- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Itt is megosztanám
Szomorú ámbár nem meglepő dologra jutattam az imént.
A lenti képen található 4 verdám amit anno boostért vettem. Mindegyikben az a közös hogy kebutították. Ezek közül a legnyílvánvalóbb a 911 GT3 RS. Aki régóta játszik az tudja mekkora szenzáció volt amikor bekerült nem volt ellenfele. Többek közt én is ezért vettem meg, a hab a tortán hogy még tetszett is. Ám most az lett a sorsa hogy annyira lebutult hogy az egykori number1 autóból egy középszerű izé lett, árnyéka korábbi önmagának.
De említést érdemel az RTRX is, amelyen tegnap döbbentem le. Látható hogy full ultra partokkal van megpakolva, mégis nem tudtam legyőzni egy Pro/ultra vegyesvágott partokkal ellátott Nismot ami a pofátlanság ne továbbja. Az már csak a jéghegy csúcsa hogy nitróval egyenesben nem tudok megelőzni egy Cinquét. Az MR2 meg az RX8 már csak amolyan dísznek van....
Kérdem én: MIÉRT JÓ EZ? Azért hogy vegyem újra meg újra a búsztos kocsikat? Egy nagy faszt. Ettől én nem fogok költeni csak azért mert ez van, inkább elállok ettől mert tudom mi lesz a sorsa a kocsinak egy idő után...
Szánalmas.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged