- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Visszatér a Pebble
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Netfone
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz Algieba #4084 üzenetére
Nem kell aggódni, ha együttműködsz bajod nem lehet. Légy őszinte, ne habozz. Egyszerű, rövid válaszokat adj. Ne kezdj el mesélni. Csak arra válaszolj amit kérdeznek, ne vess fel témát. Ennyi a lényege egy jó kihallgatásnak (sajnos most volt szerencsém nekem is hozzá, mindenki ezt tanácsolta és bevált).
Impossible is nothing
-
könnygázóra
tag
válasz Algieba #4076 üzenetére
Egy 30-as számmal és a hozzá tartozó mobillal együtt hívtak be. Ilyen mobil tutira nincs nálam.
Lehet hogy így van, de a rendőrök szemében csak az igaz, ami bizonyítható.
Esetedben az a feladat, hogy bizonyítsd, mi nincs nálad, és ez kicsit nehezebb
dolog, mert az ő logikájuk szerint te nyilvánvalóan letagadod.Ami tennék a helyedben:
1. rögtön kérjél adategyeztetést (név, szül. hely., tartózkodási hely stb.)
RÉSZLETESEN, ha szerencséd van, és már valami eltérés lesz, máris vége a
dolognak
2. ha mégis kiderül, hogy a te neveden lévő kártyáról van szó, KÖVETELD meg,
hogy megmondják, milyen számról van szó, ne hagyd, hogy előtte kérdezgessenek,
hogy van a bűnöző barátod, meg hol voltál 1 évvel ezelőtt január 49-én 26 óra
72 perckor, mert ha VÉLETLENÜL olyan választ adsz, ami beleillik a prekon-
cepciójukba, akkor lényegesen rosszabb helyzetbe kerülsz
3. ha emlékszem a kártya sorsára, akkor mond el nekik, hogy mióta nincs nálad,
emlékeid szerint kinek adtad oda és mikor ÉS MIÉRT
4. kérjél cellainfomáció egyeztetést (ha letagadják, hogy lehet, akkor is), és
kérd azt, hogy adjanak meg ők időpontot, amire kíváncsiak, és ha szerencséd
van, akkor lesz olyan közte, amire lesz szilárd alibid (kórházban voltál, vizsgáztál,
hatóságnál voltál, esküvőd volt, stb), ami kizárja, hogy a másik cellában lehettél
az adott időpontbanKét féle embert ismerek: aki túrja az orrát és aki ezt tagadja.
-
addikt
válasz Algieba #4076 üzenetére
Hát igen, ez tud nagyon gázos lenni... Képzeld el, csinálnak a számról egy bombariadót. A szerv kideríti, Te vagy az előfizető (a neveden van a kártya), és már mennek is érted, Jó esetben ketten, rosszabb esetben egy "kedves" kis kommandós csapat, mondjuk éjjel kettőkor. Aztán ha sikerül tisztázni magad, akkor jó ideig égsz, de keményen a szomszédság előtt...
Tehát ezzel érdemes nagyon vigyázni! (Pedig emlékszem, régen még volt olyan reklám is, hogy milyen jó a prepaid kártya, hiszen bárkit meg lehet vele ajándékozni...
Jó szerencsét!
-
legenda
válasz Algieba #4074 üzenetére
most akkor mobillal, vagy sim kártyával idéztek be? mert nem mindegy!
a két sim kártya híváslistájának összehasonlítása - és az azokról hívott számok eltérősége - hivatalosan pont nem bizonyít semmit, mivel a problémás személyek direkt így csinálják; kettő - vagy több - sim kártya, az egyikről család és barátok, a másikról kérdéses - és esetlegesen rájuk nézve veszélyt is jelenthető - számok hívása!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Algieba #4071 üzenetére
hívd fel a számot, és kérdezd meg, hogy most ki használja...
nem okos dolog az, hogy bárki használhatja a neveden lévő sim kártyát, mert elég, ha csak kipróbálnak vele egy lopott, egyben körözött és a szolgáltató által is "megfigyelt" telcsit, máris téged idéznek be a rendőrségre! ott aztán magyarázkodhatsz...
személyi igazolvánnyal - és/vagy más szükséges iratokkal - be a szolgáltatóhoz, és letiltani adott sim kártyát![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
meroly
veterán
válasz Algieba #4071 üzenetére
Ha igazolod, hogy már nem te használod egy ideje, akkor nem zaklatnak.
Hogy lehet visszaélni egy sim-el?
Mit írtak?Én ugyanígy jártam csak kocsival, a kedves vevő nem íratta át és az ország másik felében volt vele valami baleset. Hál' Istennek az adásvételivel igazoltam magam.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Balinov
titán
válasz Algieba #1596 üzenetére
0Ft-ert elhozhato szvsz nincs, legalabbis en ugy hallottam, hogy ilyen 0Ft-os kamikazes akcioi csak a Vodanak voltak. Viszont reszletre,sb. el tudtok hozni telefont, az szinte teljesen bizonyos. Ha meg mar edesapad regota dominos, akkor valszeg van domino aranykartyaja, meg gyujtott pontjai a kartyan,amiket be tudtok szvsz valtani
Szerk: ontopik...
[ Szerkesztve ]
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
okib4100
aktív tag
válasz Algieba #1594 üzenetére
Nekem van valahol egy domino simem, amit még külön vettem, arra azt mondták, h ha áttérnék előfizetésre, akkor vehetnék hozzá mobilt 2 év hűséggel, namost h a készülékes domino csomagban lévő simhez lehet e áttéréskor azt nem tudom. Pannonnál tudtommal úgy van, h 1 év letelte után lehet
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest