- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
válasz
Viktor0610 #81689 üzenetére
Az a bajom mostanság hogy elég bizonytalan a szolgáltatás. Folyton fejlesztenek és már annyire tele van az éter újabbnál újabb frekvenciákkal hogy ami 3 héttel ezelőttig számomra már hihetetlen jó volt 4G+on a vodánál, (70-90megabit) Az most 2-10 megabit lett. KOrábbi időszakban B20 on legalább 40-50 Mb megvolt.
Gondolkodom a telenorra váltáson mert kaptam olcsóbb ajánlatot. De náluk valahogy sosem értem el 15 Mbitnél többet hiába 4G+ Viszont már náluk is egyel több freki elérhető.
Szerencsétlen mobil azt sem tudja melyikre csatlakozzon.
Bezzeg a melóhelyemen ipari parkba 130 megabittel darál minden..Amit még sajnálok hogy részemről nem ismerek(talán azért mert nincs is?
) olyan gyári szoftverrel szerelt mobilt amin rootolás lehetősége nélkül is lehet bandeket választani és összekapcsolni!
Bár gondolkodom egy rooter vásárlásán ami ez itthonra megoldaná a gondot. De akkor is lecsúszom az 5G ről . Nos mivel nem olcsó egy ilyen router, lehet inkább egy 5g képes telefonnal jobban járnék.
Persze semmi sem garantált.. és simán lehet bármelyik rossz befektetés részemről.
Kíváncsi vagyok ti gyakran tapasztaltok e visszafejlődést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Kutya topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest