- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
-
Baltazár123
őstag
válasz
Goldwin #2769 üzenetére
Én örülök a nintendo sikerének, mert a Wii egy nagyszerű családi konzol. Ez a switch nekem viszont sajnos már túl sokba kerül, mint második kiegészítő konzol az XO mellé. A nintendo arra mindig figyelt, hogy a hardveren is legyen nyeresége, de talán ez, mint kiegészítő konzol egy kicsit drágára sikerült, de aki megteheti, hogy megveszi, biztosan jól jár vele.
Talán majd egyszer egy használt példányra rátehetem a kezem
Addig is beleolvasok az élménybeszámolókba időről-időre.
-
DonDennis
senior tag
válasz
Goldwin #2756 üzenetére
Európai megjelenéskor konzollal együtt megjelent játékok száma, zárójelben a fontosabb címek Gamecube és WiiU esetében túl sok így ott nincs kiemelés.
Ez az összeállítás csak alátámasztja amit többen írtak itt, hogy kevés játék van nyitáskor.Nintendo64:6 játék (Fifa,StarWars,Mario)
Gamecube: 20 játék
Wii: 20 játék (Zelda,Cod,Need for Speed,NFL,Rayman...)
WiiU: 31 játék
Switch: 9 játék (Zelda)Ez nem önigazolás, csak pl az én esetembe ha nyitó cím lett volna a MarioKart akkor már megvettem volna, így nem hanem csak majd később szerzem be a konzolt, ami lehet célja volt a Nintendonak, hogy egy folyamatos konzol és játék vásárlást generáljon, mert van aki később vesz játékot és ezáltal konzolt is így az eladási számok tovább szépek maradhatnak, de ez azon nem változtat, hogy nyitásnak ennyi játék kevés.
-
woros
őstag
válasz
Goldwin #1786 üzenetére
Na végre! Írtál rendes kommentet, nem csak idézetet meg linket!!
Nos a Mario Kart 8 Deluxe-hoz már nem adhatnak ki semmi DLC-t hiszen akkor nem lenne Deluxe
Szóval esetleg az Odyssey-hez, de abból meg alapból nem lesz ilyen hiper-szuper hyper master edition horror áron... gondolom én. Ahogy yoshihoz meg donkey konghoz se láttam még ilyeneket. Max. hozzácsapnak egy amiibót és az a "limited edition".
Hééé, ki vette le a hozzászólását??!!!!
-
válasz
Goldwin #1596 üzenetére
Elolvastam a cikket, nagyon jól összefoglalja azt, amiről beszélgetünk itt. Az utolsó mondat tetszik különösen: "Lehetséges, hogy jobban is el tudod költeni a pénzed 2017-ben, de semmi más a polcodon nem ajánlhat ilyen sok lehetőséget a meglepetésre."
Ami vagy megjön, vagy elmarad. Nagyon egyéni (lesz vagy már most is az), kinek jön be ez az egész koncepció, különösen a kezdeteknél. Nekem a wii U is kedvencem a mai napig, de sajnos az egyetlen LEGO City Undercover az, ami meg is valósította a lehetőségeket. Persze nem játszottam az összes wii U játékkal még.
Elfogult vagyok, nekem bejön a Switch koncepciója, de ez nem elég a N-nak. Kicsi a kezem, nekem jó lesz JoyCon (meg a japánoknak), de félek, hogy ez gamechanger lesz, sokan értetlenül fogják keresni a mütyür kütyüket a kezükben, ahogy a cikk is írja.# 1599 saelin: ez klassz! Szívás azoknak, akik a limited edition Zeldát szeretnék és még 4 amiibo-t március 4.-én... (Ja, ez csak én vagyok. De én már 1/2 éve készülök a nagy márciusi sz
opívásra.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest