- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
bozsozso #15534 üzenetére
igen, a postán. azt leszámítva viszont a világ összes pontján (boltok, online felületek stb.) ha kártyával fizetsz, az a kereskedőt terheli. viszont most a távszámláról beszélünk, és azt hogyan fizetnéd a postán???
nord_: van bank, amelyik felszámol költséget a csoportos beszedési megbízásért. na vajon, melyik?
-
blueye
veterán
válasz
bozsozso #12682 üzenetére
Valóban IE alatt nem látszik a kép (ki használ IEt????) de vhogy ha ilyet tapasztalok biztos megnézném másik böngészővel. Biztos bennem van a hiba
Akkor András47 kedvéért a mai akció:
Emporia ELEGANCE plus -20% Dominóban -
djculture
félisten
válasz
bozsozso #12561 üzenetére
Szerintem sehogy pont ezt néztem valamelyik nap én is.Mondjuk nekem van akountom mindkettőnél,t-mobilnál előrefizetős kártyám van avval betudok lépni.T-home nál kapcsolat kártyám van ami a t-mobilon irtakon teljesen más számú.Gondoltam már rá hogy egybekéne hozni ezt akettőt és t-mobilenál fun.De ezt szerintem csak t pontokba személyesen lehetne kibogozni.
-
Something_
őstag
válasz
bozsozso #12381 üzenetére
"Ajándék kedvezmény új havidíjas előfizetésekhez"
De kipróbálhatod, ha beírod pl a mostani akciós készülékhez a telefonszámodat és az azonosítódat és kidobja az árat. De sztem sanszos, hogy csak új előfizetéshez igényelhető.
Árak alatt kipipálod a Meglévő havidíjas opciót.
-
tjb007
nagyúr
válasz
bozsozso #11839 üzenetére
A Go!Net csomagokhoz nem kell aláírni (és nem is tudsz ha nem új előfőzető vagy), bármikor megrendelhetőek/aktiválhatóak és lemondhatóak (havonta egyszer, a másodiknál már duplán fizetsz).
(#11840) tjokai
1. Nem szükséges, hitelképességi vizsgálat viszont lesz. A szerződéskötéshez szükséges dokumentumok listáját itt találod: [link]
2. Igen.
4. Igen.
5. Igen.
6. A webshop ár csak a webshopban érvényes, a differencia 10%.
7. A hívásátirányítás a T-Mobile belföldi hálózatába díjmentes, vezetékes belföldi hálózatba 13Ft/perc, más belföldi mobilhálózatba 56 Ft/perc.
8. Nincs megkötés, nem csak T-Mobile -os irányba beszélhető le a havidíj.
9. Igen, létezik, 12 hónapos konstrukció van alapesetben.(#11841) molnarpeter
Igen, rendelhető.
-
1430
senior tag
válasz
bozsozso #9121 üzenetére
Nos, mint olvashattad, eltérőek a tapasztalatok. Mondjuk úgy, hogy a DHL-nek foggalma sem lesz az általad megjelölt időszakról (az irányítószám alapján "elvileg" a felajánlott időszakokban szállít a DHL azon a területen).
Szóval a legjobb, ha nem határozod meg az időpontot vagy ha nagyon fontos, akkor írd bele a szállítási megjegyzésbe (ezt a futár szóról szóra látni fogja a papírján), de nyilván ez sem jelenti azt, hogy biztos be fogja tartani. Amúgy rendelheted a munkahelyed (vagy bármely más magyarországi) címére is, ha ott át tudod venni.Lakótársamnál például nem volt hajlandó a délután 16 óra utáni kiszállításra a futár (a WS-ban kiválasztható volt és beleírtam a megjegyzésbe is), de azt felajánlotta, hogy akkor éppen a címtől 5-600 méterre lévő MOL székháznál lesz, ha gondolja, ott átveheti. Ő persze odament és átvette...
Ami a meghatalmazást illeti. Ha szerződésköteles terméket veszel, azt csak a szerződő fél veheti át. Meghatalmazást pedig magánszemélytől nem fogadnak el (legfeljebb ügyvéd vagy közjegyző átlal ellenjegyzettet), jogi személytől is csak akkor, ha ezt előre jelzi (és beküldi).
-
Bdanyy
addikt
-
DonMedve
addikt
válasz
bozsozso #9073 üzenetére
Nem kérdés,hogy Nexus S.Sőt tovább megyek,a SGS-el szemben is a Nexus-t ajánlanám.A videó ami "negatívum",mert ugye a Nexus nem támogatja a 720p-s felvételt,de szerintem biztos megvolt az oka amiért a Google nemet mondott rá.Én amikor vettem,inkább a HTC fele húztam,SGS eszembe sem jutott.De nem bántam meg.
-
blueye
veterán
-
válasz
bozsozso #7590 üzenetére
igen, a havidíj 100%-ban leforgalmazható (hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve sms küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön) + a csomagban foglalt; sms, adatforgalom és mobil tv!
forrás; link (2.1.1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest