Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Köszönöm a választ, sok mindennel egyetértek.
Néhány hozzászólásból sajnos nem lehet pontos képet kapni, ami "objektív" info van, megpróbáljuk az összefoglalóban feltüntetni. Szerintem ez más topikban is így van, mindenhol vélemények csapnak össze a hozzászólásokban.
A Switch megjelenéséig mindannyian hírekből, mások leírásából próbálunk a lehető legtöbbet megosztani egymással, sajnos egyikünk se számolhat be még gyakorlati tapasztalatairól a kütyüvel.
Off-olni, kedvenc játékot megbeszélni a "kocsmánkban" lehet (warez-t ott sem) - sokunknak van másféle konzolja is és jelenleg sajnos úgy néz ki, ez nem lesz hátrány a Switch mellett. Pl. Sirandrish-sal sem Nintendo-n játszunk egymás ellen... (coming out). De ez ő kutyáját legalább Linknek hívják, igaz én személyesen is találkoztam Zeldával
Biztos fura fajta a "N" rajongó, néha én is legszívesebben csak azt ordítanám a tükörbe: MIÉRT, Ó URAM, MIÉRT HAGYTAD?" amikor az amiibo-imat rendezgetem. Ez van, köszönöm a megértést, jövő héten újra jelentkezünk "koncsik psychoaffektív tünetei a N kapcsán" című műsorunkkal.(#1477) cactuar: illetve Japánban fizikálisan is. Akkor most az a kérdésem, ha azt megszerezzük, a regionlock mentes Switchen hununkban is műxik majd?
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mik ezek az új monitoron?
- Politika
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest