- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
Crowent #15111 üzenetére
Na ide figyuzz, nekem ne irkálj ilyeneket, hogy ostobaság, mert olyat kapsz, hogy nyulat fogsz, megértetted?!
Azt írtam, hogy "pl.", de a gyengébbek és a TE KEDVEDÉRT ez azt jelenti hogy PÉLDÁUL! Vetted?! Nem kevertem semmit semmivel, csak példaként hoztam fel, hogy nincs túl sok különbség autó és autó között. Szövegértés nem megy, és én vagyok ostoba?!
Legközelebb meg tudnám értékelni, ha körülnéznél, mielőtt meggondolatlanságokat irkálsz. 40+ évesen rohadtul irritál az ilyesmi, én kérek elnézést...
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Hálózati / IP kamera
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest