- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz meroly #15726 üzenetére
szerintem inkább alkalmatlan telefon és/vagy böngésző, vagy helytelenül konfigurált hozzáférési pont...stb - utóbbit részint kizárja, hogy állítólag t-sek is ellenőrizték/próbálták!
a videót inkább nem kinősítem, ahogy a használt telefont sem...
a használt adat-díjcsomag milyensége, a leírás szerint mindegy!
megkockáztatom, hogy adott sim kártáyával, másik - megfelelő - telefonban esetleg nem jelentkezne a probléma!?!?
az is sokat sejtet a telefon - illetve az azon konfigurált hozzáférési pont, vagy a böngésző - kapcsán, hogy 0 ft egyenleges domino esetén nem megy fel az ingyenes facebook oldalra...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
1430
senior tag
Pont fordítva: az 570 Ft-os havidíjat SMS-ezheted le, a 300 Ft-os SMS opció díjat nem.
Igen, már a régi MobilOtthon idején is létezett ez az SMS opció, így ahhoz is aktiválhatod.DonMedve:
Minden hónap 10-e tájt van a vizsgálat, tehát 10-e után nézz rá a My T-Mobile-ban az adatokra. Ha 349 pontod van fél éven belül, akkor 11 pont hiányzik a 360 pontos határhoz, mikortól is aranykártyás leszel. Azért ír 30 pontot, mert ezek szerint a 6. hónap pontszáma, ami a következő vizsgálatnál kiesik, az 19 pont. Tehát ha március 10-én a februári adatok alapján legalább 30 pontot gyűjtesz, akkor április 1-től aranykártyás leszel, vagyis legkorábban április 1-től tudsz készüléket vásárolni.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
-
sghu77
tag
Nem akarom hosszan ragozni, de telefonhoz általában díjcsomagot is vesz az ember és akkor azt miért kéne hozzáadni a vételárhoz? Vagyis hozzáadhatjuk, de akkor mindkét verziónál ugyanúgy. El tudok képzelni olyan helyzetet, ahol így el lehet érni némi megtakarítást, de én ezt nem választanám. Tudom, nem vagyunk egyformák. Peace.
-
törölt tag
Ez arra van, h ha ez bevan kapcsolva, a user max ennyit netezhet el. Július 1-től ha a user másképp nem rendelkezik, ez automatikusan be lesz kapcsolva, és mittomén hányszor figyelmezetni kell ha közelít ehhez a limithez. Az egész arra jó, h ne fordulhasson elő, h több száz ezer huf számlát hoz vki össze elővigyázatlanul roaming netezéssel.
Ld pl.: [link]
Lichtenstein, Norvégia és Izland az Európai Gazdasági Térség tagja (de az EU-nak nem), és bizonyos dolgokban ugyanazok a szabályok vannak rájuk mint az EU-ban.
#4525: márkabolttal nem kell foglalkozni, "normálisabb GSM boltok" pedig hivatalos gyári garral (is) forgalmaznak telefont, pár ezerrel drágábban, ami ér is valamit, ellenben a bolti garral (= ha vmi kisebb hiba van megcsinálják, ha komolyabb hiba van, akkor kijelentik h nem garis, ha probléma van, beszélhetsz a 200 kilós Fukszos István cégtulajdonossal és a haverjával, Igorral, biztos meg tudtok egyezni ). a szolgáltatói árak, főleg a feltöltősek tényleg ROFL kategóriásak.
[ Szerkesztve ]
-
.bruszli.
senior tag
' Egy telefon is sokkal drágább a márkaboltban függetlenül, mintha a szolgáltatónál vennéd előfizetéssel. '
Szerintem ez már nem annyira egyértelmű,persze vannak kivételek;de sajnos mára szinte olcsóbb újan függetlenül megvenni egy telefont,mint hűségidővel szolgáltatónál......ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
törölt tag
Vezetékes telnél annyi is. Asszem nálunk a grátisz 300-ban annyi a különbség, h a 300 percbe nem számít bele a kék szám hívás, de a percdíj ua. De majd megnézem a számlán, tuti h nem 42.
@4505: a legtöbb 0640-n hívható callcenternek van sima 06-1 "városi" száma is pl, ha külföldről hívnád, ilyenek. Azon meg ugyanúgy hívható sima percdíjjal mobilról.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem, iphone-t bármivel lehet, de az alap árakat ikonnal és médiamániával szolgáltatják, v. azokkal a csomagokkal amik az árlistában velük "egy szinten" vannak. [link]
Fordítva viszont igaz, ikont csak ifonhoz lehet kérni, és csak tarifahűség mellett.laci06: Amúgy a 100 SMS csak hálózaton belül van, így számomra üveggyöngy jellegű. (A 200 perc természetesen bárhová szól)
-
-
törölt tag
Nekem úgy volt, h készülék nélkül vettem a T előfizetést, és azt mondták, h csak az arany szint elérése után lehet legközelebb hozzá készüléket venni. Egyszerűen annyi történt, h amikor be vagyok lépve a MyTM-on, odanavigálok a webshophoz, és korábban azt írta ki h "Ön nem jogosult készülékváltásra", amikor átkerültem A szintre, akkor kijelződött h "Készülékváltással az ár. ......"
Szerintem a hűségnél is vhogy így oldják meg, nem? De legegyszerűbb a szerződést elővenni és megnézni h letelt e már a két év -
capafog23
őstag
-
törölt tag
Való igaz, ha telefon köttetett a szerződés, akkor vissza lehet kerestetni a hangfelvételt, és ha az illető callcenteres tényleg hibásan tájékoztatott, akkor kissé meg lesz mogyorózva, neked meg van esélyed a hűség felbontására.
Ps. ez anulu79-nek íródott, csak erre válaszoltam.
-
TooN
aktív tag
Hi!
Az én saját másik telefonomról, amin Vodás gyári beállítások vannak és eddig nem volt gond MMS küldéssel!
Vettem egy függetlent és beállítottam egy T-Mobilos beállítással!
[link]
Ez alapjánGPRS alapú MMS beállítások
Beállítások: T-Mobile
Honlap címe: mms.t-mobile/servlets/mms
Böngészés módja Folyamatos
Biztonsági kapcsolat: Ki
Adatátv. Módja: GPRS
GPRS elér,APN.: mms
Átjáró IP címe: 212.051.126.010
Proxy port szám: -
Azonosítás típus: Normál
Bejelentkezés típ: -
Felhasználó név: mms
Felhaszn .jelszó: mms
Beállítás neve: (javasolt) T-Mobile MMSA másikon nem látszana, hogy többször elküldi, de akkor is megkapom a T-Mobilos telonon minden nap ugyan abban az időben az MMS-t!
Mit kellene máshogy beállítani?
Üdv!
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
bepe79
addikt
-
addikt
Itt most - mint eddig sem - nem rólad van szó! Hanem egy teljesen átlagos emberről, akiből pontosan 12 egy tucat! (Szereti a telefonját, vezetékese már nincs is, minek? Most jött az üzletből, ahol megemlítették neki, hogy ezen már meg tudja nézni ez email üzeneteit. Emberünk piszkos módon megörül, ki is próbálja, tetszik neki, használja. Véletlenül félrenyom, és bejön neki a mobilarena.hu kezdőoldala. Elkezd nézelődni, olvasgatni, ...eltelik egy hónap és jön a számla... emberünk ekkor világosodik meg, és jön rá arra, hogy ez az email meg kis olvasgatás sokban van.)
Ugye itt három eset lehetséges. Vagy megutálja és soha többet nem használja, vagy nekiáll hőzöngeni, milyen drága a mobilnet, vagy előfizet egy adatcsomagra, és ésszel használja. Ugye az, hogy 100 emberből mennyi tartozik egy-egy kategóriába nem tudni. De hogy az első kettő életében nem fog hasznot hozni szolgáltatójának, az biztos! Holott ez elkerülhető lenne egy kis odafigyeléssel, "felvilágosítással"!
Természetesen mindez az én személyes véleményem, de figyelembe véve a sok panaszt, meg reklamációt, van benne azért némi igazság, ha úgy tetszik, ötlet!
Jó szerencsét!
-
addikt
Azt azonban Te is tudod, hogy az olvasás meg az értő olvasás nem egy fán termő témakörök. (Meg akkor mi lenne az ügyfélszolgálatosokkal? ) Nem is beszélve egy "Általános Üzletszabályzatról", amit jogászok írtak jogászoknak, és az, hogy esetleg más is olvassa és szeretné megérteni, már nem igazán érdekelte őket..( hozzáértve természetesen, hogy az ilyen szabályzatokat jogi nyelven kell írni és megfogalmazni), Ezért is írtam, hogy nem biztos, hogy hátrányára válna a szolgáltatóknak, ha egy pár oldalon, érthetően, "lényegretörően" ismertetnék egy adott "téma" részleteit, árakkal, feltételekkel, esetleg javaslatokkal.
Igen, valószínűleg az is szerepel az ájfónos díjcsomagokban, hogy direkt egy, erre a készülékre optimalizált díjcsomaggal adják el, biztosítva valamilyen szinten az ügyfelet, hogy igen, ennél valószínűleg nem fogsz többet fizetni, valamint saját magukat, hogy nem hiába adtuk "olcsón" az iPhone-t, meglesz így is az elvárt haszon... (Különben nem tartom hülyeségnek ezt a megoldást sem, de nekik is bejöhetett, hiszen vannak már a médiamánia csomagok is, ami nagyjából lefedi az ikon csomagokat!)
Jó szerencsét!
-
addikt
Eszem ágában sem jutna olyan szolgáltatást használni, amiről nem tudok mindent.
Véleményem szerint ebben a mondatban van a lényeg! Szerintem rengeteg ember, aki mai szemmel (mondjuk így) semmit nem tudó régi telefonról vált egy újra nem is tudja mi az, amiért fizetni kell, és mi az, amiért nem. Így aztán használja, hiszen fogalma sincs(honnan is lehetne) arról, hogy az a wap/net (vagy bármi más, pl. videotelefon) igenis fizetős, és bizonyos helyzetekben vastagon fizetős szolgáltatás. Nincs róla fogalma, mert
1.) sosem használta,
2.) ingyen kap(ott) ennyi vagy annyi adatforgalmat (és úgy gondolja, ha a mai világban adnak valamit ingyen, az amúgy sem lehet drága),
3.) bízik a szolgáltatójában, és abban, hogy erre neki felhívnák a figyelmét akkor, amikor a készüléket vásárolja.Szóval véleményem szerint ezekre a dolgokra is fel kellene hívniuk a szolgáltatóknak a figyelmet, akár egy a vásárláskor adott olvasmányos, érdekes füzet formájában (és onnantól kezdve már tényleg hülye aki azt nem olvassa el, s tényleg nem reklamálhatna az akár sok ezres számla miatt). [Tudom, ez nekik sem érdekük, bár véleményem szerint hosszabb távon megtérülne a tudatos, információkkal jól ellátott, az új után fogékonyabb vásárlói réteg kialakításával/kialakulásával]
Jó szerencsét!
-
sifar
csendes tag
Nekem se, én sem tudom.
De az igaz, hogy egyre okosodnak a telefonok és egyre terjednek az okostelefonok.
Valószínű, egyeseknél be lehet állítani a kapcsolási sorendet (wifi, net), másoknál lehet, hogy nem. A kapcsolat módja valószínűleg látszik, csak pici az ikon.
Ebből az okosodásból még sok baj lehet. Sok reklamáció.Volt 1430-cal egy magán beszélgetésem, amiben a még korlátozásmentesebb szolgáltatásért érveltem vele szemben.
Most bocsánatot kérek tőle. Igaza volt. -
1430
senior tag
A MIX-hez díjmentes a hívószámkijelzés.
bepe79:
SZVSZ akkor lenne jogos a panaszod, ha rosszul tájékoztattak volna. Ha nem tudod mennyibe kerül az internetezés T-Mobile-on keresztül, akkor utána kellett volna nézni vagy előbb megkérdezni és csak azután netezni. Azt hitted WiFi-n netezel? A T-Mobile meg bizonyára azt hitte, tisztában vagy az internet díjakkal...''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Steve1988
tag
Köszi szépen a választ!! Mixnél most még ingyen meg tudom nézni h mennyi a mix keret *102#-tel meg my tmobile-ban is! Mondjuk itt nincs is külön ingyen sms, net mobiltv... Szerintem ez az 500 mb bőven elég lesz nekem, nem hiszem h túllépnem... Olvastam h a net40es csomag is elegendő arra h alkalmanként megnézz egy-egy oldalt, msnezz stb meg ugye elvileg figyelmeztet 80 ill. 100%-nál!? MIntha ezt olvastam volna!
Üdv
Steve -
Teszla_
senior tag
Ez erősen függ attól, hogy milyen hálózatra küldöd az sms-eket.
Pannont nem ismerem, vodánál van olyan csomag, hogy hálón belül 19ft az sms és a percdíj. Nekem ez van, de a nevét sajna nem tudom a 3 alap kártyás vitamax cucc egyike. Meg ugye vodánál ha 3000-el töltesz, kérhetsz havi 100 ingyen sms-t hálón belül. Tehát ha 3000 ft kitart neked 2-3 hónapig, akkor a következő hónap ingyen sms-ezhetsz de csak hálón belül. T-mobile-t szintén nem nagyon ismerem, bár van olyan sim-em is domino nap díjcsomaggal. Úgy vettem észre, hogy t-nél piszok drága kártyásnak lenni, hacsak nincs olyan plusz csomagod, ami havi 500ft, vagy több. A domino nap talán a legolcsóbb, de valami 38/41ft hálón belül/kívül az sms és hívás.Amúgy szerintem mindhárom szolgáltatónál van olyan havidíjas plusz szolgáltatás, amivel olcsóbb az sms. Vodánál talán van olyan, hogy x ft-ért kapsz pl 100 sms-t.
-
MODERÁTOR
Most nem jön be a tmobile weblapja (pedig t-s mobilnetem van), így csak tippelek, majd valaki idevalósi megmondja a frankót, de "nálunk" a kártyát le tudod tiltani ingyen, valamint utána vissza is lehet kapcsolni ingyen, csak akkor van plusz költsége, ha új SIMre aktiváltatod.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
törölt tag
Azért mondom: a haver szépen aláírja az előfizetés átvételéről szóló nyilatkozatot (vagy ha nincs 18, ami az egyik gyanúm ami miatt az öcsit meg kellett dolgozni, akkor vmi 18-on felüli ember), vagy az efi fel lesz bontva, és a haver szépen kipengeti a kötbért. Sztem, ahogy meroly is mondja, most kell ezeket a szálakat elvarrni azon melegében.
-
Teszla_
senior tag
Az a baj, hogy a haverja használja az előfizut. Neki vette... Szerződés, telefon, sim a srácnál van.
21 éves öcsém, tehát eladhatták neki.Ha egyáltalán nem lehet semmit csinálni, akkor a sráctól szépen elhozunk mindent, meg biztos, hogy elbeszélgetek vele.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A szervezett bűnözők és a tenoristák külön örülnének neki, h nem kell kéz alól leinformálhatatlan simeket szerezni hanem csak bemennek a boltba, és leakasztanak kettőt a piros malbi meg a cukormentes orbit mellől.
(Amúgy ettől még sztem csomót utólag letilt a T vagy a többi ilyen szolgáltató mert kamu adatokat adtak meg, de nem véletlenül nincs mostanában névtelen takarékbetétkönyv, meg névtelen prepaid meg hasonlók)[ Szerkesztve ]
-
-
sifar
csendes tag
Ja hát az a két társ se társ igazából, az is magán előfizetés (én kapom névre a számlát), de benne vagyok a céges flottában.
Szóval akkor te ott számlafizető vagy, de az előfizető a cég, a 2 előfizetés a statisztikában a cégesekhez számít.Csak azért írtam, mert igen belemerültél a lakosság számolásával, mikor gondolom nem csak én vagyok úgy, hogy 1 előfizetésnél több van a nevén
Az én nevemen 4 van. De négyen használjuk (feleség, gyerekek + én). Az ő nevükön meg 1 sincs. Gondolom a 2 társ előfizetés se a te zsebedben van a céges mellett.
Kb 8 millió állampolgár használ mobilt, de ez nem feltétlen jelent 8 millió magánelőfizetőt. Lásd az esetünket.
Olyan, akinek 2 telefon van a zsebében (vagy duál) nagyon kevés van (arányában). -
sifar
csendes tag
Na és mi van az én esetemben?
Ahogy látom, te vagy a legaktívabb fórumtag.1 céges sim + 2 társ a nevemen + 1 mobilotton + 1 mobilnet + 1 vodás házimobil
Én már 6-al rendelkezem és abból mindegyik előfizus (jó az "otthon" nem annyira konkrétan, de mégis).
A 6 ugye 5, mert a mobilnetet már külön statisztikában jegyzik.
Te hát te gyarapítod a cégest eggyel és a magánt 3,5 posttal (-0,5 az "otthon" miatt).
És te legalább 3 személyként szerepelsz a több előfizetésesek között. De hova tegyem magam, aki magán előfizetőként céges tarifával hívok?Egyébként az egész számolás csak a 192 forintot fizetők aránya miatt volt. Amit nem csak az üzleti, hanem a nem publikus csomagosok száma is csökkent.
-
sifar
csendes tag
Cserébe mit adnak? Sokkal jobb üzembiztonságot, állandó térerőt, ...
Bocs, de nem tudom, miért véded velem szemben a T-t.
Én nem minősítettem T-t sem negatív, sem pozitív irányban.
Csak dedike számítását korrigáltam, hogy az általa számoltnak csak a töredéke lehet a reális szám. -
addikt
1430 vagy 1412. A második jobb neked, az elsőnél pedig valószínűleg harmad annyi idő alatt végzel...
A titok neve: Kapcsolat Prémiumkártya...My T-HomePont nem vész el, azok valahol megvannak. Ezért is javasoltam a két telefonszámot.
Hunyus:
Szerintem ez neked ideális lenne: [link] Mert azért a korlátozás utáni adatsebesség sokkal kedvezőbb, mint a másik, fentebb említett szolgáltatónál, most pedig amúgy is 1990 forint három hónapig...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Hunyus
senior tag
Igen hát igazad van,igazából ez nem is letöltésre való,csak hát nekem megvan kötve a kezem,mert más szolgáltató nem érhető el,de visznt a t-mobil torony itt van tőllem pár100m-re .Amúgy amikor váltottam a stikket,mondta is a t-mobilos hölgy hogy pont ezért is oldották meg így ezt a korlátozási dolgot,mert anno 1-2embernek volt ilyen 100ezres horror számlája.Csomagot meg hiába váltanék sokkal előrébb nem lennék vele csak több lenne a havi díj,igazából 3gb vagy 14gb majd nem mind1,mikor manapság 1 játék van már 14gb .Szóval ezt nem a letöltésre találták ki,de amíg nincs lekorlátozva addig hasít.
-
Hunyus
senior tag
Például,ugy nekem nem korlátlan,3gb letöltés után vissza esik a sebessége,utánna már csak 15kb tudok letölteni,mikor így vissza esik a sebesség ilyenkor még az msn-be sem tudok belépni.Létezik ebbe amúgy korlátlan?Mert sajnos más internet elérhetőség erre nincs ,csak adsl invitel de az meg max 2mb sebességű.Jó lenne valami hack hogy ne számolja az adat forgalmat
-
dussy
őstag
Most ugye viccelsz?
Még aznap hazamentem a nyomozó 'úr' legnagyobb bánatára.
Semmilyen terhelő nem volt ellenem, sem előtte sem utána nem csináltam semmi hasonlót.
Amikor elmondta a dátumot és mellé bökte az utcát is kis gondolkodás után eszembe jutott mit is csináltam akkoriban ott, elmondtam neki a sztorit és ennyi. -
Algieba
őstag
Ugyan már, mitől féljek? Totál valószerűtlen még a feltételezés is, hogy egy általam sosem használt 30-as telefonnal bármilyen ügyben tanú legyek.
3 éve egy szem 70-es számom van. Rég nincs szükség rá, hogy több szám legyen az eltérő percdíjak miatt, amióta egységes mindegyik szolgáltatónál a díjszabás. Van egy előfizetésem, és kész.
Az az egy hibám, hogy voltam olyan feledékeny, hogy nem tiltattam le a nevemen lévő számokat. De ez hamarosan megtörténik.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Algieba
őstag
Ez az! Mi közöm van nekem eme simhez? Hogy a nevemen van? Összehasonlítják a híváslistáját a valóban általam használt 70-es szám híváslistájával és egyből kiderül, hogy köze sincs a két hívott csoportnak egymáshoz. 3 éve Vodás vagyok.
A rendőrségtől jött egy idézés, hogy menjek be tanúnak egy adott T számhoz tartozó mobillal együtt.
Két mobilt vettem még a nagy akciók idején ismerősnek Dominó csomagban, plusz egy függő simet vettem a nevemre baráti alapon. Szóval három T-s szám is kering a nevem alatt a nagy közösben. Ezek közül kettőhöz biztosan tartozik készülék, de azokat sose használtam. Jól megvagyok a 70-es számommal és független telefonjaimmal.Szerk.: Próbáltam hívni, de "a hívott szám jelenleg nem kapcsolható" duma fogad.
[ Szerkesztve ]
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
CHIPman
nagyúr
Ez tapasztalat? Egy oldalon mondták tapasztalatból, hogy rendszeresen torrenteznek, és csak a trés mobilnetnél van az, hogy sokáig nem korlátoznak, utána edge(többnél, mint az eredeti max forgalom), de csak kis ideig.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
sifar
csendes tag
Flottás csomagnál kizárt, hogy az átirányítás (hálón belüli vagy kívüli) olcsóbb lenne, mint az azonos típusú közvetlen hívás díja.
Publikus csomagok esetében pedig, mivel a családbarát esetet kizátuk, szintén hasonló a helyzet. Hiszen ebben az esetben minden ott indul, hagy valaki pénzért felhív egy T-s számot, s ehhez jönne az átirányítás költsége. A kettő együtt biztos több, mint közvetlenül hívni.
-
sifar
csendes tag
A te példád akkor lett volna nullás, ha flottás hív egy másik flottás számot, ami egy nem flottás hálón belülire van átirányítva. Erre írtam, hogy ez nem nullás a telematrix miatt.
A családbarát példa nem jó. A kedvezmény esetében az átirányítás megszűnik. Ez a honlapon fenn van.
-
sifar
csendes tag
Technikaliag (=gyakorlatban) működik nálam, csak majd kérdés a számla mit mutat
Szerintem pont azt fogja mutatni, amit korábban tapasztaltál.
A korábbi flottánál csináltam ilyet, de ott mint kiderült mégsincs ingyen az átirányítás
Mert ha flottán belül ingyen beszéltek (telematrix), akkor flottán belül ingyenes az átirányítás, de flottán kívülre még hálózaton belüli számokra se ingyenes.
Hogy mennyit kell utóbbi esetben az átirányításért fizetni, azt a flotta szerződés tartalmazza.
Valószínűleg rossz tájékoztatást kaptál a flottatarifáról: a flottán belüli és nem a hálón belüli átirányítás díja a 0.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Ózongenerátor a háztartásban
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás