Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koncsik

    MODERÁTOR

    válasz Goldwin #1596 üzenetére

    Elolvastam a cikket, nagyon jól összefoglalja azt, amiről beszélgetünk itt. Az utolsó mondat tetszik különösen: "Lehetséges, hogy jobban is el tudod költeni a pénzed 2017-ben, de semmi más a polcodon nem ajánlhat ilyen sok lehetőséget a meglepetésre."
    Ami vagy megjön, vagy elmarad. Nagyon egyéni (lesz vagy már most is az), kinek jön be ez az egész koncepció, különösen a kezdeteknél. Nekem a wii U is kedvencem a mai napig, de sajnos az egyetlen LEGO City Undercover az, ami meg is valósította a lehetőségeket. Persze nem játszottam az összes wii U játékkal még.
    Elfogult vagyok, nekem bejön a Switch koncepciója, de ez nem elég a N-nak. Kicsi a kezem, nekem jó lesz JoyCon (meg a japánoknak), de félek, hogy ez gamechanger lesz, sokan értetlenül fogják keresni a mütyür kütyüket a kezükben, ahogy a cikk is írja.

    # 1599 saelin: ez klassz! Szívás azoknak, akik a limited edition Zeldát szeretnék és még 4 amiibo-t március 4.-én... (Ja, ez csak én vagyok. De én már 1/2 éve készülök a nagy márciusi szopívásra. :DDD )

    [ Szerkesztve ]

    Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Új hozzászólás Aktív témák