak elindítani játékokat úgy,hogy crashelnek meg gamebreaking bugok maradnak benne és lehúzzák az elején hiába jó a gameplay. aztán 1év múlva már teljesen más pontokat kapna -
Norb79
őstag
Nekem ugye a te első V1ed volt, aztán egy lite mellé, és végül a V1 helyett az oled, szóval most oled meg lite van, de volt v1 és lite is párhuzamosan, így ezeket meg tudtam figyelni közelről.
Az oled másik liga, fényerőben is. Az oledség önmagában nem predesztinálja, hogy erősebbre fel lehet húzni a fényerőt, mégis így van. Profilozva is így van, hogy van külön erős és visszafogott brightnesses alapbeállítása.
A lite hasonlít a v1-re, de kicsit kisebb, szóval az is messze elmarad fényerőben. De kontrasztban, színekben mindenben. Az oled mellett a v1 és lite is kvarcjáték. -
Rony949
őstag
-
Elfogult vagyok a Nintendoval, de nekem is csak időnként csillan meg a remény, hogy az egész Switch talán mégsem egy nagy megúszás... (persze sikeres, bevonz új játékosokat) Nekem a wii u+wii+3ds kombo volt az igazi innováció, sok új játék.
Sajnos az is igaz, amit egy másik topikban írtál, öregek vagyunkvagyok, túl sokat láttam stb.
A VR2-nek adok egy esélyt, bár ott is átgondoltam a javaslatod alapján és igazából nem érdemes megvenni, ha racionális akarok lenni. De szerintem megveszem, aztán kihúzom a bakacslistáról a VR-t is (talán nem akarok majd olyan gyorsan szabadulni tőle, mint dunc a Switch-től)
-
Akkor majd jön Fortnite, Rocket League gondolom. Nálunk 16, 14, 11 - a 16 már csak a PC-jén játszik, konzolon csak FIFA nagynéha. A 11 kislány, ő nagyon szereti a berendezős játékokat (mobil). És az egész család együtt Pokémon Go-zik (feleségem is), 1-1 Community Day egész jó alapot jelent egy kis közös családi röfögéshez.
Én most szeretnék Age of Empire II-vel játszani az XsX-en, bill+egér, Zeldát be kellene fejeznem, de inkább az elejéről egyben lenyomni. És a renegeteg megkezdett játék. Könyv. Film. És erre akaork még VR2-t venni???? Nem tudom.... -
consono
nagyúr
Ugyan ezt látom én is itthon. Minden évben van valami játék, amit szeretnének Karácsonyra a Switchre, de már a téli szünetet sem szokta végig bírni... A Mario Kart az egyetlen, amit néha előszednek, meg mi az asszonnyal a Ring Fitet és valahol itt a vége. Inkább Genshin, Minecraft, Roblox ( az enyémek már az Among Ust is elengedték, bár pont tegnap jött a kisebbik, hogy nyomozással neki emberkét belőle).
-
hombre[EU]
veterán
azért csinálom,mert tele van a játéktér érdekes helyszínekkel,újdonságokkal,amelyeket látni szeretnék... viszont ezek egy rakás repetitív activity között vannak elrejtve. ha ennyire a kezembe adják a pacinget akkor számoljanak vele,hogy ne legyen túltolva vagy adjanak egy "irànytūt",pl. side questek mögé rakják ezeket a helyszíneket és akkor tudom,hogy nem kell bejárni az egész canyont,ahol nincs semmi csak egy lynel és egy korok
imádom a játékot csak néha ott van ez a ubisoftos keserū utóíz miután kiléptem a játékból. lehet azt mondani,hogy én játszom rosszul... -
Moby
veterán
A HLTB szerint 2K pollal 50 órán van a végigjátszás. Ami kb annyi, hogy a játékosok zöme megcsinálja a divine beasteket, megszerzi a master swordot, megcsinál párat az útba eső shrineból, meg éppen összeszedi, ami szembejön.
A completionist viszont 200 óra, amit el is tudok hinni, én eddig sosem vittem el. Pont azért, mert nem akartam soha megunni. Fun fact: az 50 óra végigvitelben leírtak az easymode, azok is mind opcionálisak, és csak arról szólnak, hogy p*csaegyszerű legyen a Ganon harc. NEM KELL a végigjátszáshoz egyik sem! -
hombre[EU]
veterán
opcionális? ha az inventory méretét, hp-t,staminát a map felfedezéséhez kötöd az szerintem nem opcionális. vagy nem olyan értelemben,mint egy side quest,ami coint vagy lootot ad.
a játék elsō felében még nem zavart (vagy a keleti rész jobban össze van rakva), de most a közepét/é.nyugatot pucolom és kezd elfáradni nálam. egy órán keresztül bejárok egy hegyet,ahol van 1shrine,2-3korok és egy enemy camp értéktelen loottal. kellett az oda? nem igazán, és ilyenbōl rengeteg van. több olyan helyszín kellene,mint pl. a korok erdō és kevesebb felesleges hegyegy szūkebb terület,ahol nem kell 5-10percig gyalogolni/repülni a POI-ig, dungeonök, változatosabb enemy campek ilyesmi
-
Kai_Rong
senior tag
A Nier: Automata mondjuk egy jóval mélyebb és komplexebb történet, azokkal a Yoko Tarós elemekkel, amik az új játékosokat elég sokszor kibillenti a komfortzónából. Én nem is szeretem a többi Platinum Games címmel összehasonlítani, mert ők ebben az esetben csak a játékmechanikát adták, minden más az Yoko Taro, és ez utóbbi dealbreaker lehet sokaknak.
-
ooooobi
senior tag
Ha annyira nagyon rossz lenne akkor mindenki lehúzná, de se Steamen, se metacritiken nem ezt látom. Persze van pár negatív, de többség inkább ajánlja. Más kérdés, hogy inkább 10€ alatti kategoria nálam. De akkora backlogom van minden platformon, hogy van idöm kivárni mire ezt is negyedáron vágják utánunk
-
Norb79
őstag
Vannak ilyenek akik évi százezreket elszórnak olyan játékokra, amiket sose indítanak el, pl a gog.com is ebből él. Azoknak aztán tényleg mindegy, hogy 50 vagy 80.
Ha tényleg jönnek a mass effectek, akkor engem azzal fognak levenni, évek óta tervezek egy komplett újrajátszást az eredeti trilógiában, de végül csak a háromnak ültem neki, de az idei nyaraláson jó lenne, amikor este már kidőltek a gyerekek. -
Kai_Rong
senior tag
Nekem anno kimaradt mind a GameCube, mind a Wii, mind a Wii U, szóval a Wii U-val elérhető library elég nagy az én esetemben. Ráadásul úgy olvasom, hogy többet is ki lehet hozni a gépből, mint amit a Nintendo illőnek gondolt, és Famicomtól kezdve a Wii-vel bezárólag szinten mindent képes vinni, ami nekem fontos szempont lenne azért, hogy végre a régebbi Fire Emblem játékokat is végig tudjam tolni
-
törölt tag
Most kicsit visszaolvasgattam a Switch és a Zelda fórumot, a BotW megjelenésekor milyen izgatott volt mindenki, hogy ment a felfedezés. Elkapott a hype teljesen, én is belekezdenék egy harmadik végigjátszásba, ha nem lennék benne a Divinity 2-ben, a RDR 2-ben, és nem vettem volna meg tegnap a Death Strandinget
-
-
f3rdzs0
senior tag
hát én inkább itt arra értettem, hogy nem adott volna ennek a játéknak sok ember esélyt, ha nem Zelda lenne.
nekem ez a játék inkább érződik egy nagyobb indie játéknak a gameplay központúsága miatt. és ugye az indie játékok nem szoktak olyan nagy sikerek lenni mint a BotW
szerintem ez egy lightning in a bottle szituáció:
nintendo konzol (ahol az emberek sokkal gameplay centrikusabbak)
+ Zelda
+ (szinte) tökéletes gamedesign
+ launch title (tehát effektíve nem volt sok minden más amivel lehet játszani, volt idő megemészteni ezt)
= nagyon pozitív fogadtatás ami később tovább gördült egy hatalmas hype lavinávámondjuk én alapvetően azért is örülök, hogy ez a Zelda (ami nekem tetsziK) átvette a "legjobb Zelda" meg "bestgémevör" címeket, mert redditen nem fogok kapni downvote-okat amikor kifejezem a évleményem az Ocarina of Time-ról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- PlayStation Portal
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos PlayStation 5 Digital Edition 1TB + DualSense Charging Station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest