- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
Micsurin #14867 üzenetére
Van, az RS 4.0 sokkal könnyebben fordul akár gázelvétel nélkül is és végre felveszi a harcot a Zonda-kal, F1-kel ami full ultra-n 400 kűrül lehet (nekem 397) természetesen nitrozva (a nélkül kb. 365), egy a hátránya 330 felett nehezen gyorsul csak jugger-el.
(#14868) eLit-MiLan
Az LP640-et mindenképp, ráadásul visszakapta az erejét is, így 5s-es perfekt-el a Zonda-s is csak pislog, hogy miért nem indul a szekere, nem különben egy jó színsorral szinte összenő az úttal. -
noblem1983
senior tag
válasz
Micsurin #14846 üzenetére
Van, mindenki használja ha szükség van rá. Hallottam már, hogy páran kihajítottak a játékból és mintha javulna a helyzet az utóbbi napokban. Viszont azt nem értem, hogy ez a nyomorék miért vette le azt a kiváló stock szárnyat amit az autóhoz terveztek. Én csak instantos 670-el találkoztam ma meg is írtam neki szépen a mondandómat, és a kocsija is úgy volt lefestve mintha valami egy vak barom lenne
-
sunny84
senior tag
-
tatabike
őstag
válasz
Micsurin #14573 üzenetére
Jólvanna, nem bántani akartalak, de én nem vágom ezt a témát. Csak azt tudom, hogy a citromail köztudottan egy fos, van egy csomó hely, ahol nem is engednek citromail-ról regelni éppen ilyenek miatt...
Király a Lambo, köszönöm szépen még egyszer...
Már át is festettem...
-
tatabike
őstag
válasz
Micsurin #14400 üzenetére
Subaruból esetleg csak a hatchback, ha nagyon akarod, de elég fostalicska mindegyik... Ráadásul a kisebbik Impreza még a 3-as ültetőszettel is terepjárónak néz ki...
Vagyis csak tölteléknek jó. Én csak annó tizenévvel ezelőtt a Collin McRae Rally nevezetű játékban imádtam, az összes körrekord az enyém volt... -
tutuhawer
őstag
válasz
Micsurin #14400 üzenetére
a gyorsulása még gyenge, a hangja viszont rendben van. Festeni lehet rá, a bodykit is korrekt, nem barmolja szét a matricákat. Viszont a bodykit már 2010 ősze óta eltűnik bizonyos távolságból nézve, szóval 'szellemautó-hacker-cheater-loser-szellem-cheater és loser' kategóriába tesznek a többiek érte
-
noblem1983
senior tag
-
tutuhawer
őstag
válasz
Micsurin #13011 üzenetére
Szevasz, ilyeneket simán tudtam fénykoromban
[VW Golf Senner]
Subaru Impreza nem tükrözve, hanem trükközve
Skyline
Z-tune a múltbólés végül a császár:
Nissan GT-R AMS alpha 12
Az AMS-t felfestettem már 4X, annak nem tudnék tiszta szívből örülni, ha felfestenéd. -
UFO1
senior tag
válasz
Micsurin #13008 üzenetére
Ami nincs benne a játékban azt aprólékos munkával több darabból kell összehozni, bár betűk, írásjelek már vannak. PL: nem saját videó.
-
sunny84
senior tag
válasz
Micsurin #13008 üzenetére
sok matricát lehet szerkeszteni csak időigényes
, jobbra balra kell takargatni , forgatni , nyújtani stb és lehet faszákat alkotni ... pl itt a [drag r35 másképpen ]
-
sunny84
senior tag
válasz
Micsurin #12711 üzenetére
ha annyira kell igc akkor toljad a futamokat vagy t.e -z a home run - c - ben van és jól ad , de én előnyben részesítem a multi futamokat , esetleg add el a felesleges skilleket , max még a evo x ből dobd ki a teljesítmény tuningot ... ( kocsit ne , aszem már nem is lehet kapni , de ha még is 1 x kiveszik akkor lesz olyan dögöd ami nem annyi embernek van ) ........
-
noblem1983
senior tag
válasz
Micsurin #12708 üzenetére
Ha már boostért vetted az Evo X-et el ne add. Garázshely lesz "elég" ha eléred a 60-es szintet. Ott van az ingyen Lancia is az is garázshely ha nem kell. Legalább egyel több autód van és lehet váltogatni ha már verseny nincs elég. A Roadster pedig jobb mint az R35 Spec-V
-
sunny84
senior tag
válasz
Micsurin #12708 üzenetére
rx8 nagyon jó autó el ne ad , evo x sajna ebben a gameban taliga , sok gyakorlással lehet menni vel úgy ahogy .. gtr 35 helyett inkább a vspec változat de ezeknél mérföldekkel jobb a roadster murci így hát azt vedd meg
igc -ért egyik legjobb autó magas kategóriában , a másik dolog az evo X shater -t boostért vetted ugyebár ritkaság a dög ha jól tudom nem fér el a garázsban ?? a game 6 garázshelyet ad 60 as szintig ..
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Micsurin #10909 üzenetére
Ha úgy adja hogy nem utolsóként érsz be, akkor - miután beértél - figyeld az utolsót mikor ér be. Ahogy beért és megkapja a zöld jelét azonnal nyomj Next-et. És akkor duplázza a kapott pénzt.
De gyorsan, maximum fél másodperccel a zöld izé felvillanása után nyomd, vagy a kiírt összeget kapod csak.
(+Pursuit Cash skill is növeli a kapható pénzt. Meg hogy 2 fő helyett 4 fő. Párszáz plusz bonusért még - duplázva már sokszáz - nyomj egy team-powerupot.) -
tutuhawer
őstag
válasz
Micsurin #10117 üzenetére
hát, én nagyon remélem, hogy gyengül, illetve húsz éve azt várom már
van egy ilyenem:
http://blog.gtroc.com/dino/DinoDC-W006.jpg
és egy ilyenem is:
http://3.bp.blogspot.com/_wFfpe8qcHvk/TF302iDphSI/AAAAAAAADJ0/QW34zdYHhu0/s1600/nissan-skyline-gtr-r34-tuning-302563.jpega boostos autót se azért veszi az ember -a jobb érzésű - mert boostos a legjobb, hanem mert neki az a legjobb. Boost és változtatás, EA-féle szemétkedés ide vagy oda, nekem ez a legjobb, ők elrontani, átvariálni nem tudják. Téged miért bántana a dolog?
szerk: mondanom se kell, videót nem teszek be róluk, mert az 18+
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Micsurin #10107 üzenetére
Attól függ milyen pályákon nyomulsz. Ha kanyargóson, akkor a jobb gyorsuásból profitálsz ha inkább ilyen autópályás sprinteket tolsz akkor meg a jobb végsebesség kell.
De nézd meg összességében, ha a versenyeken rendre eléred a végsebességet pedig tudnál még menni akkor a 8-6-0-t, ha meg nem nagyon akkor a jobb gyorsulást válaszd. -
Bekő Tóni
tag
-
noblem1983
senior tag
válasz
Micsurin #9879 üzenetére
Ami van most Dodge Viper ACR rendőr villogós az egy elite verda viszont két korábbi elite autónak (1. A Koenigsegg CCX elite volt a 2. a Camaro ZL1 elite dragster ) már van normál változata is így mondhatni törvényszerű, hogy abból is lesz majd normál Dodge Viper ACR ami a Hot Pursuitból lehet ismerős ha próbáltad.
Az IGC-ért is meg kell küzdeni de milyen játék az ahol egyből megkapsz mindent? Versenyek akkor adnak jól ha többen vagytok és minél magasabb szintű pályákon versenyzel és persze a helyezés is számít. -
chris1997
aktív tag
válasz
Micsurin #9877 üzenetére
He?
5 perc, csak lemegyek Tic Tac, Leszarom Tabletta kombóért, mert asszem itt agyfasz lesz
kész..
R8 4.2 2 Fokos kanyart se? he? Remélem ez irodalmi túlzás volt és csak jót röhögtem rajtad... gyorsulása fasza, nem a legjobb de lesz jobb is hidd el. Végsebb nekem régen 380 volt vele... 1,2 milláért tényleg sok, na de ezt kapd ki, eladom végre az egyik ZL1-et és veszek egy Harmadik R8 4.2-t mert szerintem fasza járgány és kész. Az aki kritizálja, anélkül, hogy tudná vezetni, az szenvedjen. Kezdjük, hogy ebbe a játékba aki a statokra, Tierekre hagyatkozik, az.. nincs más szó rá, csak annyi, hogy hülye. Érdekes viszont, hogy tényleg csak a Royal R8 nincs meg nekem, a Shift, Darius meg igen(Coposat vennék ha lenne :/). Na megveszem a harmadik R8-am, és ne tessék ócsárolni ok nélkül.. Devellis csak a gyorsulást baszta el, azért majd ha kanadába járok le is ütömSzóval, R8 jó, csak nem egy kaliberű a MegaRetek2(MR2), ReTek(R)-X meg a többivel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Chrome
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged