- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Miskolc-Budapest vasútvonal le van fedve 3G-vel!
Végre nem kell GSM-re kapcsolni.Friss értékek:
Galaxy Mini max térerő, okostarifa:
Hiper21 egy 7,2/5,76-os modemmel 49%-os jelerősség:Holnap veszek usb kábelt, és közelebb rakom az ablakhoz.
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Most készülök előfizetni mobilnetre, és az érdekelne, hogy hogyan lehet lekérni a felhasznált adatforgalmat? Valamint azt, hogy az internet hófordulója egybeesik-e a számlázás fordulójával?
Üdv
István -
bb.bocs
őstag
kár hogy nincsen korlátlan
eltöltögetésre ez nem jó
pedig nagyon jó cucc. csak horrorisztikus az ára
-
club1
veterán
válasz
randras #9679 üzenetére
Én a flexi elődjével már ráfaragtam náluk, nagyon kemény meccs volt. Gyakorlatilag teszternek tekintettek, miközben havi 100e Ft körül fizettünk nekik. A mobilnet előfizetéseinket ezért szép lassan (ahogy lejártak a hűségek meg az egyedi felmondások miatti levelezések lezárultak) T-sre és Vodásra cseréltettem, csak egy-egy Telenoros maradt (pl. a telefonomhoz). Azaz van összehasonlítási alapom. Ja és én szóltam...
-
randras
veterán
2 év hűséggel venném, igen. Sajnos pont a mobilitás a lényeg: vezetékes már van, plusz van külön a mobilon is, gyakran azt osztom meg hotspoton keresztül a notival, de az úgy kevés (a bennefoglalt keretet nézve). Szóval ez is instabil??
Ma minden Telenor üzletben leltár van, szóval akkor örülhetek, hogy pont ma akartam előfizetni, és nem sikerült?
Sebesség mindegy nekem, csak az ingyen böngészés szól (NAGYON) csalogatóan...
-
club1
veterán
válasz
randras #9672 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak, akkor vezetékes netre fizetsz elő. Mobilnetet csak akkor, ha folyamatos mozgással járó munkád van... A hipernet csak egy marketing rizsa, sima hspa+-os rendszerről van szó, ami vagy működik, vagy nem, vagy jön rajta 5-15 Mbps, vagy nem, vagy működik az adatforgalmat mérő rendszerük, vagy nem, de az biztos, hogy bizonyos adatforgalmat csak akkor nem mérnek, ha legalább két évet aláírsz. És szerintem ez utóbbi a lényeg a szolgáltatónak, őt csak az kötelezi, hogy az esetek 80%-ára tudjon neked 120-140 kbps-ot adni... Úgyhogy inkább a stabilabb Voda, de még inkább vezetékes net!
-
randras
veterán
Helló!
Szeretnék valamilyen mobil internet előfizetést kötni (laptopra, külső modemmel), és a Vodafone Mobilnet 7-je, valamint a Telenor Hipernet 5-je között vacilálok. A Telenor szolgáltatásában nagyon vonzó, hogy van egy olyan pont a leírásaikban: e-mail szolgáltatás és böngészés során generált adatforgalmat nem veszik bele a "számlálásba".
Az lenne a kérdésem, ez az új hipernet mennyire jó? A Telenor mobilnetével (mobilon történő internetével) komoly bajaim voltak az utóbbi időben, mert random ledobált a hálózatról, és a ledobás után PIN-kódot is újra bekért a teló, szóval elérhetetlen voltam, stb... A Hipernet azért nem csinál ilyet, ugye?
Második kérdés pedig, hogy mennyire trükköznek ezzel az ingyen böngészés dologgal? Gondolom az ingyenesen bonyolítható "kép és szöveg" azt jelenti, hogy pl. a bannerok, flash animációk, stb. már számolva lesznek, szóval a böngészés kvázi mégsem ingyenes. Ezen felül azért helytálló, amit kínálnak?
Előre is köszönöm!
-
Zolesz007
őstag
válasz
Mayer_David #9669 üzenetére
Ez most valami vicc?
-
Mayer_David
csendes tag
válasz
burgatshow #1 üzenetére
Ha a Partnerprogram kedvezményre vagy kíváncsi, akkor azt itt találod? http://www.pgsm.hu/husegprogram/kedvezmeny.php Bonyolult egyébként megtalálni, a főoldalon a Hűség menűben a Kedvezményszámításnál van. Majd kiüti az ember szemét.
-
tomp
félisten
Kíváncsi voltam, hogy nálam a hipernet nélküli ZTE 3G cellán(azaz még beállítás és hangolás alatt álló) mit fog produkálni szilveszter éjjel.
Nos hát rosszabbra számítottam.
Éjfélig ~5Mbiten ment a letöltés. Olykor 6-ot is elérte. Lement a Himnusz, majd leesett 1,7-2Mbitre. Kb fél órán át tartott aztán szépen fokozatosan visszagyorsult.
31-én 2x is volt olyan, hogy telefonon a telenor saját 3G celláján(állomásán) csak segélyhívás ment. GSM ment rendesen. Ledobta a rendszer a telót. 2x ~1órán át tartott. 00:01-kor indított hívásom sikeresen lezajlott.
Remélem az LTE hálózaton nagyobb prioritása lesz az adatnak, mint a beszédnek. -
darvinya
titán
válasz
ThunderBoy #9666 üzenetére
1. Ericsson W25 7.2Mb/384Kb ez a ZTE cellán max. 3Mb.
Modem+Router itt megoszto hogyan tudja kihasználni a modemet ami már HSPA+-os.
És persze a cella leterheltségétől is függ.
-
ThunderBoy
tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne, mert hiába olvastam át több száz hozzászólást, és forgattam fel a guglit, megoldást nem találtam:
Ha van egy hipernet képes modemem, de nincs hipernet előfizetésem, akkor a max letöltési sebesség optimális esetben 7.2mbit, vagy amennyit bír a cella?
Valakinek van tapasztalata hipernet 21-42 képes modem, és TP-Link TL-MR3220 vagy TL-MR3420 párosítással? Ki tudja adni a megfelelő sebességet?
A kérdések csupán azért fontosak, mert most egy flexi csomagom van, de 1-3mbit között tudok kicsalni a mostani gatewayemből. (Ericsson W25)
-
nggabi
félisten
BUÉK!
van valami különbség a klikk és a mobil online 100m között?
-
akyyy
senior tag
jó kérdés, én is ilyen lettem.
szerintem majd közli feltöltéskor a rendszer, hogy érvénytelen szám vagy hasonló (shellbe ki szokta írni hogy az előfizető feltötlhető, vagy hasonló szöveg)
nekem olyan kérdésem van hogy kb 21-én lettem előfizetésben, előtte kártyás volt a kártyán vagy 2000 ft, és nálunk 25-én van a számlaforduló.
erre a 4 napra megkaphatom a telefonszámlát, (alaptafifa 3, tehát kb 4-5000 ft a havidjam családi csomaggal) vagy ezt a 4 napot elengedik nekem és áttezsik a januári teljes számlára??
-
mb702
tag
sziasztok,
lenne egy kérdésem.
Mi történik, ha a kártyásból időközben előfizetéses számomra "megszokásból", figyelmetlenségből egyenleget töltök fel? Elvész, vagy jóváíródik, mint a t-mobile-nál?
Köszönöm a válaszokat előre is!
üdv.: István. -
tomp
félisten
hmm
A telefon nem megy 3G-n. 10-15másodpercenként visszajön 1-2mp-re, aztán se kép-se hang. Ugyan azon az állomáson van, mégis "Csak segélyhívás"
Stick az megy, 1,5Mbiten... Viszont a ping most a legjobb. 37ms -
BéHGT
senior tag
válasz
darvinya #9654 üzenetére
Hála Istennek... Köszi a segítséget! Nem tudom miért írta, hogy megtudom nézni. Pedig tisztába volt vele, hogy Hipernetről érdeklődtem. Persze tök mindegy, ha már semmivel sem működik.
"díjmentes Elektronikus hívásrészletezés szolgáltatást" hol tudom megrendelni? Csak ügyfélszolgálaton, vagy online is, a szolgáltatásokban? -
darvinya
titán
Ez az oldal opera mini-n műnködött addig ameddig volt.
Szept.-okt. között szünt meg.
Opera mini-nél volt kezdőlap hivatkozás a go.telenor.hu és most már opera mobil store van.Ez internet kapcsolatnál egyből átalakult.
Ez nem a beállitható gyorshívó a kezdőlap hivatkozás még mielőtt.... -
BéHGT
senior tag
Azt írták még a hozzá nem értők az e-mailben, hogy ha az előfizetésmről nyitom meg a go.telenor.hu oldalt, meg tudom nézni, hogy hol tart az adatforgalmam. Vagy én vagyok a vak, vagy tényleg nem lehet ezen az oldalon sem megtalálni...
-
darvinya
titán
válasz
Szildenafil #9649 üzenetére
"Mobilnet:
Név: Telenor online
APN: online
MMC: 216
MNC: 01
Hitelesítés típusa: CHAP
Hozzáférési pont (APN) típusa: default (és nem internet!!!)"Hát igen a HTC készülékek többet tudnak.
Nekem nem újdonság.
Típus jelző arra vonatkozik, hogy miként akarod használni az internetet.
Pontosabban "default" a programok használják alapból.
Az "internet" a wifi-n megosztani, szerver ként használni közvetlen elérés.
És még sorolhatnám....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte alaplap topik
- Politika
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest