Hirdetés
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ez egy tipikus negatív vírus videó a maga 6,232,480 megtekintésével. Ennyire nem rossz a helyzet szerintem, ez csak egy kisarkított videó, mivel az emberek a negatívumokat nézik meg szívesen(lásd baki parádé és társai). Megnéznél egy olyan videót ahol családok vannak összevágva, hogy 1-2-Switchnek és a gyerekek nevetnek, vagy hogy a párok akik sose ültek le egymással fifázni vagy nbani a PS4 elé most nevetve Snipperclipsnek kezükbe a Switchel? Szerintem se így marad a lefagyó Zeldas meg pixel hibás és karcos videók nézése. Ha tetszik vedd meg, vagy várd meg míg bővül a játék kínálat és akkor könnyebben bólintasz rá.
-
boost
veterán
Előrendeltem egy ilyen tokot CH gamestopban. Sajnos nem tudták megmondani, hogy mikor fog megjelenni, de 5 fontot már bezsebeltek előre.
A fenti hülyeséghez meg már nem szólok hozzá. Imádom a gépet. Most pedig megyek, játszom vele. Holnap lesz meg egy hete, minden nap használtam, vonaton, buszon, levegőben, hotelben, otthon TV-n, kávézóban, szabadban.. tényleg mindenhol. Irok is egy összefoglalót a cuccról, ahol megpróbálok objektív lenni. -
SzDavid99
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Azért ez egy erősen hangulatkeltő és kifejezetten az extrém eseteket összegyűjtő videó. Én eddig akárkivel beszéltem és akárhol olvastam az eddigi Switch tulajdonosok tapasztalatait, komolyabb problémákról még senkit nem hallottam panaszkodni.
-
Madwe
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Fórumról meg mindenki hibátlant kapott... ps4 lauchkor mar voltál? Akkor minden a bsodrol szólt, el sem induló psekrol, hszek alapján a fel világ hibás pseket kapott, miközben ha 1% érintett volt

-
ForRedGlory
félisten
Rohadtul meg akarom(akartam?) venni ezt a switchet, mert jópofa, de annyi negatív kritikát olvasok, hogy égnek áll a hajam. Aztán szembe jött velem ez a videó: Nintendo Switch painful launch. WTF

Most ez tényleg ilyen? Arról nem beszélve, hogy aki ezt személyesen veszi meg és nem online, ahol van elállás az tuti futóbolond. Elnézve a Nintendo hozzáállását a pixelhibához, hát a bicska nyílik ki a zsebemben.
-
Elderath
addikt
Miket olvasok? anyaghasználat gagyi? Szerintem a joyconok nagyon jó minőségűek, nem is tűnik műanyagnak elsőre
Zelda meg normálisan beállított tvn gyönyörű.
-
törölt tag
Nintendo Switch Durability Test!! - Will it survive?
ha ez nem kamu akkor birja azert rendesen
-
Madwe
nagyúr
Nekem kifejezetten tetszik az anyaghasznalat! (Azt leszámítva h kijelző nem gg) kezemnek kifejezetten kellemes fogni, fém az ridegebb és nehezebb lenne sztem. Néztem a képet sima 42coloson, prémium 50 coloson, 100as projektoron és 65os 4K oleden is a zeldat, nagyon szép! Mindezt top gamer pc és ps4 mellett mondom! Nekem semmi bajom vele, látszik h nem nativ 1080 de nem annyira. Uncharted, Horizon nyilván szebb, de zelda se panaszkodhat! Gyanítom ahol ki volt állítva ott nem pc módban volt, hanem simán radugtak tessék lássék módon, ami mindenféle kepjavitokkal szetbasszameg egy 4ks ultra pc képet is, pláne egy 900psét... ha teheted nézd meg pc módban, mindenféle kép javítást, elesitest, elsimitast, trumotiont kikapcsolva!
-
boost
veterán
Rájöttem, hogy mire kell SD kártya bele: fényképek lementésére.
-
boost
veterán
Csak szerintem a legnagyobb butaságot emeltem ki:
"A Zelda TV-n nagyon gagyin néz ki, a kézi konzolon sokkal jobbnak tűnik."
Fantasztikusan szép. Holnap lesz egy hete, hogy tolom. Repülőn, buszon, vonaton, otthon. Legutóbb 3 napig kézben játszottam, ma hazaértem, betoltam dockba, és míg hűlt a kv, bekapcsoltam, és .. azok a napsütéses zöld mezők... Folyton csak nyomkodom a screenshot gombot, annyira tetszik. Be is teszek majd párat.
csab2: de azokat nem kell esténként tölteni. Nem merülnek le.
-
Sirandrish
Topikgazda
48as TV-m van, és a Zelda gyönyörű. Amit ebből a gépből kihoztak..le a kalappal. Nyilván nem egy Horizon de ez a gép, ekkora látótáv mellett ilyen grafikát produkál akadás mentesen...szerintem le a kalappal.

csab2 De, az! Én sem értem. Ahogy azt sem tudom feldolgozni hogy pl a 3DS-hez nem adnak töltőt...kérdem én hogy MIVAAN? Nintendo! Nem tudok rá jobbat mondani.
-
csab2
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én ezt értem, de ne mondjátok már, hogy ez nem szarrágás!
Egyébként meg lazán el tudom képzelni, hogy éjszaka, játék után az ember nem szedi le a gripről a conokat és teszi át a dokkban lévő konzolra. -
woros
őstag
Szerintem a joy conok fogása és anyaga jó, a kijelző lehetett volna GG, de a wii u-é sem volt az, igaz akkor 2012-t írtunk. Karcosodásra ott a fólia ami kötelező és nem ajánlott szerintem.
Persze, lehetett volna teljesen fémből is a háza. A Zelda azért csúnya TVn, mert csak 900p-ben tolja ki a képet, erre jön még rá a TVd mérete. Minél kisebb annál szebb lesz. 50"-on lehet tényleg ocsmány, de 32"-on már biztos jó.
Megjegyzem a Snipperclips elég szép a 46"-os full hd tvn. Azt mondjuk nemtudom, hogy az a játék mennyit ad ki magából 900p vagy 1080p. -
melbam
csendes tag
Eddig nem fogtam kezembe az új konzolt,csak amit írtak róla abból tudtam következtetéseket levonni,de sikerült kézbe vennem,és továbbra is úgy gondolom, jól tettem hogy nem vettem.
Sajnos tényleg csak első benyomások, tesztelni nem volt időm rendesen.
Nintendo Wii fanatikus vagyok,és nagyon vártam ezt a konzolt. Viszont kézbe fogva Zeldaval kipróbálva is csalódás!!!!!!!
Biztos nekem van hatalmas elvárásom ,de az anyaghasználat pocsék.(Nem az összeszereléssel van gondom az hibátlan elsőre.)
A Gorilla Glasst még mindig nem értem miért spórolták le,és ez a műanyag ház hááááát.A Joy Con nagyon műanyag igazi Kínai csoda. Az akku idő annyi amennyi nem tudtam tesztelni,de nekem kevésnek tűnik egy normális játék esetében 3 óra(mert otthon sem mindig akarom TV-re kötni)
A Zelda TV-n nagyon gagyin néz ki, a kézi konzolon sokkal jobbnak tűnik.Hát ennyi :-(
-
woros
őstag
Minden problémára van egy megoldás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Spanyol, de a soluciont értem.
-
boost
veterán
Snipperclips hatalmas, ha van olyan játszópartner, aki szintén szereti a gondolkozós, de mellette vicces feladványokat. Egy személlyel is lehet játszani, de úgy felejtős. Mi kollégával szakadtunk tegnap a vonaton.
Ja,heti kirándulásom eredménye egy Twilight Princess HD Limited WiiU változat, AudioCD-vel, és farkasos amiibóval. Már 5 hete is láttam a Manorban, mikor jártam Svájcban, de akkor nem vettem meg. Aztán három hete megint. A héten megint jártam arra, és gondoltam, ha még ott lesz, és még mindig 35 frank lesz, akkor elhozom. Ott volt, és most már kifejezetten reméltem is, a Zelda miatt. Terveztem beszerezni egy Amiibo-t, de igazából a mostani amiibo-k közül egyik sem adott semmi igazán érdekeset a játékhoz, ezen kívül. Szóval van egy 3 szíves farkasom.
Napi egyszer lehet feléleszteni. A TP-nek meg majd nekiállok a nyáron. -
DonDennis
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt ha párba adják nem egyesével akkor még jó is lehet annak aki tényleg sokat játszik több emberrel ahol a Joy Conokat szét kell osztani, de Aliexpressen úgy is lesz 2 hónapon belül 5dollárért

-
Madwe
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy HH módban nem tölti a joyconokat
Illetve ha lemerültek akkor lehet, de kérdés meddig? h épp működjenek, vagy full 1 ciklust beletol? -
DonDennis
senior tag
Joy Con külön 1-s grip videón(2:05-től), nagyobb kezű embereknek vagy majd Mario Kart-hoz elég jó lehet.
-
válasz
DonDennis
üzenetére
Bár nem sok értelme van az összevetésnek, mert szerintem a két konzol egymás mellett jól megvan, 1,5 éve vett (erősen nem launch) SW Limited PS4-em 140k volt, a Switch a Limited Zeldával (ez utóbbi lényegesen közelebb van a limited kifejezés értelméhez) nekem 131k volt.
-
DonDennis
senior tag
Ez igaz teljesen egyet értek, de attól még a Wii U-nál is drágább az induló ár illetve ha Gameboy vonal akkor annál 2x drágább, erre értem azt, hogy a videóból a "drágán adják a konzolt" részel így utólag kénytelen vagyok egyet érteni, mert hiba hasonlítjuk a PS4 vagy Xbox One nyitó árához a két konzolt azért nem lehet össze hasonlítani, mert sok előnye van a Switchnek a Ps4 vagy Xboxhoz képest de azért mint nyitó játék kínálatban, applikációkban, vagy vizuális megjelenítésben viszont az említett kettőnek van és valószínűleg lesz mindig is előnye. De ha világ életembe Nintendos lettem volna 100%, hogy itt lenne már a konzol, mert anno PS4-t is előrendeltem, mert én még PS1-n nőttem fel, de szívesen megvenném 2.ik ilyen chillelős konzolnak a Switchet de a mostani játék kínálattal és árral még picit drága mint kiegészítő konzol, Ps4 meg gamer pc mellé.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Madwe
nagyúr
válasz
DonDennis
üzenetére
(#2858) Sirandrish nem, a slim és az s 1 évesek csak, DE!
A sima ps4 és xone valóban 3 éves konzol, s most jött ki az OLCSÓSÍTOTT változatuk, ami már a régi tömegtermelés, precízebb, kisebb csíkszélességű gyártás miatt tudott nagyot csökkeni. (oké h az s órajelén emeltek pár %ot, de az sokat nem dob rajta) azaz már egy 3 éve piacon lévő termék optimalizált, olcsóbb előállítása lévén jöttek létre. Ez minden konzol életében így volt! Ha megnézed a kezdeti árakat (ps4 400usd, xone 500usd) akkor a switch ezekhez képest igenis olcsóbb! Az más kérdés, h te jelen pillanatban vásárolnál, de nem lehet elvárható egy 2. revíziós géphez mérni.(#2860) csab2 Úgy érti, h ha a töltős griped van, ilyen erővel arra is elfelejtheted rátenni tölteni este
Egyébként nem baj ha berögzül h este töltőn hagyni a switchet a joyconokkal, legalább valószínűbb h nem fog elveszni 
-
DonDennis
senior tag
Amúgy volt itt már valakinek pixel hibás készüléke? Cserélték vagy ezzel mi van? Mert ugye a Nintendo álláspontja "A pixelhiba az LCD kijelzők sajátossága. Ez teljesen normális, nem számít problémának." de gondolom ez az 1-2 halott pixelre vonatkozik az ilyen nagy egybefüggő részekben hibásak amiket lehetett látni azokat csak cserélik gondolom.
-
csab2
veterán
-
-
DonDennis
senior tag
Nekem a tegnap itt vesézett videóból csak az bántotta a fülem végig, hogy azt mondják drága a konzol. Mondom, hogy lenne drága hát 110.000 simán 123.000 játékkal oké nem olcsó de hát biztos ennyi a PS4 meg Xbox One is, akkor meg mért ne adják ők is ennyiért?! De addig motoszkált ez bennem, hogy felmentem ma a konzolvilag oldalára és láss csoda tényleg piszkos drága, ha azt veszem hogy egy 500gb-t Xbox One S Forza Horizon 3 + ajándék Rainbow Six Siege és választható ajándék 99.999Ft ,de van Bf1-s változat vagy Fifás+Siege és azok is ennyibe kerülnek tehát 2db AAA játék hozzá. A Playstation 4 Slim 1TB + Driveclub + Uncharted 4 + The Last of Us + FIFA 17 meg 115.000Ft ami 4db AAA játék
, de a sima gép játék nélkül ajándék +1 kontrollerrel 89.999Ft . Ehhez képest a Switch Zeldával 123.000Ft simába a konzol játék nélkül 109.900Ft. Ez így erősen WTF?! Átlagba 20-30-40.000 Ft drágább úgy, hogy 1 játék van hozzá. HE?? Vagy most én értelmezem rosszul és az a Switch tényleg inkább egy Gameboy utód? De ha az akkor a NINTENDO 3DS XL-hoz viszonyított 2x ár szorzó nem kicsit pikáns? Vagy a Wii U utódja? De hát az is 89.990Ft indult játék nélkül ahhoz képes is 20.000Ft drágább ez. -
csab2
veterán
Kérdés: a játék kártyát bekapcsolt állapotban is be lehet rakni?
-
[Ixub]
tag
Szerintem semmi szükséged nem lesz rá. Ha csak nem két pár joycont használsz. Mikor nem játszol rárakod a tablet oldalára és tölti. Amúgy ha még hozzávesszük, hogy elméletileg 20 órát bír és ezt még elosztom kettővel, akkor is bőven elég éjszakára rárakni és soha nem lesz gondod.
-
csab2
veterán
Azért az óriási parasztság a Nintendotól, hogy a géppel adott Joycon tartó nem töltős. Ennek alapnak kellene lennie szerintem.
Ui.: Most fogok neki kicsomagolni a kicsikét.

-
Hunner
senior tag
Kerestem mind a két általad említett láncban, az allee-nál, illetve az arkadban is. Sőt a platinumshopot is kérdeztem, sehol sem volt... Persze ez vasárnap volt, azóta lehet kaptak új készletet, bár a platinumos eladó azt mondta, hogy úgy néz ki nem is kapnak már belőle...
Mindegy egyébként, amúgy is üveget akartam rátenni(csak átmenetileg kellett volna a fólia biztos ami biztos alapon), illetve a tok is szimpatikusabb hogy kemény tok, jatektartóval. -
woros
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már 2x linkeltem be, hogy mit rendeltem.

-
woros
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Úgy értem, hogy amik most kaphatóak. A nintendo nem ad ki üveget, legalábbis most.
-
Ha van 8bitdoreceiver-ed a JoyCon-ok működnek a NES Classic-kal.
Egy olcsóbb állvány (persze nem tökéletes) - maradok a Hori-nál, ha lesz... ha kell...
Ez jónak tűnik: Wonder Boy: The Dragon's Trap: április 18.
-
Madwe
nagyúr
válasz
mirci18
üzenetére
Telefonok mellé adnak kijelzovedot? 99℅ nem ad, innentől kezdve érdekes az ervelesed. Más konzolhoz adnak ingyen kezdő játékot? Nem. Más konzolon játékhoz van season pass? Igen, általában 2-3x ennyi. S mellette microtranzakcio is szokott lenni. Szóval mondanám h jogosak az erveid, de nem azok

-
mirci18
addikt
válasz
planbmokus
üzenetére
Egy tartalom nélküli játékért 15 e ft-ot elkérni nevetséges és ezt sokan belátják.
Az a minimum hogy egy kijelzős kütyühöz adnak fóliát legalább egy alap minőségűt.
Ami nem nagy tétel 1-2 e ft.
Azt már meg sem említem hogy kijelző védelem nélkül egy ilyen cuccot eladni megint csak a Nintendo szégyene.
Tipikusan az adjunk el egy olcsó cuccot minnél drágábban kategória.
Ahogy látom kezd elborulni az agyuk és a pénzre hajtanak.
S ezt alátámasztja a teljes játékként kiadott 1-2 switch vagy éppen a bomberman nevű fércmunka.
Vagy az újra kiadott mk8 játék deluxe néven.Azt már meg sem említem hogy mi pénzek forognak a streett passokban pl Zelda.
Te Zeldázol nagyon király gratula de szerintem sok ember van úgy vele hogy nem egy játékért vesz meg egy konzolt hanem tolna mást is.
És jelenleg ott tartunk hogy a switch-et egy valamire való játékkal adták el túl korán túl sok hibával a gépet.Én egyenlőre a partvonalról figyelem a konzolóriás alakulását. De ahogy látom egyre jobban csak a pénztermelés felé halad a cég és nem a vásárlók az emberek felé.
-
mirci18
addikt
-
woros
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Eredeti nintendo fólia nem. De üveg szerintem jobb lesz. Ja, nekem is megjött a kábel.

-
Madwe
nagyúr
[link] jön majd vmikor Netflix, hulu és amazon pl
-
Madwe
nagyúr
válasz
koncsik
üzenetére
Ja, csak a ps4ben nincs akku
amúgy egy telefont is kb naponta tolt az ember, s 2-3 évig kihúzzák akku csere nélkül. Kiváncsi leszek majd a hivatalos Nintendo akku csere árakra, nem hiszem h vészes lenne, 2 évente költők majd rá ha arról van szó, emiatt nem idegeskedem h folyamat on
Engem inkább az érdekelne, h a switch alján található vonalkód leszedhető, vagy kell a garihoz
? Ricsi, tudsz róla valamit? Annyira ronda az ott! Miért nem tettek a tartóka alá azt nem értem
-
DonDennis
senior tag
Na Switch Pro kontroller Xbox One Elit kontrolleré való átkonvertálás is működik. Aki kedvet kapott innen rendelheti, én DS4-t már megcsináltam régebben.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
üzenetére
Nem nagyon akarom állandóan kivenni, mert nekem nincs még rajta fólia, aztán ne karcolódjon már ha nem muszáj..

(#2825) koncsik Akkor majd töltöm PC-vel..
Ha már itt tartunk. Van valahol használható pár dolcsis fólia? Nekem tok nem kell, nem áll szándékomban hurcolászni, és a fólia is csak azért kell hogy néha ki tudjam venni karcmentesen a dokkolóból

-
Hunner
senior tag
Mivel nem jutott nekem itthon a Nintendo saját márkás tokjából plusz a fóliából, elkezdtem nézelődni amazonon mit is válasszak. Erre esett a választás, illetve ha már ott voltam, akkor az általatok is említett üveges screen protectort is bedobtam a kosárba. Ami érdekes, hogy a .de illetve a .co.uk-n szállítással együtt a két termék 12500 körül jött ki, usából pedig 9600ft lett. Persze megfoghatják a vámon, de nem nem hiszem hogy aggódni kellene.
Nézzetek szét az usában is ha rendeltek valamit.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
1/ Nem hiszem, a power off sokaknak gondot jelent, szerintem Nintendo-ék a sleep módot szeretnék... (lsd PS4)
2/ Erősen a fali csatlakozós töltést javallják. (Én speciel egy Win10 laptop-on töltöttem fel először, ami nagyon örült neki, kedves ismerősként üdvözölte.
) -
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy biztos én leveszem a dokkolóról folyamatosan ha nem használom, hogy ne menjen tönkre az aksi.

-
Sirandrish
Topikgazda
Két kérdés. Egyiket már feltettem, de nem kaptam választ.
Szóval..
-Ha sosincs konkrétan kikapcsolva a gép, állandóan csak alszik (Sleep mód) az árthat?
-Ha Sleep módban rá van dugva a Pro Controller akkor az tölti? -
Madwe
nagyúr
válasz
Armitage
üzenetére
Ez alapján a logika alapján a nintendo ds is pc?
Egyébként fut xp is a wii-n
Konzol az, ami zárt oprendszerrel kerül forgalomba, s játékra szánják, elsősorban nappaliba, tvre, vagy hordozható formába, pc meg nyílt. Nyilván nincs echte kőbe vésve mi micsoda, de attól még h updateelni lehet már konzolon is (nintendo switchen is btw) és x86 vagy arm architektúrájú, attól még nem lesz pc.De akkor állításod logikája alapján a switch is pc, arm alapú?
-
Armitage
tag
[link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagy valószínűséggel egy megfelelő oprendszerrel ezek a dolgok mind megoldhatók lennének.
GC-n vagy Wii-n még nem láttam linuxot.
A konzolt nálam az teszi konzollá hogy egy gyártó a saját elképzeléseit(korábban Sega,Nintendo)önti formába és nem a piacról összeszedett pc alkatrészekből rak össze valamit.
Szerintem simán kivitelezhető lenne hogy a jelenlegi PS meg X játékok fussanak pc-n.Egyetlen egy okot látok rá hogy miért nincs ilyen,mert jelenleg nincs senki ,aki pereskedni merne a két "mamuttal". -
adalbert1
veterán
Ma kipróbáltuk a Snipperclips demót - nekem nagyon tetszett, ez az első pár pálya nagyon ötletes volt - valaki végigjátszotta már a teljes játékot? Megmarad ez a színvonal a végéig, hasonló pályák várhatóak? Sok pálya van (mintha 40 rémlene valakinek a hozzászólásából)?
-
Madwe
nagyúr
válasz
Armitage
üzenetére
Nem attól personal computer a pc, de ha pl ps4en csinálsz nekem cad rajzokat, xbox oneon pedig word doksikat, meg photoshoppolsz, akkor majd megkövetlek
Ezek a pc fő céljai. Ne gamer szempontokat nézz csak ha már megbélyegzed őket, de igen, a 9. genben amikor áttértek az x86 architektúrára, akkor már valóban kisebb az átmenet. Ahogy a nintendo is arm alapú, akkor az meg mobil vagy tablet? (szintén hasonlít, de pl telefonhívásra nem alkalmas
)(#2813) ayo Linux a ps3 indulásakor ment rajta, de aztán elvették tőle ezt a támogatást
Nomeg attól még h valamin fut linux, vagy freebsd nem lesz pc. A routeremen is freebsd fut, mégsem nevezném pcnek 
-
woros
őstag
válasz
Armitage
üzenetére
Ha futtatsz nekem egy Windows-t a PS4-en teljes driver támogatottsággal és el is indítod rajta a PS4 játékot, akkor azt mondom, hogy az is egyfajta PC.
Nem akartam leírni, de akkor ayo miatt legyen: A linuxot hagyjuk most ki ebből.
Meg az OS X-et stb stb.
és természetesen fusson rajta Office stb. -
Armitage
tag
Elég sok mindenről volt szó.Például akku idő,kontrollerek használhatósága,stb.
Nem jó az ha egy videó nézése közben lila köd ereszkedik az ember szeme elé,mert abból csak értelmezhetetlen kommentek lesznek.OFF:
Eddig úgy tudtam hogy ha valami pc alkatrészekből áll,op rendszer fut rajta,amit rendszeresen frissítenek és a 3 a-s játékok is mind pc címek,amit még telepíteni is kell az pc.(PS4,XBOX ONE)
Ha ezek konzolok akkor az okos telefonom is konzol.
Jelenleg egy konzol gyártót ismerek az meg a Nintendo. Bár annak jobban örültem volna ha nem csipet vásárol,hanem az Nvidia-val közösen fejleszt valami ütős hardvert mint anno a Gamecube-nál az ATI-val. -
Madwe
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez nem igaz! Nekem is megvan mindhárom, de a legfontosabb hiányzik, szabadidő a neve

-
Armitage
tag
Például az ayo kolléga által készített videóban néhány felmerült kérdésemre konkrét válaszokat kaptam.Mint például a kontrollerek egy töltéssel való játék idejére,gép melegedés vagy nagy a képernyős tv-n való kép minőség.Valami ilyesmi hozzá szólásokat vártam.Egyébként a napokban rengeteg cikket és videót néztem meg hogy megpróbáljak képbe kerülni.A belinkelt, csak egy volt a sok közül.
Ayo a PS4 az nem valami pc?
-
Madwe
nagyúr
válasz
Armitage
üzenetére
Íme a nekem való e a switch gondolatmenetem:
Hordozható konzolt akarsz? Vegyél switchet.
AAA multiplatofrm címek érdekelnek? (far cry, assasins creed, fifa, battlefield stb)? Ha nincs gamer pcd vagy másik 9. genes konzolod, akkor olyat vegyél első sorban, neked a switch csak másodlagos konzolnak lehet jó valószínüleg.
Érdekelnek a nintendo exklúzívok? (mario, zelda stb) akkor kell neked a switch
Érdekel, hogy 60 fps-sel 1080pben fusson minden játékod? vegyél pct.
Szeretsz haverokkal local coopban játszani? vegyél switchet, mert hordozható, vagy ps4et xonet, s kanapén összeültök.A bt probléma megoldódott a dayone patchel. A kijelzőre kijelzővédő fóliát kell tenni s nem lesz baja ( a 6kba kerülő hivatalos switch tok mellé jár egy). Az üzemideje 3-6h attól függ mennyire terhelő játékot futtatsz.
A zelda pedig az eddigi legjobb zelda, s open world kategóriában etalon lett, goty jelölt erősen. -
ldave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A fenti hülyeséghez meg már nem szólok hozzá. Imádom a gépet. Most pedig megyek, játszom vele. Holnap lesz meg egy hete, minden nap használtam, vonaton, buszon, levegőben, hotelben, otthon TV-n, kávézóban, szabadban.. tényleg mindenhol. Irok is egy összefoglalót a cuccról, ahol megpróbálok objektív lenni.

, de a sima gép játék nélkül ajándék +1 kontrollerrel 89.999Ft . Ehhez képest a Switch Zeldával 123.000Ft simába a konzol játék nélkül 109.900Ft. Ez így erősen WTF?! Átlagba 20-30-40.000 Ft drágább úgy, hogy 1 játék van hozzá. HE?? Vagy most én értelmezem rosszul és az a Switch tényleg inkább egy Gameboy utód? De ha az akkor a NINTENDO 3DS XL-hoz viszonyított 2x ár szorzó nem kicsit pikáns? Vagy a Wii U utódja? De hát az is 89.990Ft indult játék nélkül ahhoz képes is 20.000Ft drágább ez.

Köszi