Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koncsik

    MODERÁTOR

    válasz Vebber #1476 üzenetére

    Köszönöm a választ, sok mindennel egyetértek.
    Néhány hozzászólásból sajnos nem lehet pontos képet kapni, ami "objektív" info van, megpróbáljuk az összefoglalóban feltüntetni. Szerintem ez más topikban is így van, mindenhol vélemények csapnak össze a hozzászólásokban.
    A Switch megjelenéséig mindannyian hírekből, mások leírásából próbálunk a lehető legtöbbet megosztani egymással, sajnos egyikünk se számolhat be még gyakorlati tapasztalatairól a kütyüvel.
    Off-olni, kedvenc játékot megbeszélni a "kocsmánkban" lehet ;) (warez-t ott sem) - sokunknak van másféle konzolja is és jelenleg sajnos úgy néz ki, ez nem lesz hátrány a Switch mellett. Pl. Sirandrish-sal sem Nintendo-n játszunk egymás ellen... :B (coming out). De ez ő kutyáját legalább Linknek hívják, igaz én személyesen is találkoztam Zeldával ;)
    Biztos fura fajta a "N" rajongó, néha én is legszívesebben csak azt ordítanám a tükörbe: MIÉRT, Ó URAM, MIÉRT HAGYTAD?" amikor az amiibo-imat rendezgetem. Ez van, köszönöm a megértést, jövő héten újra jelentkezünk "koncsik psychoaffektív tünetei a N kapcsán" című műsorunkkal. :DDD

    (#1477) cactuar: illetve Japánban fizikálisan is. Akkor most az a kérdésem, ha azt megszerezzük, a regionlock mentes Switchen hununkban is műxik majd?

    [ Szerkesztve ]

    Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Új hozzászólás Aktív témák