Új hozzászólás Aktív témák

• callmeakos

veterán

Itt is megosztanám

Szomorú ámbár nem meglepő dologra jutattam az imént.
    A lenti képen található 4 verdám amit anno boostért vettem. Mindegyikben az a közös hogy kebutították. Ezek közül a legnyílvánvalóbb a 911 GT3 RS. Aki régóta játszik az tudja mekkora szenzáció volt amikor bekerült nem volt ellenfele. Többek közt én is ezért vettem meg, a hab a tortán hogy még tetszett is. Ám most az lett a sorsa hogy annyira lebutult hogy az egykori number1 autóból egy középszerű izé lett, árnyéka korábbi önmagának.
    De említést érdemel az RTRX is, amelyen tegnap döbbentem le. Látható hogy full ultra partokkal van megpakolva, mégis nem tudtam legyőzni egy Pro/ultra vegyesvágott partokkal ellátott Nismot ami a pofátlanság ne továbbja. Az már csak a jéghegy csúcsa hogy nitróval egyenesben nem tudok megelőzni egy Cinquét. Az MR2 meg az RX8 már csak amolyan dísznek van....
    Kérdem én: MIÉRT JÓ EZ? Azért hogy vegyem újra meg újra a búsztos kocsikat? Egy nagy faszt. Ettől én nem fogok költeni csak azért mert ez van, inkább elállok ettől mert tudom mi lesz a sorsa a kocsinak egy idő után...
    Szánalmas.....

Új hozzászólás Aktív témák