- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A lemerülés ellen is van védelem, egy szint alá nem engedi.
Ettől függetlenül az "elővigyázatosság" többet árt mint használ szerintem is.Ez egy céleszköz amit egy átlagos játékos igényre fejlesztettek, aminek vastagon része a dokkoló. Ha mind meghalna 2 év alatt annak hatalmas nyoma lenne a neten. Az enyém 3 éves, sosem figyeltem rá, általában visszarakom a dokkba, ha elfelejtettem akkor meg másnap landolt oda. Biztos gyengébb már az akksija de nem érdekel 10-20% ide vagy oda. Az eszköz van értem, én annyit teszek meg hogy normálisan használom, nem fogom simogatni és beszélni hozzá...kb
-
-
ldave
félisten
Megjelenésekor nekem is belement 100+ óra (még WiiU-n), de miután végeztem a játékkal, talán pár alkalommal volt, hogy betöltöttem és megcsináltam benne még egy-két dolgot. A DLC-k sincsenek meg, akkor még arra gondoltam, hogy egyszer majd Switch-re lehet lesz belőle egy teljes kiadás, de ha jól tudom ilyen nem volt eddig.
-
ayo
veterán
igen, új gépre gondolok én is, ami tudja fixen a 30-60 FPS-t FHD és nem kell széjjel butítani a játékot, mint most is sok helyen. szerintem semmi értelme 4K-t nyomni, ha FHD-n is állandó kompromisszumokkal tudnak csak kiadni játékot, és amire mindenki, hogy jaja, szar, de hát hordozható!
na ezért örülnék egy Pro gépnek, ami stabil FHD-t tud és jóval kevesebb butítással el tud vinni egy Resi 7-et vagy akár egy idei játékot is. -
-
adalbert1
veterán
Gratula hozzá, remélem egyszer én is eljutok erre a szintre, évek óta dolgozom rajta, több-kevesebb sikerrel, de nehéz korábbi beidegződéseket levetkőzni (ez az általad is említett kimaradok belőle, nekem is kell, stb).
Igaz idén már sikeresen elengedtem dolgokat, főleg LEGO témában: nem vettem meg a Parisian Restaurantot, mikor kifogyott, a LEGO NES-t, most kijött olyan HP Brickheadz, ami limitált, és csak HP készletek előrendelése mellé adják (azoknak a begyűjtésén is gondolkoztam, csak ha mindent megvenne az ember a most kijött Diagon Alley-val, akkor szerintem egy 3-400k-t a kasszánál lehetne hagyni - igaz, maradandóbb, mint a videójátékok, meg simán ki is tudnám fizetni, de azért baromira sokallom - ha azt nézem, ennyi pénzből akár 2 hónapig is meg lehet élni szűkösen, vagy venni egy jó közepes bringát, amit utána évekig használhatok melóba járásra, esetleg egy rakás egyéb sporteszközt a következő 10 évben mondjuk, amit a gyerekkel lehet használni, stb).
Szóval furcsa elfogadni, hogy minden olyan dologra van pénzem, amire gyerekkoromban nem volt, esetleg a szüleim nem akarták megvenni nekem, meg is vehetném őket, de azért valahol kell húzni egy határt, illetve nem kellene bedőlni a különböző marketing trükköknek (pl. a most mesterségesen limitált Nintendo cuccoknak), illetve gyakorlatilag ha ezen a vonalon marad az ember, akkor semminek a birtoklása sem fogja kielégíteni, mindig fog kelleni valami újabb dolog...
A következő lépés talán az lenne, hogy amellett, hogy nem veszek meg felesleges új dolgokat, mit adjak el a régiek közül - csak ez is munkával jár, összeszedni, összepakolni, hirdetni, stb. - pl. egy 2 ezer forintos Mega Drive kazetta hirdetésével lehet, hogy nem szívesen vacakolnék sokat, vagy egy 3 ezer forintos DS játékéval, esetleg karcos Gamecube játékot, de lehet, hogy ezeket jobb lenne csomagban továbbadni. (azon is gondolkozom, hogy Marie Kondo módszerrel végigmenjek egyesével a játékokon/konzolokon és csak az maradjon, ami 'Sparks joy')
De hogy ON is legyek: a Game & Watch-ot előrendeltem, lévén a Super Mario Bros. volt az a videojáték, amivel komolyabban beindult a videojátékos karrierem, illetve a 3D Collection-t is - erre is kíváncsi vagyok, de mivel a grafikán és a játékmechanikán nem változtak, így tippre csak a Galaxy-t fogom végigjátszani belőle.
Ezek ugyan kicsit ellentmondanak a fentebb leírtaknak, de úgy érzem, hogy ezekből még mindig elfogadható áron ki lehet majd szállni, ha úgy gondolom, illetve úgy érzem, hogy ha az előrendelésről lemaradnék, azt is könnyebben meg tudnám emészteni, mintha a NES mini rendelésről lemaradtam volna.
Ezek ellenére elképesztően gyökér húzásnak tartom ezt a mesterséges limitálást, illetve nehéz a helyén kezelni, hogy annak ellenére, hogy a Nintendonak vannak elképesztően jó hardware ötletei és karakterei/rájuk épülő játékai, csak egy ugyanolyan profitorientált vállalat, mint a többi. -
mirci18
addikt
Super Mario fanként nekem is vegyes a véleményem.
Van egy rahedli cucc amit vehetsz de valahogy egyik sem érdekel.Ott a Lego Mario 1 játékra érdekes de ennyi.
Ott lesz a Game and Watch sima emulátor jó külsővel majdnem korrekt árazással.
Ott lesz a 3 játékos Switch 3d Mario gyűjtemény.
Oké régi játékok újra kiadva de vajon az eltérő irányítás miatt mennyire lesznek kijátszhatóak.A 3d gyűjtemény érdekel de biztosan csak használtan veszem meg.
Ott van az élő szereplős Mario Kart egyszer egyszer jó lehet de inkább kicsiknek való.
Ami érdekes lehet az a Tetris 99 stílusú ingyenes Super Mario Bros.
A Super Mario 3d world nem érint kijátszottam Wi u-n nem hiányzik.
-
neato3loco
senior tag
Na látjátok ezért nem kérdeztem itt. Okoskodó kommentek hada. 2x tettem fel a kérdést normálisan. Kösz a semmit. Nehezedre esne neked is leírni azt, hogy nem nincs, mintsem ilyen lenéző nulla hozzászólást gyártani. Gratulálok
Olyan akcióra gondoltam, hogy pár százalék esetleg abból amiből alapból nem adnak, de majd rá jövök magamtól.
-
adalbert1
veterán
Irigyellek, hogy így meg tudsz válni tőlük - nekem viszonylag sok olyan konzolom van, amivel már nem is játszom egy jó ideje, mégse visz rá a lélek, hogy eladjam (pl. PS Vita), vagy még így is vannak rá játékok, amiket játszani akarok (DS/3DS). Persze az Xbox 360 kb. már totál értéktelen lett, de attól meg pont azért nem válok meg
Wii U-ról lassan tényleg minden kijön switchre, de azt is jó érzés birtokolni.
Persze ha minden ilyen cuccot eladnék, akkor máris lehet, hogy kevésbé érezném kicsinek a lakást, meg igazából minél több dolgot birtoklok, annál jobban azt érzem, hogy visszahúznak, illetve egy idő után már inkább teher a dolog...Ezt most láttam facebookon:
Super Mario 35th Anniversary Collection Could Be Revealed This Week; Super Mario All-Stars to Join the Super Nes – Nintendo Switch Online Library – RumorAz anniversary collectionnek is örülnék, illetve a Sauper Mario All-Stars egy nagyon jó SNES -re készült felújítása a NES részeknek, a SMB3-ból az ebben szereplőt sokkal jobban kedvelem, mint a NES verziót.
-
adalbert1
veterán
Ez egy nagyon hasznos hozzászólás.
Magamon azt figyeltem meg, hogy a flow élmény akkor van meg a leginkább, mikor valamilyen projektet tervezek, legyen ez új konzol vásárlás, új gép építés, a gyerek szobájának átrendezése, stb. Ilyenkor képes vagyok órákat eltölteni a tervezéssel, és elég jó élményt ad. Persze a vásárlás/megvalósítás után ez már elmúlik, onnan már csak egy, a funkcióját betöltő eszköz lesz mondjuk egy új konzol.Ami még súlyosbítja a helyzetet, hogy képes vagyok túlzottan kötődni a tárgyakhoz, és nem a helyén kezelni az elsüllyedt költségeket: pl. van pár Wii U játékom, amit már jó eséllyel sose fogok a Wii U-n játszani, mert megvannak Switchre, mégis a polcon állnak, ahelyett, hogy valamennyi pénzt realizálnák az eladásukkal.
Vagy mondjuk mostanában gondolkozom az Xbox One eladásán, mert sokkal inkább a PS4 exkluzívokkal játszok, viszont van egy rakás, akciósan vásárolt digitális játékom One-ra. Ezek nagy részével már mondjuk jó eséllyel nem játszom, annyira sok jó játék van és kevés játékra fordítandó időm, szóval ígyis-úgyis elbuktam már a pénzt, amit rájuk költöttem, valamennyire mégis zavarna, ha nem lenne gépem, amivel tudnék velük játszani (a digitális vásárlás részben ezért is csapda, mert utána a hozzám hasonlóknak sokkal nehezebb kiszállni a platformból). Akár magát a Wii U-t is említhetném, ami már kb. egy éve áll bedobozolva, de nagyon nehezen venném rá magam, hogy megváljak tőle.
Szóval azon kellene valahogy változtatnom, hogy ne egy adott tárgyhoz kötődjek, hanem inkább az élményekre gondoljak vissza szívesen, amiket a segítségével éltem meg, és így könnyen meg tudjak válni tőle (pl. van egy régi Sony hifim is, már évek óta nem használjuk, de az azóta már elhunyt apámtól kaptam már vagy 20 éve, így nagyon erős érzelmi töltet is kapcsolódik hozzá, itt kellene valahogy szétválasztanom a kettőt, és a felesleges tárgytól megszabadulni - viszont félek, hogy ha kidobnám, akkor mégis valamilyen negatív érzés kerítene a hatalmába).Dreimus: inkább megrendeltem az alzától, ott is olcsóbb, mint a legtöbb konzol boltban.
-
mike1334
veterán
Félig igazad van. Tegnap eldöntöttem, hogy most nincs rá szükségem, amíg nem jön a gyerek, addig elég a két asztali konzol, majd ha azon nem lehet játszani, na majd akkor
Szóval következőleg már csak akkor írok, ha megvettem
(Kivéve, ha az MS vagy bárki más kihoz egy kézi konzolt, mert akkor azt fogom megvenni).
Amúgy a ps impulzulvásárlás volt, de a lehető legjobb áron, akkor sikerült elcsípni, mielőtt felment volna az ára. Az xbox is jó áron volt, de ott ha vártam volna két hónapot, kb 10e spóroltam volna, de azon nem sopánkodtam, megérte így is.
-
wandor0930
aktív tag
A nintendo partnerek kép után, kb az utolsó 1/3ad-ban.
"Használt kártyák vásárlása
Óvatosan, különösen külföldről. Könnyen tiltott gépet eredményezhet egy dump-on átesett kártya online használata. Thx@petymek"Értem, szóval akkor erről még megoszlanak a vélemények.
Kicsit még olvasgatok, de akkor lehet maradok az eredetieknél, ahogy nézegetem egy-két kivételt leszámítva nincs olan egetrengető különbség. -
kerti008
aktív tag
Az Xbox es a Nintendo Switch ket kulon kategoria. Az Xbox (X) remek alternativa egy draga pc helyett: OneDrive, FPS multiplayer, nem kell videokartyat venni minden evben, Dolby Vision tamogatas, allandoan akcioznak AAA-s cimeket is (kivetel a Call of Duty szeria) stb. A Switchnek remek exlusive cimei vannak: Mario Kart 8, Mario Odessy, Mario Parti, Splatoon 2, stb. Par napja vettem En is egy Switchet es a gyerekeknek nagyon tetszik.
Egy hatranya van hogy nem ferek hozza Toluk csak este.
-
djozsi
senior tag
Egy angolul csak mérsékelten beszélő ismerősöm kérdezi, hogy van-e magyar nyelvű youtube csatorna, ami viszonylag rendszeresen foglalkozik Nintendoval. Angol ugyebár rengeteg van (Spawn Wave, Switchforce, NintendoLife, Gamexplain és így tovább), de én nem tudok róla, hogy magyar lenne. Azt tudom, hogy van már 1-2 csatorna, amelyik nagyon rendszertelenül (gondolom épp ha küld nekik valamit a Nintendo) csinál 1-1 videót a témában, de olyan, amelyik mondjuk legalább heti rendszerességgel csinál egy Nintendo témájú videót, neadjisten hírösszefoglalót tudtommal nincs. Ti esetleg tudtok ilyesmiről? Mentő ötletként akár az írott forma is jöhet, de tényleg olyan lenne érdekes, ami magyar nyelven összeszedi a híreket, bejelentéseket, érdekességeket
-
djozsi
senior tag
Pontosan, semmi okuk olcsóbban adni, hiszen nyilván egy ilyen kései porttal pláne egy ilyen rövid játéknál nem arra céloznak, hogy olyanoknak adják el újra, akik már játszottak vele, hanem olyanokra, akiknek új az élmény, azoknak pedig teljesen valid, hogy megéri az eredeti árát.
-
djozsi
senior tag
Ezek a figyelemreméltóbb (~8+ pontosak, de van köztük pár kifejezett gyöngyszem) indie-k jöttek ki február 1 óta:
Night in the Woods
Owlboy
Dandara
Old Man's Journey
Toki Tori 2+
Pac-Man Championship Edition 2 Plus
Crypt of the NecroDancer
Scribblenauts Showdown
Fe
Joe Dever's Lone Wolf
Layers of Fear: Legacy
Outlast: Bundle of Terror
Bridge Constructor: Portal -
djozsi
senior tag
Az érdekes ebben számomra az, hogy simán vannak olyan termékee, amin elkezd agyalni az ember, de aztán arra jut, hogy a kontra oldal erősebb, mint a pro.
Switchnél viszont tényleg úgy tűnik, hogy más a helyzet. Annyira egy szerethető, ideális cucc, hogy aki egyszer agyalni kezd rajta az előbb-utóbb le is csap rá. Persze, lehet, hogy valaki vár még 1-2 exkluzívot vagy egy jó bundle-t, de a lényeg, hogy akiben felmerül az végül be is szerzi. És milyen jól is teszi.
-
mike1334
veterán
Nehéz lesz, mert lakás kellene már, meg gyerek...ja kérem, ha lenne gyerek, mennyivel könnyebb lenne..akkor ő kapná a Switchet, hiszen Nintendo...anyjának, apjának volt, neki ne legyen?
Ez a beszarás az egészben, szinte elenyésző az ára egy lakáshoz képest, de még a havi költségvetésünkbe is beleférne simán, mégis nehezen veszem rá magam, mert van más fontosabb. Talán ősszel, addig "spórolok". -
-
mobbo
senior tag
köszi, wii u-n nem volt valami nagy kaland a mk8
nyitásnak én is beleszaladtam abba hogy a DIGI fiber router wifire nem csatlakozott, ki kellett kapcsolnom a titkosítást, azért ez gáz, ahogy olvasom a neten elég gyakori probléma, na mindegy, nézzük el neki, elvégre nem volt drága
hdr a tv, szóval a full range rgb-t választottam, létezik hogy támogatja a hdr-t? mert más lett a kép
vagy ez mi? -
adalbert1
veterán
Igen, nagyjából én is erre jutottam. Az énemnek az a része, amire hat a marketing, az akciós árak, az egyből elkezd agyalni azon, hogy de jó lenne megvenni, de utána a racionálisabb oldalam általában időben közbelép: tavasszal, vagy nyáron szerintem eleve olcsóbb lesz a PS4 Pro, a jelenlegi normál ára szerintem hosszú távon nem fog maradni, ha 25%-kal drágábban már One X-et is kapni (tippre azt mondanám, hogy jövő ilyenkor akár 70k-ért is el lehet amazonról hozni BF alkalmával), nincs 4k megjelenítőm, illetve a gyerek születése óta a PS4 is csak a dobozában pihen, a legtöbbet a Switch-el játszottam - amiben ugye pont az tetszik, hogy a lakás bármelyik pontján tudok vele játszani egy fél órát-órát, de ha akarom, akkor nagyobb képernyőn folytatom a játékot.
-
maszekember
aktív tag
Kijátszottam az eredeti Falloutot a közelmúltban, és ahhoz viszonyítva nagyon lehangoló a Bethesda íróinak "tehetsége" vagy egyszerűen a figyelem amit a játék története (valamint bármi más az open worldön kívül) kapott a fejlesztés közben. Nem tudom, pl. a Fo 4-et (mint legfrissebb darabot a sorozatból) játszottad-e de egy "igazi" rpg-vel összehasonlítva iszonyatos. Szép és érdekes a világ de csak ránézni jó, a történet tele van lukakkal, mindenki ész nélkül lő rád első pillantásra, pár quest (talán 4-5) kivételével mindig az a dolgod, hogy menjél el valahova, öljél meg egy rakás ismeretlent majd hozzál vissza onnan valamit. SPOILER. Az endinggel kapcsolatban 4 bináris, primitív döntésed van.Mindegyik úgy végződik, hogy mindenki mást kinyírsz a választott frakción kívül.
Én nem azt mondom, hogy nem lehet nem szeretni ezeket a játékokat de véleményem szerint a Bethesda kizárólag a pénzért van az iparban, nincsen mögötte lelkesedés az adott cím vagy a játékosaik iránt. Valószínűleg effektíven tudnak virtuális világokat teremteni,minden mást megcsinálnak ingyen a modderek. Gondoljunk a Nindendóra ellenpéldaként vagy a CDPR-re.
Egyébiránt alzán 16 darab ezres a Pro Controller (ha még van belőle) .
-
Madwe
nagyúr
Az első része igen, de a másodikba nehéz belekötni, tényleg tele van mindig bugokkal... Ok h nagy open world, de érdekes h egy GTAban vagy Zeldában gyk nincs bug, egy frissen megkjelent TESnél meg tök alap, h a questadó embernek csak a feje látszik ki a földből, a testét elnyelte, majd hirtelen elteleportál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest