Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Goldwin #1596 üzenetére
Elolvastam a cikket, nagyon jól összefoglalja azt, amiről beszélgetünk itt. Az utolsó mondat tetszik különösen: "Lehetséges, hogy jobban is el tudod költeni a pénzed 2017-ben, de semmi más a polcodon nem ajánlhat ilyen sok lehetőséget a meglepetésre."
Ami vagy megjön, vagy elmarad. Nagyon egyéni (lesz vagy már most is az), kinek jön be ez az egész koncepció, különösen a kezdeteknél. Nekem a wii U is kedvencem a mai napig, de sajnos az egyetlen LEGO City Undercover az, ami meg is valósította a lehetőségeket. Persze nem játszottam az összes wii U játékkal még.
Elfogult vagyok, nekem bejön a Switch koncepciója, de ez nem elég a N-nak. Kicsi a kezem, nekem jó lesz JoyCon (meg a japánoknak), de félek, hogy ez gamechanger lesz, sokan értetlenül fogják keresni a mütyür kütyüket a kezükben, ahogy a cikk is írja.# 1599 saelin: ez klassz! Szívás azoknak, akik a limited edition Zeldát szeretnék és még 4 amiibo-t március 4.-én... (Ja, ez csak én vagyok. De én már 1/2 éve készülök a nagy márciusi sz
opívásra. )[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
saelin
veterán
Konzolvilágban van Nintendo Switch (sima és színes) The Legend of Zelda Breath of the Wild Bundle 122 990 Ft-ért!
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Goldwin
aktív tag
-
Goldwin
aktív tag
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
saelin
veterán
Nagyon off topic, de WoW! Xenoblade Chronicles X in 4K Resolution.
Kár hogy nem ezt a karakterdizájnt viszik tovább a switches xenoba. Sokkal jobban bejön, mint azok a nagyon animés figurák.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Bazsi1987
őstag
Na nem bírtam magamal előrendeltem!😁
-
saelin
veterán
Az nem sok érte évi szinten.
Viszont egy ilyen kis tárhelyű konzolnál, nem tudom mennyire jó ötlet AAA játékokat letöltögetni egy-egy akció alkalmán. Kb 1-2 játék fér max rá így. Mondjuk ha megoldják, hogy külső SD-re menjen egyből a letöltött játék és ott tárolja a későbbi DLC-ket is, akkor úgy már elviselhető. Csak kell bele szerezni egy 128-ast. (Nagyobbat nem nagyon találtam elfogadható áron.)
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Nintendo president Kimishima tells the Nikkei Switch's online service will be priced at 2-3,000 yen ($17.50 - $26.50)
3000 yen az mai árfolyamon kb 7600 Ft.A Slime draws near! Command?
-
cactuar
aktív tag
Switch Super Bowl reklám.
-
saelin
veterán
Akkor már biztos hogy droid alapokra épül az os? Én azt hittem pletyka.
Szerk:
Googlizva is pletykának tűnik. Szvsz én nem örülnék a droid alapoknak semmilyen szinten.[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
láttam már ezt, de nem értettem, hogy mire fel, hiszen ezt csak a fejlesztő tudja pontosan, hogy mennyi a használható terület. persze szép az ábra, de azért egy Skyrim, GTAV és mondjuk Witcher3-at összevetnék vele kontent / terület téren... persze majd ha kijött és ezerszer végig lett játszva
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Sirandrish
Topikgazda
100% a minimum nálam. A WW-t is 100ra toltam pedig az nem volt gyenge a rengeteg chartal és fényképezni valóval
És remélem vagy 1000 óraEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
saelin
veterán
válasz Sirandrish #1574 üzenetére
+1
Főleg hogy az eddigi videók alapján lesz is mit felfedezni. Vajon mennyi idő lesz végigtolni? Persze nem 100%-ban, mert az picit crazy."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Sirandrish
Topikgazda
A WW szerintem sokkal nagyobb mint az Ocarina. Persze ez a lényegen nem változtat, viszont ha a kép a valóságot fedi akkor én nagyon nagyon boldog leszek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vebber
tag
-
MODERÁTOR
EU-ban nem találtam, USA-ban 20 USD (és 20 a szállítás)... Zelda botw védőmatricaaaaaaa
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
CheGhost
aktív tag
Hivatalos Nintendo Switch specifikáció: nintendo.co.uk
(Semmi új, csak amit eddig is hallottunk, plusz a főmenüről is van kép.)A jobb oldali joycon-on lesz az nfc olvasó, és az infrás mozgásérzékelő. Akkor a bal oldalin nem lesz semmi plusz? Illetve ha párban (1-1 joycon) játszunk, akkor valakinek a szuper joycon jut, valakinek pedig a sima?
[ Szerkesztve ]
*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
MODERÁTOR
Normális single player kampány-t ígérnek, nem csak olyan training single player-t.
Dr.F.E.R.I.: mindhárom üvegtigrist bármikor megnézném újra. Mostanában ismételték, gyerekaltatás közben mindegyikbe belefelejtkeztem. De aztán felébredtem és mentem
PS4-ezni.wii U-zni.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
HORI márkájú, ezzel együtt a név használata utáni zsé biztos nem az én számlámra megy (lehet SIrandrishéra, ő részvényes, mint tudjuk )
megj.: (oriic persze gyorsabb volt)[ Szerkesztve ]
-
woros
őstag
Egyenlőre nem biztos, hogy lesz fizikai adathordozós Sonic Mania megjelenés forrás
Mondjuk arra a pár megabyte-ra amit a játék foglalhat, nem érné meg legyártatni a kártyákat se. -
MODERÁTOR
Nintendo Switch feliratú microSD-t szeretnél? Fizess 3x annyit, mint a simáért
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ugyanolyan félkész lehet még a szoftvere, mint a Wii U-nak volt hasonló stádiumában. Először a fontosabb részeket csinálják meg (eShop, VC stb), aztán meg az ehhez hasonló patch-ek, frissítések jönnek. Valószínűleg lesz ennél is egy nagy Day1 frissítés a megvásárlást követően.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
MODERÁTOR
Japánban az első Switch szállítmány 80%-a előrendelésben elfogyott.
Svédországban ez egyik forgalmazó több előrendelést vett fel a Switch-re, mint a PS4-re annak idején.
Elég lesz vajon a kétmillió db Switch az első hónapban? Remélem nem... megjegyzem, a dealer-emet kérdezve azt mondta, hogy van még az első körben, amit nem rendeltek elő.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
boost
addikt
"Innentől pedig csak játékokra kell költeni. Nem tudom mennyire lesz fentartható ps4 mellett, majd kiderül."
Keveset eszik, és sétáltatni sem kell kivinni. Szobatiszta.
Alapvetően eddig én is azon voltam, hogy egy desktop konzol, és folyton válogattam, de nem jól jöttem ki belőle. Be kellett látnom, hogy a Nintendo mint önálló konzol kevés. Főleg, hogy még gémer PCm sincs. Anno eladtam az elsőnapos PS4-et , és WiiU-ra váltottam. Majd egy év múlva aztán eladtam a WiiU-t, és visszaváltottam anno PS4-re, és most a PS4 mellé veszek egy Switchet. Beterveztem, hogy inkább nem játszok játékokkal az első héten PS4-en ( kivéve Persona 5 és majd RDR2 az ősszel), de bele fog férni a két konzol párhuzamosan. Az ilyen címeket mint a Mass Effect Andromeda meg majd 2-3 hónap eltolással használtan beszerzem és utána eladom újra, szinte plusz költség nélkül. Ez az idei terv. Tavaly sok játékot megvettem az első héten, amit bőven ráértem volna később megvenni közel féláron.
-
ldave
félisten
Nintendo UK oldalra felkerült pár infó.
Switch:
NVIDIA customised Tegra processor - többet nem árulnak el, a többi adat kiderítése a hardver hackerek feladata lesz.
Wireless LAN (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac compliant) - ez jó hír, remélem a letöltési sebesség jóval a 3DS/WiiU szint felett lesz.
Dokkoló:
Launches with USB 2.0 support, but USB 3.0 support will be added in a future update. - érdekes, hogy nem alapra támogatott az USB3, bár fogalmam sincs, hogy ez mire kell majd, hisz adattárolót nem lehet azon a porton keresztül használni.
Joycon:
525 mAh Li-ion battery - Charging time Approx. 3.5 hours - miféle technológia ami egy 525 mAh-ás aksit 3 és fél óra alatt tölt fel?!
A Slime draws near! Command?
-
ayo
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #1541 üzenetére
szerintem tök normális cikk volt, semmi terelés nem volt benne csak jelezte, hogy alapból nem a legjobb hogy ennyire egyedi a konzol az átlag játékoknál (köztök a joy con) és amúgy nekem se tetszik, hogy 20 ezrekért kell majd vennem plusz cuccokat hozzá
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
“When you take it away and you’ve got it in tablet mode with the Joy-Cons it’s great, but those split controllers, that’s custom game design right there specifically for that platform. There are not many inputs, so you’d have to have super simplified controls and because of that, it may not be the ideal scenario for DiRT 4. That said, I could definitely see Nintendo Switch having some compelling racing experiences.”
Mintha azt hámoznám ki a csóka szavaiból, hogy az osztott joy-conos játszás nem tetszene neki a kevés gomb miatt. De nem tudom hol lesz az előírva, hogy multiban nem lehet pro contollert vagy dupla joy-cont használni. Ez így kicsit terelésnek tűnik nekem. Egyik nap volt hír a Micro Machines, azt sem hozzák ki Switch-re. Pedig elférne, nem is kicsit.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
tassyu
tag
Dirt 4 sem lesz annak megjelenésekor switch konzolra. Később nem zárják ki teljesen.
-
saelin
veterán
De!
Összesen 130-at akarok rászánni, amit majd még februárban pótlok bele. Márciusban pedig egy új monitor, mert a mostani már elég öreg. Utánna meg jöhet a pro kontroller +1 játék.Innentől pedig csak játékokra kell költeni. Nem tudom mennyire lesz fentartható ps4 mellett, majd kiderül.
-
saelin
veterán
Hol éri meg előrendelem a switchet? Tegnap 576-nál rendeltem egyet, de tőlük még nem vettem konzolt soha, csak játékot. Szóval nincs feléjük bizalmam.
Edigital-nál meg kéri a 110k huf-t... Így azt hagyom a fenébe. Jelenleg a csak 90k van meg hozzá.
-
boost
addikt
válasz FuRiONight #1532 üzenetére
mivel két kezed van, és a játék mind a két kezed mozgását utánozza egy egy joyconnal, ezért igen.
-
FuRiONight
őstag
Jól látom, hogy az Arms jàtékot hogy ketten tudjàk jàtszani kell még egy pàr joycon?
-
MODERÁTOR
A reklám, amit szerintem "a kakálós Switch reklám"-ként lehet aposztrofálni...(YT video)
Frissülő Switch & játékai release oldal
A Switch játékok dobozán hátul lehet majd látni, milyen játékmódokra (TV Mode, Tabletop Mode, Handheld Mode) alkalmasak.
-
kovsol
titán
válasz koncsik #1527 üzenetére
Pár éve még én se bírtam volna magammal. PS4 nagy csomag is előrendelve volt, és első nap már játszottam is vele.
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz koncsik #1525 üzenetére
Én kivárok a vásárlással, és az első 1 hónap véleményeit tuti megvárom. Meg látni szeretném a játék felhozatal milyen is lesz. Szerintem sokan rájönnek, hogy nem nekik való így majd használtan is lesznek eladó gépek kedvező áron.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
boost
addikt
Egész eddig azt hangoztattam, hogy én sose engedtem a csábításnak, és kezdtem amiiboizni, de a hétvégén a polcomon eldugva találtam egy bontatlan Mario30 pixel amiibot. Tényleg vettem, valami harmad áron volt. De úgy rendszer szinten ellenálltam neki. Ja meg van egy Disney Infinity bontatlan Darth Vader figurám, mert tetszett a ffigura, de a játékot nem próbáltam ki. Pedig hatalmas a csábítás, most már lassan több éve.
Nyílván ki lehetne találtni valami Marios vonalat a Fifa Amiibo játékba, mondjuk nem CR-rel játszanál, hanem Marioval, ha ráteszed, vagy valami hasonló. Hogy teljesen opcionális legyen.
Zeldával kapcsolatban meg.. Zeldának idő kell. Egyik Zelda se kifejezetten egyszerű, sokat kell mászkálni, beszélgetni, figyelni, hogy mit mondanak, és keresni a kapukat, összefüggéseket. Ha nagyon elakadtál nem szégyen megnézni egy leírást pl a http://www.zeldadungeon.net -ről. Ott szépen leírva, fotókkal illusztrálva van minden. Alapvetően mindegyik játék hasonló strukturára épül fel, szóval egy idő után rááll az agyad, hogy mit keress, mire utalnak a mondanivalók, stb.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Skylanders-t mindig leértékeléskor veszünk, kivéve az amiibo kombósat, az büntető volt (anyagilag).
Zelda: Sirandrish a szakértő, remélem megírja, ahová szokta. Én csak gyűjtő vagyokEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Vebber
tag
válasz koncsik #1481 üzenetére
Mi hagytuk, hogy a skylanders magával rántson. Amellett, hogy a játék részei jók, bánom minta kutya amelyik 10-et fialt, hogy az elsőt megvettük. Egy feneketlen kút.
Van közöttük egy Donkey Kong, meg egy Bowser figura, ami egyben Amiibo is, de nintendo szinten nem sok értelme van.Amit említettek Fifa játékot a figurákkal, érdekes lenne. Azokkal játhatsz, akiknek megvetted a figuráit 6-8 ezer forintért. Vajon mennyire lenne népszerű?
Zeldát egyet sem próbáltam, max 20 percig jutottam velük, de az új részt kipróbálnám, hátha elkapna a szíj.
Nincs keved végigjátszást készíteni róla?
-
MODERÁTOR
Most nézem, hogy az EU-ban 330 euro a konzol ára, így a KV-os 104990 nagyon előrendelői ár (amikor még 99800 volt kiírva) nem is olyan rossz...
-
saelin
veterán
Felturbózott graffal és bónusz contenttel simán elfogadná a nép.
Ah, annyi potenciált látok ebben a konzolban! Remélem az N nagyon odateszi magát. Nem is érdekelnek a rossz szájú emberek. Február elején rendelem elő a francba!
-
Monoton
tag
Lehet valamit arról tudni, hogy lesz-e achievement/trophy rendszer?
-
boost
addikt
Amazonon volt nekem kellemetlen meglepetésem. Előrendeltem a Zelda Switch változatot, majd tegnap megnéztem, és a WiiU változat volt a rendeléseim közt. De erre is úgy jöttem rá, hogy olvasgattam a redditet, és ott írják, hogy sokan a Switch változatot rendelték elő, de a WiiU változat jött a megerősítő emailben. Megnéztem, és tényleg én is úgy jártam. Stornóztam a WiiU-t, és újra előrendeltem a Switchet, és most már rendben van.
-
MODERÁTOR
Az amazon-on a top 3 Nintendo cím Switch játék... egyes wii U címeket már meg is előztek...
-
-
ldave
félisten
Érintőkijelző működés közben. Elég jónak tűnik a betekintési szög, ahogy mozgatja a kijelzőt, nem látszódik színtorzulás.
A Slime draws near! Command?
-
boost
addikt
válasz Rigormortiis #1501 üzenetére
Nintendo komoly készpénztartalékkal rendelkezik. Ez kb egy éve volt 4.6milliárd dollár. Amikor komolyabban veszteséges volt 2014-ben (WiiU nem indult be, 3DS-ből még kevés volt a piacon, Amiibo-k még sehol), akkor számolták ki, hogy ezzel a tempóval 38 év alatt fogyna el a pénze.
Szóval nem kell feltétlen elhamarkodott véleményt alkotni, ha nem ismerjük a hátteret. Nintendo sose volt egy startup lendületű cég, de a robosztussága és főként a készpénztartaléka miatt komoly hullámvölgyeket átélt, és képes is lesz még a közeljövőben.
-
Rigormortiis
veterán
Ez így okés. De én még mindig tartom, hogy ha nem sikerül gőzerővel belecsapni a multiplatform, ne adj isten 3rd party exkluzívok gyártatásába, akkor ez megint csak az N fanok játekszere lesz. És láttuk, hogy ezt a Sega sem élte túl.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest