- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
-
_ak_
addikt
válasz
#86564352 #88905 üzenetére
Szintén zenész. Beléptem arra mobilvásárlós oldalra, szintén beállítottam, majd a mobilappon keresztül lottóztam egyet, de nem a pontjaimból vette le... nem kevés ideig kerestem a megoldást, de nem jöttem rá, illetve volt egy link ami jónak tűnt, csak 404-re futott.
szerk.: a tranzakciók között is a havi számla terhére szerepel. Most jobban megnézve az egyenlegnél ott azt írja nincs pontom, csak a havi számla, de új felületen, meg 1880 pontot ír
-
otps
aktív tag
válasz
#86564352 #88002 üzenetére
A telefont részletre a szolgáltatótól témához: egy olyan ismerősöm nem volt (átlagos felhasználókról beszélünk), akinek az utóbbi pár évben megérte volna szolgáltatói telefont venni a Media Markt/Extreme Digital független ajánlatai helyett. Egyikük csak azért maradt előfizető, mert reménykedett, hogy hátha majd felajánl neki a szolgáltató valami jó kis akciós készüléket. Nem így lett, vett függetlent a boltban.
Jó, tudom, most változnak épp a szolgáltatói függőség szabályai; meglátjuk, milyen hatással lesz ez a piacra.
-
válasz
#86564352 #87898 üzenetére
Nem pontosan ismerem a működési elvet, de ha több előfizetésed is van akkor a fő kártyával próbálod?
Vagy az oldalon levő beállítást nem mentette el, vagy pedig annak a számnak amivel próbálkozol nincsenek pontjai. Ezeket ellenőrizd kérlek.Most én is kipróbáltam, nekem csak 120 pontom volt, az SMSben az volt:
"Fiz.mód: KAPpont+Havi szla 120db+130FT" -
4Grider
félisten
válasz
#86564352 #83230 üzenetére
Ha egy opciót lezárnak, akkor arra már nem tud senki előfizetni a lezárást követően. Aki viszont használja, az addig használhatja, amíg csak lehet. Utólag fizetők ebből a szempontból előnyben vannak, a prepaid előfizetőknek ui. a lezárást követően nagyon kell figyelniük, hogy mindig legyen elég egyenlegük a megújításkor. Különben bukták a lezárt opciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest