- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
válasz
Viktor0610 #81689 üzenetére
Az a bajom mostanság hogy elég bizonytalan a szolgáltatás. Folyton fejlesztenek és már annyire tele van az éter újabbnál újabb frekvenciákkal hogy ami 3 héttel ezelőttig számomra már hihetetlen jó volt 4G+on a vodánál, (70-90megabit) Az most 2-10 megabit lett. KOrábbi időszakban B20 on legalább 40-50 Mb megvolt.
Gondolkodom a telenorra váltáson mert kaptam olcsóbb ajánlatot. De náluk valahogy sosem értem el 15 Mbitnél többet hiába 4G+ Viszont már náluk is egyel több freki elérhető.
Szerencsétlen mobil azt sem tudja melyikre csatlakozzon.
Bezzeg a melóhelyemen ipari parkba 130 megabittel darál minden..Amit még sajnálok hogy részemről nem ismerek(talán azért mert nincs is?
) olyan gyári szoftverrel szerelt mobilt amin rootolás lehetősége nélkül is lehet bandeket választani és összekapcsolni!
Bár gondolkodom egy rooter vásárlásán ami ez itthonra megoldaná a gondot. De akkor is lecsúszom az 5G ről . Nos mivel nem olcsó egy ilyen router, lehet inkább egy 5g képes telefonnal jobban járnék.
Persze semmi sem garantált.. és simán lehet bármelyik rossz befektetés részemről.
Kíváncsi vagyok ti gyakran tapasztaltok e visszafejlődést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest