- Kétfelé hajlik a Samsung koncepciója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv, leamortizáltam a Xiaomi Mi A2-t.
Mivel pont a MI A2-re vásároltam a Telenornál (berendeltem új előlapi üvegfóliát) így, hogy ne menjen kárba az a 3000 Ft legalább, ha már a 60K-s telefon igen, bementem a Telenorhozé s vásároltam egy SAMSUNG Galaxy A50-et.
Nem volt még telenoros előfizetésem, a készülék Telenor Blue+ XS csomag csomagban lett vásárolva, 69 900 Ft-ért melyből a kaució:
A kérdések:
1. Ránézésre ez így okés e.
2. Azt mondták, hogy az első három hónapban teljes havidíjat fogok fizetni, a 4. hónaptól meg jelképes összeget, ameddig a kaució el nem apad.
3. A számlaátvitelnél nekem nem mondták, hogy annak ilyen magas ára van, ha simán kérek egy új számot akkor jobban jártam volna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad S10-2
- Alig használt Nintendo Switch OLED tartozékokkal és játékokkal együtt eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RX 6700 XT 12GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest