-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
#72445440 #76773 üzenetére
Pont azt csináltam amit írtál, de mivel már akkor sem jöttek meg az üzenetek, így töröltem a számot és újra akartam regisztrálni. Nem jött be.
Úgy néz ki a Steam support megoldotta. Leírtam, hogy mi a helyzet a szolgáltatókkal, és csatoltam pár képet. Ők szóltak az SMS partnerüknek, és egy SMS már jött is. Délelőtt ha otthon leszek, kipróbálom működik-e.
-
tomp
félisten
A -114dBm? Akkor nem csoda, hogy szinte alig megy.
Ez már gyakorlatilag nulla térerő! -115dBm és -120dBm között már csak a VoLTE megy.
Esetleg VoLTE hívás alatt lehet jobb sebességed mert a hívás miatt több erőforrást ad a hálózat a számodra.
Valahogy fixálni kellene a telefont, hogy csak a B20-at használja mert az jobb. -106dBm. -
sz.cs
tag
Ez megfelelő? Nekem semmit nem mond
-
tomp
félisten
Rossz volt a sebesség. Elkezdte normális sebességen aztán lassult majd megállt 0-n! Ilyenkor ha hívtak akkor a hálózat se küldte el az infót, hogy bejövő hívás miatt váltson le 3G-re. Szimplán foglalt voltam. Ha kevésbé forgalmas tornyon voltam akkor nem volt gond.
pl. plázákban délelőtt még jó volt.
2x cseréltettek SIM kártyát. Majd miután 3hónapig gyakorlatilag tagadták, hogy náluk lenne a hiba, egy erős telefon után és a sokadik adat megosztás után(mikor tapasztalom, helyileg hol, még a bázist is megmondtam, hogy melyiken voltam akkor) mégis megtalálták a hibát. Elmondásuk szerint tökéletesen látszik a logokban a hiba.
Ez még a 4G elején volt azaz én még külön fizettem a 4G hozzáférést. A javítás további 1hónap volt mert a hálózat gyártójának a ZTE-nek kellett bugfixálni. Javítás éjjelén volt is egy országos 4G leállás 1-2órára. A hibát javították én pedig vastag kötbért kaptam. -
4Grider
nagyúr
-
sz.cs
tag
válasz
4Grider #76779 üzenetére
Megvan. Köszönöm szépen. Inaktív a kapcsoló. Kis érdekesség, hogy a preferált hálózattípust átállítottam GSM/WCDMA-ra (LTE nincs mögötte) és 10Mb-re felugrott a letöltési sebesség, bár 4G helyett, csak "H" lett.
Illetve kapcsolgatom a VoLte-t is (az előbb én bénáztam el) és ugyanúgy 0.9 - 1,5 mbps körül mozog.
-
sz.cs
tag
Sziasztok. Valaki tapasztalt olyat, hogy annak ellenére, hogy 4G van kiírva alig működik a mobilnet? Mobilnet Keret van még bőven, de csak 0.3 - 1 MBps max.
SIM kártyát ezen felbuzdulva cseréltettem pár órája. Fel is ugrott 13-80 Mbpsre örültem egy darabig, Mire hazaértem minden a régi. Sebesség 1-2 mbps. Feleségem Samsung S8-ával 30+ Mbps. kb. ugyanott. Telefon egy 2 hetes LG Velvet. Mobilnet beállítása elvileg automatikus nem nyúlnék hozzá. Ötletem nincs semmi.Help pls.
-
4Grider
nagyúr
válasz
viktorhu #76767 üzenetére
Nem köteles egyetlen szolgáltató sem ingyen sms-t végződtetni. Viszont mivel a paypal ellenőrző sms-ek 20-as számokra megérkeznek, továbbá Telenorhoz hordozott számokra megjönnek az egyéb kintről küldött sms-ek, így véletlenül sem hibáztatnám a Telenort, mert végződteti a hálózatába érkező sms-eket.
-
viktorhu
veterán
válasz
#72445440 #76757 üzenetére
Komolyan azt mondjátok, hogy összebeszéltek a Telenor ellen, és a Telekom a Vodafone felé továbbítja az sms-t, a Telenor felé meg nem? Még ha technikailag nem is a telenornál van a hiba, az kizárólag az ő szolgáltatásukat érinti, szóval mégiscsak náluk lenne a labda.
Szerk: egyébként mindegy is nekünk, hogy hol a hiba, a lényeg, hogy csak a Telenor érintett a három közül.
-
4Grider
nagyúr
válasz
marked one94 #76764 üzenetére
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
marked one94 #76761 üzenetére
És lett adategyeztetve?
-
4Grider
nagyúr
válasz
marked one94 #76761 üzenetére
Ha az első slotban lévő sim működik az már jó jel.
Adategyeztetés megtörtént? Telenor alkalmazásban/MyTelenorban mit látsz? -
4Grider
nagyúr
válasz
marked one94 #76758 üzenetére
Több oka lehet. Pl. készülék részletfizetésének elmaradása, sim kártya cseréje, stb...
Gondolom a készüléket nem használtan vetted, a sim pedig a te neveden van és rendesen fizeted a számlákat... -
tomp
félisten
Este nálam is aktív lett az RCS!
Ez viszont nem Telenoros RCS hanem a Google sajátja!
Telekom s Vodafone esetében a szolgáltatónak van saját RCS szervere. Azon keresztül megy. Telenornak nincs így a Google saját Jibe Mobile szerverén keresztül üzemel amit ezek szerint most kezdtek el bevezetni Magyarországon is. -
marked one94
őstag
Üdv!
Valaki találkozott olyannal hogy másnapra csak annyit ír ki a hálózat "csak segélyhívás"?
Tegnap este még kaptam smst is reggel óta meg ennyi fogad. -
-
Helló a 1270-es szám a Telenor hálózatából ugye ingyenesen hívható?
-
4Grider
nagyúr
válasz
viktorhu #76748 üzenetére
Mert a Telekom jó fej és továbbdobatja (vagy új hálózatkódos hibaüzenettel, vagy továbbítással) az sms-t. A voda meg nem az. Ebből nekem az derül ki, hogy nem a Telenor a gyenge pont.
Azt kell felfogni, hogy amíg a szolgáltatók elkérnek egymástól kb. 10 Ft körüli nettó összeget a másik felől érkező sms-ek végződtetéséért, addig a számhordozás működése mindig is lutri lesz, ls megértem a Vodát, hogy nem akar ingyen továbbítani, ha ő fizet érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest