Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kribe
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #1295 üzenetére
Az én tippem meg lemaradt?
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
ldave
félisten
Hm, fura hogy erre nem írtam semmit, lehet épp dolgoztam
A Slime draws near! Command?
-
FuRiONight
őstag
Nintendo Switch - kiderült, mennyibe kerül majd itthon
Konzolok
Nintendo Switch konzol szürke Joy-Con-nal - 109 999 Ft
Nintendo Switch konzol neon piros és kék Joy-Con-nal - 109 999 FtKiegészítők
Joy-Con (bal) Grey - 16 999 Ft
Joy-Con (jobb) Grey - 16 999 Ft
Joy-Con Charging Grip - 10 999 Ft
Joy-Con pár szürke - 26 999 Ft
Joy-Con pár neon piros és kék - 26 999 Ft
Joy-Con csuklópánt szürke - 1 999 Ft
Joy-Con csuklópánt neon kék - 1 999 Ft
Joy-Con csuklópánt neon piros - 1 999 Ft
Nintendo Switch hálózati adapter - 9 999 Ft
Nintendo Switch hordtáska és képernyővédő - 6 999 Ft
Nintendo Switch Pro kontroller - 23 999 FtJátékok
1-2 Switch - 16499 Ft (előrendelőknek 15 999 Ft)
Just Dance 2017 - 19 999 Ft
The Legend of Zelda: Breath of the Wild - 22 999 (előrendelőknek 21999 Ft)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Limited edition 32 999 FtCsak ha lhet kapni! Mit szóltok?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mister_X
nagyúr
Jóvanmánefényezdmagad
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz koncsik #1291 üzenetére
Tudom, hogy már mindenki elfelejtette, de korábban volt egy kis tipp-mix a Switch kezdőárát illetően. Hogy ne kelljen visszakeresgetni, kigyűjtöttem a tippeket:
Bétaville: 89000 Ft <--- a kis optimista
Dr.F.E.R.I.: 110000 Ft <--- !!!
Bazsi1987: 99000 Ft
Ayo: 120000 Ft <--- ő olcsóbban nem veheti meg, ha ez az ár is jó neki
Szdavid99: 99990 Ft
woros: 115000 Ft
Mister_X: 84.990 és 94.990 két csomagra <--- úgy tűnik nem lesz több csomag induláskor
oriic: Kisebb csomag 99.999 Ft Nagyobb csomag: 129000 Ft <-- szintén zenész
szgergely: 300€, de játék nélkül <--- !!! (bár hivatalos eurós árat nem találtam, de ált =$ árral)
Sirandrish: 120K...egy Zelda bundle ért
Ganz-[HUN]: Tipp 1: 99k Tipp 2: 119-120k Tipp 3: 129-130k <--- ne lottózzKöszönjük a figyelmet, 4 év múlva ugyanitt
[ Szerkesztve ]
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
ldave
félisten
Viszont ha azt veszem, hogy két gép helyett mostantól csak egyet kell venni Nintendo oldalon, akkor még olcsó is a Switch
-
MODERÁTOR
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz ImpersonatoR #1288 üzenetére
A Wii U pro controller-ben is van rezgőmotor, csak nem ez a HD-rezgő amit az újba implementáltak. Szerintem sem okozott volna sok fejfájást a N mérnökeinek a visszafelé kompatibilitás...
-
boost
addikt
válasz ImpersonatoR #1288 üzenetére
Tényleg nem kompatibilis a U kontrollere a Switchével? Erről nem találtam infót sehol sem.
-
addikt
Biztos nehéz lett volna megoldani, hogy a Wii U pro kontrollere működjön a Switch el
Meg ha az újban lesz rezgő motor akkor is
Egyébként a mai napig nem hiszem el meddig bírja aksival ennyit számít hogy nincs benne rezgőmotor?
2 havonta egyszer ha töltöttem.Mondjuk legalább a játékok nem lemezesek lesznek nem fognak hangosan pörögni karcolódni.
Egyébként kicsit merésznek tartom az ilyen memóriakártyákat mindig egyszerűbb feltörni és másolni,[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz koncsik #1285 üzenetére
a Pro kontroller máshol A kontroller... az eleve egy érvágás mindig. nem tudom mennyire lesz élvezetes Ultra Street Fighter II-t nyomni azon a kicsiken
a Joycon grip meg kár hogy nem tud alapból tölteni. remélem Kínában már gyártják a kiegészítőket...
http://jateknaplo.blog.hu
-
dunc
nagyúr
Ez az árazás egy vicc! Kihagyom, és pl muszáj plusz kontroller, töltő stb! Bele fog fulladni a nintendo....
És nem csak Mo.n drágállják, de vicc, hogy egy lényegesebben erősebb konzol olcsóbb. A multi platform címek hiánya stb. Szóval egy gép+zeldáért egy paddal mennyit is kéne fizetni? Kb 150 ezret!
Vicc....... -
MODERÁTOR
Én kb. 180k-nál tartok első nekifutásra (R/B Switch, Pro Con, hord.táska/fólia, 1-2-Switch, Zelda Limited (Master edition csak USA, hogy a q#&@ censored), plusz JoyCon nélkül és JoyCon töltő sincs benne.
Itt az ideje áttekinteni, mit lehet eladni, mert ez még kari+szülinap+névnap+húsvét összevonásával is kib@&#ott sok pénz.
Írtam a MediaMarkt-nak is...
RE: Egyedi, választékbővítési igény
Köszönjük levelét, és egyben elnézését kérjük a késedelmes visszajelzés miatt!
Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy kérdése megválaszolása érdekében levelét továbbítottuk illetékes osztályunknak. A válasz érkeztéig szíves türelmét kérjük! Amint a kért információ rendelkezésünkre áll, kollégáink ismételten felveszik Önnel a kapcsolatot.
Türelmét, együttműködését köszönjük!
Továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésére!
Üdvözlettel: Media Markt Online Ügyfélszolgálat E-mail: mmonline@mediamarkt.hu[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
tassyu
tag
Sokan érveltek korábban azzal, hogy valódi gyermek tartalmak, csak a nintendonal vannak, hát most ezzel is szakítottak.
Vagy ilyen "húzó" címekkel nyitnak a gyaerekek felé?Ez nagyon ciki.
Na dehát majd egy év múlva lesz egy db Mario játék is :9Megnézve néhányszor az 1-2 switch alkotást, azzal sem értek egyet, hogy mennyire szuper pontosak is azok a kis pici irányítók. Pl. a mozgás másolós játékban.
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Könnyű annak aki nem akar Zeldazni
Nekem egy pro controller elég...Csak két kezem vanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
cactuar
aktív tag
576-ban és Konzolokszervize-ben 109990 ft a konzol.
-
woros
őstag
válasz Sirandrish #1275 üzenetére
Először is tegnap lemondtam a novemberben előrendelt Switchemet 2 helyről is és a következő stratégiát fogom alkalmazni.
- 2db pro controller beszerzése havonta
- Switch megvétele karácsonykor, remélhetőleg Mario Odyssey bundle-ben vagy külön, ha nem lesz. (pro controllerek úgy sem lesznek soha bundle-ban)
- ha a joy con töltővel lehet ugyanúgy játszani, mint a nem tölthető verziójával akkor olyat is veszek.Így mindenem meglesz hozzá apránként, elosztva a költségeket és pont akkor fogom megvenni a gépet, amikor tényleg kelleni fog, nem fogom 8 hónapig a gép menüjét nézegetni.
-
Sirandrish
Topikgazda
Most nézegetem...a kezdeti 151.470ft-s pakkot le tudtam szorítani 150.470re
Van ahol olcsóbban megkaphatnám a Neon conos gépsast, pro controllerrel és Zeldával?
Mondjuk 149.470ért esetleg?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
boost
addikt
válasz Sirandrish #1275 üzenetére
PS4 induláskor is 21ezer volt egy játék. Utána ment vissza 18, most már 17 körülre.
-
Sirandrish
Topikgazda
Szünetet tartottam már a D3ban aztán jobban ránéztem ezekre az árakra.
Nincsenek kicsit eltévedve a Nintendonál?
Azt még csak-csak lenyelem hogy 2017ben egy olyan konzolt adnak ki PS4 áron, ami alig tud többet a már megjelenésekor is gyengének számító WiiU-nál, főleg mert asztali és hordozható egyben, innováció meg minden..oké.
Nah de hogy drágább egy játék rá mint mondjuk PS-re vagy Boxra? Meg 21-22K egy controller?Szerintem kezdi elveszíteni a józan eszét az N....
Csak én látom így és mindenki legyint mindenre, csak jöjjön már ki aztán elverünk rá egy vagyont oszt le van szarva, vagy mizu?Mindenképp szeretném megvenni, de egyre erősebben motoszkál a kis buksimban hogy majd valami WiiU-hoz hasonló olcsó de pro packot kéne megvenni, majd karácsony körül..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
woros
őstag
Ezt tudom és értem is, de én az edzett 9H ÜVEG fóliát kérdezem, hogy vajon lesz-e hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
woros
őstag
Vajon 9H üvegfólia kapható lesz a gépre?
-
misuti
tag
Én azért remélem a mario kart kap egy új sorszámozott részt is,nem mint ha meglett volna nekem bármelyik is anno!
Vagy lesz sok dlc?Nem kéne!
Animal crossing?Lesz új valaha?Ezt GC-on toltam sokat!
Meg egy komolyabb grafikai stílusú Zelda,mint ami a wii u prezentációban volt!
Final fantasy?De ne ilyen emós 15,mert az marhára nem bejövős!
Ja és jó sok party játék,táblás,nem ilyen 1-2-3 witch!Tuti a siker!
Bár ha lesz switch-em kipróbálom![ Szerkesztve ]
-
tuki2200
senior tag
De ezt meg lehetett volna oldani egy külső dokkoloval lsd. skylanders és jopofabbra szebbre is lehetett volna csinálni pl dokkolora 2 figura ha csökken az életed alatta porosan villog akármi pontencial van benne elismerem csak a kivitelezést nem, akinek kell amibo vegye, a dokkolot meg adjak a starter packhez
[ Szerkesztve ]
-
tuki2200
senior tag
A bal oldali joycon-ba épített shape szenzorrol nagyon csendben vannak a tesztelok meg ugy mindenki, kb bemutatta a Nintendo h felismeri kő-papír-ollonnal mit mutatsz előtte a kezeddel de ennyi, kiváncsi vagyok fog-e ra épülni valami vagy csak egy felesleges dragito hülyeség mint az NFC volt a wii u-nal..
-
japunk
aktív tag
Nagyon nem tetszik az itthoni ára a gépnek, pedig még félre is rakattam magamnak egyet, hogy megjelenés napján elhozzak egyet de kezdek elbizonytalanodni. Magyarán vegyek egy gépet 100-115e forintért, hozzá egy pro kontrollert 20e forintért meg vagy 2-3 játékot darabját 20 ezerért? Így már 200 ezernél járok. Az biztos, hogy aki Zeldázni akar az nem fog és gondolom nem is tudna szarakodni a Joy Con kontrollerekkel, ahhoz Pro kell. Még a Mario Karttal csakcsak, na de a komolyabb címekhez nem lesz elég az ami alapból jár a géphez.
Én meg eladtam a Wii U-t nemrég, hogy de jó lesz nyomni a Zeldát meg a fullos Mario Kartot a Switch-csen, erre ilyeneken bukik el az egész. Csalódott vagyok.
[ Szerkesztve ]
The owls are not what they seem.
-
Sirandrish
Topikgazda
Ahogy látom ez így a starton alsó hangon 130k lenne a Zeldaval. Hm...Ezen még gondolkodnom kell.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Monoton
tag
válasz Dr.F.E.R.I. #1259 üzenetére
Nagyon jó 😂😂
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Előbb-utóbb úgy is belinkelné valaki: Super Real Mario Odyssey
-
SzDavid99
tag
Igen, de még ha belegondolva reálisnak is tűnik ez az ár, szerintem ennyit így, a megjelenéskor nem ér meg ez a konzol. Szomorú vagyok, mert nagyon tetszik a Switch, de ennyit biztosan nem adok ki érte, legfeljebb majd az őszi időszakban - pedig még az előrendelésen is elgondolkoztam korábban.
A amerikai ár teljesen korrekt (a japánról nem is beszélve), de így Forintban kicsit sokat kérnek érte, még ha ehhez egyáltalán semmi köze nincs is a Nintendóhoz.
De ami a legjobban megijesztett, az nem az a +15k, hanem a játékok árai, amik az eddigi tapasztalatokból kiindulva a későbbiek folyamán sem fognak lejjebb menni, ellenben a többi konzol szoftvereivel. És akkor arról még nem is beszéltem, hogy a multi is fizetős lesz, valamint a kiegészítők árai sem a legolcsóbbak.
Úgyhogy a részemről marad a kivárás, na meg a régi jó 3DS. Egyelőre...
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
ayo
veterán
válasz SzDavid99 #1245 üzenetére
300 euró 94K + itthoni áfa, árfolyamváltás stb.... ha pont 100K lenne az igen csak kellemes lenne, de a 115 már valósabb nekem is.. de ahogy régebben is írtam, még mindig felesleges nézni ezeket. Ha hazai forgalmazótól megjön a pontos adat, akkor minden bolt ki fogja írni azonnal
-
SzDavid99
tag
A Konzolvilágnál beárazták a Switch-et és még pár játékot. A konzol 114 999 Ft, a Zelda 19 999 Ft, a 1-2-Switch 14 999 Ft.
Hát nekem ez így egy "kicsit" drága.
[ Szerkesztve ]
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
boost
addikt
Hangulatos Splatoon 2 videó: https://www.youtube.com/watch?v=hjGtgLsGkt8
-
boost
addikt
Egyetértek, hogy muszáj volt most kihozni, hogy felpörgessék karácsonyra a gépet. Ha úgy vesszük, egy jólirányzott nyárvégi árcsökkentéssel és két őszi Mario játékkal ez a 3DS-nek is bejött.
A nyár halott periódus, marad az ősz, mikor meg már kevés az idő beindítani egy wordwide release-t Nintendo féle tökölődéssel. ( készlethiány, kipróbálatlan új online rendszer ami csak amcsiban, mexikóban, meg egy két helyen mködik kezdetben, stb).
Az első féléves vásárlók lesznek a bétatesztelők.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #1236 üzenetére
Arra gondolok, hogy pár hetente majd adagolják az infót, így újra majd a hírekbe kerülnek a géppel, folytonos lesz a médiafigyelem a Switch körül.
Én szeretem a Miiverse-t, nagyon könnyen játék alól elérhető, lehet kérdezni, amire eddig pár órán belül mindig kaptam választ. Meg a játékok is ügyesen tudták implementálni.
-
ayo
veterán
Miiverse egy túlbonyolított dolog volt, ahogy a Nintendo rendszernek a legtöbb része. Szerintem az egyik legjobb hír, hogy nincs friend code.
A rendszer egyelőre szép, letisztult UI, én nagyon remélem hogy végre egy könnyed átlátható rendszert kapunk... na meg persze a fiókhoz kötés!http://jateknaplo.blog.hu
-
woros
őstag
Hmmm, erről most eszembe jutott, hogy vajon lesz később XL kiadása is? Tudjátok..+90% kijelzőméret.
Aztán később persze jön a NEW előtag hozzá, ami a PS4-XB1 4K-s megfelelője lesz stb. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
Tulajdonképpen még jó is lehet a gép, de szerintem csak az első ráncfelvarrás után. Elolvastam a legfrissebb lehúzós cikket is itt a PH!-n, ezek után néhány gondolat:
- nem mutattak semmit a szoftverezettségről (oprendszer, Virtual Console, eShop, Account stb), vagyis ezek még nem léteznek bemutatható formában; a 3DS és a Wii U is félkészen került piacra ebből a szempontból, úgyhogy rögtön dayone biztosan nem vennék szviccset
- 32GB tárhely, nem mondom hogy kevés egy kézi konzolnál, főleg úgy hogy nem kell telepítgetni, de ma már elég jó ár/érték arányúak a 64GB-os lapkák is
- nem lesz Miiverse; miért nem lesz, vagy mi lesz helyette (ha ugyan lesz)?
- vannak játékok, amik csak 1-2 hónap késéssel érkeznek; miért nem igazították hozzájuk akkor a konzol premierjét? Ez a néhány Wii U játék kevés nyitócímnek --> megint csak nem éri meg dayone megvenni
- ha adnak ki upgrade-t a konzolból, akár elég lehet a tábla részét lecserélni; nem kellene kukázni az egész gépet mint a PS-XOne esetében --> szerintem ez egy jó ziccer lehet, de tuti kihagyják ezt is
-
ldave
félisten
Gondoltam megvárom a véleményemmel amíg kicsit lecsillapodnak az indulatok, de még mindig forr a tenger. A lenti gondolatok saját szempontomból születtek, ha te másként látod, ezt vedd figyelembe:
Először nézzük a koncepciót:
Nem vagyok tősgyökeres nintnedós, bár korábban volt Gameboy-om és N64-em is, de úgy igazán a DS, majd a Wii volt ami beszippantott a cég világába. Ezeket követte a 3DS és a Wii U. Szóval a hordozható gép mellé mindig is volt asztali konzolom, azonban ha nintendózni támadt kedvem, gyakrabban nyúltam a kézi konzolokhoz, mint a TV-hez. PS esetében meg pont fordítva van, van itthon PSP és Vita is. mégis előbb kapcsoltam be a PS3-at vagy most a PS4-et. Szóval a lényeg az, hogy számomra a Nintendo elsősorban handheld eszköz. A lakáson belül, nem nagyon viszem magammal sehova, pedig napi bő egy órát tömegközlekedem, de ott inkább olvasok. Ebből a nézőpontból számomra a Switch egy tökéletes eszköz lesz, játszhatok vele az ölemben, fekve a kanapén, vagy TV-re kötve a fotelból. Ha nem is idén, de nagyjából jövő évtől kezdve leváltja majd a 3DS-t is a Wii U után. Legalábbis én abban bízom, hogy egy Nintendo hardver lesz innentől kezdve és nem kell két gépet megvenni, ha a cég játékaival szeretne játszani az ember.Megvalósítás:
A képek és a beszámolók alapján maga a gép eléggé minőségi hatást kelt, a kijelzőt dicsérik, nagyon jó a betekintési szög, ami a TV nélküli lokális multi miatt alapvető elvárás. A kontrollert biztos szokni kell, ahogy a Gamepad-et is kellett, de az első pár pillanatot leszámítva sose volt kényelmetlen vagy nehéz. Viszont a kijelző körül lehetne vékonyabb a keret (picivel nagyobb kijelző), mert a jelen állás szerint nem nagyon lesznek rá érintésvezérelt játékok, szóval sose kell úgy igazán kézbe fogni csak a tablet részét a Switch-nek. Azt viszont sajnálom, hogy rendes D-pad csak a külön kapható Pro Controlleren lesz, nem tudom a Joycon-os gombok mennyire lesznek kényelmesek menükezelésre.
Maga a teljesítmény számomra mindegy. Mindig volt a nintendók mellett aktuális PS gépem, ha kell valami multi cím, arra úgyis lesz. Tudom ez másnak lehet semmit nem jelent, de most saját szempontból vizsgálom a gépet. Nem tudni, hogy az eredeti X1-hez képest mit tud a konzolban lévő Tegral, de beszámolók alapján a Mario Kart 8 dokkolva 1080p-n fut 60 fps-sel, kézi üzemmódban pedig 720p-ben fut, szintén 60 fps-sel. A Wii U ez utóbbit tudta a TV, szóval ebből nekem az jön le, hogy dokkolva erősebb a gép, mint a Wii U, kézben pedig ahhoz hasonló a tudása.Játékok:
Annyira nem nyűgözött le a bemutató ilyen szempontból, legalábbis a Nintendo oldaláról. Bíztam benne, hogy valami új címmel adják ki a gépet Az ARMS nem lesz rossz a videók alapján, de nem az, ami miatt rohannék gépet venni. Lehet még bővül a lista majd ahogy közeledik március 3, de jelen állás szerint a Splatoon 2 az első cím ami csak erre a gépre lesz és szívesen játszanék vele. Tudom, hogy ez a pár hónap nem sokat számít, szóval hosszútávon tökmindegy, hogy első nap vagy negyed év múlva veszem meg a gépet, de akkor is.
Ami a lényeg volt az az Atlus Shin Megami Tensei és a Square Project Octopath Traveller bemutatója. Ez nekem elég bizonyíték arra, hogy azok a játékok, amik most 3DS-re (és Vitára) készülnek (kis költségvetésű jrpg-k, srpg-k) a Switch-en találnak majd új otthonra.
És mivel továbbra is elsősorban lemezen venném a játékokat, így a belső 32GB-ot se tartom kevésnek. Oké, lehetne duplája, valószínüleg alapanyag szinten ez dollárcentes tétel.Ár:
Szerintem sok a 300$, ha veszteséggel is, de 250$-ért kellene ezt a gépet árulni. Főleg a kiegészítők árazását nézve. 60$ a Pro és 80$ a Joycon, ez elképesztően magas ár, akármilyen infra, HD Rumble, mittudomén. Ugyanabba a pofonba futnak bele, mint a 3DS esetében, hiányos kezdő játékkínálat, magasabb áron, mint kellene.A Slime draws near! Command?
-
woros
őstag
válasz FuRiONight #1231 üzenetére
Aztaaaa WOOT Az a sunshine grafika mindent visz, de jó lenne full verzióba. (persze a joy legyen konfigolható)
-
FuRiONight
őstag
Ph!-s cikk: (tudom, volt már, csak a Wii U-hoz hasonlitva: 360 GFlops )
Eurogamer értesülései helytállóak, akkor a Nintendo Switch IGP-jének szimpla pontosság melletti számítási teljesítménye 157,3 GFLOPS lesz mobil módban (vagyis fele a wii u-nak!) , és dokkolva ez opcionálisan 393,2 GFLOPS-ra nőhet. Felezett pontosság mellett dokkolva elérhető a 768,4 GFLOPS, de ez a maximum, tehát az 1 TFLOPS-os álomhatárt sehogy sem lépné át a kézikonzol.
Szóval a tegra X1 teljesitményétől ez igy elég távol van, főleg h a tegra X1 is 2015-ben jelent meg.
A wii u a maga idejében sem volt már erős, igy 5 évvel később pedig főleg nem...
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
Ez a nintendo switch tipikusan másodkonzolnak kiváló, de ahhoz pedig drága.
Ha a nintendo nem volna olyan pénzéhes, mint most, egy alap konzol ára akár lehetne 200€, hozzá a tablet része szintén ennyi. Egy xo erősségü konzolra pedig minden multiplatform cim jöhetne, ami azért is fontos, mert a "nagykonzolok" is ebből élnek meg, nem az exclusive cimeik tartják 'csak' fent őket ez pedig hatalmas lökést adna a konzolnak.
Egyre több fejlesztő áll a Switch mellé
Hatalmas multiplatform játék áradat (micsoda komoly cimek )
[ Szerkesztve ]
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nekem az tűnik a leginkább kihagyott ziccernek, hogy dokkolóban sincs olyan erős, mint lehetne. Írták is itt egy cikkben, hogy még a dokkolóban is visszaveszik a Tegra órajelét nem kevéssel. Mondjuk a Nintendóból (is) kinézem, hogy 3 év múlva kidobnak egy új változatot egy új Tegrával. De a hordozható üzemmódhoz még az sem kellene, elég volna ha nagyobb akkut tudnának bele tenni és az órajelet megemelni - ahogy meg az N3DS-el csinálták. Minden más meg igaz volt eddig is a konzoliparra. Az aktuális asztali konzolok egy generációval minimum előrébb jártak teljesítményben az aktuális kézi konzoloknál; a kézi konzolok pedig az All-Round felépítésükből adódóan fajlagosan mindig is drágábbak voltak az asztaliaknál.
Szerk.: elvileg azért vonták össze a fejlesztőstúdiókat, hogy hatékonyabban tudjanak játékokat készíteni. Ha nem dobnak piacra dedikált kézi konzolt a 3DS direkt leváltójaként, akkor várható rá legalább annyi belsős játék, mint a 3DS-re és a Wii U-ra összesen. A kérdés ahogy írod, egyedül a (nyugati) 3rd Party támogatás. Japán fejlesztők tuti fognak erre is dolgozni, ahogy a 3DS-re.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Ami nekem alapvetően nem gond, mert meg tudom venni a gépet, csak azt sajnálom, hogy ha nem lesz egy sikeres gép, akkor megint várhatunk hónapokat, hogy értelmes címek jöjjenek a gépre, mint WiiU esetében. Félre ne érts, nem a BF1-et hiányolom a Switchről, hanem azt, hogy ha látják még nálam is egyszerűbb fogyasztók, hogy van Mario, meg van BF1 is a gépre, akkor többen megveszik, ÉS akkor több kiadó áll neki játékot fejleszteni a gépre, mert látják, hogy nekik is megéri. Akkor pedig több olyan játék jön, ami minket is érdekel és szívesen játszunk vele.
Szeretném, ha nem egy kis HC közösség gépe lenne megint a Switch, hanem egy olyan gép, mint a Wii, ami odavonzza a vásárlókat és a kiadókat egyaránt. Na, ezt a fajta egyszerűséget, tiszta viziót, ami ehhez kell és megvolt a PS4-ben, a Wii-ben, ezt nem látom a Switchben.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #1226 üzenetére
"Ha van egy XOne erősségű alapgép, annak az ára is minimum annyi lesz."
A PS4 slim kiskereskedelni ára 259€. Ami egy generációval erősebb gép, mint a Switch, aminek a nyugati kiskereskedelni ára ugyanott 329€. 70€-val drágább, generációval gyengébb gép. Igaz, nincs 6" kijelző, meg lecsatolható irányítókarocskák meg dokkoló....
Itt a hibridség miatt lett megint olyan ára a cuccnak, ami a "persze, naná, hogy veszek" kategória felett van. Mert adnak hozzá dokkolót, ami azért kell, hogy ráköthesd a tévére, de adnak hozzá kijelzőt is, ami meg azért kell, ha hordoznád. Sőt, opcionálisan két kontrollert adnak hozzá,de méretileg egyik se teljes. Amiatt, hogy hordozható, igazából a teljesítményben is elég visszafogott, ez meg azzal jár, hogy megint nem lesz normális thirdparty support. Pl Frostbite engine. (Battlefield, újgen Fifa, StarWars EA, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz FuRiONight #1225 üzenetére
Mindig a pénz lesz a szűk keresztmetszet, mert a júzer lehetőleg mindent akar és lehetőleg ingyen... Ha van egy XOne erősségű alapgép, annak az ára is minimum annyi lesz. Plusz minden más egyéb, ami erre még rájön. A telefon sincs ingyen, de ha van sem egyszerű mindre optimalizálni. Plusz fizikai gombok sincsenek stb. A második amit írsz, az egy olyan Wii U, ahol a táblában is van külön feldolgozó egység, máskülönben nem lenne hordozható. Ez meg a Wii U-nál egy szintén drágább konzol lenne, de már annak az árát is sokallták. Volt még a korábbi pletykák közt egy olyan elképzelés, hogy a dokkolóra lehet egy külső opcionális Power Unit-ot csatolni, ami plusz feldolgozó kapacitást adna. Ez sem rossz elképzelés, de akkor is az ára nőne a szettnek. Szerintem itt akkor lesznek (szinte) mindenki által vállalható kézi konzolok, ha az akkuk nem pár órát fognak bírni és/vagy a lapkák-kijelzők szinte alig fognak áramot felvenni a működésükhöz.
-
FuRiONight
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #1221 üzenetére
Tudom nem nekem irtál, de leirnám az elképzelésem; ami leginkább wii u-ra hajaz:
Volna egy alap konzol (asztali) legalább Xbox One erősségű - igy már minden multiplatform játék megjelenhetne - ehhez jöhetett volna egy hasonló joycon-os irányitó, ami mondjuk nagyobb és kényelmesebb. Ez volna az alap konzol.A hordozható része:
-vagy a telefonokra irt volna a nintendo egy külön alkalmazásboltot, ahonnan lelehetne tölteni az átaluk forgalmazott játékokat (ez szvsz a legolcsóbb megoldás)-második verzió: mint a mostani switch tulajdonképpen: ha elviszed magaddal tudsz a "nagykonzolos" játékokkal is játszani és akár mehetnének a 3DS-es cimek, otthon ülve pedig streamelné a konzol a játékot a switch-re, igy spórolva az üzemidővel és akár magasabb részletességgel futhat a játék, és használható lett volna igy akár úgy is, h valaki tv-n, valaki pedig a switch-en keresztül játszik.
Persze ez együtt drága, de igy akár lehetőség lenne külön-külön árulni (akár olcsóbban is mint a konkurenciát), mert nem mindenki akar egy hibrid gépet.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #1221 üzenetére
Ehhez én kevés vagyok. Ha a Nintendonál házon belül nem volt egy ilyen arc, akkor miért tudnám én jobban.
-
Mister_X
nagyúr
Valahogy így:
Course clear type 3D: Galaxy 1-2, 3DLand, 3D World
Sandbox exploration* 3D: Mario 64, Sunshine, Odyssey*az első szó (két szó a négy karakter) gondolom a sandbox helyi megfelelője - literally: box + garden, "box court", tehát sok értelme nincs, így sandbox.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
boost
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #1218 üzenetére
Alapvetően azzal van a baj, hogy látszik, hogy nem volt egy normális koncepció, nem volt egy fej, aki kitalálta volna ezt az egészet, hanem izzadságszagú az egész, érződik, hogy többhetes brainstorm meeting közepette rakták össze a koncepciót, úgy, hogy mind a 14 résztvevő elégedett legyen. A 4 évszakos gumi tökéletes hasonlat.
-
Sirandrish
Topikgazda
Az 576nál akkor sem venném ha 10el olcsóbb lenne mindennél
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz FuRiONight #1214 üzenetére
Most az a baj, hogy nem töltődnek fel a kezeim közt? Jajj...
-
ayo
veterán
itt a 3D Mariókat sorolja fel
az első típus a lineáris 3D, a másik pedig a nyitottabb fajták, ami az új is lesz.
(#1211) Sirandrish: szerintem addig várj, amíg nem hasra írják ki az árakat. ha megvan a hivatalos forgalmazói ár, akkor tuti mindenhol ki lesz azonnal írva és lehet majd böngészni, hogy hol a kellemesebb - nyilván nem az 576-ot célozd
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
A Nintendo Switch szvsz olyan mint a 4 évszakos gumi: mindegyik évszakban használhatod, de egyikre sem az igazi. A ráadásul nintendo hozzáállása is elég "érdekes", mintha a saját maguk ellensége lenne. Fizetős online szolgáltatás, drága kiegészitők, kevés tárhely és sok ilyen kis "apróság" ami elrontja az amúgy sem túl impozáns öszképet.
Nekem mondjuk a Wii U koncepciója jobban tetszik/tetszett, az ötvözve ezzel egy egész jó kis konzol lehetett volna.
[ Szerkesztve ]
-
woros
őstag
válasz FuRiONight #1214 üzenetére
Arról a bigyóról amin a joy-conok vannak, már nem fért rá egy micro usb foglalat, hogy azon keresztül lehessen tölteni, mint pl. a PS3 joyt. Nem. Ezt külön meg kell venni. A 330 eurós árba ez nem férhet egyszerűen bele.
-
FuRiONight
őstag
mily meglepő..Körülményes lesz a Joy-Con kontrollerek töltése
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Hol érdemes előrendelni amúgy szerintetek? Árat (tudom hogy még nem lesz fix) ír már valamelyik bolt?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #1209 üzenetére
Jatszik a szavakkal. Ha nem a Frostbite motort hasznaljak, akkor csak egy korabbi reszbol van ertelme dolgozni. Frostbite-os kerdesekre meg latvanyosan nem valaszol...
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
cactuar
aktív tag
Az online előfizetés havi ingyen játékával addig játszhatunk, amíg aktív az előfizetés, a sony megoldásához hasonlóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest