- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz
tatabike #17667 üzenetére
látom nem érted pont hogy NEM emelkedőn gyorsulunk ( úgy ámblok a tuningosok ) , mert emelkedőn van valami értelme a nagy nyomatéknak
(#17668) Beeerka de te is eltévedtél ilyen autók nem mászkálnak nagyon ... , de viszont hogy ezzel meg azzal összetalálkozik a nagy mugen meg a vti csak ne felejtsd el a hondákban is van 600 -700le dög dupla turbós vagy még lehet fokozni tovább , én azt mondom bőven elég a 200- 250 le civic utcára mert így is pisloghat mindenki utána ... peace
-
noblem1983
senior tag
válasz
tatabike #17552 üzenetére
Vannak ilyen hülyék. Ma B-classon már a lobbyban szólt egyik versenyző, hogy csaló az egyik RX-8(36-os szintű). Igaza is volt 3 slingel kaptam tőle 10 sec-et 3 kör alatt, E30-al mentem. Mögöttem beért 8 seccel egy 5000 pontos Rx-8 al és én is csaló vagyok. Persze megnéztem volt neki noobr2-je is(és B maxos E30-asa), de hogyan szerezte meg azt a sok pontot az idiótája ha azt sem tudja mire képes egyes autó. Persze ott volt neki az acsis CCX-e meg kb 8 boostos autó is de az ilyen ne ugasson nekem vissza mikor tanácsolom neki, hogy előbb nézze meg kinek magyaráz feleslegesen.
-
joe007
tag
válasz
tatabike #17362 üzenetére
Sziasztok!
Vki tud ebben segíteni, hogy a fiam egy jó pár hónapig nem játszott a programmal és most már L indítani se tudjuk? Xp Sp3 32bit hun és a hiba üzenet --> These has been an error starting the application. Please contact Customer Support if the problem is persists.
Köszi az nfo-kat!
Természetesen Gúgliztam és a szükséges font-ot is letölötttem és felraktam de nem hinném, hogy emiatt ne menne a program, mert a hiba még mindig meg van!
-
WASPZotya
tag
válasz
tatabike #17086 üzenetére
A roveresek az 1.8as civicek voltak ha jól tudom .Azok nem túl híresek.
Tibi barátom a nagy Honda szakértő, csak róla ragadnak rám dolgok
Nekem ez a darázs lámpás tetszik, de szebb az előtte lévő hosszú lámpás, ami a halálos iramban is voltak a fekete sedánok.
Az új hondákból csak az Accord néz ki vhogy azok nagyon szépek, a civikek undorítóak számomra. -
sunny84
senior tag
válasz
tatabike #17084 üzenetére
opti tuningos majmoktól meg ments isten , kályhacső azt majd lefulladnak de erő nincs ezek a sima civicesek , nálunk a racing cluban , nem vigéckedik az aki nincs topon
, a barátnődé meg attól függ melyik évjárat volt , lehet nem f1 hez vagy r35 vspechez kellene hasonlítani
, enyémben nem éreznél ilyet hogy alig megy , utána tisztelnéd a vti -t , mellesleg megjegyezném én 200 felett váltok 5 iket , szereti az integra váltó
peace
-
sunny84
senior tag
válasz
tatabike #17078 üzenetére
kicsit benézted már ne is haragudj , a civic vti vtech gyári 160 le , nem az új lónyálakról beszélek hanem a 90-97 ig azok az igaziak , enyém is vti vtech de 190 le jelenleg és eredeti japán blokkos ..
ilyen si meg stb civicek azok nem hűde komolyak de a vti -k azok igen mind , legend az ilyen limuzin luxus tankhajó , nsx meg nem sok szaladgál mert olyan szerviz költségei vannak hogy hajaj , vti vtech , type r , type s mindig jók .. azok hajtásra vannak , vtech tartományba 6 -7 ezres fordulaton letolja a bömiket meg ilyeneket simán , és semmi bajuk mert szeretik a magas fordulatot -
beldeczki
aktív tag
válasz
tatabike #15234 üzenetére
New Items:
- A new Cadillac CTS-V “Treasure Hunter” has been added to the game and is available for purchase from the Car DealerBug Fixes/Changes:
- Fixed an issue which lowered the chance of winning a 2-star Race Performance Part from the “Powering Up” Rank 3 Reward
- The North Bay & Harbour track map icon has been updated to reflect the correct track path
- Fixed the Reset All Changes button functionality in the Vinyl Shop
- Fixed a client crash issue when rapidly closing multiple Achievement progress pop-upsEgy gyémántgyűjtős járgány lesz betéve, új IGC-s autók nem lesznek. Meg pár bug fix azt ennyi.
-
Crowent
tag
válasz
tatabike #15112 üzenetére
Na, idefigyelj TATA, kettőnk közül nem én vagyok a gyengébb... 40+ évesen az emberek többsége (legalábbis Magyarországon) tudnak írni, és olvasni, és általában fel is fogják amit elolvastak.
Nem azt írtam hogy Te magad vagy ostoba, hanem azt, hogy ostobaság összehasonlítani egy hiperautót, egy Lambo vagy egy Nissannal.
A témához vissza kanyarodva, lehet hogy a Pagani sok suskát tett le a World készítőinek, viszont akiben 1 kicsit is megfordul az, hogy igaziból melyik autó lehet a jobb élőben, és megveszi aztán koppan egyet... Ez szerintem nagyon nagyon nagy szemétség.
-
F22Reventon
tag
válasz
tatabike #15076 üzenetére
Drag Racingben a legjobb kocsi
(androidon)
Amúgy meg a Hennessy Venom gt is megfuthat ennyit, és az már egy ideje a piacon van. Ennek ellenére Guiness mérés még nem történt, mert 3 mérföldes kiftópálya nem elég neki. A Veyront 4 mérföldön mérték, ott a Venom gt is elég gyors lenne. Szóval annyit mondok erre a Totalcaros hírre h hiszem ha látom. Sok sikert nekik! -
UFO1
senior tag
-
beldeczki
aktív tag
válasz
tatabike #15044 üzenetére
Kiszokta írni, most felmentem, most bezzeg nem állt le. Bár ilyenkor elég laggos. Múltkor például az összes játékban fps laggom volt. Volt egy fix fps és az folyton leesett majd visszament. Azt nem tudom mi okozta, de mindegyik játékban volt. Majd még egyszer felmegyek, akkor lehet lefog állni. Legalább gyémántokat beszedtem.
Lehet DirectX szórakozik. Partíció: D (C-n rendszer van meg a programok, D-n pedig a játékok). NEm használok semmilyen "okosságot".
-
-
-
ETOM
addikt
válasz
tatabike #14782 üzenetére
Hát jah én csak azért szeretem mert ott nem csalnak vagy nagyon ritka..
drag=használhatatlan 1 körbe 2-3 csaló
versenyek=autofinish meg egyéb csiterek + szétramolni mindent.
escape=ha nem utolsó vagyok nem ér semmit jelenleg (de a legtöbb player már rájött erre és megy a szarakodás..)szóval lassan gyémátozni lehet csak meg privát verseny.. kéész
-
szakalistvan
senior tag
válasz
tatabike #14750 üzenetére
A legkirályabb játék lenne ha kereszteznék
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tatabike #14563 üzenetére
Hátsó nézetben tolom...azt nem hiszem am el hogy amikor inditja a lökést kb a kocsimra már majdnem merőlegesen van, mégis csak simán helyre áll az övé és megy tovább 250+-al...
De amiket velem szoktak csinálni, némely ellen reagálni sem tudok, mert mikor 250+ al jönnek belém már nem számit a hátsó nézet... -
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike #14502 üzenetére
szerintem is félreérthető, de ha akarom, én is megértem, ahogy te is.
Ha lefordítom magyarra, azt jelenti , hogy játékpénzért max 4500 boost szerezhető. Játékpénz mellett még pár óra spielen is kell azért...
A helyes az, hogy a játékpénzes játékosok max 4500 pontot tudnak elérni. Én vágom, hogy te is ezt írtad volna, és tényleg baromira félrevezető a hsz az SG fórumban. Persze jár quqának pont , mert segíteni akart.
2. olvasásra oda van írva:
IGC=játékpénzért is megszerezhető achievement. Ez fals megjegyzés. Tényleg félrevezető.
szerk: nem a játékpénzzel szerzem meg, nem azért kapom az achievementet, hanem nem kell hozzá Bószt. Innen nézve harmadik olvasásra egyenesen megtévesztő.szerk: szólok chrisnek, hogy szerkessze a hozzászólást sg-n.
-
-
thunder1991
tag
válasz
tatabike #14380 üzenetére
Várj,akkor még 1x ... lehet hülyén fogalmaztam xDD
Hajtok a 1 kocsira hogy megnyerjem....
De annak meg az a feltétele hogy 150 kocsinak lennie kell....
Csak azt nem tudom hogy most a garázsban mind a 150 kell vagy elég ha csak megveszem és eladom és megint megveszem megint eladom így érted??? Hogy így számolja-e a kocsikat.
Nem vagyok valami jó angolos csak annyit vettem ki hogy : 150 cars hablaty,hablaty xD -
Micsurin
nagyúr
válasz
tatabike #14354 üzenetére
Vegyen rx8-at nekem a régi nemesis van fel tuningolva b-be és alig akad gond vele....
Ha lebutitja akkor meg még jobb lesz....vki elmagyarázná ezt az eventet?
robotkutya: meny kb 5-6 percet és olyan 20-25 zsarut zuzle akkor kapsz 5k-t az alat felejtös mert 1-2k vagy 3-500 akat add
-
punkstyle
tag
válasz
tatabike #14352 üzenetére
Megtaláltam, köszönöm
na akkor már csak egy 100-ast kell összeimádkoznom és a Pontiac jöhet.
A meglévő perfomance cuccaim át is tudom pakolni bele? Illetve (Aftermarket) Invertorynál jól értelemezem, ha valamit kiszedek a kocsiból ami már insatallálva volt az elvész?Tényleg, közelebbről szemügyre véve tényleg 60 az a 80
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest